Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 decembrie 2011

A "vedea"...cu "sufletul"...

Desi ce vreau sa spun este DESIGUR foarte simplu, probabil ma voi extinde foarte mult la acest subiect. Il voi fi incheiat abia cand voi afirma asta, la sfarsit.
Din "pacate" asa e cu totul, Creatia este simpla dar noi nu avem gust in minte pentru asa ceva.
Prima Lege a Kybalionului pare a fi si cea mai laconica, dar suntem avertizati ca putem medita pe ea infinit si ca, DACA i-am descifrat tot intelesul, deja suntem Maestrii.
Acum, eu stiu ca fiecare din voi ceva tot a descifrat din aceste sensuri, dar ma tem EXACT DE ASTA. Pentru ca partea "criptica" a acestei legi e asigurata tocmai de pripeala superficiala a mintii, care desigur "a inteles"...


Cartile publicate, care explica aceste legi, ele insele sunt incomplete si interpretative. Unele chiar FOARTE! Sfatul meu este sa meditati voi insiva, fiecare in el, asa doar putand spera la o dezarhivare completa. Doreen Virtue chiar nu mi se pare ca ar fi "picat pe solutie". Unele din comentariile ei chiar deformeaza esenta.
Pentru ca, CEA MAI IMPORTANTA idee care era DE PUS sub enunt, este ADEVARUL ca vorbim despre "materializare" intr-un univers imaterial, unde spatiul este peste 99,99%.
De fapt din acest motiv am readus Kybalionul in atentia voastra, aici. Voiam de fapt sa descifram impreuna cam cum este cu "vazutul", "simtitul" si alte poezii care ne impiedica sa ne respectam, reconsideram si valorificam verticalitatea noastra. (oare de ce verticalitate spune ceva? Putea fi...oblicitate sau...orizontalitate, nu?) Se pare ca nu a existat "fantezia" de a se situa Sursa nici undeva oblic si nici...in plan!
Lasand divagatiile (ne)semnificative, sa mergem la..."sfanta treime". Un alt mod "poetic si criptic", nascator de mii de diferite interpretari, toate nebuloase. Biata formulare vrea sa vorbeasca despre niste "componente" ale " constiintei" numita om. Unii sunt familiari cu formularea "in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh". Altii numesc mai prozaic aceleasi componente: spirit, corp, suflet. Nu ca ar fi neaparat mai limpede, dar mai prozaic precis. Daca e cum vad eu, as spune Spirit trecut prin nivele de vibratie diferite, constituindu-se in aparente functii distincte: corp"fizic","mental", "emotional"...
Nu ca vreuna din TOATE aceste denumiri s-ar putea referi la ceva "obiectiv"...de unde asa ceva in 99,99% spatiu, o catime de energie si o alta catime de informatie?
Acum cu Tatal sau Totul sau spiritul...e CLAR: este nivelul Sursa al intregii manifestari! Ca individualitate, e definit prin constienta SUNT. Aflata -se pare- in pineala, ca "adresa fizica". Coapta cand maturizarea ei e de 100%. Sau...deschiderea! Numita fiind si "cel de-al treilea ochi", "ochiul lui Horus", ghinda sau conul de brad, prezent in mai toate traditiile.
In ceea ce priveste "Fiul", lucrurile devin foarte complexe. Functia aceasta o putem defini ca functia omului relativ inconstient. Este acel criptic si neinteles: "eu sunt...cel ce sunt". Altfel spus, eu ma identific cu ceea ce imi par mie a fi. Este nivelul de constiinta limitata, al experimentatorului inconstient ca el isi produce si traieste cu convingere rolul hipnotic, in care "crede" cu convingere. Credinta lui ii creeaza toata "realitatea experientiala". El este predat experientei, ESTE EXPERIENTA lui. Aceasta functie este cea care ne-a asigurat reincarnarile, oferindu-ne oportunitatea de a ne imbogati in spirit.
Nici vorba sa termin postarea aceasta si voi, fetelor, aveti concluzii, ca sa imi oferiti "placerea" de a va dojeni. Desi din prima fraza am spus ca va fi lunga si se va incheia cand eu voi formula ca am terminat-o. Apoi, sunteti voi minunate -nici nu ati putea fi altfel- dar zau ca nu doar pentru voi vorbesc. Poate nu ati vazut acest amanunt? Exista si oameni interesati sa inteleaga cu adevarat ce anume in ei trebuie reparat. Altfel vom tot "simti" ca suntem dumnezei vesnici si omnipotenti, omniprezenti si omniscient,i dar ne vom felicita ca gastele ca cinva v-a povestit ca exista ceva ce se sarbatoreste cu cadou o zi libera...hai sa (ne) radem!
Un cadou pe masura va ofer si eu, poate decideti ca ...nu mai vreti asta. Tenx, Dane, pt ajutor!
Acest cadou al meu ar trebui sa va trezeasca: el chiar STIA despre masinaria OM tot ceea ce pe OM nu l-a interesat niciodata. La nivel de "turma lui dumnezeu", noi ne-am multumit sa ne nastem, sa ne impuiem, sa ne spetim si sa dam vrednici si demni, ortul popii. Ma tem ca multi inca viseaza la asta!
"Eu sunt...cel ce sunt" l-am auzit la multi, cu pretentia ca ei stiu ce spun. De fapt este exact ceea ce vi s-a sugerat, insinuat, imprimat ca ati fi. Poza, masca, utilitatea sociala, rotitza. 
Perceputul "corp fizic" este un complex infoenergetic alcatuit din energie si informatie, structurat in individualitati celulare constiente, inteligente. Ca atare ea poate fi considerata o populatie de celule. Dat find ca fiecare individualitate este inteligenta, se poate vorbi de un anumit nivel de minte si deci de un anume comlex minte/corp. Acest complex, DACA ESTE LASAT IN PACE, ceea ce evident nu se "intampla", are capacitati de autosustinere nelimitate, firesti. Ca orice popor insa, are deasupra lui un alt nivel de inteligenta, anume inteligenta personalitatii voastre. O alta "minte". Desigur aceste nivele sunt in raport de subordonare, cu alte cuvinte mintea persoanei dispune de mintile individuale din subordine. Le guverneaza, si ca orice guvern isi cunoaste propriul aparent interes. Dar aceasta minte a persoanei lucreaza in cooperare cu un asa numit corp emotional, care chipurile ii ofera informatiile necesare procesarii. Cele doua, impreuna, formeaza "sufletul" persoanei, interfata de asamblare a corpului "fizic" cu spiritul care l-a generat.
Deci acum se poate vorbi de un alt nivel de minte/corp, diferenta fiind ca aceasta minte nu "apartine" corpului "fizic" ci doar il intovaraseste, ca un invelis infoenergetic. Cand spiritul se retrage din corp, acest corp infoenergetic mai exista o perioada, dupa care se disipeaza, nemaiavand sustinere energetica. Daca o primeste cumva dinafara, poate sa se mai mentina un timp. 
Ar fi util de observat ca el NU ESTE SPIRITUL si NU ESTE NICI CORPUL. Este doar o interfata de asamblare, dar cu foarte mare importanta in alcatuirea experientei in acest plan. Motivele sunt usor de intuit, dar parte le voi detalia.
Nivelul de inteligenta al celulelor, alcatuieste functia mintii subconstiente, capabila sa intretina procesele vitale de baza, respiratie, batai de inima si inca multe altele, dar asigura fara tocmeli de nici un fel aducerea in manifestare a Credintelor. Pentru acest nivel de inteligenta, executia optima este responsabilitatea. El nu modifica si nu creaza, nu comenteaza ci...executa.
Cel care scrie in subconstient este...sufletul. Acest "sfant duh" alcatuit din emotional si mental, are capacitatea de a programa subconstientul, care doar executa, intocmai si la timp.
Tot ce reprezinta "cei 7 ani de acasa" a fost scris prin emotii dictate mentalului si coborate in executie in subconstient. Toate impresiile emotionale culese si toate rationamentele ulterioare, transformate in credinte, sunt acceptate ca adevar si puse in executie de subconstient, spre materializare. De aia Maestrul sau Invatatorul Iisus spunea "credinta ta te-a vindecat". Sau ca "daca ati avea in-credere cat un bob de mustar ati muta muntii". Acolo nu filozofie sau modestie sau alta figura de stil se facea, ci se spunea UN MARE ADEVAR STIINTIFIC! Pentru ca...asa functionam! Ce nu mai era necesar sa spuna, dar e subinteles, este ca tot credinta e cea care te imbolnaveste. Pentru ca...boala nu exista ci...doar credinta ca exista.
CEI CARE STIU la fel de bine ADEVARUL, dar nu au si nivelul de constienta pe masura, au profitat de cunoasterea acestei alcatuiri si au folosit-o in interesele lor meschine. Acum inca mai desantat ca niciodata. Disperat de desantat.
Toti cei care chiar au stiut masinaria umana au si procedat in consecinta, indiferent ca erau spartani care luau ca soldati copiii, ca sunt calugari din temple care tot copiii ii au in vedere sau nivelele de baza ale oricarei masonerii, care e foarte interesata sa apartii unei confesiuni-nu conteaza careia- doar sa fie limpede ca deja esti inconstient de Sinele tau, deci manevrabil. Desigur novicele e impresionat -ca orice bleg- de cat de "frumos" isi aleg ei oamenii.
Despre cum ne sunt programati copiii prin desene animate "nevinovate" pline de violenta, cum ne este indusa si imagistic si prin mesaje scrise, simultan, cu impact pe emotional, imagini urat fanteziste despre boli inexistente pe pachetele de tigari, despre cum se induce teama de boli pe categorii de varste sau profesii, despre toate avertismentele despre pericole inventate in toate aspectele vietii, despre stiri desantate care scriu emotii in subconstient, cate nu se pot spune. In mod foarte simptomatic, toate provin de la nivele inalte, cu aura de specialisti sau autoritate, fie ea politica, medicala, stiintifica. Dupa ani apoi afli ca...a fost un bluf. Nu. nu bluf a fost ci o programare, care A LUCRAT PRECIS. Nu gripa aviara sau porcina, nu castravetii sau te miri ce altceva faceau sau nu victime, victime a facut oricum frica obtinuta, stresul suplimentar. Pentru ca EI TOTI STIU, dar cu adevarat, ca REALITATE OBIECTIVA NU EXISTA. Ei doar cliseele voastre mentale le voiau programate, iar "sfantul duh" pentru ei a fost "sfant", nu pentru voi.
Dar poate credeti ca poetii au cantat sufletul intamplator? Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, totul a pus in opera un plan urmarit cu multa grija milenii de-a randul. Barzii, apoi poetii au fost manevrati TOCMAI pentru ca, la randul lor, sa manipuleze inconstient constiintele individuale. Epoci de-a randul, diferite "case nobiliare" cultivau si "ocroteau" aparent talentatii "autori", care prin asta deveneau si mai audiati. Daca credeti ca ""romantismul" a fost doar un curent in arta, chiar nu ati inteles mare lucru. A fost perioada care a lasat cele mai adanci "urme" in modelarea acestui suflet. Odata implantate anumite "valori" in el, apoi ele se vor transmite de la generatie la generatie, pe calea educatiei/conditionarilor, devenind convingeri. Tot cortegiul de se cade/nu se cade, e voie/nu e voie de aici isi trage esenta. Este si motivul pentru care anumite pretinse valori ale unor populatii extinse nu se regasesc in valorile unor populatii mai restranse, colectivitati sau traditii "regionale".
Deasupra acestor nivele de inteligenta/minte mai exista un nivel care este dificil de catalogat ca fiind constient sau subconstient, anume cel colectiv. Are proprietati din ambele. Ca egregor pare sa fie o inteligenta activ/creativa dar ca si biblioteca de date seamana mai mult a subconstient. De aceea o vom intalni sub ambele forme. Frecventa carei ii apartine este cea a astralului, desigur. Ca si biblioteca este in contact cu sufletul, care are capacitatea de a se racorda acolo si a prelua informatii. In acelsi timp are o componenta  care interactioneaza cu subconstientul individual, ca egregor. Relatia aceasta are un caracter de automatism. Cea prin intermediul "sufletului" este la dispozitia acestuia, care poate explora si experimenta multiple frecvente ale astralului. Partea interesanta este ca aceste explorari sunt atat de diverse si inca insuficient intelese de nimeni, incat se constituie intr-o zona foarte subiectiva a experientei iluzorii, cu aparenta de a fi foarte reala. Cel care o traieste capata niste convingeri de nezdruncinat, unele comune cu ale altor experimentatori dar si altele foarte individuale. Toti stim ce este un vis si despre acest fenomen, dar indus, vorbesc aici.
In tot acest "joc de-a realitatea" desfasurat atat in 3D cat si in 4D un rol foarte important il are...glanda pineala. Functie de gradul ei de maturitate/deschidere noi "percepem" o experienta sau alta. Functie de nivelul ei, noi "intelegem" atat ceea ce credem ca "vedem" cu ochii fizici, cat si modul in care suntem noi pozitionati in raport cu "experienta". Adica functie de asta alegem sau nu sa reactionam.
In mod nu tocmai surprinzator copiii si tinerii de astazi, nonconformistii indigo, cristal sau curcubeu, vin dotati cu o pineala deosebit de dezvoltata/deschisa. Este si motivul pentru care nu mai prezinta atata respect pentru "valorile iluzorii" ale acestei lumi, desi primesc din plin si cu neplacut impact conditionarile parintesti. Multi dintre ei se gasesc in situatia de a schimba facultati una dupa alta, uneori a le si absolvi de dragul familiei, dar cu constiinta limpede ca ei nu intra in joc pe mai departe. In cazul in care se preseaza tare asupra lor, ori se revolta ori...clacheaza. Ei STIU, toti, ca NU ASA TREBUIA SA FIE! Daca ii intrebi nu mai stiu limpede CUM ar fi trebuit, dar sunt foarte convinsi ca NU ASA!
Vorbind despre pineala, subiect de o vastitate greu de intuit, va trebui sa stiti ca deschiderea ei variaza destul de mult, de pe la 60 la 100%. Cand valoarea acestei deschideri este mica, complexul mental/emotional numit "suflet" are un cuvant hotarator in crearea experientei de viata. La aceste entitati umane, relatia cu Sursa se face prin intermediul sufletului si pentru ei Sursa si sufletul par a fi una. Cu cat pineala se maturizeaza, ea pare sa devina unul din releele directe cu inteligenta universala, alaturi de inima, pe care o racordeaza constient. Nu ca ar fi fost vreodata separata, doar ca ceea ce nu e adus in constienta...nu functioneaza pe deplin.
 Va trebui insa sa intelegem mecanismele energetice care fac sa existe o buna relatie, neintermediata, intre Sursa si noi. Una din cai este diminuarea, prin constientizare, pe cat posibil a intruziunilor...sufletului. Pare paradoxal si inacceptabil, dar am sa explic. Partea manevrabila si preprogramata prin conditionari aici se afla. Aici se afla emotiile cu impact direct la scrierea convingerilor mentale ca fiind ADEVARURI, in subconstient. Acesta apoi le aduce in manifestare. Dupa care noi traim convingerea ca "vedem realitatea" cu ochii fizici si reactionam iar emotional/mental si iar coboram in subconstient...propriile date false. 
Multi m-au acuzat ca ma manifest aparent a fi fara suflet, ca o structura mentala. E o mare neintelegere si iata dece. Pentru mine este absolut limpede continutul "sufletului" si lipsa de identificare cu el. Contine o structura mentala (corpul mental) si una emotionala(corpul emotional), dar ele nu sunt nici sinele meu si nici corpul meu ci un invelis in astral. Desigur nu putem "scapa" de el si nici util nu ar fi, doar trebuie sa ne repozitionam constient in raport cu el. Asta o face automat maturizarea pinealei. De aceea nu putini din cei aflati pe o cale constienta se surprind si ma intreaba ce se petrece cu ei ca...parca nu mai traiesc emotiile de odinioara. Ca si rezultat, tot mai des simti ca esti altfel racordat, la alt nivel de inteligenta, care se manifesta prin tine. De multe ori spui unui om lucruri pe care ulterior iti dai seama ca nu le stiai nici tu sau ca l-ai formula expres, fara sa realizezi, adaptat nevoilor celui din fata ta. Dar...nu erai tu.
Acum voi mai aduce in atentie un aspect. Va rog sa nu uitati nici un moment ca aceasta structura infoenergetica si nonmateriala perceputa ca corp fizic chiar are regulile ei, in special din punct de vedere energetic. Nu putem pretinde unei flori sa infloreasca daca noi nu o udam. Nici nu putem cere unei pineale sa se maturizeze daca nu ducem energie catre ea. Nici inimii macar. Ca atare RECONSIDERATI FUNDAMENTAL ceea ce v-a fost conditionat despre sexualitate. Daca nici acum nu o veti face, chiar pierdeti o oportunitate, atat energetica cat si experientiala. Ceea ce s-a scris in  constinte, infinita poezie despre iubire, s-a facut nu intamplator ci pentru a se crea confuzie. Tin minte ca ni se parea nedrept ca bunicle noasre erau sfatuite sa se casatoreasca, chiar daca cred ele ca nu iubesc, pentru ca vor iubi apoi. Nu era acolo prostie ci o intelegere corecta a fizicii, care demonstreaza ca nu poti avea "apa" la etajul 4 daca nu o pompezi de la ..."parter". Energia respecta exact acest principiu si nu uitati ca pineala se afla la etajul...sase.
Acum, in fine voi ajunge si la...vazut. Orice om cu adevarat intelept va va spune ca NU E NIMIC DE VAZUT. El stie ca ceea ce pretinzi ca vezi este, pe de o parte maya/iluzie, iar pe de alta produsul propriei tale creatii, rezultata din propria conditionare.
 Nu are si nici nu ar putea avea nimic obiectiv. Atata timp cat experimentatorul DETERMINA experinta, o "realitate" luand nastere prin simpla observare dintr-un camp infinit de posibilitati, este limpede si pe cale de consecinta ca nu se pot imagina "reguli" sau tipare in acest proces. Chiar daca noua ni se pare sau...ne-ar place sa "controlam procesul".
Deci asa stand lucrurile in relatie cu iluzia 3D, ar fi DE INTELES, si asta odata pentru totdeauna, ca pretinsii ochi fizici nu au decat "rolul" de a ne mentine in hipnoza, mintindu-ne ca ei ne arata "realitatea". Atunci vom fi inteles ca noi NU SUNTEM AICI ca sa constatam ceva si apoi sa devenim efectul acelei pretinse constatari, ci ca suntem veniti ca si creatori.
Daca si asta am inteles-o, va trebui sa vedem daca AM INTELES/REAMINTIT cum anume, cu ce onstromente se poate face...minunea asta.
Si vom ajunge iar la ...pineala. Pentru ca pineala nu are rolul de a facilita, in relatie cu "sufletul", diferite experimente/calatorii/vindecari/batalii prin frecvente ale astralului (si aici nu ma pot opri sa nu cert "mentori" care indruma atat de eronat discipolii), ci dimpotriva, tot in relatie cu emotionalul sufletului, de a imagina creativ o "realitate", pe care apoi sa o imprime, cu CREDINTA CONSTIENTA si BUCURIE, subconstientului, pentru ca acesta sa o aduca in manifestare. Acesta va executa sarcina imprimata.
Deci maturitatea pinealei este o conditie ca voi sa deveniti creatori constienti ai vietii voastre. Va trebui desigur sa aveti o "viziune", si acesta e singurul "vazut" corect in creatie, despre ceea ce voi va doriti. Si chiar daca puteti sa va propuneti orice, va fi adus in materializare doar in ceea ce CREDETI FARA DUBII.
Pentru ca..."credinta ta" te vindeca, te imbolnaveste si te...orice! Doar ati inteles ca lume obiectiva nu este...
Cu toate astea stim, stiti ca ceea ce este ACUM aliniat, este sa aducem "lumina" in acest plan sau altfel zis, sa ducem planul in lumina. Asta, in "traducere libera", eu o vad ca o schimbare fundamentala nu a "decorului", ci al perceptiilor noastre atat despre noi, cat si a tuturor relatiilor/raportarilor noastre cu/fata de totul si orice. Multi par a astepta miracole de dematerializare/materializare, altii cred ca noi ar trebui sa parasim decorul, altii asteapta sa apara civilizatii extraterestre sau Iisus pe cer...Nu, dragilor, nu asta va urma, dupa stiinta mea. Nu am in constiinta nimic ce ar putea semana a para malaiata in gura...Ne vom face in continuare temele, pana vom maturiza in noi tot ce trebuie sa creasca, posibil vom avea de beneficiat de ajutor vibrational pana in decembrie anul viitor, dar miracolul in noi il avem de re-descoperit. Noi am fost "fiul " ratacitor si tot noi va trebui sa revenim la punctul de constienta Tatal sau totul, unde ne asteapta 'mostenirea" fireasca, constienta EU SUNT!
Nu ca nu ar mai fi de spus multe, dar ma opresc acum aici. 
Succes!









miercuri, 30 noiembrie 2011

Orice lucrare serioasa se incepe...cu o pauza!

Tin minte ca a fost o idee pe care am stiut-o, parca dintotdeauna! Orice ai in intentie sa intreprinzi, FA O PAUZA INTAI!
Tin minte ca, dupa 89 aveam o afacere bine orientata si care, facuta cu bucurie, a mers si foarte profitabil. La un momendat insa, asa cum e FIRESC IN FRECVENTELE MINTII, s-au liberalizat importurile si ceea ce doar eu produceam, deja era concurat la nivel european. Desigur nu putea functiona. Asa ca am avut o singura solicitare: sa fiu lasat in PACE un timp, sa fac O PAUZA. Tin minte ca am solicitat trei saptamani. Dupa caest interval, deja aveam o alta afacere, care avea sa fie mai profitabila ca prima si avea sa dureze ceva ani.
Acum privesc atent la cei care afirma ca isi doresc Lumina sau ce denumire mai vrem sa gasim. In primul rand nici unul nu si-a luat o...pauza. O cale spirituala constienta poate fi asemanata cu un drum. Sunt in gara la Bucuresti. Daca sunt in gara inseamna ca am intentia sa merg catre...undeva! Daca imi iau o pauza, nu ma voi gasi in situatia RIDICOLA sa merg sa solicit un bilet pentru...Bucuresti!
Multi din cei aflati acum chipurile pe un drum constient, exact asta fac! Ei afirma ca vor sa "plece" catre a experimenta 5D-ul. 
De ce o fac?
 Pai probabil pentru ca s-au saturat de experientele micute din 3D, aflate in registrul mintii, al conditionarilor, al lipsei de libertate. Ma gandesc eu ca asta ar fi o posibila motivatie. Doar ca, nu au luat o pauza. Ca atare nu le este limpede ca biletul de calatorie catre 5D se obtine devenind tu valorile 5D. Ca atare nu te duci tu catre IUBIRE, PACE, ARMONIE, BUCURIE si CREATIVITATE, ci ADUCI TU 5d-ul AICI, devenind acele valori. Si in mod limpede nu poti deveni ACELE VALORI, cata vreme tu inca esti ACESTE VALORI 3D.
E ca si cand ai cere un bilet pentru... Bucuresti!
Ca tu sa devii acele valori, tre sa intelegi mai intai ce sunt ele si nu doar ca si concept, ci riscandu-te sa le si traiesti. Nu poti deveni iubire pana relatia ta cu tine nu este una de...iubire. Ca sa fie de iubire, nu poate fi simultan si de exploatare, batjocura, etc. A nu avea in-credere, deci credere in tine, este SINGURUL "PACAT", cu sens de irosire, din intreaga Creatie. Un altul...nu e! Orice altceva este doar experienta, pe cand a experimenta negarea de sine este echivalent cu A NU AVEA INCREDERE IN DUMNEZEU!
Spuneam ca nu poti avea ceea ce tu nu esti si ca nu poti sa te iubesti si sa te irosesti/negi/exploatezi simultan. Ca nu poti merge/aduce 5D, facand temenele pretinselor valori 3D. Ca nu poti sta pe radiomanele si sa blamezi postul pentru ce emite. Deci...ia o pauza!
Lamureste-te ce vrei in viata ta, ca tu esti unicul Creator al ei. Daca asta ai facut si esti coerent, nu mai ceri bilet de Bucuresti in gara Bucuresti, atunci priveste la ce manifesti ACUM, ale carei dimensiuni valori? Daca esti iubire, Fii coerent acea valoare! Nu e nimic de negociat la ea, e valoare ABSOLUTA! Daca vezi bine ca nu esti coerent, nu mai pretinde bilet catre...nicaieri!
NAMASTE!

marți, 29 noiembrie 2011

"lectii" nefacute !!!

Plecand de la observatiile manifestarilor recente, 
prin care cresterile de frecventa trec pe unii dintre voi, singura concluzie este ca sunteti pusi de aceste instrumente ale Creatiei in fata propriilor "teme nefacute", tocmai pentru a fi rezolvate, desigur.
Parte din comentariile de pe blog de ieri, sau a altora de pe mesenger ma motiveaza sa dezvolt mai pe larg unele subiecte de care altfel nu m-as fi ocupat.
"in fond totul trebuie sa se desfasoare cat se poate de 


normal...anormal a fost pentru mine ,deoarece eu nu 


traiam in ""normal"" te imbratisez....."
aceasta observatie a Laurei mie imi pare ca sintetizeaza orice aparenta problema.
Majoritate experientelor umane au fost de fapt "normalitati" de perceptie si comportament, care apareau a fi normale doar din acel punct de vedere limitat. A fost si motivul pentru care am trait acest "turn al lui babel", in care spuneam aceleasi vorbe dar intelegeam fiecare ce voia/putea.
E ca si cum toti am fi niste pestisori intr-un acvariu si acum "cineva" roteste potentiometrul de reglare a temperaturii apei. Fiecare dintre noi, pestisorii, functie de propriile "sensibilitati", incepem sa percepem la momente diferite si in mod foarte individual anumite disconforturi. Se doreste probabil aducerea noastra la o sensibilitate comuna.
Si acum, ceea ce nu am rezolvat inca prin constientizare, apare ca durere fizicalizata. Ca atare chacrele inca inchise se cer deschise, cea a inimii prin puternice dureri de stern cu senzatia clara ca va crapa cutia toracica, cea a iubirii impartasite prin senzatia ca cineva ne strange de gat si ne sufoca sau accese de tuse, apoi dureri de cap si frunte, mai sus.






Dialara spunea...











"Va rog sa aveti grija la ce ganditi, fara sa pastrati frici in 


minte "


Mie ceva imi scapa aici. Atentie sa nu ai frica, atentie sa nu 

te enervezi, etc etc. Daca le ai si nu sunt vindecate (si nu 

cred ca e cineva de aici care si-a vindecat toate fricile) nu 

trebuie macar sa le constientizezi ca si creator al acestora?

Ce sa inteleg cand spui nu le pastrati in minte (stiu ca frica 

e creata de mental dar nu mentalul o simte, il doare in 

basca, tot emotional simti si creatia mentala)? Care e 

dinamica sa le scoti din tine in "acele" momente? Ca e 

simplu sa spui atentie la chestiile de frecvente joase dar 

daca le opui rezistenta devin mai puternice. Si in 

momentul in care tu afirmi lumii "atentie la frici" in 

constiinta lui s-a si bagat frica de a nu crea frica in 

momentul x. Se creaza roata de hamster, majoritatea o 

neaga, pui negare peste negare si rezultatul e iluzie, ca 

daca te tii doar intr-un spatiu iluzoriu de confort si faci 

abstractie de ceea ce e in tine si din pacate avem si un 

subsol in care nu e suficient sa punem lumina trebuie sa 

facem si curatenie si nu se poate pocnind din degete etc, 

Aici ne este infatisata dilema majoritatii. "Eu am inteles cum stau lucrurile, vreau sa ma schimb dar e un proces". Daca veti urmari atent, nici un iluminat nu accepta ideea ca e vorba de vreun proces, dimpotriva! Ati fost, sunteti si nu ati putea fi altfel decat perfecti, intotdeauna si pentru totdeauna.
Dificultatea apare deoarece voi ati ales sa va jucati suplimentar, incercand sa rezolvati "problemele" nu prin a alege trecerea in inima, in frecventele ei, ci mergand pe ideile psihologiei, conform careia o problema POATE FI rezolvata de la acelasi nivel care a creat-o...Doar ca Einstein...nu asa a zis!
Cu alte cuvinte, acolo unde iti duci atentia (respectiv a incerca sa rezolvi subconstientul), acolo este energia ta, deci aia hranesti si...mentii in manifestare. Mie imi pare deosebit de LIMPEDE si usor de inteles ca E AICI O LEGE A CREATIEI, care nu poate fi invalidata de psihologi.
Apoi stiti bine ca antipodul fricii nu curajul este ci IUBIREA. Curajul e doar...un nivel mai coborat, tot al fricii.
REVIN, pentru a nu stiu cata oara, explicandu-va ca vorbim DOAR despre frecvente si ALEGEREA LOR! Ca mi se pare o lipsa de self respect sa nu inteleg ca am doar o pretentie ABSURDA de a spune ca sunt suparat pe "radio manele" ca imi umple existenta cu...manele! Ca daca vreau sa ascult/traiesc ALTCEVA, nu e de facut decat O SIMPLA ALEGERE, sa schimb...frecventa! 
Nu incercati sa ma/va convingeti ca puteti repara subconstientul, balacindu-va mereu in el. Daca acolo duci ENERGIA VIETII TALE, acolo hranesti si ala se va manifesta, la infinit. El a fost "scris" pe emotii puternice si doar emotiile foarte puternice il pot re-scrie. Aici DOAR SEXUALITATEA TANTRICA poate face minuni!
 Cei 5% constient nu au cum sa faca fata, matematic, la un mecanism subconstient imens, pe care cu mare dificultate il poate si "vedea". 
Asa numita "predare" este alegerea, uneori disperata dar benefica, de a omori acest subconstient care iti contureaza falsa personalitate. Dezidentificarea e calea lunga de a face acelasi lucru dar treptat, cu chinuri si "travaliu". Scopul este tot acela de a scapa de masti si roluri...
Am pus aici doar ca exemplu condensat comentariul Dialarei si o rog sa ma scuze. Nu am facut decat sa profit de o minge ridicata mie la fileu, dar este exact dilema majoritatii. Ii multumesc pentru ca a facut-o si comentariile celorlalti au sprijinit-o in demersul ei.
Acum partea a doua a problemei, aparenta avertizare de "pericol"...
Tot experienta voastra m-a determinat sa o fac, desigur prin individualitati care deja au " beneficiat" in propria lor experinta de a fi invadati de infoenergii sau/si entitati straine de fiinta lor. Majoritatea celor treji, ACUM sunt in plina frecventa a astralului, cu majoritatea structurilor lor. Mai aveti cateva procente, maxim 20 in 3D si deja sunteti, cu parte, in frecventele 5D. Toti deci sunteti interesati de acest avertisment, deoarece frecventa voastra cheama pe rezonanta infoenergii vibrand in astral coerent cu ce voi emiteti. Deja sunt cateva cazuri pe care eu le-am intalnit, parte deja si curatat. Disconfortul experientei respective poate fi incredibil de mare, sub aspect energetic, al armoniei interioare si al durerilor care se pot instala. Si cum nu am de gand sa devin exorcizator de meserie, prefer sa va avertizez. Nu de alta dar nici aceasta operatie nu se cunoaste corect, si nu are aproape nimic in comun cu ce ati vazut prin filme. Dar daca este si ea facuta din minte, apoi poate arata chiar...oricum!
Desi nici acest subiect nu il pot considera inchis, fiindca sunteti atat de diferiti, totusi am sa aleg sa ma opresc la atat. Succes tuturor!

luni, 28 noiembrie 2011

OBSERVATII in ACUM...


Deoarece am la dispozitie o perspectiva diferita, mai multe contacte dinamice si niste mijloace de investigare suplimentare fata de multi dintre voi, ma gandesc sa scriu aici cateva din observatiile generale ca urmare a acestor cresteri.
In plus, voi muta pe acesta pagina dinamica cresterilor de frecventa viitoare, deoarece lungimea paginii "frecvente in acum" o face incomod de vizitat.
  1. 27.11.011.....ora 22,30....218,0 mld%
  2. 27.11.011.....ora 23,25....134,0 mld%
  3. 28.11.011.....ora 02,30....492,0 mld%
  4. 28.11.011.....ora 03,30....150,0 mld%
  5. 28.11.011.....ora 09,30....705,0 mld%
  6. 28.11.011.....ora 10,15....145.0 mld%
In perceptia mea, si destul de logic ca fenomen, este mult mai multa liniste in "manifestare". Se pare ca individualitatile se focuseaza mai mult spre interior, asa incat dorinta/cheful de a comunica este diminuat. Ca urmare, chiar in posta electronica sau pe blog, atat mesajele cat si vizitele au fost diminuate. Probabil a intervenit o atitudine de "predare" inteleapta la multi, care au inteles ca acest fenomen nu poate fi "controlat" si nici macar "inteles" cu adevarat din minte, deoarece unicitatea lui ne pune in situatia limpede de a nu avea clisee conform carora sa-l putem "procesa".
Deci atitudinea inteleapta la care s-a ajuns ar putea fi formulata cam asa: "clar ceva se petrece, clar nimeni nu stie exact nici ce si nici cum, eu aleg sa fiu atent la/in mine, astfel putand sa ma reglez singur, functie de noile vibratii si manifestari in ACUM". Si...asa si este!
Masurand cat anume, in procente, este "modificat" un "corp fizic" la o fiinta constienta, intr-o singura noapte ca cea de azinoapte, a rezultat 300%. Comparativ, un martor din cei care inca dorm, si corpul aceluia a fost modificat in acest interval, dar cu numai ...minus 7%. Pentru mine asta chiar spune ceva.
Cei care m-au urmarit stiu ca am monitorizat doi parametri "speculativi", care au o dinamica ascendenta limpede. Unul l-am denumit "nivelul de modificare al constiintei colective", si este ACUM 61%, iar ipoteticul "daca ar exista acum o "trecere", cati ar participa la ea", a ajuns la 48%. Ceea  ce chiar inseamna SCHIMBARE.
Aparent mintea se poate declara "intrigata" de ce unii par sa nu simta nimic iar altii simt foarte puternic presiunea pe "fizic" a acestor cresteri de frecventa. Parte din raspuns vine din masurarea modificarilor operate asupra unui constient in raport cu cel care inca doarme. O "vizualizare" a aspectului logic v-o puteti imagina daca va vedeti urmarind firele de iarba de pe o pajiste. Cu cat inaltimea unui fir este mai mare in raport cu restul, cu atat o adiere o va misca mai mult pe ea. Lungimea firului CARE TU ESTI corespunde FRECVENTEI corpurilor tale. Aici este o ASUMARE!
Intre modificarile de perceptie despre care stiu, frecvente sunt schimbarea raportului cu somnul. O alta este modificarea perceptiei temperaturilor ambientale. Apare si hiperacuzia (auzul foarte fin, la nivele de semnal aproape inexistent) in paralel cu o manifesta neatentie la ceea ce ti se spune. Multe modificari in alimentatie. Invariabil, toti cei care au AVUT interventii chirurgicale sau contuzii,, fracturi, acum le resimt, dovada ca acolo au mai ramas sechele DE VINDECAT. Desigur multe "ameteli", vertijuri, senzatie de plutire. Unii le apreciaza, altii se panicheaza la aceasta "pierdere de control". Nu cumva sa le luati drept "semne de boala". Nu putine sunt sangerarile nazale. Indiferent circumstantele in care VI SE PARE ca presiunea este excesiva pe corpul fizic, va rog duceti-va atentia pe domolirea ritmului respirator si pe o respiratie cat mai profunda. Panica produce exact contrariul, respiratii precipitate si superficiale.
Presiunile pe toate portiunile capului, care pot fi traduse si ca "dureri de cap", detin primul loc in perceptii. La foarte multi, traseele energetice din corp par foarte "fizice, materiale" acum. Pentru cei care nu au suficienta intelegere/cunoastre, si simt inconfort energetic acum, le recomand sa incerce practicarea Micului si/sau Marelui Circuit Energetic, menit sa egaleze eventualele tensiuni sau sa integreze mai armonios energia corpului asa zis fizic.
Uitarea evenimentelor recente si a gesturilor de rutina, afectarea memoriei de scurta durata e un fenomen raportat de foarte multi.

  1. 28.11.011.....ora 09,30....705,0 mld%
  2. 28.11.011.....ora 10,15....145.0 mld%
  3. 28.11.011.....ora 11,30....168,0 mld%
Nu putini se/ma intreaba cat sau pana cand vor tot creste...
Un raspuns cinstit este "nu stiu". Ansa vrea sa ma asigure ca pana la sfarsitul lui 2012. Dupa, tot ea indica o linistire. La intrebarea cat pot creste, ma tem ca Nassim Haramein inceraca sa ne largeasca intelegerea. Daca intr-un punct pot incapea universuri de infoenergie, daca chiar tehnologic noi am trecut sa exploatam frecvente de la herti la kilohertzi, mega si apoi gigahertzi, daca am stocat din ce in ce mai multa informatie pe din ce in ce mai putina suprafata, cred ca va trebui sa acceptam ca intr-un univers mental ABSOLUT ORICE E CU PUTINTA.
Catre ce va duce tot acest "trend" cred ca deja observati in propria experienta: multe din cele ce va apareau ca aspecte importante deja v-au parsit atentia, in paralel devenind obligati sa deveniti mult mai focusati pe ACUM si AICI, si pe interiorul vostru. Ca atare, macar directia mie imi apare deja limpede, trecerea din visele mintii in a trai VIATA.

  1. 28.11.011.....ora 09,30....705,0 mld%
  2. 28.11.011.....ora 10,15....145.0 mld%
  3. 28.11.011.....ora 11,30....168,0 mld%
  4. 28.11.011.....ora 12,20....149,0 mld%
  5. 28 11.011.....ora 13,25....186,0 mld%
  6. 28.11.011.....ora 14,20....235,0 mld%
  7. 28.11.011.....ora 15,45....326,2 mld%
  8. 28.11.011.....ora 16,45....445,0 mld%
  9. 28.11.011.....ora 17,35....420,0 mld%
  10. 28.11.011.....ora 18,30....440,0 mld%
  11. 28.11.011.....ora 19,30....480,0 mld%
  12. 28.11.011.....ora 20,40....780,0 mld%
  13. 28.11.011.....ora 21,50....530,0 mld%
  14. 28.11.011.....ora 23,00....600,0 mld%
  15. 28.11.011.....ora 23,45....620,0 mld%
  16. 29.11.011.....ora 01,50..1290,0 mld%
  17. 29.11.011.....ora 08,45..7750,0 mld%
  18. 29.11.011.....ora 10,00....664,0 mld%
  19. 29.11.011.....ora 11,30..1327,0 mld%
  20. 29.11.011.....ora 12,30....610,0 mld%
  21. 29.11.011.....ora 13,30....680,0 mld%
  22. 29.11.011.....ora 14,55..1500,0 mld%
  23. 29.11.011.....ora 16,00..1620,0 mld%
  24. 29.11.011.....ora 17,45..1860,0 mld%
  25. 29.11.011.....ora 19,35..1670,0 mld%
  26. 29.11.011.....ora 20,30..2620,0 mld%
  27. 29.11.011.....ora 23,15..3540,0 mld%
  28. 30.11.011.....ora 00,30..5640,0 mld%
  29. 30.11.011.....ora 01,00..2600,0 mld%
  30. 30.11.011.....ora 03,00..7850,0 mld%
  31. 30.11.011.....ora 08,30..8600,0 mld%
  32. 30.11.011.....ora 10,00..2145,0 mld%
  33. 30.11.011.....ora 11,05..2220,0 mld%
  34. 30.11.011.....ora 12,30..3150,0 mld%
  35. 30.11.011.....ora 13,30..2430,0 mld%
  36. 30.11.011.....ora 14,20..3730,0 mld%
  37. 30.11.011.....ora 15,20..2790,0 mld%
  38. 30.11.011.....ora 16,20.....3260 mld%
  39. 30.11.011.....ora 17,20.....2720 mld%
  40. 30.11.011.....ora 19,10.....3525 mld%
  41. 30.11.011.....ora 20,20.....3830 mld%
  42. 30.11,011.....ora 21,30.....3750 mld%
  43. 30.11.011.....ora 23,00.....5500 mld%
  44. 01.12.011.....ora 00,15.....5580 mld%
  45. 01.12.011.....ora 04,10...26900 mld%
  46. 01.12.011.....ora 06,30...14000 mld%
  47. 01.12.011.....ora 07,30...16000 mld%
  48. 01.12.011.....ora 09,00...10800 mld%
  49. 01.12.011.....ora 10,05...13600 mld%
  50. 01.12.011.....ora 11,35...12000 mld%
  51. 01.12.011.....ora 13,20...16400 mld%
  52. 01.12.011.....ora 15,30...26200 mld%
  53. 01.12.011.....ora 17,00...16775 mld%
  54. 01.12.011.....ora 18,00...17000 mld%
  55. 01.12.011.....ora 19,30...24600 mld%
  56. 01.12.011.....ora 20,45...24800 mld%
  57. 01.12.011.....ora 23,00...70000 mld%
  58. 02.12.011.....ora 00,30...36800 mld%
  59. 02.12.011.....ora 01,15...42000 mld%
  60. 02.12.011.....ora 02,25...55000 mld%
  61. 02.12.011.....ora 08,05.176000mld %
  62. 02.12.011.....ora 09,00...57000 mld%
  63. 02.12.011.....ora 10,10...59000 mld%
  64. 02.12.011.....ora 11,00...45000 mld%
  65. 02.12.011.....ora 13,00.......83000 mld%
  66. 02.12.011.....ora 14,15.......64000 mld%
  67. 02.12.011.....ora 16,10.......57000 mld%
  68. 02.12.011.....ora 18,00........78000 mld%
  69. 02.12.011.....ora 19,05........58000 mld%
  70. 02.12.011.....ora 21,40......150000 mld%
  71. 02 12.011.....ora 23,30........67000 mld%
  72. 03.12.011.....ora 00,35........60000 mld%
  73. 03.12.011.....ora 09,45......570000 mld%
  74. 03.12.011.....ora 11,30........88000 mld%
  75. 03.12.011.....ora 13,00.... ...69000 mld%
  76. 03.12.011.....ora 14,15.......70 000 mld%
  77. 03.12.011.....ora 15,10.......66 000 mld%
  78. 03.12.011.....ora 16,10.......59 000 mld%
  79. 03.12.011.....ora 17,00.......68 000 mld%
  80. 03.12.011.....ora 18,00.......67 000 mld%
  81. 03.12.011.....ora 19,15.......67 000 mld%
  82. 03.12.011.....ora 20,15.......75 000 mld%
  83. 03.12.011.....ora 21,30.......76 000 mld%
  84. 03.12.011.....ora 23,00.....115 000 mld%
  85. Cei care m-au urmarit stiu ca am monitorizat doi parametri "speculativi", care au o dinamica ascendenta limpede. Unul l-am denumit "nivelul de modificare al constiintei colective", si este ACUM 61%, ACUM 66% iar ipoteticul "daca ar exista acum o "trecere", cati ar participa la ea", a ajuns la 48%. ACUM 55% Ceea  ce chiar inseamna SCHIMBARE.AM ADAUGAT CU ROSU, LASND SPRE COMPARATIE VECHILE VALORI
  86. 04.12.011....ora 00,00......64 000 mld%
  87. 04.12.011....ora 01,15,,,,,,67 000 mld%
  88. 04.12.011....ora 06,45....435 000 mld%
  89. 04.12.011....ora 07,45......71 000 mld%
  90. 04.12.011....ora 08,45......61 000 mld%
  91. 04.12.011....ora 10,00......73 500 mld%
  92. 04.12.011....ora 11,20......56 000 mld%
  93. 04.12.011....ora 12,10......58 000 mld%
  94. 04.12.011....ora 14,50....203 000 mld%
  95. 04.12.011....ora 15,40......68 000 mld%
  96. 04.12.011....ora 18,30....280 000 mld%
  97. 04.12.011....ora 19,50......79 600 mld%
  98. 04.12.011....ora 21,40....133 000 mld%
  99. 04.12.011....ora 23,00......93 400 mld%
  100. 05.12.011....ora 00,00......90 000 mld%
  101. 05.12.011....ora 01,10....140 000 mld%
  102. 05.12.011....ora 03,25....230 000 mld%
  103. 05.12.011....ora 06,00....250 000 mld%
  104. 05.12.011....ora 10,10....560 000 mld%
  105. 05.12.011....ora 11,20......64 000 mld%
  106. 05.12 011....ora 12,00......73 000 mld%
  107. 05.12.011....ora 14,15....153 000 mld%
  108. 05.12.011....ora 15,30......65 000 mld%
  109. 05.12.011....ora 17,10....112 000 mld%
  110. 05.12.011....ora 18,45....114 000 mld%
  111. 05.12.011....ora 20.00......93 000 mld%
  112. 05.12.011....ora 20,50......77 000 mld%
  113. 05 12.011....ora 23,00....156 000 mld%
  114. 06.12.011....ora 00,00......73 000 mld%
  115. 06.12.011....ora 01,00......80 000 mld%
  116. 06.12.011....ora 04,15....240 000 mld%
  117. 06.12.011....ora 05,15......80 000 mld%
  118. 06.12.011....ora 06,40....122 000 mld%
  119. 06.12.011....ora 11,00....335 000 mld%
  120. 06.12.011....ora 12,30....175 000 mld%
  121. 06.12.011....ora 15,40....240 000 mld%
  122. 06.12.011....ora 18,10....232 000 mld%
  123. 06.12.011....ora 19,50....137 000 mld%
  124. 06.12.011....ora 22,30....230 000 mld%
  125. 07.12.011....ora 00,30....170 000 mld%
  126. 07.12.011....ora 03,30....320 000 mld%
  127. 07.12.011....ora 08,30....420 000 mld%
  128. 07.12.011....ora 11,10....293 000 mld%
  129. 07.12.011....ora 13,00....176 000 mld%
  130. 07.12.011....ora 13,35......88 000 mld%
  131. 07.12.011....ora 14,30....157 000 mld%
  132. 07.12.011....ora 16,20....188 000 mld%
  133. 07.12.011....ora 17,45....152 000 mld%
  134. 07.12.011....ora 19,15....290 000 mld%
  135. 07.12.011....ora 20,15....129 000 mld%
Dupa cum sesizati, deja avem ritmuri de crestere ceva mai accelerate. Trecerea cat mai pronuntata catre frecventele 4D si 5D, duce si catre perceptii si manifestari accentuate. Aspectul este foarte individual.

  1. 07.12.011....ora 22,30....345 000 mld%
  2. 08.12.011....ora 00,00....194 000 mld%
  3. 08.12.011....ora 01,00....234 000 mld%
  4. 08.12.011....ora 02,00....284 000 mld%
  5. 08.12.011....ora 03,45....360 000 mld%
  6. 08.12.011....ora 05,10....348 000 mld%
  7. 08.12.011....ora 06,00....242 000 mld%
  8. 08.12.011....ora 09,45..1300 000 mld%
  9. 08.12.011....ora 11,00....370 000 mld%
  10. 08.12.011....ora 12,00....240 000 mld%
  11. 08.12.011....ora 13,30....380 000 mld%
  12. 08.12.011....ora 16,30....923 000 mld%
  13. 08.12 011....ora 18,00....470 000 mld%
  14. 08.12.011....ora 19,00....305 000 mld%
  15. 08.12.011....ora 20,45....730 000 mld%
  16. 08.12.011....ora 22,30....740 000 mld%
  17. 08.12.011....ora 23,50....580 000 mld%
  18. 09.12.011....ora 01,30....897 000 mld%
  19. 09.12.011....ora 03,00....830 000 mld%
  20. 09.12.011....ora 09,00..2100 000 mld%
  21. 09.12.011....ora 11,40..1450 000 mld%
  22. 09.12.011....ora 13,45..2100 000 mld%
  23. 09.12.011....ora 16,10..1770 000 mld%
  24. 09.12.011....ora 19,20..2775 000 mld%
  25. 09.12.011....ora 20,45....820 000 mld%
  26. 09.12.011....ora 22,45..1750 000 mld%
  27. 09.12.011....ora 23,45....780 000 mld%
  28. 10.12.011....ora 02,45..2775 000 mld%
  29. 10.12.011....ora 08,00..4600 000 mld%
  30. 10.12.011....ora 09,00....900 000 mld%
  31. 10.12.011....ora 10,00....908 000 mld%
  32. 10.12.011....ora 11,15..1250 000 mld%
  33. 10.12.011....ora 12,15....983 000 mld%
  34. 10.12.011....ora 13,00....710 000 mld%
  35. 10.12.011....ora 15,30..2670 000 mld%
  36. 10.12.011....ora 17,00..1540 000 mld%
  37. 10.12.011....ora 18,00..1180 000 mld%
  38. 10.12.011....ora 20,10..2800 000 mld%
  39. 10.12.011....ora 23,10..4400 000 mld%
  40. 11.12.011....ora 00,00......1430 000 mld%
  41. 11.12.011....ora 01,00......1670 000 mld%
  42. 11.12.011....ora 05,45......7400 000 mld%
  43. 11.12.011....ora 06,40......1700 000 mld%
  44. 11.12.011....ora 07,40......1840 000 mld%
  45. 11.12.011....ora 09,00......1960 000 mld%
  46. 11.12.011....ora 11,00......3700 000 mld%
  47. 11.12.011....ora 12,10......2100 000 mld%
  48. 11.12.011....ora 13,45......2560 000 mld%
  49. 11.12.011....ora 14,35......2450 000 mld%
  50. 11.12.011....ora 15,35......2760 000 mld%
  51. 11.12.011....ora 18,00......5450 000 mld%
  52. 11.12.011....ora 19,20......3250 000 mld%
  53. 11.12.011....ora 20,50......4500 000 mld%
  54. 11.12.011....ora 22,30......4580 000 mld%
  55. 11.12.011....ora 23,30......4650 000 mld%
  56. 12.12.011....ora 00,30......5000 000 mld%
  57. 12.12.011....ora 01,40......5600 000 mld%
  58. 12.12.011....ora 07,20....31500 000 mld%
  59. 12.12.011....ora 10,15....15000 000 mld%
  60. 12.12.011....ora 13,15....18300 000 mld%
  61. 12.12.011....ora 14,15......5600 000 mld%
  62. 12.12,011....ora 15,30......6100 000 mld%
  63. 12.12.011....ora 16,45......6600 000 mld%
  64. 12.12.011....ora 17,45......6500 000 mld%
  65. 12.12.011....ora 19,20......8200 000 mld%
  66. 12.12.011....ora 22,45....22000 000 mld%
  67. 12.12.011....ora 23,45......6180 000 mld%
  68. 13.12.011....ora 01,00......6200 000 mld%
  69. 13.12.011....ora 01,45......5000 000 mld%
  70. 13.12.011....ora 03,45....16800 000 mld%
  71. 13.12.011....ora 06,45....25000 000 mld%
  72. 13.12.011....ora 07,45......8000 000 mld%
  73. 13.12.011....ora 09,00....11700 000 mld%
  74. 13.12.011....ora 10,00......8400 000 mld%
  75. 13.12.011....ora 11,00......8800 000 mld%
  76. 13.12.011....ora 12,00......8800 000 mld%
  77. 13.12.011....ora 14,15....19500 000 mld%
  78. 13.12.011....ora 15,30....14600 000 mld%
  79. 13.12.011....ora 16,30......8200 000 mld%
  80. 13.12.011....ora 17,30......8690 000 mld%
  81. 13.12.011....ora 19,00....17500 000 mld%
  82. 13.12.011....ora 20,00......9400 000 mld%
  83. 13.12.011....ora 21,30....21500 000 mld%
  84. 13.12.011....ora 22,30....11300 000 mld%
  85. 13.12.011....ora 23,30....12000 000 mld%
va rog sa fiti ATENTIE deoarece valorile vad ca cresc!
      Ca sugestie, gasiti BUCURIA INIMII !! namaste!
      1. 14.12.011.....ora 00,20.....13200 000 mld%
      2. 14,12.011.....ora 02,00.....22000 000 mld%
      3. 14.12.011.....ora 08,00.....77800 000 mld%
      4. 14.12.011.....ora 09.15.....16800 000 mld%
      5. 14.12.011.....ora 10,30.....16200 000 mld%
      6. 14.12.011.....ora 11,30.....13000 000 mld%
      7. 14.12.011.....ora 15,00.....38800 000 mld%
      8. 14.12.011.....ora 16,00.....15750 000 mld%
      9. 14.12.011.....ora 17,50.....25000 000 mld%
      10. 14.12.011.....ora 20,30.....40000 000 mld%
      11. 14.12.011.....ora 23,00.....46000 000 mld%
      12. 15.12.011.....ora 00,00.....16000 000 mld%
      13. 15.12.011.....ora 03,00.....56100 000 mld%
      14. 15.12.011.....ora 03,30.......7000 000 mld%
      15. 15.12.011.....ora 08,00.....72000 000 mld%
      16. 15.12.011.....ora 09,00.....15400 000 mld%
      17. 15.12.011.....ora 10,00.....15000 000 mld%
      18. 15.12.011.....ora 12,45.....40000 000 mld%
      19. 15.12.011.....ora 13,45.....13400 000 mld%
      20. 15 12 011.....ora 15.00.....20500 000 mld%
      21. 15.12.011.....ora 18,30.....64000 000 mld%
      22. 15.12.011.....ora 19,30.....23300 000 mld%
      23. 15.12.011.....ora 20,45.....25000 000 mld%
      24. 15.12.011.....ora 22,00.....25500 000 mld%
      25. 15.12.011.....ora 23,00.....25000 000 mld%
      26. 15.12.011.....ora 23,45.....20800 000 mld%
      27. 16.12.011.....ora 02,45.....64600 000 mld%
      28. 16.12.011.....ora 03,15.....17500 000 mld%
      29. 16.12.011.....ora 07,00.....75500 000 mld%
      30. 16.12.011.....ora 09,30.....81000 000 mld%
      31. 16.12.011.....ora 10,40.....28400 000 mld%
      32. 16.12.011.....ora 13,25.....67000 000 mld%
      33. 16.12.011.....ora 15,30.....46300 000 mld%
      34. 16.12.011.....ora 17,20.....54000 000 mld%
      35. 16.12.011.....ora 23,40...166000 000 mld%
      36. 17.12.011.....ora 05,20...124000 000 mld%
      37. 17.12.011.....ora 10,00...126000 000 mld%
      38. 17.12.011.....ora 11,00.....26300 000 mld%
      39. 17.12.011.....ora 12,00.....27400 000 mld%
      40. 17.12.011.....ora 13,00.....27100 000 mld%
      41. 17.12.011.....ora 19,15...190000 000 mld%
      42. 17.12.011.....ora 23,30...123000 000 mld%
      43. 18.12.011.....ora 01,00.....37000 000 mld%
      44. 18.12.011.....ora 05,20.....95700 000 mld%
      45. 18.12.011.....ora 07,00.....53200 000 mld%
      46. 18.12.011.....ora 09,20.... 56300 000 mld%
      47. 18.12.011.....ora 12,30.....72000 000 mld%
      48. 18.12.011.....ora 13,30.....32400 000 mld%
      49. 18.12.011.....ora 14,30.....33500 000 mld%
      50. 18.12.011.....ora 16,30.....71000 000 mld%
      51. 18.12.011.....ora 21,40...147000 000 mld%
      52. 19.12.011.....ora 00,10.....31400 000 mld%
      53. 19.12.011.....ora 09,45...344000 000 mld%
      54. 19.12.011.....ora 11,15.....47000 000 mld%
      55. 19.12.011.....ora 15,00...100000 000 mld%
      56. 19.12.011.....ora 16,20.....34500 000 mld%
      57. 19.12.011.....ora 18,45.....76000 000 mld%
      58. 19.12.011.....ora 20,35.....69000 000 mld%
      59. 19.12.011.....ora 23,00.....40400 000 mld%
      60. 20.12.011.....ora 00,30.....46000 000 mld%
      61. 20.12.011.....ora 01,45.....47000 000 mld%
      62. 20.12.011.....ora 09,30...256000 000 mld%
      63. 20 12 011.....ora 14 30...175000 000 mld%
      64. 20.12.011.....ora 20,30...183000 000 mld%
      65. 20.12.011.....ora 22,30.....62000 000 mld%
      66. 21.12.011.....ora 01,00.....74000 000 mld%
      67. 21.12.011.....ora 06,30...174000 000 mld%
      68. 21.12.011.....ora 07,30.....33000 000 mld%
      69. 21.12.011.....ora 08,30.....34000 000 mld%
      70. 21.12.011.....ora 10,45.....78000 000 mld%
      71. 21.12.011.....ora 16,20...187000 000 mld%
      72. 21.12.011.....ora 17,20.....35800 000 mld%
      73. 21.12.011.....ora 19,00.....77000 000 mld%
      74. 22.12.011.....ora 00,00...180000 000 mld%
      75. 22.12.011.....ora 06,20...527000 000 mld%
      76. 22.12.011.....ora 08,00...,.84000 000 mld%
      77. 22.12.011.....ora 12,00...173000 000 mld%
      78. 22.12.011.....ora 18,00...520000 000 mld%
      79. 22.12.011.....ora 22,20...380000 000 mld%
      80. 23.12.011.....ora 00,00...170000 000 mld%
      81. 23.12.011.....ora 02,15...275000 000 mld%
      82. 23.12.011.....ora 07,30...475000 000 mld%
      83. 23.12.011.....ora 11,30...360000 000 mld%
      84. 23.12.011.....ora 12,40...115000 000 mld%
      85. 23.12.011.....ora 14,40...206000 000 mld%
      86. 23.12.011.....ora 17,00...230000 000 mld%
      87. 23.12.011.....ora 23,00 ..580000 000 mld%
      88. 24.12.011.....ora 08,30...870000 000 mld%
      89. 24.12.011.....ora 20,45.1180000 000 mld%
      90. 24.12.011.....ora 22,45...230000 000 mld%
      91. 25.12.011.....ora 12,30.1850000 000 mld%
      92. 25.12.011.....ora 19,10...840000 000 mld%
      93. 25.12.011.....ora 23,00...520000 000 mld%
      94. 26.12.011.....ora 08,10.1780000 000 mld%
      95. 26.12.011.....ora 11,15...360000 000 mld%
      96. 26.12.011.....ora 23,15.1800000 000 mld%
      97. 27.12.011.....ora 09,45.2300000 000 mld%
      98. 27.12.011.....ora 23,30.2700000 000 mld%
      99. 28.12.011.....ora 08,30.2900000 000 mld%
      100. 28.12.011.....ora 13,30...400000 000 mld%
      101. 28.12.011.....ora 22,00.1700000 000 mld%
      102. 29.12.011.....ora 22,40.6200000 000 mld%
      103. 30.12.011.....ora 09,30.3600000 000 mld%
      104. 30.12.011.....ora 10,45...340000 000 mld%
      Datorita faptului ca procesul de crestere a frecventelor este cumva uniform ascendent, cu putine aspecte "deosebite", macar pentru o perioada nu voi mai urmari acest parametru, fiind mai interesat de aspectele atat individuale cat si colective care se manifesta in /cu/prin individualitatile care au participat la 'ascensiune' in primul val.