Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 august 2011

DUMNEZEU...e nebun, Tu vrei sa fii sanatos?

     Sunteti MINUNATI!!! Banui ca nimeni nu a inteles ESENTIALUL! Eu nu pentru vecinul tau am vorbit! Cred ca de aia v-ati bucurat, crezand ca PENTRU ALTUL vorbesc! NU, eu chiar TIE ti-am soptit! PE TINE si nu pe altul te-am atentionat! ...Iarta-ma daca nu ti-a fost LIMPEDE!
     Tot acest blog a fost facut pentru fiecare dintre voi! Va pot si numi daca vreti, dar nu are rost, va stiti bine fiecare! Nu pentru un public indecis am scris eu! Pentru tine, cea/cel atat de apropiat sufletului meu, fiecare cuvant, de pe fiecare postare,TIE ti l-am dedicat! NU UITA asta!
       De ce zic ca dumnezeu e nebun? Pai cum ar putea fi altfel? CA SA TE DARUIESTI INFINIT CUM O FACE IN FIECE SECUNDA UNEI INTREGI CREATII, NU NEBUN TREBUIE SA FII? Care e capabil de asemenea "irosire" decat un nebun! Nu cunoaste limite, deci uitati-va bine in voi, nu e asta nebunie clara?
      Nu judeca pe nimeni si iubeste nediferetiat, asta e "sanatate mentala"? Care "intreg" la minte ar face asa ceva? Daca ma iubesti pe mine, gata, fii om intreg si fie-ti deajuns! E logic,nu?
      Sa te joci ASA, cu atata risipa si abundentza in toate si tot, nu e nebunie curata? Fara teama si fara pretinsa "responsabilitate"?
      Norocul nostru ca avem mintea intreaga si deci totul e "sub control"! Punctul Zero i-l lasam Lui, poate ca lui ii place, noi...ne mai gandim putin! Macar cateva mii de incarnari!
NAMASTE!
      







duminică, 14 august 2011

PRETENTIA IUBIRII, piedica grea in evolutie

      A fii IN EXPERIENTZA UMANA, este posibil doar DACA si CATA VREME esti autorul filmului numit "viata ta" dar nu esti si constient de aceasta. De dimineata un prieten taman s-a straduit sa ma faca sa inteleg ce "experientza traieste el". Desi a citit Haanel! Asta se cheama a fi in visul mintii tale! 
     Daca chiar AI ALES SA FII TREAZ, realizezi ODATA PENTRU TOTDEAUNA ca aici noi suntem creeatorii propriei experiente, indiferent la ce aspect ne-am referi. Ca Universul este dator noua sa ne materializeze cu mare acuratete exact ceea ce sentimentele noastre si gandurile cheama in manifestare. Asta se cheama a fii in lume dar NU CU LUMEA. Cu alte cuvinte, TREBUIE, dar chiar TREBUIE sa intelegem odata si odata ca noi suntem Sinele/Sursa, care a ales sa joace o circumstantza de viata, noi suntem si scenaristii si regizorii si, culmea si spectatorii acestui produs al propriei fortze de creatie si sa renuntam sa ne mai tot miram/minunam/ingrozim de propria noastra creatie!
      Altfel ne vom parea noua insine, dar nu numai, de-a dreptul imbecili.
      Hipnoza filmului numit "viata noastra" e cu atat mai mare cu cat parem impresionati de asa numitele"sentimente". Partea logico-matematica insa apare a fi...hilara: toata dar absolut toata perceptia 3D este doar a mintii noastre. Iar mintea, saraca, doar minte ca ar cunoaste ceva ce s-ar numi sentimente. Ea nu conoaste, pentru ca nu GENEREAZA, decat un singur sentiment si anume...frica. Frica o defineste deoarece mobilitatea o ingrozeste, pentru ea simbolul vietii fericite ar fi...o bena de beton trantita peste viata, sa intepeneasca cu sigurantza in pozitia STIUTA. Pentru ea NECUNOSCUTUL este un stres permanent.
      In schimb se "joaca" cu pretentiile. daca o intrebi ea iubeste si se vrea...iubita. De fapt e atat de inventiva incat ...se crede inima de cele mai multe ori. Ii scapa faptul ca frecventa ei este cu totul alta decat a inimii...si ades, in adormirea noastra hipnotica, ne scapa si noua...Ca sa fiu foarte explicit: renuntati la ideea absurda ca in 3D se vehiculeaza si altceva decat frici! Si o infinitate de pretentii, desigur!
        Pretindem cu neobrazare ca vrem partener din iubire...Sa fim seriosi, il vrem din frica de singuratate, din nevoia de a fi ajutati cumva, din grija de a fi in rand cu lumea. Si copii tot asa ne trezim ca ii "avem"...Ori ii vrem ca jucarii, ori ne mintim ca vor lega o relatie in care deja e evident ca lucrurile nu merg, ori ne mintim ca ne asiguram sprijin la batranete...
        Reiau ideea, poate veti intelege. IUBIREA ESTE O STARE. Ea intradevar defineste intreaga creatie in sensul ca toata Creatia este energia Iubirii emisa de sursa. Dar in experientza ea nu poate fi cunoscuta decat CA STARE! In nici un caz ca verb! Verbul este caracteristica mintii. La nivel de experientza 3D sau la Scoala Pamant cum mai zic eu, se experimenteaza o octava inferioara, desigur proiectie a celei superioare. Ca atare mintea limitata a transformat starea in verb si l-a adaptat/apropiat nevoilor ei. Ca atare aici toti iubim. Ce? Pai cam orice nu...uram. Ca deh, asa pare aici polaritatea. Ca atare e de bun simt macar sa declaram ca ne iubim familiile, copiii, masina ca de-aia ne-am luat-o p'aia si nu p'ailalta, casa, ce de aia suntem datori vanduti pe ici pe colo...Unii, mai priceputi in a se pacali, iubesc si natura, iubesc copacii si florile...dar...nu si pe ei!
      Revenind la un ton macar serios, va rog nu va mai mintiti: verbul A IUBI, este o inventie a mintii. Priviti cum "opereaza" aceasta iubire. Pai te iubesc, daca...Apoi te iubesc ca...esti al meu pana la ...eu te-am facut eu te omor!... Toata gama de "iubiri" o gasim aici. Doar IUBIREA nu are rost sa o cauti.
Apoi e ...iubirea dintre parteneri...Aici e cea mai grotesca alaturare. Mai ales ACUM! Pentru ca ACUM ar trebui sa uitam o seama de pseudovalori ale conditionarii si cel mai ades partenerii, sub motivatia iubirii, ne pun cele mai dure piedici. Hipnotizati la randul nostru, repede sarim sa nu cumva sa-i dezamagim in ASTEPTARI...Si asa evolutia stagneaza si acolo unde ar putea fii. 
Apoi nu indraznim sa ne dezamagim copiii sau parintii, dupa caz, tot din "iubirea aia a mintii". Aia cere sacrificii-zice ea cu obraznicie, contrazicand Legea.
     Cel mai "spectaculos" insa opereaza in raport cu energia vietii in corp "fizic", adica in relatiile sexuale. Nu facem sex deoarece partenera/partenerul nu ne iubeste! Nu ne trebuie energia vietii daca nu suntem iubiti, ca verb! Adica ...de minte fricoasa! Succes! 
     Confundam impardonabil tandretea, care e firesc sa fie prezenta in abordarea sexualitatii, cu ceva ce oricum STIM ca nu e de cautat aici. Nu de alta dar nici noi nu suntem IUBIRE, sau nu ne iubim si nici de oferit ceva de genul acesta nu suntem capabili. Doar crosetam...cuvinte calpe. Ce putem obtine decat o stare si mai confuza, si mai putin vitala, cu o si mai mica portie de bucurie in intreaga fiintza.
     Intelegeti ca Creatia e perfecta si ne asteapta sa ii egalam constienti perfectiunea. Cand o vom si face, ea ne va arata cat de minunata este si ce miracol de bucurie si implinire poate fi experientza in corp, dar in stare de constientza. Atunci vom FI IUBIRE si vom fi intrebati cu ochii blanzi: ma iubesti?
Raspunsul nu poate fi decat un zambet: oare stii tu, ochi frumosi, ce anume intrebi?


     NAMASTE!
     ...Un bun prieten insinua ieri ca ar sti el la care ochi fac referire...Trebuie sa il dezamagesc, eu chiar la toti faceam...Si ca sa nu creada ca blufez, am sa incerc sa il incurc si mai tare, spunandu-i ca, de fapt, pe aceasta Planeta, exista O SINGURA FEMEIE SI UN SINGUR BARBAT...Restul, toate si toti sunt simple oglindiri, unele mai...perfecte decat altele...! Ar putea chiar...sa ma creada!...Haios este ca chiar...nu glumesc!
       Atunci cand ajungi la constiintza deplina, exact asta este perceptia pe care o ai si te intrebi si mai nedumerit: despre ce se tot vorbeste/gelozeste/separa pe aici? Este posibil ca aceasta perceptie sa fie conditionata de o experientza, si anume ca macar una din aceste oglindiri sa ti-o reveleze pe Sahty. Cand acest lucru "ti se va intampla", vei STII INDUBITABIL CA EA A FOST.
      Numai o femeie iti poate face acest dar, de a fi canal prin care sa ai aceasta experientza ABSOLUTA. Cert este ca, in acel moment, STII SI "VEZI" cu proprii ochi un miracol de transpersonalizare cum nu ai fi crezut vreodata ca este cu putintza. Fiintza pe care o strangeai in brate pur si simplu...este ceva absolut imposibil de descris, dar STII BINE CINE ESTE!...Mie acest DAR DIVIN mi-a fost facut printr-o fiintza tare draga, careia am sa ii fiu recunoscator mereu. Namaste, Ingeras Al IUBIRII !!!
       Odata cu trecerea noptii am inteles ca va trebui sa mai scriu la aceasta postare. Si ca va trebui sa dezvolt mult in special cazul CELOR MAI CONSTEINTI. Pentru ca da, ei sunt o categorie speciala. Trecand prin foarte multe transformari energoinformationale, prin multe frecvente si trairi, uneori discernamantul este bulversat si este si firesc sa fie asa. De aceea incerc sa va ajut cu putina LIMPEZIME.
       Dragilor, chiar si voi aveti un vehicul fizic si voi mai mult decat oricine aveti datoria sa va ingrijiti de el. Poate cu atat mai mult cu cat, dupa ce stiu eu, veti avea ocazia sa-l purtati inca vreo mie de ani. Acum, ceea ce va trebui sa intelegeti CU ADEVARAT VOI, este ca chiar este un miracol de perfectiune si armonie-DACA il lasati SA FIE! Nu prea are "nevoi", cu cat veti fii mai atenti cu atat veti fi socati de cat de liberi puteti fi in raport cu el. Singura atitudine corecta fata de el este...sa nu va tot opuneti Legii ! 
       Din pacate insa majoritatea chiar asta faceti. In special fata de relatia cu acest minunat vehicul. De ce este asa, si in special la nivele inalte? Din mai multe motive. Unul de baza e acela ca noi stim deja ca "unde iti duci atentia acolo esti". Si, intuitiv sau pe cunoastere, ne-am cam luat atentia de la aspectele 3D, dar am cam inclus si corpul "fizic". NU ERA CAZUL! Aceasta "interfata" este cea care are menirea sa ne aduca in "omniprezenta" si oportunitatea experimentului 3D. 
       Si daca la postarea despre bretarianism AM OMIS sa fac legatura cu Sexualitatea, aici voi fi obligat sa explic putin si aceasta relatie. Revin, amintindu-va ca in Creatie nu exista nimic altceva decat energie si informatie. Ca restul este "facut" de mirajul perceptiilor noastre, care ne alcatuiesc "lumea". Aici uneori nu suntem capabili sa discernem corect. 
       ORICE, pentru a se mentine ca aparent in manifestare, trebuie sa aiba un anume nivel energetic si o informatie SPECIFICA LUI. Indiferent care din cele doua componente ar diminua sau dispare, acea "realitate" ar diminua sau/si dispare si ea. Asa si DOAR ASA trebuie sa vedem si corpul nostru, perceput ca fizic, si oricare din nivelele lui functionale. Dupa cum bine vedeti nu isi gaseste aici locul pretinsa "alimentatie".
       Este foarte adevarat ca Sursa alimenteaza permanent fiecare celula cu acel 0,3v, dar in plan irosim energie. Ca atare cei 0,3v care au doar menirea de a sustine viata, nu si cheltuielile suplimentare generate de functii ale"fiului/subconstientului", nu ne sunt suficienti pentru a putea dispune de un supliment energetic apt sa ne faca sa sarim pe nivele de vibratie superioare. Mintea te trimite sa mananci ceva, doar ca afli in curand ca...acolo sunt multe capcaneeee! Scade vibratia, energia luata, de multe ori o consumi in procesarea hranei, mai induce si dependente si impuritati infoenergetice...De carne ce sa mai spunem, ca procesarea ei cheltuie mai multe energie decat aduce?!
       Cei care "stiu", ca si in orice, cunosc solutia Creatiei la aceasta "problema", doar ca e complicat sa o expui mintii, acel "judecator beat", dar care mereu are ceva de dictat. Cei care cunosc -si aici mai multi sunt ADEVARATII MASONI" si nu cei ce se cred, decat cei care cauta "lumina din ei", stiu ce este cu adevarat "sexualitatea". 
       Sexul ESTE UN ACT DE CREATIE! Poti insa sa alegi in ce dimensiune creezi. Daca o faci in registrul 3D, vei crea un copil. Acest act de creatie se face cu cheltuiala majora de energie. Daca abordezi sexualitatea din STARE DE IUBIRE, creezi dar in dimensiuni inalte. Aceasta creatie se face cu mare aport de energie si vibratie si apoi se proiecteaza in 3D, dar sub alte forme. Intre meditatie si sexualitatea inalta NU EXISTA NICI O DIFERENTZA.
       Ambele se fac in stare de constientza, ambele au ca scop transcedenta prin ridicarea vibratiei si a nivelului de energie a structurilor. Dupa o astfel de abordare, sexualitatea te hraneste. Aici si experimentele lui Cristian Muresanu au ajuns la concluzii similare. 
       Deci, daca este sa indic o cale sigura catre bretaraianism, si e garantat din inima, este obtinerea cu ajutorul ridicarii vibratiei si a nivelului energetic prin sexualitate inalta, evident cu continentza, indiferent ca esti femeie sau barbat.
      Partea neplacuta este ca nu avem capacitatea de a stapani cu usurinta reactiile de SEPARARE ale mintii. Ca e dificil sa dezinstalam din subconstient programele dobandite fara sa fim constienti si chiar mai grav, uneori si cei 5% constienti sunt imbibati in dogma sau alte perceptii.
       Pana mai continui, impartasesc cu voi un desen primit acum, de la unul dintre voi, mai talentat...




...voi mai tot adauga aici...