Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 august 2011

...capac la toate, despre SEXUALITATE !!!

     Intre toate neintelegerile, multe "aranjate" de mii de ani sau altele mai recent plantate in subconstientul colectiv, sexualitatea detine de departe intaiul loc. Si desigur, NU INTAMPLATOR!
     Ca sa abordezi aceasta tema, chiar iti trebuie multa indrazneala, deoarece este un subiect despre care TOATA LUMEA CREDE CA STIE TOTUL, desigur ADEVARUL fiind total opus. Este si motivul pentru care majoritatea inteleptilor prefera sa nu-l atinga, aproape singurul care s-a incumetat sa il trateze si partial sa-l si vindece fiind Osho, care desigur a si fost de multe ori atacat pentru aceasta.
      In "peisajul" celor ce ne despart de Omniscientza si Omnipotentza noastra, din pacate se constituie intr-o majoara neintelegere generala, cu atat mai "problematica" cu cat se regaseste pe toate nivelele experientei entitatii aflate in corp fizic. O regasesti atat in Lege cat si in relatii, atat in psihologie si subconstient cat si in egregor, peste tot insa profund deformata si, din experienta, absolut la toti.
      Nici nu este de mirare ca este asa, dat fiind ca o preocupare de Cunoastere profunda a subiectului pana destul de recent nici nu a fost in atentia cuiva, in schimb aberatiile au fost abundente de-a lungul timpului istoric cunoscut. Cititi "sexul si spaima" si va veti convinge. Chiar si acum eu nu pot spune ca cunosc un material bibliografic pe care l-as putea recomanda ca fiind exhaustiv despre subiect, nici tratat sub aspect de cunoastere a mintii si nici ezoteric.
      Osho a vindecat sexul in comunitatile organizate dar pentru publicul larg doar a detensionat subiectul la nivel de sunconstient colectiv, ceea ce nu a fost putin, de la Iisus nu se cunoaste nimic, decat indirect despre experienta lui cate ceva din manuscrisul Mariei Magdalena, Gnosticii au mai adus ceva prin Casatoria Perfecta
lui Samael Aun Weor , dar impregnata cu destula dogma crestina si desigur nu poate fi uitat Mantak Chia cu Secretele taoiste ale iubirii.
      Pe urmele celui din urma, si posibil fara sa o stie, eu vad ca se deruleaza experienta unui cercetator roman, plecat pe acest drum din intuitia de a-si rezolva unele "probleme" experientiale proprii, anume publicistul de televiziune clujean Cristian Mureseanu, cu Bioalchimia Umana.
      Cu greu as putea sa va recomand si alte titluri/autori semnificativi care au avut ceva de spus cu adevarat despre sexualitate, desigur de subiect mai apropiindu-se si altii, chiar la noi.
      Ce ma determina sa o fac eu si aici? Aici, deoarece se constituie in grav impediment pentru evolutie constienta. De ce eu? Pentru ca este foarte probabil ca am venit cu misiunea de a vindeca aceasta presupusa "rana" a umanitatii. Inca de la 6 ani imi era foarte limpede ca sexualitatea ma interesa in mod expres, pana la 20 de ani am citit tot ce se putea citi si afla tot ce se putea afla despre subiect la acea data cu mijloacele acelei vremi, atat in romana cat si in franceza, apoi am beneficiat de sase luni de initiere in iubire tantrica si mi-am si completat exeperienta de cunoastere cu o mare densitate experientiala proprie, cat timp inca nu am fost "treaz".
      Ulterior, o foarte intensa reletionare cu semenii, atat in cabinete de piramidologie cat si in permanenta interactiune cu cei aflati pe drumul constientei, m-au facut sa cunosc o infinitate de perceptii si deformari/suferinte experientiale. Experienta proprie, in deplina constientza, are un rol determinant pentru mine in a ma manifesta pe acest subiect.
      Intreaga Creatie este alcatuita pe interactiunea dintre electric si magnetic. Cum este sus asa si jos, am putea citi in Kibalion. Un magnet plasat intr-o bobina prin care trece curent se va invarti. Daca le separam avem doua componente inutile. Am putea spune ca atat magnetul cit si bobina sunt perfecte fiecare, dar FUNCTIA lor este de a lucra impreuna. Intreaga Creatie este doar energie si informatie. Noi o vedem/percepem ca fiind materiala/obiectuala. Altfel spus, perceptia noastra e cea cre creeaza "lumea".
       In acest context, ce anume este sexualitatea decat interactiunea dintre electric si magnetic? Consider ca doar aducand-o la ultima expresie o putem si vedea si intelege/accepta ca ceea ce EA ESTE si nu ca o interpretare. Ca si in cazul magnetului si bobinei, noi putem ca individualitati sa fim perfecti, sa avem echilibrul nostru interior perfect, sa fim si armoniosi, dar nu putem avea functia harazita de Creator daca ne imaginam ca am ajuns degeaba aici ca...bobina sau ca magnet. Este unul din atributele fiintei intrupate care NU INTRA SUB ILUZIA LIBERULUI ARBITRU, adica nu ne putem schimba sexul nici daca am vrea...Deci, in trup fizic este UN DAT.
      Deoarece unii chiar au inteles ce este sexualitatea si au avut interesul sa faca din entitatea om o masa de manevra lipsita de energie si deci de vitalitate, vointa, verticalitate, pe absolut toate caile posibile, din cele mai vechi timpuri, s-a presat puternic pentru deformarea perceptiei legata de valentele acestei functii. Desigur au fost si distruse toate documentele privind acest subiect. Ca atare, fiecare entitate in corp se trezeste la un moment dat la confluenta intre impulsuri, puternice macar la inceput, instincte si lipsa totala de informatie coerenta si de calitate privind trairile sale. La prima dorinta de a se edifica se trezeste in fata dogmatismelor, a rusinilor, a unui intreg esafodaj de "nu se cade, nu se poate, nu se face"...Desigur nici intuitivul nu mai functioneaza si fiecare entitate are "oportunitatea experientiala" de a-si trai propria perceptie imbibata de frici despre ceva care, de fapt este secretul energetic al vehiculului corp fizic aici.
     Asa s-a ajuns ca fiinte de douazeci si ceva de ani sa prezinte o varsta biologica a corpului de 40-50 de ani, dupa ce au consumat energia cu care au venit la incarnare trecand sa consume energia propriilor celule biologice. Desigur, pe masura ce se inainteaza in varsta, dincolo de 40 de ani bilogicul apare de 70-80 si vitalitatea, bucuria vietii scad dramatic. In acest fel omul poate fi facut docil si imbibat la infinit cu programe de frici, deoarece gradul de atentie scade dramatic pe masura ce vitalitatea scade si ea.
      Preocupari de a readuce firescul in abordarea sexualitatii au avut tantricii,cu sexualitatea tantrica. Ca orientare filozofica tantra este absolut eliberatoare, pentru ei totul fiind firesc, fara dogme si limitari. Observand desigur ca unei explorari firesti a sexualitatii i se tot opun elemente venite din personalitate, ei au introdus artificiul de a considera partenera ca fiind o divinitate Sahty iar partenerul o alta, Shiva. In acest fel, prin asa numita transfigurare, au incercat sa faca posibila interactiunea magnetic/electric fara interventia niveleleor interpretative ale psihicului sau subconstientului. Cei care chiar au vrut au si reusit.
      Pentru individualitatile nefamiliare cu orientalismele este doar un experiment care este posibil sa dea rezultate, dar intelectul vestic si traditiile monoteiste, crestinismul in cazul nostru, nu are deschidere spre astfel de intelegeri. Este si motivul pentru care eu prefer sa abordez problema sub aspect tehnicist, occidental si modern.
      Mantak Chia este cel care a demonstrat ca se pot trasa chiar terapii energetice bazate pe ridicarea energiei sexuale, unei vindecari corespunzandu-i un anumit numar de ridicari a acestei energii. CU ALTE CUVINTE SE CUNOASTE CA EXISTA O CORESPONDENTA INTRE STAREA DE SANATATE SI NIVELUL ENERGETIC, pe de o parte, si o alta INTRE NIVELUL DE VITALITATE SI DINAMIZAREA ENERGIEI SEXUALE, singura energie de fapt a corpului fizic.
      Ceea ce este FOARTE LIMPEDE insa este faptul ca o corecta abordare a sexualitatii se poate face DOAR DACA te ridici deasupra propriei tale sexualitati si o privesti cu detasare. Cata vreme insa esti implicat emotional, dai dreptul psihicului sa reactioneze sau lasi programele din subconstient sa se deruleze in manifestarea sexualitatii tale, nu exista nici o sansa sa beneficiezi la maxim de ceea ce este obligatoriu pentru a atinge Punctul Zero.
      Evolutie spirituala presupune o ridicare a frecventei structurilor si un nivel energetic ridicat care sa permita expansionarea constiintei- adevarata ta identitate, care iti asigura omniprezenta. Daca energia corpului fizic este mica, ea va trage din structurile superioare energie si o va face si din orizontala planului, ducand la diminuarea calitatii relatiei su Sursa. Fenomenul este foarte complex si nu tocmai usor de inteles.
      Daca vom voi sa abordam sexualitatea de la nivel psihologic, atunci nu vom termina niciodata. Privind doar o persoana, stii fara prea multe dubii care este relatia sa cu propria sexualitate. Atitudinile posturale, modul de a privi, modul in care vorbeste, toate declara sincer cum traieste acea fiintza. Nu exista multe entitati intrupate care sa nu fie marcate de neintelegeri experientiale la acest capitol, eu cel putin nu am intalnit.
      Exista oameni care cred cu oarece convingere ca ei sunt ok in ceea ce traiesc si asta ii face sa para mai echilibrati, doar ca vitalitatea si/sau starea de sanatate/armonie a corpului vine si "completeaza marturisirile". Ca peste tot si aici "doar ADEVARUL  va va elibera".
      Acest adevar este chiar simplu: sexualitatea este doar manifestare energetica, cu functie bine definita in existenta si armonia vehiculului fizic. Ea nu are de ce sa fie perturbata la infinit de psihoze si neintelegeri si nu are de ce sa fie in mod artificial conditionata de nici un alt nivel al experientei relationale. Nu trebuie nici confundat si nici conditionata de asa numita IUBIRE PSIHOLOGICA, care oricum nu exista si e doar pretentie a mintii. Cu atat mai putin poate fi tratata ca moneda de schimb sau unealta de santaj emotional intre parteneri. Ambii vor avea de suferit in asemenea cazuri.
      Electricul, respectiv individualitatea intrupata acum ca barbat, trebuie sa inteleaga ca NU EXISTA NICI CEA MAI MICA SANSA DE ABORDARE CORECTA A PROPRIEI SEXUALITATI SI CU ATAT MAI MULT A UNEI RELATII PARTENERIALE, cata vreme el nu are asigurata atitudinea comportamentala energetica corecta numita continentza. Este o problema individuala si o datorie fata de el insusi de a nu isi irosi energia si de a rata la infinit sansa partenerei lui de a isi trai corect si benefic propria ei sexualitate.
      Va rog incercati sa dezamorsati vesnicele programe derulate de subconstient si de psihicul purtator de masti si roluri, repetandu-va cat de des considerati necesar ca intr-un univers mental unde nu exista realitate obiectiva ci doar perceptii interpretative, nu aveti de ce sa le dati credit si sa ale investiti cu energia voastra creatoare. Din simplul motiv ca obligati Universul sa va aduca in "viata" mereu alte experiente generate de emotiile si sentimentele care au nascut si actuala perceptie. Va veti invarti intr-un cerc inchis pana ce va veti intelege lectia. 
       Din experienta castigata a trebuit sa observ ca perceptiile si mastile, care de fapt nu exista, primesc energia atentiei voastre inaintea dreptului de manifestare a sexualitatii voastre, iar prin asta va subminati permanent atat nivelul de energie/vitalitate/vibratie cat si bucuria experientiala consecutiva, si care, daca ar exista, v-ar schimba automat perceptiile. Este un alt mod de a pune carul inaintea boilor.
       Va rog sa realizati ca pentru a ajunge la punctul Zero, calatoria si responsabilitatea ei sunt individuale si nu se poate ajunge cata vreme ramanem victimele hipnotizate ale propriilor perceptii, efect a ceea ce se tot proiecteaza in mintea noastra. Nimeni nu poate, oricat ar dori-o, sa faca lectiile altei entitati la scoala pamant, loc unde doar constientizarea este cu adevarat operationala.
       Si nu va amagiti ca puteti in vreun fel sa negociati cu Creatia si Legile ei, iar matematica va va arata ca pentru orice crestere (vibrationala sau de campuri), aveti nevoie de energie. 
       Deoarece grave confuzii inca persista in ceea ce priveste conditionarea sexualitatii de PRETENTIA IUBIRII, acesta va fi subiectul urmatoarei postari.

joi, 11 august 2011

cam obraznic: BRETARIANISMUL !

    A te hrani cu lumina/respiratie - mai e denumit si respirianism...Ce ma face sa pun acest subiect intre cele care ar fi util sa ne intereseze acum, cand ne indreptam vrand/nevrand catre Punctul zero? Pai acest punct poate fi definit ca un punct de eliberare totala de servituti si credinte limitative de orice natura. Abia apoi putem fii Creatori deplini. 
     Ori tot ceea ce noi numim a te hrani si tot ce este adiacent acestei pseudonevoi face ca orice idee de libertate reala sa para glumitza. Cum sa nu iti asiguri hrana, vrei sa mori de foame/inanitie? Ca atare, asta va justifica majoritatea actiunilor 3D, din ce numim viata noastra. Deci nu o bucurie va fi in spatele acestor actiuni, ci o mare ...nevoie. Asa spune...legenda. Daca ai asa un mare capitol sub spectrul nevoii, apoi restul chiar sunt bagatele. Sa privim insa putin la ADEVAR...
     Pai din ce stiu bine si am scris despre energie si ce stiu din Mintea Universala, fiecare atom, celula apoi , este racordat permanent energetic la Sursa. Ca atare primeste energie: 0,3v fara incetare. Daca coroboram aceasta Cunoastere cu fenomenele Inedia -adica acele cazuri spontane in care hranirea cu hrana densa a fost parasita natural- sau cu toata cazuistica si parte din explicatiile date de Jasmuheen, si mai si gandim logic ca atomii nu se hranesc, iar ei stau la baza asa zisei organizari a materiei, de ce sa nu acceptam logica ca celula vie este o organizare superioara si ca nu ar trebui sa presupunem ca o astfel de superioritate vine la pachet cu...dependentele. (gandesc eu, nu tocmai pe masura)
     Daca la toate adugam experientele facute de majoritatea dintre noi -de mine precis- privind alimentatia, daca mai punem si observatiile legate de apetitul de a manca al copiilor mici, pe care II SILUIM de-a dreptul in primele luni cu mancarea, avem oportunitatea de a intelege cate ceva. Desigur daca vrem.
     Conform propriei experiente, in care am cochetat cu bretarianismul, pot trage cateva concluzii certe. In primul rand abordarea ACESTEI ATITUDINI DE VIATA este o problema individuala si tine de dezvoltarea constientzei constiintzei proprii fiecaruia. Deci eu nu as recomanda cursuri si sisteme, chiar Jasmuheen parasind dupa ceva ani propriul ei sistem de 21 de zile, ca nefiind viabil general. Apoi consider de-a dreptul riscat sa o faci sub conducerea mintii constiente, deoarece cea subconstienta se va opune intens si ai toate sansele sa te trezesti cu grave probleme de "sanatate". Nu uitati raportul de 5% versus 95%. Cu atat mai grava confuzia daca te apuci sub imperiul nevoii. Adica ceva de genul: nu am slujba, nu mai vreau sa fiu sclav, e o solutie. Va asigur ca NU E! Puteti rapid in acest fel sa va faceti rost si de "nevoia" de doctor si de spitalizari...
      Pentru cei ajunsi la un anumit nivel de dezvoltare, abordarea este posibila din SENTIMENTUL DE BUCURIE AL LIBERTATII. Pentru ca el sa fie real, trebuie sa fii tot timpul deasupra fenomenului, sa il privesti DETASAT si deci OBIECTIV CUMVA. Altfel mintea te va pacali precis. De fapt bretarianismul nu este ceva ce se opune unor nevoi reale ale corpului fizic (care real si care fizic?) ci este un fenomen intampinat cu mare ostilitate de corpul emotional, care trage subconstientul dupa el si creeaza reactiile in corp. Ca atare noi pentru emotii mancam, nu pentru energie. Asta mie imi este deosebit de limpede.
      Ce as vrea in mod insistent sa recomand parintilor: va implor nu mai insistati pe langa copii cu mancare si nici nu mai operati in preferintele lor. Ei sunt muuult mai aproape de adevar decat voi! Si, chiar daca nu sunteti constienti ca ei sunt mai treji, macar amintiti-va ca nu exista animal atat de prost incat sa se lase sa moara...de foame! Daca nu veti intelege asta, atunci cu buna stiinta va condamnati la DEFORMARE entitatile venite la voi, desi civilizatia oricum merge catre renuntare la aceasta dependenta...EMOTIONALA.
      Multi au practica postului, unii chiar al postului negru. Nu este acelasi lucru, dar macar stiti unele lucruri despre corpul vostru, in plus fata de cei ce nu au incercat. Postul este facut din minte, pe anumite consideratii, unii pentru sanatate, altii pentru dieta sau chiar religie. Poate veti fii atenti totusi sa nu continuati postul negru si sa incercati sa-l transformati in bretarianism. Frecventa mintii nu este cea apta sa sustina un astfel de proiect, doar cea a inimii, va rog sa ma credeti in folosul vostru!
      Exista o orientare care a prins destul de multi adepti si este generat de o entitate inalta si benefica, anume Anastasia. Mai este si orientarea numita "permacultura", aparent si ea benefica...Daca priviti insa mai atent veti fi obligati sa recunoasteti ca una reclama intoarcerea la ceva vechi si sa admitem, "bun", prin obligarea unor structuri la anumite masuri administrative, iar permacultura face o intoarcere in timp si mai mare, mergand insa pe o filozofie a vietii relativ noua. Ceea ce pe mine ma face sa ma indoiesc este faptul ca nu vad firesc ca evolutia sa insemne intoarceri la ceva vechi,chiar daca aparent ar fi fost un drum ceva mai util/placut. 
      Este motivul pentru care eu creditez bratarianismul si nu cosmetizari ale dependentelor emotionale in conditii mai "acceptabile" de confort. Oricum, daca privesti atent tendintele alimentare ale celor care deja se bucura de constientza si de vibratii ridicate, marea majoritate au redus semnificativ cantitatea de alimente ingerate, apoi au o mult mai mare atentie la ceea ce introduc in corp.
      Ceea ce este evident mie este ca intr-un univers mental unde experienta ESTE ceea ce noi ALEGEM SA FIE, a ne impiedica la infinit de dependenta emotionale se constituie in clar obstacol catre punctul de maturizare numit Punctul zero. Ca atare eu vad aceasta dependenta de alimente ca pe una din ne numitele "boli" de care trebuie sa scapam, sadite in subconstient ca informatie viciata.
Namaste.
      





luni, 8 august 2011

Iluzia competitiei si ADEVARUL, pe care nu-l vedem

       Venind din puternice conditionari ale mintii limitate, toti am beneficiat de iluzia separarii si desigur de consecutiva senzatie de concurentza. Dar...de acolo venim! 
     Pe masura ce devenim atenti incepem sa intelegem ca registrul competitiei este fals si ca complementaritatea exeprientei daca o valorificam, putem fi mult mai "avantajati"...Putem sa insumam experienta ta cu a mea si a lui si sa alcatuim o baza de date mult mai bogata decat daca le folosim ca motiv de vesnic repros pueril: "Tu nu esti ca mine, nu ne putem intelege!" Nu numai ca ar fi plictisitor sa traim intr-un univers de sosii (copii), dar este o pretentie absurda, fiecare venind la confluenta drumurilor din ACUM de pe o Cale proprie si absolut unica, irepetabila in toata Creatia. Nu exista doua secunde la fel, dar doua experientze umane, nemaivorbiind de nivelul de individualitate cu infinite intrupari aici sau aiurea.
      Mai mult chiar, daca veti avea atentia sa observati, "intamplator" perechile/cuplurile formate, cel mai ades prezinta particularitatea ca vin de pe segmente de experienta opozite. Daca unul este foarte doct, ades partenerul este doar intuitiv si nu a prea pus pret pe mobilarea intelectului in formarea sa. Daca unul nu are frici celalalt este plin de ele, si cam in toate se...completeaza. Pare ca suntem invitati la reconcilierea mijlocului...
       Daca ne dorim sa accedem la acel Punct Zero si la toate atributele sale va trebui musai sa stim sa ne bucuram atat de unicitatea noastra cat si de a oricui, care vine cu DARUL SAU spre a ne fi complement pe un segment sau altul. Scapati de iluzia competitiei ne vom putea bucura de un castig de vibratie si de o mare povara lipsa: nu avem de ce sa concuram, in nici o directie.
       Fiecare din noi are de fapt un singur competitor, pe el insusi, iar sensul este si el unul, cel al limpezimii si al excelentei umane, singura care chiar merita efortul de atentie solicitat permanent. Succes, dragilor, e aparent treaba fiecaruia dar beneficiul este comun...

Vorbim,vorbim...

     Ni s-a sugerat ca a vorbi semnifica COMUNICARE !
Avem aceasta sugestie cu totii in subconstient. Cei mai scoliti o au desigur si mai tare bagata ca fiind si ADEVARATA. Unii chiar fac cursuri de oratorie, la care din pacate nu invata substanta ci forma...
      Substanta o detin cei care...nu vorbesc! Maestrii care STIU ca a te manifesta prin cuvinte este de fapt un act de noncomunicare. De ascundere in spatele unei avalanse de vorbe, a carui continut fundamental iti scapa de cele mai multe ori.
      Cei care STIU, chiar realizeaza care este nivelul vibratoriu caruia ii apartin cuvintele ARTICULATE. Ele sunt generate de mintea limitata, se subordoneaza frecventelor ei specifice si au intrinsec continuta dualitatea. Nu poti vorbi decat in cadrul limitelor de perceptie duala. DACA iti propui sa tratezi despre "realitati" aflate la un nivel non dual, vei constata ca ele nu mai servesc optim, ca majoritatea incercarilor de comunicare trebuiesc trecute in registrul sugerarilor doar, prin diferite "figuri de stil". Un indicator "catre"...
      Se spune ca inteleptii nu vorbesc sau vorbesc foarte rar/putin si doar cand este util. Va dati seama ca lucrurile nici nu ar putea fi altfel. Extrapoland, cand vedeti ca cineva se manifesta excesiv pe cale verbala, intrebati-va atent de fapt ce este cu el, de ce nu a inteles valoarea linistii? 
     Daca veti vrea sa fiti malitiosi, ma puteti intreba chiar si pe mine, doar ca eu sunt...exceptia. De fiecare data cand aleg sa ma manifest prin cuvinte o fac deoarece ceva -uneori un subiect tratat in jur sau o conjunctura/context- ma face sa realizez ca acel subiect este inca plin de confuzii. Nu mereu e facil sa observi, cand in tine totul e lamurit, ca altora inca acel aspect le este neclar. Iar cand ti-ai asumat, este util sa nu lasi confuziile sa treneze la infinit.
      In ultima vreme am fost nevoit sa observ cum opereaza asa numitele grupuri de "socializare", cu atat mai mult cu cat m-am trezit ca ma aflu pe diferite din ele fara sa fi solicitat. Multi sunt convins ca se trezesc pe astfel de medii fara sa stie cum au ajuns si asta deoarece diferite persoane/contacte din lista de posta completeaza in mod automat si necalificat propria lor apartenentza la astfel de grup. Apoi esti invadat cu mesaje despre postari/pereti/linkuri "foarte importante", care daca nu esti ATENTIE, iti reclama atentia acolo si tu te duci. Daca te apuci sa si raspunzi, apoi incepi sa ai o "activitate sociala"...Si bla-bla-urile nu se mai termina.
      Asta insa a fost doar o digresiune de la ce inseamna de fapt comunicarea, cea verbala in special. O aberatie maximala, ca sa zic asa. Unde de fapt nimeni nu are NIMIC DE SPUS, dar toti dau copy/paste.
     Aspectele cu adevarat "grave" sunt mult mai "intime" in aparentza. Ele apar exact acolo unde "relatiile" sunt temple si unde inca, in mod pardoxal, se mai opereaza excesiv cu vorbe si se tot incearca lamurirea celuilat -mereu a celuilalt- despre greselile "lui".
Apar in inconstientza cu care ne "educam" pe noi insine in mod "psihologic-pozitiv" sau ii educam pe copii. Apar din neintelegerea faptului ca STARILE sunt cele care chiar conteaza, ca ele se comunica non verbal, iradiindu-se de fapt prin toata fiintza. Si ca, ne convine sau nu, intr-acolo ne deplasam, inspre re-cunoasterea valorilor care SUNTEM si ca atare le avem la dispozitia noastra din statut de omniscientza si omnipotentza.
      Pe ici pe colo suntem atentionati ca intreaga civilizatie se cam deplaseaza catre un anume punct al experientei unde comunicarea verbala, devenita deja excesiv de stufoasa, mereu imbogatita cu noi termeni, incepe sa isi piarda din importanta si ca vom exeperimenta din ce in ce mai mult comunicarea EMPATICA. Unii deja o experimenteaza de mult timp, datorita unui nivel propriu de ATENTIE si PACE interioara. Exista si o asa numita comunicare telepatica, diferentza fiind constituita de nivelele de inteligenta care comunica si categoria de informatii ce se transmit.
       Prin telepatie sunt emise/receptionate date ceva mai complexe ca detalii, dar NU SI CA PUTERE DE CUPRINDERE. Aceasta telepatie se stabileste intre individualitati care rezoneaza pe frecventa mintii constiente si poate cuprinde date de amanunt, cuvinte chiar, idei complexe, intentii limpede formulate, etc.
      Empatia este un nivel de comnicare inca mai ridicat -din punct de vedere vibrational, desigur- unde detaliile nu conteaza ci doar starile. Ca atare incepem sa ne impartasim constient unii altora trairile, prin constientizare devenind si RESPONSABILI de ce emitem. Daca constientizarea intarzie, ne vom trezi izolati cumva datorita faptului ca nimeni nu se va bucura de "cadoul nostru"...
      Desigur apare si un fenomen interesant, provocator, o anume "transparentza" pe care vom fi obligati sa o constientizam si sa ne-o si asumam. Anume aceea ca din ce in ce mai multi vor sti ce gandim sau simtim. La inceput va fi dificil, deoarece am fost "imbibati" cu iluzia ca sentimentele sau gandurile sunt "zona privata"...Vor fi si cicluri cauza/efect nu mereu comode, dar cert este ca...ne vom obisnui ca chiar nu poate exista absolut nimic " privat" intr-un univers holografic. Doar NEATENTIA ne-a pacalit, ca mereu.
      Oricum, este si aceasta postare tot in cele care au in vedere ce anume inca ne desparte, ca individualitati, de experimentarea PUNCTULUI ZERO, teoretic mult dorit de multi...Va imbratisez cu drag.