Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 iulie 2011

poate credeti mai greu...

         Desi toti maestrii au spus cam aceleasi ADEVARURI, desi de ani multi deja stiu si spun la fel, poate entitatea Bashar rezoneaza mai bine cu unii dintre voi. Eu nu ii gasesc nimic de reprosat ca acuratete a explicatiilor si il supun si atentiei voastre, desigur subliniat pe ce am considerat foarte DE RETINUT.
         Cu iubire, octav
Bashar-Channeling.pdf
          Doar 4 minute, dar foarte condensate:
tot bashar    
   




          Pentru cei ce pot asculta o conferintza in engleza, inca un link:
nu este "presa"..
          Am bucuria sa va mai ofer ceva, asa zis inspirational:
si...asa si este!

luni, 11 iulie 2011

un subiect NEINCEPUT, nu poate fi...incheiat !

            Evident acest blog se constituie DOAR in provocare, si evident TOCMAI PENTRU CEI AFLATI cat mai SUS, din punct de vedere al Constientzei. Deja semnale s-au intors, atat de la cei superconditionati, care STIU EI BINE ce au fost invatati la scoala, cat si de la cei pe care i-as putea denumi "public tinta". Cum e si firesc, fiecare DESPRE PUNCTUL IN CARE EL SE GASESTE vorbeste, nu am eu treaba cu asta...
             Desigur privesc cu interes la toate schitele de intiative, privesc si catre cei ce au ca intentie sa creeze comunitati pe alte baze decat cele actuale...Si acolo totul se propteste, ca si in cazul free energy, in insuficienta eliberare a Sinelui de sub limitarile mintii. Lipsa accesului catre punctul zero. Inca ne sunt dragi si accesibile PARTIALITATILE, in ciuda faptului ca am fi putut deja intelege ca experimentul numit viata are si va avea INTOTDEAUNA aspectul pe care VIZIUNEA NOASTRA si NIMIC ALTCEVA i-l va oferi.


              Exista "tehnologii"care ne conduc catre PUNCTUL ZERO, si aici as pomeni piramida, meditatiile inalte si sexualitatea tantrica si exista tehnologii ALE PUNCTULUI ZERO, si  aici poate fi reluata meditatia, sexualitatea tantrica, contemplatia unor forme care CONTIN IN ELE date ale ARMONIEI UNIVERSALE, cum sunt diverse simboluri grafice ca cele sugerate de Bashar, sau mandalele, geometria Sacra, FLOAREA VIETII. Le-am spus tehnologii pentru ca AU MENIREA de a restaura IN NOI armoniile Creatiei, punctul de unde, de fapt, avem de INCEPUT!

              Nimeni nu mai crede in relatiile bazate pe bani, dar fiecare alegere din momentul ACUM a fiecarei entitati se face in mod sablonard pe aceleasi valori, apoi uitandu-ne ca surprinsi la ce "se tot intampla" cu previziunile despre...
            Suntem jucatorii unui  joc minunat, DACA ALEGEM ca el asa sa devina, pentru ca TOT NOI, prin adormire, l-am adus in punctul in care prea semana a cosmar. Noi SUNTEM PREVIZIUNILE, si tare m-ar bucura sa avem indrazneala sa experimentam ADEVARUL ca TOTUL ESTE IN NOI !
              NAMASTE, dragilor!

FREE ENERGY 2

            Cand si daca ti-ai eliberat mintea de pretentia ca ceva-orice-din ce ai fost "conditionat/invatat" sa "stii", poate fii foarte bine fals si poti considera in mod real ca, de fapt, acea informatie nu are valoare si deci NU EXISTA in "universul tau", atunci si abia atunci poti privi Lumea, Creatia cu proprii tai ochi, de "copil". Atunci privesti fascinat la dansul infinit al pranei, mici stelutze de lumina, care se invart haotic si neintrerupt peste tot. Atunci incepi sa gandesti ca ele sunt caramizile creatiei...Ca ceva, un anume ceva le face sa se structureze in miracolul experiential sub atat de variate forme...Si iti devine evident ca nu poate fi decat o informatie, constituindu-se in INTENTIE CREATOARE. Din acel punct poti creea orice. Este punctul zero, cu potentialitate maxima.
           Daca as vrea sa caracterizez acest punct as spune ca el este guvernat inca de cate ceva, Legi ale Creatiei, de care daca ai putea sa nu tii cont, oricum nimic nu s-ar materializa. Dece?
Pentru ca aceasta minunata creatie are niste mecanisme foarte bine puse la punct menite autoprotectiei. Atat in favoarea Ei, cat si a Ta. Daca vreti, prima ar fi Legea Armoniei. Daca de ea ai mai putea, ajuns la acel nivel, sa nu fii constient, "creatia ta" ar fi nealiniata intentiei generale si...anulata. Prin intentie intelegeti chiar si numai un sens, deoarece nu vreau sa imping discutia in filozofii. Asta urmeaza in ACUM sa se petreaca intregii civilizatii, deoarece prin nealiniere a ajuns intr-un punct al experientei nearmonios si cred ca afirmatia nu mai trebuie si dovedita de mine. Am dovedit-o fiecare, cumva.
          Cand ai apucat sa INTELEGI BINE ca intreaga Creatie este constituita doar din energie, informatizata vibrational, si ca restul este lucrarea perceptiei subiective prin care noi "vedem" o lume care, de fapt, nu are existenta materiala si nici obiectiva/obiectuala, gradul de libertate in a te juca devine REAL SI...total. Dispar toate limitarile si pretinsele frici. Daca nimic nu exista, precis nici bau-bau nu va exista...
          Spuneam undeva, cand m-am "spovedit aici" despre experienta proprie, ca am avut o etapa in care a trebuit sa inteleg fenomenele optice, deoarece filtrul de polarizare a luminii nu imi fusese clar la un moment dat. Mi-a atras atentia faptul ca anumite fenomene (hologramele spre exemplu) nu se puteau obtine decat cu ajutorul luminii coerente, in frecventa f stransa(laserul) sau in lumina...polarizata. Lumina luata ca energie deci, trebuie ori sa aiba un grad de puritate frecventionala foarte mare, sau sa ii fie scoase toate vibratiile "parazite", numind astfel directiile de propagare aleatorii. Pentru ca polarizarea luminii asta inseamna, obtinerea unui fascicul de fotoni unidirectionali in deplasarea lor. Incerc cu cuvinte obisnuite sa descriu ceva ingust specializat, scuze.
          Daca extrapolam aceasta gandire la energie, in general, vom intelege ca toate tehnologiile noastre energetice nu au facut decat sa aleaga-daca vreti- dintr-un ocean de energie frecvente (lasere) exploatabile, conform cu priceperea noastra din acel moment. Dupa ce a fost trasata aceasta viziune, restul a curs pe acest fagas-referindu-ne la directiile de cercetare a fenomenului. S-a intrat practic intr-un sablon mental despre energie. Ca exemplu as da faptul ca, prin clasa a cincea probabil, toti am fost "conditionati mental" ca apa disociaza in atomi de hidrogen si oxigen prin electroliza. Este adevarat ca nu ni s-a spus ca DOAR ASA se poate obtine hidrogenul, dar daca va uitati in voi insiva veti constata ca acea directie pe care gandirea v-a fost impinsa a facut ca si acum sa traiti cumva sentimentul ca doar asa se poate. Si, desigur, nu este si ADEVARAT. Mai ales ca asa randamentul este f f slab.
          Ce vreau sa explic aici despre constructia mintii si tarele invatamantului este ca, chiar daca ceea ce ti se preda nu expliciteaza ca DOAR ASA SE POATE, mintea ataseaza acest programel in mod automat, inconstient, si limiteaza prin asta experimentul, creativitatea. Daca veti privi ATENT in experienta voastra, veti regasi fenomenul sub diferite forme, in diferite ipostaze.
          Revenind la energie, daca polarizarea luminii are efecte similare cu cele ale laserului, oare nu se poate si in cazul extins al energiei sa existe ceva similar? Desigur DA. Intre Legile Kibalionului, Legea Corespondentei te trimite sa faci o astfel de investigare. Acum se pune problema cum ar arata polarizarea in cazul energiei si cum s-ar putea obtine ea?
          Revin la dansul pranei, la acea miscare browniana caracteristica multor fluide...DACA acceptam ca ele SUNT ENERGIE, atunci indiferent alte particularitati, in mod necesar si ele au doi poli-iarasi legea Corespondentei ne ajuta sa intelegem ca NU AR PUTEA FII ALTFEL. Asa este totul in Creatie. Deci acum ne focusam pe tehnici posibile de polarizare. Idei aici pot fi infinite si am convingerea ca TOATE FUNCTIONEAZA, doar ca este util luata una si experimentata serios. Eu am cerut o modalitate si am "primit"-o. Am experimentat-o si functioneaza. O voi si detalia. Ea m-a ajutat sa inteleg si mai bine Creatia, in ansamblu.
         Datorita constructiei ochiului, aceste infime particule de energie le vedem doar in anumite conditii de iluminare si in anumite contexte-in aer. Doar ca prana exista absolut in orice punct din univers. Retin ca in urma cu cca. 10 ani un cercetator  japonez a facut o comunicare conform careia, dupa studiile sale, fiecare cmc. din univers are un potential electric de 800.000e/v. Cu timpul aveam sa inteleg ca, evident, are dreptate.
         Eu am "primit" o explicatie foarte complexa despre energie si un proiect legat de exploatarea ei tehnologica, pe care am sa o explic aici in detaliu. Fiecare aparenta manifestare exista datorita faptului ca este permanent racordata energetic cu Sursa, altfel ar trece in forma energetica de baza-prana. Cumva este logic daca facem o analogie cu ce se intampla in calculatoarele noastre: daca intrerupem energia mai functioneaza vreun subansamblu?  Calculatorul este si el facut dupa aceleasi legitati ale |Creatiei, chiar daca le-am facut noi.
          Este si motivul pentru care inteleptii spun ca viata este totul, ca totul este viu, nu numai plantele, animalele sau omul. Din intreaga creatie insa ceea ce contine apa este un nivel deosebit al viului si racordarii. Interesant este ca mi-a fost explicata o anumita notiune, si anume "unitatea energetica de baza". Ea are o tensiune fixa, de 0,33v. Dar unitate energetica de baza se poate denumi atat o celula cat si un organ sau un corp in intregimea lui. Fiecare nivel si oricare are o tensiune fixa de 0,33v. Cum este posibil? Simplu, datorita miscarii permanente a sarcinilor electrice, ele se neutralizeaza permanent. Nivelul pe care noi il masuram insa, intotdeauna va avea aceasta tensiune: 0,33v. Eu apoi am facut sute de masuratori si, indiferent nivelul, rezultatul era acelasi.
         Asa stand lucrurile, desigur era de interes sa obtin energie din ceva cat mai mic si a aparut ideea ca polarizarea, fiind o miscare oarecum ordonata a sarcinilor electrice, ar putea fi stimulata de existenta a doua armaturi metalice care SA NU AIBA REACTIE CU APA, evident din metale diferite. Am ales deci o picatura de apa intre o folie de aluminiu si inox. Desigur au aparut 0,33 v. Urmatoarea etapa logica era sa reusesc sa inseriez cateva "celule" de acest gen, pentru a obtine o tensiune superiaora. Limita a fost constituita de faptul ca manufacturier celulele construite aveau dimensiuni centimetrice, desi ar fi putut fi micronice. Dar da, am reusit sa inseriez sase astfel de macrocelule si am avut bucuria ca au functionat luni de zile. Desigur ca cei cca.2 volti si amperaj mic nu puteau sa se constituie decat intr-o demonstratie a principiului, dar ea a fost facuta.
         Polarizarea insa poate fi facuta in mod sigur in foarte multe si diferite moduri si am convingerea ca cel mai eficienta ar fi polarizarea unui jet de stopi cat mai mici, eventual vapori, intr-un curent de aer. De altfel nu m-ar putea convinge nimeni ca descarcarile electrice din natura se datoreaza acumularii de energie electrostatica in picaturile de apa ce alcatuiesc norii, pentru simplul motiv ca apa are cu totul alte proprietati decat bagheta de bachelita sau blana de pisica...Descarcarile electrice din natura apar INTOTDEAUNA atunci cand in formatiunile noroase apare un puternic curent de aer. Care, dupa parerea mea, nu face decat sa polarizeze sarcinile electrice existente in fiecare particula de apa, luata ca UNITATE ENERGETICA DE BAZA, DECI AVAND O TENSIUNE DE 0,33V. Insumarea acestor tensiuni consider ca duce la acele enorme potentiale energetice. O astfel de instalatie in mod sigur poate fi sursa de energie nelimitata.
       

duminică, 10 iulie 2011

FREE ENERGY

          Energia Libera deja este un concept hilar, intr-un  univers in care nici nu exista altceva decat ENERGIE. Putem spune ca obtinem o tehnologie apta sa ne scoata din acest univers o componenta energetica care sa satisfaca pretentiile noastre tehnologice de energie, mai exact formulat. Desigur multe experimente au fost facute si multe se gasesc acum pe net. Toate sunt cumva la interfata minte limitata/nelimitare. Pila Karpen care este expusa de cca 50 de ani si functioneaza continuu este un astfel de dispozitiv.


                 Consider ca imaginatia poate sa se joace nelimitat pe acest subiect si veti vedea cate variante pot aparea.            Priviti doar cu atentie evolutia tehnologica de acum si intrebati-va daca este logica. Ce anume ii motiveaza curgerea pe acea directie? Trebuie sa invatati sa priviti ca sa puteti intelege dincolo de ceea ce pare.
        In urma cu doar cativa ani ne bucuram noi, mai repede decat americanii, de aparitia telefoniei mobile, logic, noua ne lipsea aceasta infrastructura. Primele erau niste obiecte destul de masive si nimeni nu se scandaliza de asta, bucuros ca o poate folosi. Cu viteza maxima au inceput modernizarile, diversificarile de oferte, au aparut noi generatii. ACUM AVEM ADEVARATE COMPUTERE mici si super destepte, apte nu numai de a ne lega cu oricine in timp real pe telefonie dar simultan pe foarte multe medii. Se concureaza la sange pentru cativa pixeli in plus la camera foto sau pentru design novator. Partea cu adevarat hilara este ca concomitent se tinde si catre minimizare si ca in final s-a ales varianta in care bateria nu asigura la cele de ultima ora nici macar o functionare de bun simt de cateva ore cand lucreaza fara Wireless. Care o fi fiind logica, mai ales ca vorbim de ultimele generatii de smartphonuri? Ce rost are atata tehnologie bagata in ele si asta fara a se asigura-sub nici o varianta -o autonomie de exploatare macar acceptabila?
         Mie imi pare clara iar directionarea atentiei catre energie, respectiv lipsa. Acelasi lucru si cu camerele de filmat. Am 20 de giga de memorie dar ca sa o folosesc mi-ar trebui 10 acumulatori. Oare se crede ca daca s-ar fi adaugat cateva zeci de grame in plus aceste obiecte ar fi fost mai putin competitive?...Sa fim seriosi! Nu cred ca ar exista cumparator care sa prefere lipsa acelor catorva zeci de grame, gasindu-se atat de repede cu ceva inutilizabil. Si se vede limpede ca este un trend.
         In urma cu zece ani multe minicalculatoare erau echipate cu cateva celule fotovoltaice, suficient cat sa nu mai ai nevoie de baterie. In ultimul deceniu asa ceva nu a mai aparut. Oare de ce? Te-ai fi asteptat ca sa urmeze o folosire cat mai extinsa si intensiva, pe masura ce pretul ar fi scazut. Nu s-a vrut asa ceva. Chiar aceste smartphonuri ar fi putut avea carcasa din astfel de celule fotovoltaice, macar se vedea o preocupare.
         Ceea ce vreau sa arat este ca, in spatele unor tendinte se afla ratiuni ce nu tin de piata ci de cu totul alte politici. Este util sa le vedem. Aparent firmele sunt concurente, dar in mod absolut ciudat, toate urmaresc directii concertate. Parca am mai vazut fenomenul ...
         De fapt se stie bine ca ne apropiem de conditiile in care va urma un salt tehnologic de o cu totul alta calitate. Se stie bine si ca el se va datora unui salt in constiintza. Se cauta diversiunile la maxim, cum nu s-au cautat niciodata. Se stie bine ca ACOLO UNDE NE ESTE DUSA ATENTIA, ACOLO NE VOM GASI.
         Daca este sa ne jucam creativ cu ideea de a obtine energie, sa zicem electrica, fara prea multe sofisticarenii, haideti sa ne imaginam un acumulator la care sa fie cuplat un oscilator pe 50 herti, ca tot ne e familiara frecventza. De la acest circuit oscilant sa alimentam un difuzor, plasat intr-o incinta acustica, impreuna cu alte 10 difuzoare absolut identice. De la acestea se va culege semnalul electric obtinut din vibratia  membranei, respectiv a bobinutelor situate pe miezul magnetic. Nu vom obtine de zece ori energia introdusa in sistem, dar dupa pierderi desigur va rezulta ceva supraunitar. Nu iti trebuie decat sa fii jucaus si liber de conditionari. Nu credeti?
         Recent, un turc a gasit ca solutie pentru stocarea energiei, transformarea ei si stocarea sub forma de aer comprimat...oare era greu sa vedem aceasta solutie? Exista in orice laborator de chimie asa numitele trompe de vid. Sunt niste dispozitive de o simplitate constructiva inimaginabila. Cei care exploreaza cu adevarat tehnicile vidului stiu bine ca aceste mici dispozitive sunt SINGURELE CAPABILE, dupa ce pompele de vid nu mai fac fata, sa continue procesul. Ca ai aer comprimat sau vid e cam tot una, asigura acea dinamica care poate misca ceva...conform cu viziunile noastre tehnologice actuale.
        Nu trebuie decat sa ne largim limitele de gandire ale mintii si vom vedea ca "apar" o multime de variante de a ne juca, chiar in limitele de gandire ale tehnologiilor actuale. Suficient cat sa nu mai credem in bau-bau-ul cu energia... Ca vorbim de hidrogen obtinut intr-un fel sau altul, sau de generatoare magnetice cu magneti permanenti, acestea TOATE nu apartin punctului zero ci drumului catre acolo. DE CE SPUN ASTA?
 Pentru ca toate au in vedere vechea conceptie despre energie, intr-un fel sau altul. Toate pleaca de la NEVOIA de energie, in viziunea inca a vechilor consumuri energetice si cam toate au ca intentie-inca-obtinerea unei intaieteti si deci a unui oarecare PROFIT. In punctul zero asa ceva nu exista.
         Daca este insa sa vorbim de conceptul de energie si preluarea ei din campul de energie universala, va trebui si mobilitate dar si putin mai multa atentie.

voi continua subiectul,desigur, pe postarea urmatoare: FREE ENEGY 2

punctul zero de constiintza, premiza pentru zero point energy

            Conform celor aratate pana acum ar trebui sa fie limpede pentru oricine ce inteleg eu prin faptul ca noi suntem cei care , PRACTIC, NU ISI DORESC aceste noi tehnologii: ni le refuzam singuri prin lipsa de dorinta reala de a ALEGE mutarea din registrul fricilor, al tutelei subconstientului, al functionarii in baza creierului reptilian in "riscul" de a accepta oportunitatile jocului numit "viata" asa cum este ea, fara sa ii tot dam noi scop, fara a tot emite pretentii, renuntand la psihozele conform carora Bau-Bau este o "institutie serioasa", nevazuta de nimeni dar care, DA, ne paste sa ne inhate de pretutindeni.
            Renuntand la glume, macar pentru un timp, este limpede cred faptul ca maturizarea noastra reala este conditie pentru a putea accede la un joc aflat pe alte nivele de libertate, creativitate si bucurie experientiala. Prefer sa subliniez iar si iar, pana la a devni obsesiv: nu lasati mintea sa va tot minta ca este un "proces" ce necesita timp. Este modul oribil in care ea va tot pacaleste. Totul se rezuma doar la A VA ASUMA ALTE ALEGERI, in singurul moment viu, ACUM. Daca asta nu intelegeti, atunci faceti unicul pacat posibil in creatie: va indoiti de voi insiva, desigur negand divinitatea interioara.
            Opriti vanzarea acestei divinitati pentru scopuri "marete" la care va tot indeamna mintea, promisiuni desarte de securitate, confort si alte glumitze. Stiti bine deja ca intamplare neexistand, totul se deruleaza conform unui Plan aflat la un nivel de inteligenta caruia nu-i pot rezista "inginerismele " ieftine ale mintilor voastre infatuate. Doar cinci secunde sunt necesare acestui nivel de inteligenta de care mintea v-a separat, pentru a va demonstra ca ati fost in himerele mintii... Sunteti convinsi ca va doriti in continuare separarea aceasta iluzorie?
           Calendarul Mayan este o mare realizare nu pentru ca a fost capabil sa vada cu mii de ani ce fenomenologii se vor petrece, ci pentru ca a fost posibil sa intrevada destul de bine la ce nivel de  constientza va ajunge constiintza omeneasca, care abia ea aduce fenomenologia corespunzatoare nivelului ei in a se manifesta. De aceea previziunile NU SUNT BATUTE IN CUIE, cu singura conditie ca nu noi insine sa tot fixam aceste previziuni...
           S-a ajuns in situatia stranie in care, constiintele cu adevarat treze sa concluzioneze ca nivelul de constientza este atat de slab incat sa trebuiasca sa apeleze la vesnicele manipulari, in binele experientei celor manipulati: astfel se creeaza scenarii imaginare, portaluri si "evenimente energetice" care sa reuseasca sa mobilizeze energiile creatoare ale unor dumnezei inconstienti in a crea in comun ALTCEVA, bazat pe bucurie si valori ale armoniei. As zice ca este...dramatic de bine!
           Revenind catre subiectul propus, exista constiintze individuale care experimenteaza bucuria punctului zero. Si nu ma refer aici la cei care "au fost", si sunt deja celebrii, cum ar fi Einstein sau Tesla, ci la individualitati destul de constiente care au inteles mai bine si in simpla anonimitate ca UNA SUNTEM. Nu cred ca nu va bucurati cand folositi un programel de calculator facut cadou de un seaman. Nu cred ca sunt multi cei care nu au beneficiat de faptul ca acestia s-au eliberat de pretentia ca exista un asa numit drept intelectual de proprietate.
          Chiar mai mult, sunt unii care inlesnesc accesul la programele cu plata (le crak-uiesc) si le pun la dispozitia celor fara mijloace. Ba mai mult chiar, exista retelistica underground pe care programe de tip P2P sau DC++chiar asta propaga, accesul ilegal la programe, filme sau muzica fara plata. Toti stim si toti beneficiem. Dar cand e vorba sa facem ceva de dragul altuia, intervine acel "al meu"...Absolut obligatoriu DE INTELES pentru a ne propune accesul la free energy...
          Suntem entitati venite sa experimentam aici UN JOC care ar putea fii armonios. Nici corpul fizic NU NE APARTINE, el este confectionat din infoenergiile Pamantului. De unde atunci atat de mari pretentii de posesiune? Asupra a ce? Ca si corp noi suntem ai Pamantului, nu el al nostru...Venim fara el si fara nimic, tot asa plecam...nu ne mai trezim odata?!? ..Absolut obligatoriu DE INTELES pentru a ne propune accesul la free energy...
          Un joc, pentru a ramane joc si armonie si bucurie in mod obligatoriu are loc intre fiinte constiente ca se joaca si care nu dau miza jocului. Cu atat mai mult cu cat exista riscul ca jocul sa te faca sa iti pierzi constientza si sa incepi sa te identfici cu jucatorul, ba sa il mai si consideri mai important decat tine. Chiar sa te vinzi de dragul lui, sa trisezi sau sa uiti ca ai ca parteneri tot divinitati intrupate.....Absolut obligatoriu DE INTELES pentru a ne propune accesul la free energy...
          Ceva ce iar nu putem uita este prima Lege a Kibalionului, legea Mentalismului, coroborata cu ce spune fizica cuantica si cu ce misticii au spus dintotdeuna: Lumea este vis in mintea Creatorului, sau Universul este mental sau o realitate apare in manifestare in momentul in care este observata. ..Absolut obligatoriu DE INTELES pentru a ne propune accesul la free energy...
          Ar mai fi util sa nu uitam ca TOT CE A PRODUS MINTEA este doar o conditionare, ca atunci cand investigam creativ Universul, TREBUIE CA NOI SA UITAM CE AM CREZUT CA STIM: aici puneti toate axiomele, toate teoriile si pretinsele Legi, derivate din conceptia Newtoniana, mecanicista. Inclusiv si mai ales Legea Conservarii Energiei, care are in vedere sistemele inchise-si asa ceva practic NU EXISTA-, conceptia rezultata chiar din nu stiu ce intelepciune conform careia, intr-un univers absolut perpetuu mobil, perpetuum mobil nu poate exista. (Ha!!!) ..Absolut obligatoriu DE INTELES pentru a ne propune accesul la free energy...