Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 decembrie 2012

nimic nu este ce pare a fii

...ora 03, noaptea de 25.12.012, totul este in liniste si pace...la numai cativa metri de mine, cativa buni prieteni dorm alaturati, veniti din diferite locuri si ramasi de drag, sa mai meditam impreuna, sa mai fim in  comuniune cateva zile, ore...unii deja au plecat. Au parcurs sute de kilometri, pentru a fi impreuna cateva zile, si ma bucura sa imi plec capul pentru efortul lor, si sa imi duc mana la inima...





A fost "important" sa fim impreuna? S-a "petrecut" ceva deosebit? Aparent, nu...Doar ca nimic nu e cum pare. Si tot nimic intamplator. Pe data de 21, aici meditam, "intamplator", exact 21 de fiinte aflate pe un drum constient. Aparent nimic chiar deosebit, doar ca in acele meditatii au aparut frecvente deosebit de inalte, si trairi deosebite si constientizari. Au fost multe evolutii cu caracter de masa, in care 80% din populatia planetei trecuse in zona nonliniara, dar doar 30% constientizau...Dar si multe evolutii individuale puternice. Revelatii si chiar Iluminari.
Una din cele mai interesante e aceea ca alinierea chiar a avut loc, doar ca era vorba de o aliniere vibrationala/in frecventa, si nu una geometrica sau planetara la nivel astronomic. Am motive sa "vad" aici o deturnare a atentiei de catre cei specializati in diversiuni, prin simpla exploatare a cuvantului aliniere, care a fost luat din sfera spirituala si translatat in fizic. Pentru ca apoi, tot ei sa "DEMONSTREZE" ca e aberant, ca chiar nu are loc nici un fel de aliniere...
In meditatia in care ne-am "aliniat" pentru prima data cu frecventa soarelui central al galaxiei, am constientizat o relatie biunivoca, cu un anumit nivel de inteligenta care avea intentia ca noi sa "stim" ca chiar am fost receptionati/primiti...Nu a fost intentia mea sa urmaresc o astfel de racordare si nici sa o verific, dar asa am fost indrumat interior. Astazi, nu din initiativa mea, dar am remasurat nivelul de racordare, dupa meditatia de la amiaza si era 100%. 
Primesc de peste tot semnale de evolutie, unele mai blande altele mai spectaculoase sau chiar "dramatice", dar chiar nu am nici un temei sa ma indoiesc ca suntem in plin proces de dense prefaceri atat in constiintza cat si la nivel de perceptie. Eu inca as insista pe termenul de "cernere", vazandu-l foarte limpede in manifestare. Fiecare, prin alegerile facute in fiecare "ACUM", nu face altceva decat sa se incadreze pe una din benzile imaginare din acel imaginar "sens giratoriu". "Inainte" inseamna desigur PARASIREA PSEUDOVALORILOR MINTII si a hipnozei consecutive. Nu se presupune ca ar trebui sa fie in termeni de "usor/greu" ci doar O ALEGERE LIMPEDE a ceea ce iti propui sa experimentezi pe calea ta in uramatorul interval, desigur nefiind nici bine/rau, orice ai alege. Corespunde doar nivelului tau de maturitate, care nu poate fi decat acela la care tu ai putut ajunge.
Foarte multe cupluri acum sunt obligate in felurite modalitati sa observe ca parteneriatele nu pot fi si cos de gunoi al nerealizarilor proprii dar si raiul pe pamant si ca atare sunt impinse catre constientizare cu presiune crescuta, desigur rezolvarea nefiind la celalat ci exact... la tine!
Vor fi doar doua optiuni, vindecarea propriilor tare sau parasirea calvarului creat, cu tot ce decurge din asta. Desigur tot vindecari individuale, in contexte modificate. Succes mult tuturor, pe cale!
Si pentru ca este 25 decembrie si am gasit o pagina destul  de "frumoasa", o impartasesc cu voi pe acest link:
http://luminarasaritului.wordpress.com/2012/12/24/mesaj-de-craciun/