Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 martie 2013

"Inventica" si PUNCTUL ZERO...

Dupa ultima postare,
foarte multe pozitionari au aparut, atat in privat cat si pe grupul de F.B. Simt sa completez subiectul cu niste clarificari.
Inventia, inovatia sunt o modalitate de a manifesta creativitatea din noi, in special in domenii tehnice, aparent cu aplicabilitate imediata. In realitate, nu mereu s-a confirmat ca inventiile chiar ar fi putut fi aplicate in timpul/contextul/conjunctura in care ele au fost"aduse". Si INSIST pe acest cuvant: pentru ca noi doar ne imaginam ca chiar inventam ceva nou, cand de fapt TOATE nu sunt decat rezultatul unor "inspiratii" de un anumit nivel, majoritatea rezultate in urma unor momente de profunda liniste sau transcedenta a mintii limitate.
Cum ar fi putut fi aduse in manifesatare, la timpul respectiv, multiplele desene vizionare ale lui Da Vinci sau povestirile inspirationale ale lui Jules Verne? Iar sirul e infinit... Cum ar fi putut mintile lor limitate sa le nascoceasca, daca am presupune ca ei le-au chiar creat...mie imi pare clar, tocmai prin puternica scoatere din contextul vremilor, ca acolo au fost "accesate" nivele de constiintza aflate undeva in alte "dimensiuni vibrationale".
Unii ma stiti, altii mai putin sau deloc, dar eu chiar stiu ce spun in acest domeniu al inventicii: cinci brevete poarta numele meu si un al sase-lea mi-a fost refuzat TOCMAI pentru ca se referea la FREE ENERGY. Altele mai erau DE ADUS, unele erau chiar realizate, doar ca intre timp contextele si interesul meu s-au mutat din zona tehnica.
Pentru ca si pe mine ma fascina mai mult SA INTELEG procesul, si mai putin inventiile ca atare. 
Ca orice inteligenta LIMPEDE, stiam/simteam ca solutiile la asa zisele "probleme" propuse, imi veneau, nu erau ale mintii mele. De fapt toti au fost constienti de asta si Einstein a si formulat-o frumos. Tot el a mai afirmat ceva care mie imi pare foarte important de inteles:
 El credea că se poate stimula gândirea
ingenioasă, dacă permiţi imaginaţiei să zboare liber, fără a fi oprită de inhibiţiile/cunoasterea convenţionala.
De exemplu, Einstein a atribuit descoperirea teoriei sale despre relativitate, nu vreunui dar special, ci mai
degrabă dezvoltării sale „retardate", cum o numea el.
Un adult normal nu se gândeşte niciodată la problema spaţiului şi a timpului," cugeta Einstein. „Acestea sunt
lucruri la care s-a gândit doar în copilărie.(Si Nassim Harramein o confirma!) Dar dezvoltarea mea intelectuală fiind cea a unui retardat, am început
să mă gândesc la spaţiu şi timp de-abia când am crescut."


Postarea anterioara se baza pe un filmulet, care are UN NUMITOR COMUN cu toate cele care propun modele ingenioase de a "rezolva problema" energiei, si anume; toti cei care au creat acele experimente  ERAU SINGURI!!!
Ma mir ca acest "detaliu" v-a scapat...Ei faceau dovada, dar tot ei se si chinuiau sa filmeze. De ce oare?
"Sotiile/glumitzele" au mult mai mult haz cand sunt impartasite, regizate, si la ele participa de obicei mai multi, de regula doi. In plus, chiar si cel care a facut acel site, nu poate fi contactat nicicum, nici macar o adresa de mail nu are. In mod clar, NU VREA NIMIC!  S-a amuzat si e singura atitudine corecta, care aduce in manifestare tehnologii specifice punctului zero.
Acei experimentatori in primul rand cred ca sunt niste singuratici care si-au extins lumea lor interioara, si nu ar fi putut fi ajutati macar si numai la filmare, deoarece in constiinta acelui operator, asa o simplitate ar fi fost absurda si...nu ar mai fi functionat.
Noi toti tindem sa ne eliberam de credintele limitate si evident fiecare a facut PASII PROPRII catre aceast deziderat. Nu exista o "concurenta" in acest, si el FALS, proces. De fapt FIECARE este intr-un proces interior, de mutare a CREDINTELOR PROPRII din sfera de vibratie a personalitatilor (FIUL, experimentatorul, etc), in cea a Tatalui, unde racordarea constienta si deplina cu TOTUL are loc si devine stare permanenta. Noi toti avem in noi vagi amintiri despre acea stare, la fiecare aratand desigur altfel. 
In fundal insa era convingerea ca ORICE SE POATE, ca te poti da de-a dura si transforma in ce vrei tu, sau chiar sa experimentezi, cum imi marturisea ieri un mai tanar prieten, ascunderea sub o caciulita a unor nesuferite medicamente, cu intentia clara SA DISPARA, si chiar au disparut.
Nu degeaba Iisus a spus "cand veti fi ca si copiii" si nu degeaba prieteni diversi "spun" -dar doar spun- ca mintea nu ne va ajuta...nu cred ca e careva sa nu o stie, dar este o faza la care ea trebuie abia deschisa, ca sa poata accepta nu nelimitarea, ca desigur in galetusa ei infinitul nu are cum sa incapa, dar macar conceptele despre...
Ieri eram intrebat, nu tendentios ci cinstit, cum, nici eu nu pot? Da, nici eu nu am reusit inca sa scot absolut toata conditionarea, in special cea tehnica, in care eu am fost adanc specializat, in ciuda faptului ca deja am probat o sumedenie de experiente care infirma in mod limpede existenta unei "lumi obiective", chiar si in zona tehnicului.
A trai cu constiinta in corp doar 0,010-0,014% si a trai multidimensionalitatea in constiinta nu este suficient pentru a proba in viata ta LIBERTATEA TOTALA. De altfel sunt deosebit de putini pe care eu ii creditez ca ar fi atins acel punct, indiferent la cine ne-am referi.
Deci, pana la a atinge eliberarea interioara de credintele limitative adnc plantate, tehnologiile punctului zero inca vor ramane un deziderat. Asta nu ne va impiedica sa punem in functiune alte partialitati, tehnologii tranzitorii, dar desigur mult mai eliberatoare fata de servituti. Ele deja nu mai sunt o "probleme tehnologica", deja sunt facute, doar ca inca nu sunt accesibile tuturor. Vor deveni! Exista si nivele ale creativitatii mintii liniare, pe care le mai putem folosi, bazate pe o mai atenta observare si o logica ceva mai profunda. 
Am sa si exemplific, ca sa intelegem dece energia nu poate fi un bau-bau: Daca avem un difuzor care canta intr-o incapere, el poate fi ascultat de o persoana, de zece sau de o suta, lui nu-i "pasa", face exact acelasi lucru: emite niste vibratii! Si nu sunt mai slabe daca este ascultat de doua sute de timpane. Timpanul are O MEMBRANA, care rezoneaza la vibratiile emise si le transforma in...semnal electric. DACA in loc de doua sute de timpane vom avea 200 de membrane identice ca cea care emite din difuzor, si care vor antrena 200 de bobinute pe 200 de miezuri magnetice, mie imi pare logic ca, cu un consum de, sa zicem 20W, putem culege curent de 200x20W... Daca nu stiati, difuzorul poate functiona si reversibil, ca microfon. Posibil sa intervina si pierderi, dar oricum va fi SUPRAUNITAR! e oare posibil sa nu vedem logica?
Chiar e loc de joaca infinita, doar sa nu le mai tratam ca pe "probleme insurmontabile"...Modul in care ne vom pozitiona fata de "provocari", doar el va FACE DIFERENTA!
Cand ne situam, atat vibrational cat si psihologic, sub un fenomen, el devine pentru noi...insurmontabil. Daca incercam sa "fentam", doar pretinzand ca ne-am situat deasupra, insa vibratia proprie si energia nu ne sustin, vom constata ca...nu asa functioneaza, ca tot dedesubt ne-am asezat. Si e valabil in raport cu ORICE, nu doar fata de tehnologii. Bafta fiecaruia!




joi, 21 martie 2013

provocarea PUNCTULUI ZERO

Nu de alta, dar si pentru mine a fost o...insiruire de "provocari".
Nu vi le destainui chiar pe toate, sau nu in detaliu, ar fi..."scandalos". Cert este ca...aseara am primit un link, nici nu mai stiu pe ce cai...Mai jos am sa vi-l dau si voua, cu adresa unui site emitent.
Acel link prezenta un model FUNCTIONAL, care asigura alimentarea cu energie electrica pentru o categorie destul de larga de consumatori casnici, de la lumini de veghe pana la aeroterme de 2000 W...
Simplitatea si ingeniozitatea sunt scandaloase, prin faptul ca, de fapt, dau flit oricaror idei pe care le avem in capate despre...energie. Prima care cade -cum e si firesc- este a doua Lege a termodinamicii, cu care mintile noastre au fost drastic conditionate, tocmai parand a fi o "culme a bunlui simt". 
Cert este ca acel filmulet, foarte corect facut, pentru a nu lasa loc de dubii si interpretari, plecand de la scoaterea din ambalajul original sigilat, se regaseste la mai multi "autori" de pe glob, rusi sau de limba spaniola, in forme aproape identice. TOTI reusesc sa faca dovada ca...se poate.
Citind micul site care emite acel filmulet, mai ales capitolul "Disclaimer", trebuie sa observi ca cel care l-a scris STIE de fapt ce propune/a facut. Pare un capitol facut "la misto", dar care chiar se adreseaza multor nivele de constientza, simultan.
El de fapt acolo descrie o "tehnologie a punctului zero", care functioneaza sub Legea Constientei lui, si anume: SI ASA SI ESTE! Altfel spus, pentru ca ASA AM ALES EU! Vrea mintea o priza, are o priza, vrea un stecher, are si stecher, vrea si un motiv cu care se declanseaza un pretins proces, il are si pe acela. Si cu asta...basta! Autorul NU VREA NIMIC, el nu vinde nimic, ba mai mult, chiar interzice/recomanda sa nu fie folosit nimic in scopuri comerciale. 
Va spuneam ca, pentru mine filmuletul s-a constituit intr-o insiruire de provocari. Prima a fost aceea ca am re-cunoscut imediat ca acolo este o tehnologie de punct zero, preocupare de ani de zile pentru mine. A doua, firesc, a fost cea de a reproduce fenomenul. Si a trebuit sa "dau" iar de mintea mea cea indelung scolita si invatata cu "cercetarea" timp de 17 ani. Cea care are la baza o logica formata exact...pe ce acum imi prisoseste: Legi, Teoreme, Postulate.
Stiu dintotdeauna ca ele sunt fudamental prostii inventate pentru A CREEA O LUME INCHISA, doar ca in ea noi a trebuit sa functionam. Era evident oricui ca totul in Creatie este perpetuum mobil, dar noi am postulat ca asa ceva NU EXISTA, si deci oricine incerca sa aduca asa o idee in manifestare devenea indezirabil...Cand am vazut filmuletele, mai  ales cel mai corect facut, prima senzatie a fost de amuzament teribil, doar ca nu am putut-o pastra...Desigur -inca- eu nu am reusit sa-l reproduc. Este si normal, la cate "stie" mintea mea despre toate acestea...
Daca unul dintre voi va reusi sa pastreze DOAR AMUZAMENTUL, acela il va si vedea in manifestare. Iar daca chiar reuseste, eu il sfatuiesc sa continue sa se joace cu el cat mai mult posibil. Il rog sa nu ii dea scop, sa nu-i vada "partea practica" desi este evidenta sau tocmai pentru ca este atat de evidenta. Daca se va fi familiarizat indelung el si mintea lui cu fenomenul, chiar il rog sa isi extinda jocul...in favoarea altora. Mai intai sa se joace cu mintea lor. Eventual sa ascunda totul intr-o cutie, specificand ca va functiona cata vreme doar e intrebuintat, nu si cercetat. Acest sfat il dau de dragul reusitei noastre de a ne muta putin nivelul, prin ORICE MIJLOC DE PACALIRE A MINTII CONDITIONATE, mai intai. "STIM" prea mult si stim PREA BINE, incat sa nu avem nevoie de astfel de subterfugii, in acum-ul nostru.
In mod cert, Sinele Superior a dorit sa fac aceasta postare. A "insistat" atat de mult incat a fost rizibil. Am toate motivele sa cred ca, pe aceasta cale, El se adreseaza cel  putin unuia dintre cititorii acestui blog: pentru acela a fost facuta postarea! Astept cu drag si oarece nerabdare sa ii aflu si eu identitatea...
Fenomenul pe care il veti vedea in filmulet se incadreaza limpede in cele pe care mintea le-ar cataloga cu bucurie ca fiind "glumite", "excrocherii de youtube" sau "miracole", dar el functioneaza in baza aceleiasi Legitati ca si mersul pe apa sau orice altceva din sfera "anormalului". El se datoreaza unui nivel al constiintei de Sine si al in crederii pe care il veti re-gasi oridecate ori, cercetand anumite scrieri de valoare, veti vedea ca se incheie cu: SI ASA SI ESTE!

Veti gasi multe variante constructive deja pe net, eu va mai propun una. Faptul ca ele deja sunt, macar si prin aceasta modalitate, introduse in constiinta colectiva, ma face sa contribui cu si mai mare bucurie la raspandirea lor:

marți, 19 martie 2013

despre ceva ce...nu exista: "subconstientul"

Pentru a "trata" cu seriozitate despre un subiect care...nu exista, va fi util mai intai sa vedem CEEA CE EXISTA!
La acest "capitol", lucrurile sunt cat se poate de simple: exista energie si exista informatie. Informatia, pentru a exista coerent, adica explorabila/exploatabila, este structurata pe infinite nivele de frecventa vibratorie. Desigur functie de...emitent. Si, cu asta, am cam spus totul despre Creatie.
Daca coboram din acest nivel de definire, (ce-i va place formularea asta unei bune prietene!)  vom "observa" ca informatia, functie de nivelul ei de vibratie, poate fi de diferite nivele, fiecare nivel corespunzand unei anume "realitati" de manifestare.
Desigur, TOTUL se manifesta prin toate nivelele descendente de frecventa, doar ca aceste coborari de frecventa sunt datorate anumitor "filtre" situate in cale. Pentru ca noi sa putem cuprinde, a fost imaginat un sistem prin care sa putem intelege coborarea frecventelor, pe masura ce ne-am indepartat de Sursa. Au fost denumite "dimensiuni Vibrationale".
ACUM experienta umana, prin cresterea frecventei, se presupune ca trece din dimensiunea a treia, prin a patra, catre a cincea. Insist la intelegera faptului ca vibratia este singura "calitate/proprietate" care se modifica, si aceasta "excursie dimensionala" se refera de fapt doar la cresterea frecventelor proprii.
Frecventele specifice densitatii 3D, joase, s-au obtinut prin experimentarea fricilor de toate tipurile. Si prin crearea jocului perceptiilor dualiste, al amagirii/dezamagirii. "Cliseele" care au asigurat acest tip de perceptii, s-au aflat in dimensiunea SUPERIOARA experientei, adica in frecventa 4D. Ele acolo vor si ramane, ca o frecventa pe care noi avem acum oportunitatea de a o parasi. Pentru a face aceasta, in mod firesc, va trebui sa dobandim o frecventa proprie de vibratie superioara acesteia. 
Numai ca, in frecvanta 4D se afla si alte "date". In aceasta banda se gaseste inclusiv subconstientul colectiv. Se mai gasesc si entitatile care pana acum ne-au ajutat sa evoluam.
Prin schimbarea frecventelor proprii, noi ne vom muta experienta in valori vibratorii superioare, fara a mai avea un interes de a ne-o cobora.
Acum, noi stim ca in Creatie neexistand decat frecvente, orice manifestare, la orice nivel, presupune ca pe acea frecventa o inteligenta a depus o informatie. Ea poate fi utila noua sau mai putin. Cu cat te aflii in frecvente superioare, cu atat ai garantia ca informatia creata a fost depusa de o entitate care a avut acces la acel nivel vibrational. Altfel nu ar fi putut-o depune acolo.
In subconstientul colectiv au fost multi cei care si-au acordat accesul si au plantat acolo informatii care apoi s-au "proiectat" mai "jos", in frecventa experientei 3D. Interesul acelora a fost sa obtina o experienta colectiva in aparenta lor favoare, situata in acelasi nivel al experientei. S-au bazat desigur pe o anumita cunoastere/intelegere a ce inseamna vibratia in Creatie. Si pe tehnici adecvate scopului lor. Pentru ca, se poate afirma limpede, vibratia FACE LEGEA, pentru tot ce se afla sub ea!!!
Acum, am sa ma apropii de subiectul postarii. Pentru a putea sa crestem frecventa proprie, avem posibilitatea de a manevra cele trei instrumente: alimentatia, meditatia si sexualitatea inalta, dar nacela noastra nu este util sa mai pastreze in ea balast in exces. Altfel nu se va inalta, vibratoriu desigur.
Printre multele "articole in plus", multi acum reclama existenta subconstientului propriu, cu tot ceea ce a fost depozitat acolo. Si la fel de multi sunt cei care inventeaza metode artificiale si total ilogice de a trata acest subconstient.
Pai daca revenim la ADEVAR, si acolo avem tot frecvente. Fiecare "amprenta" depusa acolo, nu este logic sa dispara vreodata, daca noi ne racordam intentionat la frecventa ei-dimpotriva o realimentam cu...energia atentiei noastre si o readucem in manifestare. Din stiinta pe care o am si din experienta proprie, singura metoda de a scoate din creatie o frecventa, este sa nu ne mai ducem atentia acolo.
Mai toate preocuparile celor care acum au ca intentie inaltarea vibratorie sunt duse, parca intentionat, prin diferite nefericite noi tehnici si cursuri, tocmai spre vitalizarea unor informatii care, in mod logic, nu e util decat sa fie...uitate/parasite. Stai si te intrebi, oare discernamantul si logica superioara chiar au disparut?
Cine imi va spune ca a descoperit el o tehnica prin care, udand buruienile, le faci sa dispara, ma va convinge ca chiar gresesc! 
Nici fizica cuantica nu cred ca afirma altfel, ci faptul ca, dintr-un camp de potentialitati, noi prin atentia noastra ne selectam, aducand in manifestare experienta:



CRED, cu toata convingerea, ca ne aflam in punctul in care chiar putem discerne. Sunt acum multi cei care sunt indrumati, desigur eronat, catre experienta. Pretinzandu-se ca aceasta este calea care vindeca fricile acumulate. Nu, experienta nu te poate  face sa mergi decat in periferie, cand tu esti interesat de recuperarea Centrului care tu esti. Experienta te va duce exact catre reinnoirea ciclului amagire/dezamagire, cu reiterarea durerii consecutive si multa risipa de energie. Desigur vorbesc pentru cel devenit constient. Trezirea inseamna constientza a constiintei si stare de atentie, in ACUM. 
Candva o draga fiinta imi marturisea, aproape in lacrimi, ca a descoperit in ea "unul negru si paros". Am ras si m-a privit descumpanita...Apoi i-am "marturisit" ca este firesc, si eu am unul...
Oare nu putem intelege ce inseamna un univers holografic, ca in fiecare punct exista intreaga informatie? Nu ne este limpede ca aceste vehicule de constiintza, care sunt asa zisele noastre corpuri fizice, au in ele memorie ancestrala, ca in ele se regasesc infoenergii firesti ale tuturor etapelor lor evolutive?
"Secretul" este sa intelegi si sa iti iei atentia de la ce nu iti mai este util. Nu cred ca multi sunt cei care mai cara dupa ei vechile telefoane de bachelita, acum cand au un mobil in buzunar...
Va fi util sa intelegem cu adevarat Creatia. Noi "traim" experienta doar a ACUM-ului, indiferent ce povesti ar vrea diferitele nivele de inteligenta din noi sa ne povesteasca. Constientul va avea de rezolvat doar acest moment viu iar subconstientul va trebui sa isi faca functiile utile noua tot in acest moment, nu sa retraiasca trecutul, care NU MAI ESTE. Este doar o "problema" de "disciplina" oragnizatorica interna, pe care fiecare e util sa o inteleaga profund.
Asa vazand lucrurile, nu vom mai sta sa ascultam povesti despre karma si nici macar despre configuratii astrale. Ele au operat pe cand eram inconstienti. 
Toti cam stim ce este internetul si suntem racordati la el. Este un "depozit viu de informatii", asa cum este si Creatia. Cu toate acestea pe monitorul fiecaruia va exista doar ceea ce fiecare, in ACUM-ul sau, va intentiona sa acceseze. Cum ar fi sa te trezesti pe monitor cu "surprize", suprapuse informatiei care iti este tie ACUM utila, si cineva sa iti justifice ca...altfel NU SE POATE?!!! Ca ai acolo "raspunsul emotional" al nu stiu carui server aflat undeva, pe net! 
Gestionarea corecta a datelor aflate in orice nivel informational mie imi pare singura cale reala, si cel mai eficient mod de a filtra cred ca este aducerea atentiei doar in ACUM. Fara a uita nici o singura clipa faptul ca ENERGIA ATENTIEI TALE este creatoare de realitati experientiale.