Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 octombrie 2012

...si totusi...

In ciuda faptului ca PARE ca nimic semnificativ nu se petrece si in pofida unor "pareri calificate" despre mine si masuratorile radiestezice pe care eu le fac, postate cu obraznicie de semidocti pe care uneori la Harman noi am facut greseala de a-i gazdui si "omeni", facand abstractie de personalitatile lor, totusi modificari majore in "aspectele energetice si vibrationale" fundamentale se manifesta.
Ca sa fiu inteles si "iertat" pentru calitatea "introducerii", am sa lipesc parte din "discutiile savante" generate de unele masurtori facute de mine:
·         Serban Sorin eu imi aduc aminte cind am fost la octav tiganus.el masura orice.din prima m-a masurat cu ansa fara sa-i cer..ca si cum el avea nevoie,nu eu..oamenii astia devin obsedati sa masoare si sa tot masoare,ca si cum nu ar avea incredere in viata..oamenii astia isi pierd inocenta incet,incet,
·         Serban Sorin le baga in cap celor naivi ca au nevoie sa fie masurati.si sa vezi dupa aia cum ei cer sa fie masurati..ca si cum de masuratoare ar depinde evolutia lor.pur si simplu te caci de ris cind vezi naivitatea lor.probabil acum se vor supara pe mine,unii prieteni,care cred in masuratorile lui octav.asta e.adevarul trebuie spus cu toate riscurile.
        Maria Magdalena Adevarat Razvan, insa sa nu te apuci sa generalizezi, pentru ca ar insemna sa discreditezi mii de ani de invataturi antice. Si asta nu ar fi chiar bine, nu o spun eu, dar au mai incercat si altii aceeasi smecherie, pentru ca odata ce anumite invataturi au supravietuit testul timpului fara sa fie nevoie de validare si refresh cum fac miscarile religioase, atunci ea are adevar in ea, chiar daca unii dintre noi nu o inteleg atat de bine pe cat am vrea. Sunt multi sarlatani, insa este foarte usor, asa cum am mai spus sa discerni daca ce-ti face asa zisul invatator are baza reala sau te trage in teapa. Si daca ne apucam sa ii facem pe toti nebuni dam in extrema cealalta, si credema cu toata durerea imbratisata nu evoluam cu nimic. Este important sa cultivam si simtul intuitiei, nu numai intelectul, si felul cum vedem lucrurile. Cel mai usor ar fii sa cultivi gandul ca orice ar veni spre tine este ceea ce este adevarat si necesar pentru evolutia ta, si ca nu esti disponibil pentru falsuri si alte magarii. Da, este, atat de simplu.
·         Adi Esi nimic nu trebuie judecat foarte categoric la prima vedere numai datorita faptului ca unii nu folosesc cum trebuie ceva anume
·         Maria Magdalena Exact, multumesc Adi ! :)smile
·         Adi Esi cel mai util radiestezia se foloseste in diagnosticarea necesara tratamentelor energetice..asa cum medicina alopata te trimite sa iti faci analize ...si la fel de bine se foloseste in diagnosticarea pt curatarea spatiilor
·         Serban Sorin tin minte o faza;una l-a intrebat pe octav cu ce e mai bine sa se duca acasa,cu masina de ocazie sau cu trenul.si octav a masurat si i-a zis ca 80 la suta e mai benefic sa se duca cu ocazia..eu nu inteleg prostia acestor oameni..dar nu inteleg nici de ce octav le da apa la moara la prostie..de fapt inteleg,el insusi e in prostie..este un om meditativ,nu neg..dar este si de o prostie rara.auzi,el crede ca are un corp fizic nemuritor.numai un om prost poate crede asa ceva.
·         Maria Magdalena Daca tot aducem in discutia la modul egotic in care unii folosesc anumite lucruri, pai stricam tot sensul la tot. Crede-ma Serban, mai mult sau mai putin, toata lumea stie cine e Octav, si daca nu stie inca, va afla la timpul potrivit. E si el util in manifestarea lui, pentru ca unii sa invete sa faca diferenta dintre veritabil si fals. Mai ales, eu zic ca sa faci pe cineva prost in conditiile in care spui ce stii si cum stii e deja prea mult. Trage aer in piept, fiecare e unde trebuie sa fie, si nu ne priveste pe noi, chiar daca pare deja sub nivelul nostru (oarecum metaforic), chiar nu ne intereseaza, nu-ti pierde energia si timpul cu astfel de declaratii. poti face lucruri mai utile cu ea
·         Serban Sorin exista legea rezonantei.discipolii prosti sint atrasi de maestri prosti.
·         Adi Esi nu fi asa categoric,orice discipol mai trece si pe la maestrii mai putin ok pana il gaseste pe cel bun,e si asta o lectie de invatat...sa stim sa facem diferenta si mai ales sa ne bazam mai mult pe intuitia proprie
·         Serban Sorin ai dreptate..dar eu ma refeream la discipolii care de ani de zile stau cu un maestru prost.
·         Maria Magdalena Cei nepregatiti si care folosesc mult miciuna pentru ei insisi si ptr cei din jurul lor, sunt atrasi de aceeasi oameni,dar care poate o folosesc la o scara mai mare, pentru a invata. Se slefuiesc treptat, daca sunt deschisi si cu o astfel de vointa si ajung in cele din urma, unde trebuie. Desi este cam aiurea sa zic asta, ptr ca si langa acel mare maestru mincinos tot unde trebuie este. Dar cei care se agata de minciuna si comfortul ei raman in acelasi cadru, inevitabil. "Cel mai usor ar fii sa cultivi gandul ca orice ar veni spre tine este ceea ce este adevarat si necesar pentru evolutia ta, si ca nu esti disponibil pentru falsuri si alte magarii."
·         Daniela Dani Magdalena este o fata foarte inteleapta. Totul, dar absolut totul are rost si sens pentru fiecare. Alegerea este individuala pe scara de cunoastere proprie...si nu exista maestru prost, fiecare ofera ceea ce este si are de oferit...si atractia este pe rezonanata, si munca este individuala. Cine este Octav e treaba lui, asa cum cine este Bivolaru iar e treaba lui . Ei au facut totusi ceea ce nu fac multi, isi pun cunoastrea si trairea lor lor la dispozitia altora. Ce fac altii cu aceste daruri...iar e treaba lor.
·         Serban Sorin totusi nu pot spune ca nu mi-a placut comunicarea meditativa pe care am avut-o cu octav.la capitolul meditatie sta foarte bine..la capitolul maiestrie sta foarte prost.se iluzioneaza ca poate face maestri.inca de cind ajungi la el,te ia cu iluzii:"aici este scoala de maestri..eu fac maestri".nu a facut niciun maestru.:))
·         Daniela Dani Maestrul se face singur.
·         Maria Magdalena Pe tine ce te deranjeaza de fapt Serban ca Octav este cine este, sau ca tu ai fost la el in cele din urma? Simt ca te-ai atasat asa puternic, de un gand. Si pana la urma degeaba vorbim despre altii daca noi nu suntem sinceri cu noi insine.
·         Serban Sorin am fost de 3 ori la el..si mi-a placut..am meditat frumos cu el..e un bun partener de meditatie..sintem buni prieteni..doar ca am simtit sa zic chestiile astea..i le-am zis si lui..
·         Maria Magdalena Atunci nu mai are rost sa zic nimic.... Sper ca constientizezi mai departe discrepanta din ce zici acum si ce ai zis mai sus..
·         Serban Sorin nu e nici o discrepanta.poti aprecia calitatile unui om si sa-i vezi si prostia in acelasi timp.:))
·         Maria Magdalena Interesant punct de vedere. Ma intreb pe cine ai reusit sa pacalesti, ca pe mine sigur, nu. :)smile
·         Serban Sorin tu cind apreciezi calitatile cuiva,nu poti sa-i vezi si prostia?
·         Lora Angel fetelor,povestiti-mi si mie ,cine este acest octav,ca eu una nu stiu...vad ca sunteti vreo 3,4 contra 1.
·         Maria Magdalena Nu despre asta e vorba. Nu poti incerca sa deturnezi subiectul catre asa ceva pentru ca ce spui mai sus este mai mult decat evident. Ideea este Serban, ca ti-am urmarit postarile. Vorbesti despre o mare intelepciune, si invataturi profunde care ptr unii nu au inteles nici intr-o mie de ani. Cu toate astea, ce te face pe tine avizat si acrediat sa faci prost pe altcineva? Iti scapa ceva fundamental...
·         Adi Esi nu e nimeni pro sau contra cuiva...discutam doar despre :)smile
·         Maria Magdalena Lora, nu conteaza cine este Octav :)smile. Orice definitie am incerca sa ii dam in acest context este irelevanta.
·         Lora Angel ???
·         Lora Angel mai exact??
·         Lora Angel :)ma ametiti..cine e acest zmeu care-a cucerit atatea gagici misto?
·         Lora Angel poate ma duc si eu la el,sa ma masoare-oleaca...nu fiti egoiste!tineti numapt voi,ai?
·         Lora Angel nu am intrebat cu ce calitati v-a cucerit.da' spuneti-mi si mie..
·         Lora Angel totusi..
·         Maria Magdalena Eu nu vreau sa iti proiectez ceva anume despre el. Astfel vei putea constata singura, in mod veridic cine este, dupa propria ta intuitie, si propriul tau discernamant, fara sa fi fost influentata de parerile altora ulterior
·         Serban Sorin magdalena,nici nu tre sa fii prea avizat sa vezi cit e de prost un om care afirma ca el are corp nemuritor.asta e prostie evidenta..ma refr la octav..el crede ca are corp fizic nemuritor,si incearca sa le bage si altora in cap ca au corp fizic nemuritor.
·         Maria Magdalena .... Serban, eu zic sa te lasi de orice tantra si altceva, ca nu functioneaza nimic
·         Lora Angel pai,din cate citesc io pe-aici,aveti numa vbe de adoratie...de-aia voiam sa aflu cine e pers.ca pt voi,mi-e clar ce e
·         Serban Sorin ok,ma las..:))
·         Lora Angel marioara,i bun zmeu asta la pat??
·         Maria Magdalena Asta nu mai stiu, ca nu ma interesat sa aflu :)smile.
·         Lora Angel pacat..:)smile
·         Lora Angel da'ceva tot v-a facut de i-ati luat asa apararea,in stilul copulatelor lui bivolaru.pe bune
·         Adi Esi Lora..mai citeste o data,nimeni nu a luat apararea cuiva de fapt :)smile pe bune .
·         Lora Angel :)ce-nseamna sa fii femeie..ele-s cel mai usor de dezradacinat din realitatea lor si-s usor de atras intr-o alta realitate....
·         Lora Angel eu doar am remarcat stilul misancelor.si,da.o sa intru in detalii dupa ce mananc:)
·         Maria Magdalena Fiecare intelege ce vrea :)smile. Eu nu sustin stilul lui Serban, atata tot. Putea sa fie oricine altcineva in afara de Octav, nu scuza cu nimic momentul in care alegi sa ii pui eticheta atat de categorica cuiva, dar tu vehiculezi informatii dintre cele mai profunde.
·         Maria Magdalena Stilul misancelor, stilul lui Octav, stilul lui Serban, ... ce mai conteaza pana la urma a cui e stilul. Asa ne place sa vorbim despre altii. Si aici ma includ si pe mine.
·         Serban Sorin pai,da.ai vorbit despre mine.:))
·         Lora Angel mai,zanelor:),o fiinta iluminata VEDE TOT.asta e primul criteriu.ceilalti,in CEL MAI FERICIT CAZ,au ATINS indumnezeirea
·         Lora Angel si mai exista o categorie,a celor care au studiat foarte mult,iar cunostintele acumulate au creat in ei o noua realitate,pe care o considera realitate ultima.uite,am rasfoit putin ce scrie octavian tiganus.scrie undeva ca toate femeile is una.ei,cand ai atins indumnezeirea,INTREAGA CREATIE E MINUNEA TA,nu doar femeile,sau doar barbatii....is mai multe.da'mi-e foamee.revin............



Am postat aceste nimicuri tocmai pentru ca ele constituie "preocupari in ACUM"-ul multora, desi din ce in ce mai multi ridica tot ACUM nivelul de vibratie/lumina/calibrare, dupa scala lui Hawkins.
Nu as fi facut aceasta postare daca nu as fi investigat acum cca. o luna nivelul la care calibreaza Romania in raport cu alte zone ale lumii, si diferentele de calibrare pe judete si resedintele lor. Ieri am refacut masuatorile si evolutia este surprinzatoare. Adnotarile le-am facut chiar pe o harta, pe care am sa o pun aici:

Datorita limitelor blogului, ca sa cititi valorile va trebui sa dati clik pe harta, va da o alta dimensiune, o coborati pe aceea pe calc si ea rezista maririi citibile/nepixelizate.
Desigur, ar fi util de inteles anumite aspecte, legat de orice determinare/investigare, de orice tip: ele sunt destinate obiectivarii la nivel de minte, utile doar obtinerii unor indicatoare de directie. Dar acelasi lucru sunt si cuvintele, tot create de minte si tot in scopurile ei. Cine crede insa ca vazand un film pe calculator, fiind inconstient de faptul ca acolo sunt doar biti de informatie, se situeaza pe un loc "superior" celui care e si constient de aceasta, se inseala amarnic. Putem spune ca "trairile" sunt importante, dar in spatele lor tot informatie si energie este...
Desigur ca "cifrele" inscrise aici au un caracter pur orientativ, sunt mai mult ilustrarea unei dinamici generale, avand in vedere ca ele sunt generate de emisii individuale insumate la momentul investigarii, care individualitati sunt/nu sunt consecvente in mod obligatoriu, apoi sunt permanent mobile in teritoriu si in nici un caz nici ele in evolutie liniara.
Apoi citeam ca masuratorile devin imposibile dupa intrarea in zona de nonliniaritate si s-a si verificat, in cazul a doar cateva entitati trecute de acest prag, dintre care doua s-au si reintors in liniaritate. 
Pentru ca cifrele sa va spuna ceva, am sa trec aici nivelul la care calibreaza ACUM cateva din individualitatile bine cunoscute majoritatii:
Mooji-820
Tolle-860
Walsh-820
Chiar daca va va parea surprinzator, va asigur ca multi dintre voi ati depasit aceste nivele, altfel nu s-ar putea obtine pe arealea atat de extinse vibratii atat de mari, in ciuda celor care chiar calibreaza la nivelul constiintei colective si care acum este situata la 220. Majoritari oricum. 
Ca atare exista doua componente care alcatuiesc aceasta dinamica exceptionala. Una este evident ridicarea nivelului de vibratie a cator mai multe individualitati si apoi este aportul de vibratie/lumina pe care unele individualitati constiente il aduc in manifestare, ajutand restul individualitatilor prin vibratia pe care ele o emit. 
Ceea ce eu as recomanda, este sa va acceptati pe voi insiva ca fiind puternice rezonatoare de Lumina. Sunt convins ca ASUMAREA aceste functii este ACUM foarte importanta.
ADAUGIRE:
Traversam timpuri unice. Avem in noi si toate Legendele dar si toate up-date-urile si up-grade-urile.
Unii se simt/declara socati la anumite afirmatii. Cum adica un oarecare sa depaseasca nivelul Constiintei Christice?...Pai da, ea este doar un prim nivel necesar. Dar exista si Constiinte Solare, Constiinte Universale si Constiinte Absolute. Daca prima calibreaza la 1000 si poate Hawkins a considerat-o maximala in experientza, iata ca probam ca nu este limitativa nici ea. La fiintele care au intrat in nonliniaritate, calibrarea ca si alti parametrii devin total incoerenti la masurare.
ADN-ul modificat, trecerea la siliciu de la carbon si foarte multe alte "adevaruri specifice" acum-ului sunt absolut UNICE. Orice Legenda am fi iubit noi, ea este in aceste timpuri DEPASITA.
O "constiinta" este un vas cu un continut. Nu poti face nici o apropiere/comparatie intre personaje biblice sau din istorie si cel care traieste ACUM. Ganditi-va logic la diferentele de informatie si energie care exista. Simpla translatie la valorile de azi, pe majoritatea celor care au vietuit cu doar cateva sute de ani in urma i-ar scoate din corp...
Deci, fiti cat puteti de deschisi, totul se misca foarte repede iar voi nu aveti dece va irosi judecand...