Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 mai 2013

ULTIMA POSTARE, pe acest blog-ULTIMUL ADEVAR

ALEG sa inchei azi acest blog.
Numele lui nu a fost ales intamplator si consider ca utilitatea lui se incheie, odata cu maturizarea celor care AU INTELES.
Prima Lege a Kibalyonului desigur GUVERNEAZA TOTUL:
"universul este mental".
Cine chiar a inteles-o, acum este deja matur, isi poate continua nestingherit calatoria multidimensionala. Si, ca in biblie, NICIODATA NU E PREA TAZIU...
Este si motivul pentru care fac aceasta postare.
Vietuim si suntem vietuiti de o infinitate de nivele vibrationale. Un astfel de nivel, generator de informatii si prelucrator de date, creeaza si un anumit nivel de experienta. Multe din aceste nivele par/sunt percepute a fi obiective/fizice, datorita unor alte nivele de inteligenta/procesare date, numite perceptuale.
Deasupra lor sta un nivel numit Dumnezeu, creator suprem al tuturor experientelor, care ESTE IN NOI SI NOI IN EL.
Totalitatea acestor nivele si experiente poate fi numita UNUL.
Totalitatea tehnologiilor pe care noi le-am "experimentat", aparent inafara noastra, sunt doar palide proiectii aduse in manifestare a propriilor tehnologii care alcatuiesc nivelele de inteligenta aflate in noi. Cercetarea "stiintifica" este doar o cercetare intuitiva, limitata la domeniile frecventionale pe care limitele mintii noastre le-a obiectivat in Legi si legisoare, concepte, teoreme, postulate si cate si mai cate...ingradiri experientiale. Nimic nu este, fundamental, ADEVARAT.
Punctul zero va avea/are menirea de a le spulbera odata pentru totdeauna, redandu-ne noua, pe noi insine, cu adevarat CREATORI LIBERI. Pentru ca mult clamata libertate nu este inafara noastra ci inlauntru si se obtine prin starea de Gratie numita "predare" a mintii limitate/infatuata, catre Mintea Suprema. De acolo luam deja rezolvarile, inainte ca macar sa putem "vedea" ca ar exista posibilitatea aparitiei vreunei "probleme"...
"Universul este mental" este un mod in care ni se spune ca ne aflam intr-o creatie virtuala, si ni se accentueaza ca abia acela care A INTELES TOATE IMPLICATIILE ACESTEI PRIME Legi, a  devenit maestru al propriei vieti.
Ca individualitati, starea de ATENTIE ne duce in punctul in care putem decela iluzia perceptuala, asa cum oprind derularea unui film, vedem cadrele si hipnoza care ia nastere din derularea lor. Numai ca aceasta miscare trebuie directionata persistent catre interior, nu catre proiectia hipnotica...
Cei care deja si-au confirmat lor insile maturitatea, puncte de constiinta si ele, fara nimic substantial, dar "nivele de inteligenta" constiente pe deplin, intuiesc ca vor creea si mai apoi co-creea un nou joc, pe alte nivele si grade de libertate.
Desigur si ei se gasesc in nivele diferite de intelegere si acceptare si vor tot avea inca de inteles, dar principala preocupare intuiesc ca va fi totusi crearea de alte realitati experientiale, de un alt nivel. Principiile de functionare vor fi in principal bazate pe sentimentul de unitate/comuniune, pe interesul experiential reciproc, pe armonie si bucurie. Si desigur pe constienta faptului ca totul este doar UN JOC LIBER, virtual, fara miza. Ca TOT CE SE POATE OBTINE este doar un gust pe limba. Ca echipamente de procesare corecte, vom sti ca nu avem dece gusta aiureli.
ACUM, interesul ar fi ca si individualitatile CARE INCA NU AU INTELES PE DEPLIN/NU AU ACCEPTAT, sa incerce sa se elibereze din visul mintii limitate despre separare si sa uite dorinta de control. Si ele pot accepta ca visul mintii a avut rolul lui experiential dar...a fost depasit. Ca experientele limitative nu ne mai folosesc la nimic, ca inaltarea in constiinta chiar este un fapt si ca nu exista posibilitatea viabila de a te opune acestui curent vibrational ascendent.
Desi, la o privire superficiala, aproape nimic nu s-a schimbat in manifestare, care evident si ea este doar o proiectie a unui nivel de inteligenta numit mentalul colectiv, foarte multe individualitati treze constata schimbari majore, pe care si eu "le vad", si inca mult mai multe. Desigur multe individualitati acum experimenteaza tensiuni maximale, cu manifestari in nivele dense, psihic/fizic, tocmai pentru a se trezi din visul de separare in care au fost puternic conditionate. Aceste "dureri experientiale", ca orice "fizicalizare", nu sunt de fapt decat ATENTIONARI pe Calea fiecaruia si ele vor inceta oadata cu starea de Gratie mai sus pomenita. Desigur daca vor face alegerile intelepte. 
"Tehnica" cea mai "productiva/profitabila" este cea a acceptarii si incumbarii in constiinta care esti exact a aspectelor/punctelor de constientza fata de care esti tentat sa te separi. A fost numita "iubire"...Eu  consider ca stiinta compasiunii te ajuta cel mai bine sa intelegi ca, daca drumul tau individual trecea exact pe unde a trecut al celuilalt, acum erai...el!
Pe acest blog, am intentionat sa tratez diferite nivele de constiinta si diferite aspecte, cu partialitatea adevarurilor respective. Consider ca, odata cu solstitiul din iunie, perspectiva viabila din care vom privi va fi o alta, la care deja lucram...Daca/cand voi mai avea ceva de spus, o voi face pe "Dincolo de punctul zero"
Nu as vrea sa se creada ca este ceva dramatic, intr-o lume virtuala. O individualitate/punct de constiinta/om, nu este altceva decat un vortex energetic/un torr. El isi "traieste" cu convingere "experienta" ca fiind una "inafara sa", desi nimic nu este inafara. El isi "creeaza"jocul individual inlauntrul sau, dar cu convingerea/credinta ca el se afla "in lume". Este un joc, o "proiectie" posibila tocmai datorita multiplelor nivele de inteligenta pe care le contine si a infinitei cantitati de informatie incumbata. Putem foarte corect sa-l asemuim unei "gauri negre" prin densitatea de infrmatie continuta, dar de care nu este si constient. Acolo, in el, isi construieste intregul joc virtual, acolo isi aranjeaza peisajele pe care le strabate, scolile pe care le urmeaza, copii si familia sa. Nimic insa nu este "real", ci doar un vis, o virtualitate permisa in cadrul mintii universale din care ESTE parte. Desigur miracolul este aceasta perfectiune a hipnozei maya-i, care cu greu te lasa sa vezi o fisura, si doar in stari de constiinta modificate/meditatie profunda. Care, la inceput macar, mai rau te confuzeaza.
Dincolo de aparente, niciodata nu au fost atat de multe constiinte treze, iluminate.Zilnic se modifica nivelul de vibratie/emisie de Lumina spre constiinta colectiva. Prin acest termen eu denumesc experientele individuale racordate permanent la "mintea  suprema", de unde se presupune ca isi vor trage informatii si "rezolvari", moduri de intelegere ample si creativitatea "proprie". Prin aportul lor vibrational si schimbarile de atitudine, presupun ca nivelul de vibratie/constientza va tot creste si se va propaga empatic-(cale de comunicare naturala).
In ceea ce s-ar numi "spiritualitate", adica intr-o anume stiinta despre "lume si viata", in ultima perioada informatiile menite sa adanceasca confuzia sunt din ce in ce mai multe. Si parca se accentueaza pe informatie viciata si nu pe cea valida. Voi da cateva exemple, din cele care vad ca au si mare "priza":
Desigur Creatia si Creatorul sunt UNA si desigur totul se regaseste in totul, dar a insista pe aceasta nondiferentiere este deja o informatie falsa. Pentru ca, in intreaga Creatie, doar ceea ce se experimenteaza ca OM, are capacitati creative si discernamant. Si responsabilitati consecutive. Desigur si...iluzia liberului arbitru! Aceasta confuzie a inlesnit si mai mult separarea, si nu cred ca a fost intamplatoare. Multi sunt cei care au ales sa aiba in preajma un animal de casa sau se simt foarte confortabil in preajma animalelor.Altii, si nu putini, considera ca a contempla natura este echivalent cu a-ti face "temele" de constiinta constienta. Contemplarea este un complement si un facilitator pentru meditatie si stari meditative, dar cam atat. Desigur te face receptiv la anumite vibratii, desigur te ajuta sa devii constient creator si nu distrugator, dar copacii si natura sunt ALTCEVA decat tu esti. Ei reprezinta energia mamei pamant, magnetismul terestru, tinzand catre Cer/Tatal. Dar si tu faci asta, si eu, pe un alt nivel...Sunt si din cei care cauta vibratii si infoenergii ale unor situri vechi sau lacase de cult, uitand ca ele detin infoenergie poate inalt vibratoare, perceptibila ca aparte, dar corespunzand altui moment viu. Creatia nu cunoaste drum inapoi...Si apoi, OM-ul sfinteste locul, si nu invers!
Nu putini inca considera ca exista relatii de cauzalitate pe orizontala aceleiasi vibratii. Ca asa perceputul "corp fizic" poate fi "tratat" intr-un fel sau altul, pentru a i se optimiza diferiti parametrii. Prin alimenatii de diferite feluri, prin chimisme sau prin exercitii de diferite grade de complexitate/efort. Desigur pot aparea mici efecte, dar ca si medicina, se trateaza deja efectele si nu cauza care produce manifestarea. Dizarmoniile se vor "fizicaliza"...altfel. Poate daca nu am uita ca totusi materie nu exista, am intelege mai repede dece nu poate functiona. Poti incrca sa modifici culoarea pe ecranul pe care se proiecteaza, cu pensula, dar daca imaginea pe film are o anumita cromatica, tot ea va aparea...
Chiar ieri un baiat imi povestea de durerile atroce de genunchi ale tinerei sale surori (27 ani), si imediat l-am intrebat daca manifesta dorinta de control. Desigur asta era, iar medicii nu reusesc-inca-sa gaseasca vre-un diagnostic...doar un exemplu, desigur...Stiu deja catre ce diagnostic se indreapta, daca nu intelege sa renunte...
Daca ar fi sa recomand, ACUM, cel mai "bun panaceu universal", as sfatui pe oricine: luati-va strans in brate, sincer si constient, unii pe altii! Fara nici un cuvant, pentru ca TOTI STITI cata perceptie a durerii ati acumulat in toate structurile voastre infoenergetice. Daca si plangeti putin nu va fi decat o confirmare a vindecarii! Succes!