Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 decembrie 2012

"lumea ta" corespunde frecventei a ce emiti

Tot timpul printre cei care isi cauta Maretia Sinelui, 
desigur "vad" care este provocarea mereu, la toti.
Desi permanent atentionez, o voi reaminti SI AICI:
"Lumea Ta" este EXCLUSIV MATERIALIZAREA sentimentelor tale...Stiu ca stii, conceptual, toti au zis-o si ai citit-o, doar ca NU AI TRECUT IN EXPERIENTZA.
Aici imi propun sa te mai atentionez odata: orice ai ca sentiment in tine, la nivelul cel mai profund, va determina experienta ta INTOTDEAUNA ! Degeaba vei crede ca traiesti un miracol sau o drama, dincolo de putinta ta de a experimenta ALTCEVA! Credinta ta nu va face altceva DECAT SA IMPUTERNICEASCA si mai mult iluzia pe care o vei trai.
De regula sentimentele cele mai subversive se afla in cele mai profunde nivele ale subconstientului si au fost amprentate acolo din cea mai frageda copilarie. Ele sunt legate de lipsa de apreciere, de lipsa de iubire, lipsa increderii in posibilitatile tale.
Nimeni nu a avut interesul sau nu a stiut sa iti spuna ca esti un miracol de frumusete, ca esti omnipotent...Nimeni nu te-a vrut independent si creativ ci dimpotriva. Retine bine asta!
TOATA educatia si invatamantul au avut ca scop doar limitarea ta, conditionarea in serviciul "societatii", denumire eleganta data "sistemului" caruia trebuia sa-i apartii. E in regula asta, a fost util experientei inconstiente, numai ca a fi treaz presupune sa nu mai fi efect a nimic si cu atat mai putin a ceva ce salasluieste in tine si tu nu stii. Sunt doar...SENTIMENTELE presupuse a fi...ale tale! Evident ele sunt IN TINE, dar nu au fost generate de tine ci tot de inconstientza, a celor care te-au "format"-at!
Ca atare, "Lumea ta" se va schimba doar cand tu vei fii treaz in raport cu sentimentele existente in tine. Nu numai cele constiente -desi de multe ori nici la ele nu esti foarte atent- dar in special cele subconstiente. "Nu esti suficient de bun", "nu meriti" sunt programe/sentiment foarte dificil de depasit. Cei care cultiva "imagini" de femei "fatale", stiu bine ce va fac: va obliga sa va raportati le acele "facaturi", stiind bine ca rezultatul va fi un sentiment de lipsa de incredere. Ei STIU ce "pericol" apare DACA FEMININUL ar fi pus in valoare: ar schimba fundamental lumea...iluziei colective.
Voi poate credeti ca exista gelozie...credinta voastra, pe NEATENTIE, va poate aduce asa un "gust" in manifestare, doar ca...priviti ce sentimente sunt in spate: frica de abandon, teama ca nu sunteti "competitivi", pierderea "posesiunii"...Poate experimentati lipsa abundentei, dar vedeti care sunt sentimentele care o alimenteaza: nevoia, economia- ca atitudine implementata, competitia...
ACUM, cand pe diverse canale se tot "sugereaza/sugestioneaza" evenimente "majore", CREDINTA si sentimentele VOASTRE conteaza foarte mult. Ele vor crea contextul experientei din care voi alegeti sa FITI PARTE.
Previziunile care au fost facute, si ele fac referire la schimbari in constiinta, care vor determina schimbari perceptuale in experientza. Cei care am incercat patrunderea dincolo de "Punctul Zero", nu am reusit sa percepem nimic, pare un punct de constientza dincolo de care va fi util sa STIM ca SUNTEM CREATORI ai experientei noastre. Am toate motivele sa inteleg ca IN ACEST PUNCT DE CONSTIENTZA,spre care chiar ne indreptam, pe de o parte vom fi obligati perceptual sa "vedem" ca "lumea, asa cum o stiam" nu are nimic material, obiectiv, si pe de alta ca va fi util sa ne asumam rolul de creatori, din sentimentele noastre. Frica ne va intoarce din drum, iar spre "realitati" 3D-iste. Asa am perceput eu intervalul urmator.
Oricum, acum chiar nu recomand nimic din zona mintii si a fricilor ei. Succes pe Calea voastra!