Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

2012 Gorgo

Nu este nici pentru prima data si probabil nici pentru ultima data cand am ocazia sa-i multumesc Monicai Visan, respectiv editurii ei, For You. Lipesc acest text pentru cei care nu sunt abonati.
De asemeni acum sunt incantat sa ii multumesc si personal traducatoarei, pe care am avut bucuria sa o si cunosc.
In ceea ce priveste mesajul, ii recunosc autenticitatea si nu e prima data cand am lipit aici ce a venit prin Gorgo si C.S.P. Gradul de ADEVAR dat de radiestezie este 90% pentru textul ce urmeaza:

2012: Gandeste cu inima ta!
De Lauren C. Gorgo (ii multumim Anei Nicolai)
Postat de Lauren (online), marti, 10 ianuarie 2012

„Am vrea sa va spunem mai intai un sincer bun venit şi sa va felicitam! Suntem prietenii vostri de Acasa, dar suntem mai aproape ca niciodata, în vibratia gandului si va intampinam cu bucurie, la sosirea în punctul vostru de destinatie, 2012. In fata voastra au loc foarte multe schimbari profunde si incantatoare.”                                                                                                     – Consiliul Suprem Pleiadian

IUBIREA ia CONDUCEREA
Asadar, în sfarsit, am reusit sa ajungem la Pamantul Fagaduintei! Desigur ca nu avem de fapt o idee ferma despre ce ar putea totusi insemna acest lucru … mai ales pentru ca va trebui sa il cream … insa ideea este ca, impreuna, am reusit sa ajungem în ceea ce se va dovedi a fi anul cel mai fundamental din istoria omenirii. Pentru aceia dintre voi care lucrati în mod constient sa va IUBITI din nou impreuna, în mod specific si intens, inca din 1999 … cand rotile au inceput sa se desprinda … voi sunteti instructorii, ghizii, deschizatorii de drumuri si constructorii de punti ai noii omeniri. Pentru acest grup, 2012 promite sa fie un an uimitor, intr-un mod extra-ordinar: IUBIREA este, i-n s-f-a-r-s-i-t, la loc de frunte si prezenta, pentru a va sustine din plin.
Aptitudinea si libertatea de a CONDUCE cu IUBIRE este apogeul … tinta finala si cea pentru care am lucrat atat de neobosit. Sa iesim, în cele din urma, din capul nostru si sa patrundem total în inima noastra - pentru asta ne-am inrolat, ne-am sacrificat, am rezistat în canapelele noastre, ne-am infruntat fiecare demon interior. IUBIREA a fost dintotdeauna obiectivul. Fiecare boare de adevar pe care am inspirat-o din toata inima a fost pentru a starni scanteia Divina (Dumnezeu), pentru a aprinde flacara sacra intreita, din spatiul inimii noastre, astfel ca toate alegerile/intentiile noastre sa provina din IUBIRE si nu din frica. Aceasta este libertatea pe care am castigat-o, iar Lumina în care salasluim acum va lumina în mod eficient, fiecare colt intunecat al lumii.
Din cap, in INIMA
„Iesim in fata, pe o raza de IUBIRE - o raza cu care veti deveni foarte familiarizati în acest an - si dorim sa le oferim o imbratisare plina de iubire, tuturor celor aflati la carma noii omeniri.”
                                                              – Consiliul Suprem Pleiadian

Faptul de a conduce cu IUBIRE va schimba atat de multe în viata noastra, incat, la sfarsitul lui 2012, este posibil ca trecutul nostru sa fie de nerecunoscut.  Pasim în fluxul universal, iar multi simt deja rapiditatea cu care se produce acum sincronicitatea/atractia … iar asta este doar varful icebergului.
Accelerarea ce decurge din eliberarea noastra de timpul liniar inseamna ca intervalul de „timp” dintre gandire si simtire nu mai exista deloc – sau prea putin … ceea ce inseamna si ca intervalul de timp dintre ceea ce simtim si ceea ce atragem este instantaneu. Acest lucru e în egala masura eliberator si uimitor, în functie de volumul de munca de purificare pe care am facut-o, insa un lucru este sigur …. in acest an vom sti, fara nicio urma de indoiala, locul din viata noastra în care inca mai trebuie IUBIRE.
Mesajul principal al CSP pentru 2012 este ca nu ne mai putem bizui doar pe procesarea mentala, ca sa ne sustina. Exista un acum (IUBIRE) nou si dinamic, pe care toti … indiferent ca o fac constient sau nu … vor trebui sa il respecte.
„Acelora care contribuie la dezvoltarea si evolutia colectiva a planetei, va spunem acest lucru … a venit vremea voastra. Exista o noua energie, o energie ce este consolidata doar de intentiile bazate pe iubire. Cei din linia intai, cei care au fost sarguinciosi si fermi în intruparea IUBIRII, se afla acum în situatia de a revendica administrarea planetei. Fortele raului nu vor mai fi sprijinite, pentru ca noua constitutie a Pamantului este IUBIREA.”
                                                                – Consiliul Suprem Pleiadian

De aceea, este esential acum sa Ganditi cu Inima Voastra, deoarece numai inima voastra contine inteligenta de a functiona optim în prezent … cu viteza, precizia si frecventa necesara pentru a lucra în 5D, pe Noul Pamant.
Aptitudinile noastre mentale sunt acum total guvernate de inteligenta inimii, ceea ce inseamna ca vom fi capabili de mult mai putine lucruri, daca incercam sa ne folosim doar mintea, fara inspiratia dorintei inimii noastre. Orice actiune, tot ce gandim si facem trebuie sa izvorasca din IUBIRE (si nu din frica), pentru a fi sustinute total de energiile prezente. A gandi acum cu creierul nostru este similar cu a trage cu gloante oarbe, în timp ce a gandi cu inima noastra va semana cu stelele cazatoare.
Atunci cand ne armonizam în fluxul vietii, din ceea ce simtim just, din ceea ce ne cheama, din ceea ce este sau vrea sa fie, vom fi sustinuti de cosmos, ca sa ducem la bun sfarsit si fara efort o multitudine de activitati, cu claritate si intr-o perioada foarte scurta de „timp”.  În mod similar, atunci cand ne impotrivim fluxului si incercam sa ne impunem vointa, impotriva vointei Divine ... cum ar fi, de exemplu, cu un „termen limita” …vom zadarnici magia, creand suferinta inutila. Aceasta dinamica explica de ce atat de multi din jurul nostru vor ajunge sa se prabuseasca în acest an, pentru ca majoritatea lumii este guvernata de CAPUL creierului (sau creierul SEF. N.tr.) … care e separat, lipsit de: IUBIRE, Spirit, Unime.
Dar, pentru aceia dintre noi care gandesc intr-adevar cu inima lor, si-si lasa sentimentele sa le anime imaginatia si sa le alimenteze orice alegere, miracole pot fi infaptuite. Asta este ceea ce ne va demonstra 2012.


Abundenta abundă
„Orice persoana care intrupeaza iubirea, care propune solutii bazate pe iubire, pentru planeta si pentru toate fiintele de pe ea, va cunoaste un succes extraordinar … succes în ce priveste implinirea, libertatea, bucuria, abundenta si binecuvantarile radiante si din abundenta.” – Consiliul Suprem Pleiadian
Acesta este anul în care toate solutiile propuse pentru aducerea sistemelor noastre planetare la nivelul urmator vor primi un extraordinar sprijin cosmic, iar tututor celor care au sustinut viziunile viitorului si care au pastrat amintirile originare de Acasa, li se va oferi fluxul divin al gratiei continue, pentru a materializa acele viziuni ale IUBIRII. În acest an, incepem sa ne traim scopul (cu voce tare) si sa facem sa se manifeste, în sfarsit, creatiile pe care le-am prevazut, de o perioada de timp ce pare a fi dintotdeauna.
„Va spunem acest lucru nu ca sa insinuam ca, daca nu au aceste viziuni, cei care citesc aceste randuri nu vor avea sprijinul universului, ci doar ca acele structuri care trebuie sa fie implementate vor primi, cu mare rapiditate, fortele de materializare, datorita dorintei colective covarsitoare.” 
                                                                      – Consiliul Suprem Pleiadian
Ne adunam în uniuni sacre si rezonante de grup, ce ne vor ajuta sa ne implinim pasiunile, scopul si potentialul nostru cel mai inalt si, impreuna, ne vom uni ca un colectiv de suflete, ca sa ne sustinem si sa ne intarim viziunile, pentru a crea, a construi si a mentine structurile Noului Pamant, pentru etapa a II-a din procesul de inaltare … o etapa care probabil ca va avea nevoie de multi ani pentru a fi dusa la bun sfarsit.
Vom continua sa existam intre lumi (3D si 5D), pentru catva timp, folosind 4D ca pe o punte intre cele doua dimensiuni, asa ca pleiadienii ne fac cunoscuta necesitatea de a avea mai mult discernamant în privinta energiei si oportunitatilor noastre, ca sa ne mentinem un simt al echilibrului, pe durata unei perioade posibil stresante de pe planeta, în special pentru acei fauritori de poduri (4D) care lucreaza cu o parte mai mare din masele de oameni si cu acei oameni care mai au de ales IUBIREA.
(O nota speciala pentru vindecatori: CSP mentioneaza ca persoanele care fac o munca de vindecare vor trebui sa fie foarte vigilente acum în privinta pastrarii granitelor … „Acelora dintre voi care joaca un rol activ în slujba vindecarii, va spunem urmatoarele: ramaneti fermi cu privire la cui ii acordati energia voastra. Vor exista forte ostile crescande, ce vor incerca sa patrunda în planul terestru, iar vindecatorii vor reprezenta o tinta usoara, din cauza firii lor generoase. Discernamantul si constiinta va vor fi de folos.”)


12 si 13
Pleiadienii ne spun ca numerele 12 si 13 au o semnificatie vibrationala extraordinara, care va fi foarte larg raspandita în acest an … ei mentioneaza incheierea initierii noastre de 12 ani/munca de discipoli (ganditi-va la: cei 12 apostoli, cei 12 fii ai lui Iacov, cele 12 Triburi etc.) care a inceput în mod activ în 1999 (potrivit mayasilor, inceputul valului al 8-lea, adica Ciclul Galactic). Suntem acum în al 13-lea an al transformarii noastre (ciclurile mayase se misca în rotatii de cate 13 ani), a carui rezonanta incheie/incepe un ciclu intreg al experientei umane. Ne-am activat totodata ADN-ul nostru cu 12 catene/corpurile planului dimensiunii a 12-a, fapt ce marcheaza adevaratul inceput al constiintei Christice pe planeta.
O alta informatie interesanta, pe care am cules-o recent de la CSP, este ca aceia care au incheiat reconectarea tiparului lor din 12D trec în acest an prin activarea celei de-a 13-a catene din ADN, pe care CSP o numesc „catena IUBIRII” (voi vorbi mai pe larg despre acest lucru, intr-un program viitor, pe care il voi anunta online, în curand).
În mod evident, tiparele corpului nostru din 12D au fost activate la recenta poarta stelara din 12:12, iar catena a 13-a … pe care eu o inteleg ca pe un invelis ce le acopera pe cele 12 … a fost activata la Solstitiu si va continua sa reverbereze prin noi, pana la Solstitiul din decembrie 2012. CSP spune ca momentul Solstitiului este cel care a declansat activarea si tranzitia de la starea de discipol la starea de maestru, a celor aflati în prima linie. În mod fascinant, cei din lumea nevazuta mai impartasesc faptul ca Iisus Christos (constiinta Christica) a fost cel de-al 13-lea apostol … si de buna seama ca exista si al 13-lea semn zodiacal, recent descoperit, Ophiuchus, (pe care bineinteles ca eu il pronunt esofag) ce pluteste prin spatiu.
Va mai aduceti aminte despre ceea ce ne-a impartasit Britt Martin, de la CosmicPath.com, despre  noua Astrologie Cosmica®, în buletinul informativ despre energii, din 6.10.2011?
„maniera in care intelegem noi Astrologia Cosmica® este aceea ca  persoana se afla in centrul astrogramei, iar fiecare semn zodiacal reprezinta un aspect al constiintei din cadrul propriului camp energetic – zodiacul se afla realmente in interiorul nostru, fiind proiectat in afara, ca o holograma. Noi suntem al 13-lea elementImaginati-va un corp ce se afla in centrul unei harti natale sau ceasul cosmic (din Astrologia Cosmica) si ca cuspidele sunt asemenea spitelor rotii, care ne conecteaza cu semnele.”
Incepe sa devina distractiv.

555
CSP imi arata de asemenea ca, pe langa energiile de fond, 12 si 13, din acest an, o mare parte din atentia noastra se va concentra pe triplii de 5:
- 2012 este (in numerologie) un an de vibratie 5 (2+0+1+2 = 5)
- 2012 este anul în care folosim energiile Dimensiunii a 5-a
- 2012 este anul în care ne deschidem/activam/stapanim total chakra a 5-a (gatul)
CINCI este un numar important … in care este vorba despre transformare, libertate, schimbare, exprimare sincera, comunicare. Avand o cale a vietii cu vibratia 5, sunt foarte obisnuita cu aceasta energie, astfel ca stiu cu certitudine un lucru … acest an NU va fi un an plictisitor … ne putem astepta la un sir de evenimente destul de ample si chiar neasteptate.
In 5D, energia combinata si purificata a inimii si gatului se refera la aptitudinea noastra de a ne exprima adevarul, folosind Vocea IUBIRII, asa ca acesta va fi un an important, în care sa traim în mod autentic, cu integritate, concomitent cu cultivarea unei aptitudini noi si fara precedent de a ne exprima. Cei care se afla în rezonanta inimii pure vor fi fara indoiala chemati în fata, ca sa-si rosteasca adevarul în fata lumii exterioare … de fapt, s-ar putea ca oameni din lumea intreaga sa se simta impulsionati sa faca ceva care sa sprijine vocea sufletului în acest an, aflandu-se în mod clar în imposibilitatea de a mai sta retrasi sau de a ramane „redusi la tacere”.
Atunci cand vocea noastra este total aliniata cu adevarul esentei noastre autentice, putem intra în energiile pentadimensionale si putem reusi sa lasam în urma gravitatia densa si grea din 3D, creatia cauzala si dualitatea.
Invatarurile „new-age” din acest an vor deveni mai larg acceptate de ganditorii traditionalisti, astfel ca aceia care lucreaza în domeniul comunicarii vor fi chemati sa slujeasca în maniere noi si/sau mai importante. Exista multi oameni pregatiti în acest domeniu si gata sa-si asume roluri mai publice, iar acestia, impreuna cu cei din domeniul comunicarii constiente: scris/vorbit/mass-media/muzica/arta/activitate editoriala etc., vor deveni, la nivel colectiv, „vocea” noii omeniri.
În ceea ce priveste acest grup, recompensele vor fi imense, pentru eforturile voastre bine intentionate, insa cei din CSP spun ca provocarea va fi sa ne elevam continuu, impreuna cu fortele binevoitoare ale cosmosului, ca sa evitam orice reactii de frica colectiva. Se pare ca aceasta va fi un fel de actiune grandioasa, insa o actiune despre care ei spun ca, sub comanda IUBIRII, va parea usoara.
„Pentru cei care se afla în linia intai a slujirii omenirii – prin cuvantari/scrieri sau prin orice forma de comunicare – acum este momentul sa intrati în contact cu un numar mai mare de oameni. Pe masura ce va croiti calea spre mai multe grupari din societate, veti observa ca darurile, talentele si serviciile voastre vor fi tot mai solicitate de oameni, intrucat ei devin mai receptivi si mai dornici sa adopte noi mentalitati si ideologii. Va sugeram sa va imbogatiti continutul fiecarui mesaj, cu rezonanta IUBIRII universale, pentru a elimina frica excesiva, iar sfera larga de influenta a muncii voastre va crea o unda de transcendenta, ce va influenta intregul Pamant si intreaga omenire, intr-un mod benefic si inaltator.”
                                                                    – Consiliul Suprem Pleiadian
 (NOTA: La nivel fizic, e posibil ca toata aceasta energie a lui 5 sa insemne unele purificari ale chakrei a 5-a (gat/urechi/tiroida/etc.), asa ca orice ingrijire suplimentara a ei va fi foarte utila în sprijinirea exprimarii fizice a oricarei reprimari emotionale ramase.)


Prapastia
De acum si pana la Luna Noua din 23 ianuarie, suntem intr-un fel de stare de asteptare. Ne este oferit catva timp, ca sa terminam lucruri nefinalizate din 2011, sa ne pregatim pentru noua noastra realitate, sa ne adunam gandurile si sa reflectam la (alegem) ce anume va insemna acest an pentru noi, în plan individual … pentru ca, în mod cert, el va fi diferit pentru fiecare în parte. Ne clatinam pe muchia varfului … putem simti ca etapa de initiere se apropie de final si stim ca urcusul din timpul uceniciei noastre ne-a adus la inaltimi nemaintalnite, de unde putem vedea mult mai multe lucruri decat vreodata pana acum.
Vocile trecutului ar putea sa incerce înca sa ne ademeneasca în vartejul emotional insa, în cea mai mare parte, ele sunt doar teste care sa ne arate ca ne-am maturizat atat de mult, incat realitatile bazate pe frica si-au pierdut sprijinul egoului. Ne controlam gandurile mai bine ca oricand, iar acest lucru ne va fi cu siguranta de folos, în acest an.
In multe privinte, suntem din nou asemenea renumitului Nebun (din cartile de tarot), stand în picioare pe marginea prapastiei necunoscutului, simtind freamatul unei noi calatorii, dar avand, de data aceasta, toata intelepciunea acumulata din infruntarea fricilor noastre, din lunga si solitara noastra calatorie prin taramul umbrei noastre si inapoi. Pentru inca cateva momente pretioase, avem oportunitatea de a privi cu atentie în jur …. sub noi, ca sa vedem si sa evaluam cat de sus am urcat … în fata noastra, ca sa aruncam o ultima privire asupra peisajului posibilitatilor noastre din viitor, pe masura ce ne pregatim sa ne aventuram inapoi, jos în sat … si spre lumea din exterior, ca sa (indraznesc sa spun) devenim din nou o parte din civilizatia noastra (chiar daca intr-o maniera absolut inedita).
Singurul nostru rol din prezent este SA FIM IUBIRE. Sa aducem IUBIRE în tot ceea ce facem si tuturor celor pe care ii intalnim. Sa ne traim viata atat de plenar în IUBIRE, incat entuziasmul sa se raspandeasca asemenea ardorii molipsitoare a pasiunii. Imaginati-va contrastul dintre a trai o viata plina de inspiratie si haosul plus fricile unei lumi ce se destrama … un lucru e sigur: este clar ca acum vom fi remarcati : ))
„De acum si pana în mileniul urmator, IUBIREA va restructura totul, ca forta predominanta de pe planeta. Fiecare dintre voi va ajunge sa-si cunoasca scopul adevarat pentru care se afla aici, originea sufleteasca a liniei sale genetice, contributia sa la procesul de inaltare, intreaga sfera de actiune si capacitatea indrumarii si concentrarii voastre personale, ca urmare a IUBIRII. Va aliniati cu ritmul cosmic, ce pulseaza în ritm cu Pamantul, iar din aceasta armonizare apare adevararul sens al incarnarii omului.”
                                                                    – Consiliul Suprem Pleiadian


Un rezumat
„2012 va aduce o intelegere mai clara, mai ampla despre cum lucreaza universul, iar voi veti crea în mod adecvat. Sunt foarte multe de invatat, cu toate ca stiti deja totul despre asta! “
                                                                   – Consiliul Suprem Pleiadian
Pe masura ce intram în acest an decisiv de transformare, vom observa multe descoperiri noi cu privire la noi insine si la capacitatile noastre ca oameni noi. Desi aceste capacitati sunt vaste si de neinteles pentru multi, în acest moment, fiintele stelare ne asigura ca, pe masura ce ne unim cu fortele universului, vom reusi sa intelegem ca realmente nu exista limite si ca IUBIREA deschide toate usile spre toate posibilitatile.
Inca ne mai aflam în procesul de a aduce la lumina, aspectele cele mai dense ale sinelui nostru (emotional/fizic) si inca ne stabilim pozitia si ne pregatim fundatiile în Noul Pamant … si, pe baza a ceea ce mi se arata, aceasta va fi prioritatea noastra principala, în special în prima jumatate a anului 2012.  Dupa cum inteleg eu, aceasta este perioada acordata/sustinuta de cosmos, pentru a ne transforma lumea exterioara, pentru ca ea sa reflecte splendoarea lumii noastre interioare.
Acesta este ceea ce eu as numi anul transformarii dovedite prin fapte. Nu sunt convinsa ca totul va fi curcubee si fluturi, insa chiar am senzatia ca, în cele din urma, vom ajunge sa vedem/simtim/atingem rezultatele catorva intentii indelung mentinute. În acest an, diferenta este ca schimbarile pe care le dorim acum au sustinerea energetica/cereasca de a se materializa în planul terestru … fiind pline de multe oportunitati, miracole si binecuvantari. În timp ce multi din jurul nostru vor fi adanc cufundati în etapa de destramare, noi ne vom crea visele în plan fizic si ne vom implica în functiile noastre autorizate, de noi custozi/pazitori ai Pamantului. Si, ca urmare a acestui lucru, totul se va schimba în viata noastra.
Fara indoiala ca ne aflam inca în procesul de intrupare, iar celulele noastre inca mai au de facut un pic de actualizare, insa potrivit CSP, reajustarea necesara pentru a face parte din noile energii este incheiata.
In structura biologica a noului om, inima functioneaza (literalmente) ca si creierul central sau inteligenta centrala, jucand un rol vital în decodificarea energiei, în procesarea multidimensionala si chiar în comunicarea interdimensionala. Avand inima la loc de frunte, detinem controlul total asupra directiei vietii noastre, iar invatarea modului de gestionare a acestei noi inteligente si biologii va deveni o sarcina considerabila în 2012.
„Sistemul de operare al noului om devine centrul de comanda pentru evolutia omenirii. Vrem sa spunem prin asta ca sistemul bio-energetic al noului om este proiectat sa lucreze doar dupa sustinerea iubirii universale, rezonanta inimii superioare si forta vitala care o anima. Acest curent al IUBIRII (forta vitala universala) circula prin inima noului om, oferindu-le prototipurilor noului om, aptitudinea de a servi ca rezonatoare vii de frecvente armonioase, apte – prin urmare, sa traiasca vieti armonioase.”
                                                                – Consiliul Suprem Pleiadian


Imi imaginez ca, asemenea majoritatii lucrurilor, toate aceste schimbari vor avea loc succesiv, insa, avand în vedere viteza si forta cu care este posibila acum materializarea, probabil ca nu va fi mult de asteptat acest lucru. Insa, potrivit CSP, cel mai devreme moment în care ne putem astepta la orice fel de progres vizibil – în special in ce priveste transfigurarea noastra (biologica) – va fi în jurul Echinoctiului. Mai avem de facut ajustari necesare, în timp ce rezolvam toate problemele, iar asta inseamna din nou acea suparatoare … dar necesara …  energie de oprire/pornire, în care incepem sa inaintam intr-un ritm antrenant, iar apoi, brusc si din senin, fundamentul se prabuseste. Acest proces de realiniere va continua – insa intr-un ritm mai rapid – pana cand fiecare nivel al fiintei noastre va fi complet aliniat cu noul si cu adevarul.


Cerc complet
Este atat de greu de inteles – dar totusi atat de emotionant/ireal/ingrozitor sa spun ca … în mod oficial, acesta este cel din urma si ultimul meu buletin informativ despre energii.
Acum sapte ani, cand a inceput aceasta calatorie telepatica a mea, pur si simplu habar NU am avut la ce ma puteam astepta. (Asta a fost si un lucru bun.) Spiritul m-a chemat, eu am raspuns, iar viata mea nu a mai fost niciodata fericita la fel. Daca as fi stiut dinainte grozaviile, nu sunt atat de sigura ca as fi facut calatoria cu voi toti, astfel ca cea mai mare parte din recunostinta mea fata de proces consta în binecuvantarea de a-mi putea vedea doar un singur pas facut în fata, în orice moment. Si cum.
Va spun cu toata sinceritatea ca nu mi-a ramas nimic de relatat despre sosirea noastra aici. Totul a fost spus si, în mod oficial, nu mai am cuvinte (acel râset a fost mai ales pentru dragii mei … de parca vreunul dintre ei ar citi aceste randuri). Primul nivel al s-a-r-c-i-n-i-i mele galactice a fost sa ma stradui sa ajungem cu totii sa Gandim cu Inima Noastra (inclusiv eu), iar acum, ca am ajuns aici, sunt … somera?
Serios vorbind, contractul sufletului meu, pentru prima etapa a procesului de inaltare, s-a incheiat … contract al carui fisa a postului chiar nu am stiut-o, decat atunci cand era aproape de incheiere … si, în mod oficial, sunt un agent LIBER.
Ce voi face acum? Pai, mai intai o sa sar în necunoscut, impreuna cu voi toti … fie rugandu-ma ca aripile sa-mi functioneze … fie sperand ca trusa de scule a noului om sa fie dotata cu o parasuta. Oricum ar fi, schimbari MARI sunt în desfasurare pentru Think With Your Heart!
Adevarul este ca am o oarecare imagine despre ce se va intampla mai departe dar, la fel ca toata lumea, trebuie sa o creez, asa ca imi va trebui ceva timp ca sa stabilesc afacerea si sa re-apar pentru etapa a II-a … care, din cate pot spune pana acum, va fi foarte diferita. Munca mea cu pleiadienii va continua in 2012, dar intr-un format si context diferit. Informatiile sunt deja diferite … mai putin despre ce va fi si mai mult despre ce este … iar multe dintre ele par sa se refere la intelegerea modului în care lucrurile functioneaza în prezent … care, spre surprinderea mea, nu se petrec toate foarte natural. Cu alte cuvinte, sunt multe de invatat despre mecanismele acestei noi lumi, deoarece aproape totul se schimba, inclusiv participarea noastra la ea.
Asadar, deocamdata voi spune ca: 1) Chiar nu plec nicaieri … aceasta este doar o schimbare minutioasa de costum … si 2) Acum, cand, în sfarsit, „Gandim cu Inima Noastra”, în mod oficial, talentele mele devin inutile : ))
In final, dar cel mai important …VA MULTUMESC!  Pur si simplu nu pot exprima prin cuvinte cantitatea de recunostinta care imi umple inima, atunci cand ma gandesc la toata IUBIREA si sprijinul neconditionat pe care aceasta comunitate mi le-a daruit de-a lungul anilor. Mi-ati daruit nu doar posibilitatea de a avea hrana pe masa, în timpul unor perioade absolut cumplite, de finante modeste, insa datorita voua, familia mea de suflet, am continuat sa gasesc curajul de a crede în mine insami si de a persevera pana la capat. Sincer vorbind, a fost o experienta neobisnuita sa fiu (un fel de) instructor si elev în acelasi timp, iar uneori a fost pur si simplu inspaimantator … dar, în cadrul procesului, am invatat atat de multe despre mine insami (cu toate defectele) si aptitudinile mele, incat a meritat cu prisosinta riscul oricaror eforturi colective bruste si stanjenitoare de crestere. Din perspectiva mea, în orice caz aşa a fost.
Inainte sa fiu tentata sa transform acest articol deja epic, intr-un discurs nerusinat de la decernarea Oscar-ului, doresc sa valorific aceasta oportunitate, ca sa va multumesc pentru ca sunteti frumosi, în atat de multe privinte … în principal pentru ca aveti curajul, angajamentul si taria sufleteasca de a va radia lumina (inima) …. de a iesi în fata pentru sinele vostru (Divin) si pentru lume, dar si pentru ca ati avut grija de mine, în timpul unor perioade cu adevarat intunecate – si pentru ca i-ati permis calatoriei mele sa se desfasoare în prezenta voastra.
Si, cu toate ca aceasta parte a calatoriei mele se incheie aici, ea este intr-adevar doar inceputul a ceva cu mult mai emotionant … pentru noi toti. (care, în acest moment, ar putea foarte bine insemna o zi fara un pui de somn; ) Mai mult decat orice, sper sincer ca fiecare dintre voi mi se va alatura în Noul Pamant, pentru etapa a II-a a procesului de inaltare … co-crearea noii noastre lumi!
„In 2012, veti afla ce inseamna sa fiti un maestru intrupat al Luminii. Iar voi veti fi ghizii, deschizatorii de drumuri calificati. Sunt foarte multe de descoperit în aceasta faza urmatoare a inaltarii si suntem incantati ca ati readus în memoria voastra, Tot Ceea ce Este. Va spunem acum bun ramas, dar asteptam cu nerabdare sa lucram mai indeaproape cu voi, în zilele, saptamanile si lunile ce urmeaza, din acest an al schimbarii în bine … anul în care IUBIREA a cucerit INIMA omenirii! “ 
                                                            – Consiliul Suprem Pleiadian
Un 2012 fericit!
Spre noi inceputuri …
Copyright © 2008-12. Aveti acceptul de a copia si trimite mai departe acest mesaj, cu conditia sa ii pastrati continutul intact si complet, sa mentionati autorul si sa il distribuiti gratuit.
 
Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare Reconnection and Reconnective Healing Practitionerwww.TheReconnection.com

joi, 12 ianuarie 2012

Greutati autocreate

Dragilor,
menirea mea, ACUM, este sa va ajut pe Calea ascensionarii voastre. Asa stand lucrurile, incerc iar sa va impartasesc din observatiile mele, privind la experientele multora dintre voi.
In primul rand e util sa reintelegem ce este ascensionarea. Pornim de la CE SUNTEM NOI: un complex de infoenergii, in straturi diferite. Am putea formula si o structura multidimensionala. Sau o CONSTIINTA. 
Ideea este ca acest "pachetel" de infoenergii este alcatuit din straturi, sau corpuri, nelegate cu sfoara intre ele. Cu alte cuvinte doar constienta constiintei le face sa fie armonios legate intre ele.
In procesul de ascensionare, dupa cum multi stiu deja, am parasit vibratiile 3D cu toate structurile, si apoi ne-am cam imprastiat in frecventele superioare cu diferite procente. Acestea apoi au tot variat, s-au tot rearanjat, cu tendinta de a ne reuni la nivelul "cerului de provenienta" sau, uneori, chiar mai sus.
Desi initial la majoritatea bucuria inaltarii i-a cam aruncat in vibratii inalte, nu toti au avut si gradul de atentie necesar pentru a pastra constientza acolo.
Ca experienta asta se traduce prin diverse grade de inconfort pe "fizic", care poate ajunge si la nivele paroxistice, daca decalajul este mare.
Incerc sa fiu cat se poate de limpede. "Acasa", pentru multi din cei aflati in primul val de ascensionare, reprezinta "ceruri" sau nivele de vibratie foarte ridicate, 9, 10. Multi si-au facut diferite "teme" si s-au aruncat si peste "cerul de provenienta". Ca atare acum au structuri, printre care si cele ale "corpului fizic" la nivel de vibratie "cer 12/13", dar nu au constienta constiintei si acolo. Ca fiinte multidimensionale ar fi fost util sa pastreze si acolo un  procent din ATENTIA lor. Pentru ca unde e atentia e si energia ta. Daca nu au facut-o si unii chiar asa "au patit", acum constientza se afla undeva la nivel de vibratie cer 7/8/9 si structurile "fizice" au ramas fara atentia lor. Vazandu-se "parasite", ele au rechemat mintea-corp sa aibe "grija" de ele, iar aceasta functioneaza in registrul fricilor. Cu cat decalajul este mai mare, adica constientza este mai "departe" frecventional fata de frecventa la care au fost duse "structurile dense", cu atat gradul de disconfort, neascultare a corpului si chiar panica sunt mai mari.
Procesul este si firesc cumva, ceea ce eu va impartasesc aici este observat pe mai multe "cazuri" deja, si este foarte util sa intelegeti ca atentia voastra trebuie si chiar TREBUIE SI POATE cuprinde toate nivelele fintei care sunteti, simultan. Sunt multi cei care au ascensionat, stim ca anumite nivele de disconfort sunt firesti si le acceptam, nebagand energie in ele nu le tratam ca pe manifestari de boala sau slabiciune si trec. Cand insa atentia si deci constienta se separa de restul structurilor, gestiunea este preluata de mintea subconstienta si se intra intr-o degringolada a fricilor. Solutia este desigur aceea de a readuce constienta la toate frecventele unde avem structurile si astfel sa diminuam la maxim disconfortul. Atentie si succes!

miercuri, 11 ianuarie 2012

"Randament procesare viata"

Dupa o lunga munca cu mine insumi si dupa zece ani de lucru doar cu omul, fie "suferind", fie aflat pe o cale constienta de evolutie, pot spune cu deplina convingere ca radiestezia este unicul instrument de care te poti ajuta, in cele mai variate, uneori "disperate" situatii.
Pe calea mea, am avut alaturi fiinte dragi, care m-au sprijinit cu cunoasterea lor in ale radiesteziei, pentru ca apoi si eu sa o folosesc in sondarea "adevarului" din spatele perceptiilor subiective. 
Mecanismele care alcatuiesc "omul" sunt atat de complexe si de perfecte, incat fiabilitatea si adaptabilitatea fac din acest superlativ al complexitatii, ceva greu de explorat. Iar daca incerci sa te bazezi pe ceea ce el declara despre "starea" sa, ai toate sansele fie sa te amuzi, fie sa devi depresiv. Pentru ca "nimeni nu se vede pe el insusi". Lumea lui, ca proprie creatie, se bazeaza pe nivele de sensibilitate perceptuala autocreate, ca atare pe oricine il intrebi "ce mai faci, cum iti este", raspunsul va fi cel mai stupid si nesemnificativ "bine".
Ma uimeste incercarea psihologilor de a-si baza stradaniile pe ceea ce "pacientul" declara despre el insusi. Pentru ca "omul" isi regleaza dinamic permanent gradul de sensibilitate, asa incat "viata" sa ii apara ca fiind "suportabila". 
Desi este o "stiinta", investigand "subtilul", mintea nu o crediteaza ca atare, deoarece investigatiile ei nu pot fi confirmate/infirmate prin alte mijloace de cercetare. Pentru ca ea sa isi piarda si mai mult gradul de credibilitate, a fost "invatata" de foarte multi actuali "operatori acreditati", dar care nu au nici formarea si nici abilitatile corespunzatoare. Mult prea multi nici macar cunostiintele de baza.
Un operator corect, este dotat cu o maturitate "spirituala" deosebita, capabil de a-si supraveghea atat mentalul cat si emotionalul pe deplin, constient ca  prin el se afla acea informatie de la un nivel de inteligenta superior. Nu ca el afla sau face ceva. "El" trebuie sa nu existe in acel moment.
Apoi exista etapa, deosebit de importanta, a creerii algoritmului. Pentru ca poti investiga absolut orice, cu conditia ca intrebarea sa aiba un grad de acuratete care sa poata fi valabil si in universul informational caruia i te adresezi.
Titlul acestei postari este exact enuntul unui astfel de algoritm, creeat de mine ca intrebare de sinteza privind starea, in ADEVAR, a unui "om".
S-a impus ca necesitate tocmai deoarece, intreband din aproape in aproape orice om, el sustine ca toate compartimentele vietii lui sunt ok, dar ceva totusi "nu pare in regula".
Daca vreti este un fel de "indicator economic de sinteza", care reuneste in el toti parametrii care concura la "realizarea vietii" unui om. Incumba atat modul de perceptie cat si de raspuns la toti stimulii posibili in viata sa.
Daca acest randament este situat sub 100% atunci totalitatea proceselor de "viata" conduc spre...moarte, destrupare, un nou ciclu de reancarnari. Cu alte cuvinte nu spre aprecierea vietii ci spre depreciere, imbatranire, lectii gen boli, suferinte pe corp "fizic".
Trecerea de la paradigma 3D la cea 5D presupune ca acest algoritm sa treaca si el dincolo de 100%, asa justificandu-se dealtfel si "amenintarea" ca ne putem pastra vehiculul, intinerit si reconditionat, chiar si pentru o mie de ani terestri.
Intotdeauna valoarea acestui algoritm va fi in stransa relatie cu un altul, numit de mine "varsta biologica a celulelor", si care nu are nici o relatie cu varsta din buletinul de identitate. Acesta sondeaza gradul de armonie aflat in totalitatea celor 2000 de procese care au loc la nivel de celula biologica, si in care nivelul de energie conteaza foarte mult. Celula este o adevarata uzina, care proceseaza informatii si care are nevoi energetice. Gradul de armonie este important iar nivelul de energie determinant.
Daca acest algoritm duce la o varsta peste cea din calendar, de regula energetica fiintei este in suferinta. Si va asigur ca nu ati vrea sa stiti cati sunt cei care au in buletin 19/20 ani si in celule 50/60. Si cum energia in "corp fizic" este strans corelata cu viata sexuala, imediat aflam despre perceptiile si abordarea sexualitatii la acel om.
Partea interesanta dar si "dramatica" este o neintelegere cumplita, chiar a celor care participa la "inaltare" in primul val. Marea lor majoritate sunt entitati venite din ceruri inalte, care desigur au absolvit de-a lungul incarnarilor lor toate "templele initierii". Si desi sunt toate coborate cu "misiune", desi sunt din "ceruri" peste 7, ei cred ca acele "absolviri" nu au avut sensul de a le fi instrumente de cunoastere si "lucru" ci doar o "agonisire" de tinut in cunoasterea din spirit, ca "avere personala". Dragilor, este absolut fals si perdant sa credeti ca e posibil asa ceva in Creatie. Tot ce ati dobandit in cresterea si maturizarea voastra este spre binele Intregului din care sunteti parte, nimic nu e "al vostru" sau "pentru voi".
Discutam ieri cu un prieten despre sexualitatea tantrica, despre ce inseamna  si ce maestrii sunt, despre discipola din ashramul lui Osho, acum maestra tantrica,  Radha C Luglio, el spunandu-mi cat de tare isi emite energia feminitatii ei. I-am cerut poza si v-o ofer aici.
Ce am putut intelege, este ca aceasta fiinta si-a facut temele si in aceasta viata, ca a avut maturitatea de a repune in valoare, in viata si deci in ACUM tot ceea ce a agonisit in alte vieti si a avut discernamantul de a-si reaminti si resuscita, atat in folosul ei cat si a celor carora s-a daruit.
Este adevarat ca ea a urmat un drum constient si care pare sa o fi legitimat cumva in fata mintilor 3D-iste, dar daca va inchipuiti ca doar ea "stie" ce este sexualitatea tantrica va inselati amarnic. Toti cei din primul val stiti, macar la nivel intuitiv si din pacate ati facut din aceasta intuitie exact o piedica pe calea voastra, comparand mereu acum-ul cu ceea ce simteati ca ar fi trebuit sa fie.
Creatia este un fenomen electro-magnetic iar noi nu facem exceptie. OM-ul adevarat, functional, este o alcatuire electromagnetica atat in armoniile lui interioare cat si in relationarile exterioare. Si asa cum un motor e alcatuit din stator si rotor ca altfel nu se invarte, la fel si relatiile intre barbat/femeie sunt realitati energetice. Avem datoria fata de noi insine si fata de misiunea asumata sa privim limpede si nu las la acest aspect, doar astfel putand, atat in celulele noastre sa readucem viata si aprecierea ei, cat si folosind aceasta cunoastere spre a ne face misiunea. Valul urmator inca ne asteapta trezirea deplina si maturizarea, asumarea.
Va rog INSISTENT pe fiecare sa intelegeti ca ceea ce ati obtinut este doar de impartasit, spre binele intregului, care va va rasplati infinit cu darurile sale. NAMASTE.

duminică, 8 ianuarie 2012

Creem si vom crea..

Privesc cu atentie in ultima vreme, la cum se pare ca alegem sa creem ceva...altfel. Desigur totul pleca de la noi, deci mai intai va fi util sa ne revedem propriile disponibilitati: ce avem noi de oferit aproapelui nostru?
Pentru ca, nu e exclus ca modalitatea cea mai pasnica de a se evita sistemul, sa fie cea conturata de experientele economice ale Islandei, Spaniei si Greciei. Iar daca lucrurile se vor contura asa, apoi este tot ce e util sa ne preocupe. CE ANUME avem noi de oferit in cadrul unei comunitati mai restranse?
In mod cert diplomele nu ne vor mai servi la nimic, doar ceea ce noi SUNTEM si priceperile noastre, talentele, indemanarile.
Poate stiti deja sau nu, dar lucrurile sunt experimentate destul de avansat. Deja sunt pe net programe free, menite sa gestioneze niste "economii locale", altfel spus sa intermedieze prin moneda virtuala relatiile de schimb de produse/servicii, intre membrii unor comunitati locale. Exista deja pe net destula documentatie in domeniu si pe youtube unii isi spun parerea despre experienta proprie, in cadrul unor asemenea comunitati. Ce am vazut eu era experienta grecilor.
Exista si alte orientari, dar toate duc la aceeasi concluzie: era banilor, asa cum ii stim, se apropie de sfarsit:
Se pare ca si miscarea Occupy se orienteaza spre a promova acelasi mod de a evita sistemul in relatiile, macar tranzitorii, care par a se contura.
Consider ca este util ca fiecare, din timp, sa caute in el tot ce poate pune in comun, in slujba unor comunitati.
Desigur,  acum este posibil sa privim cu alti ochi fiecare petecut de pamant  si fiecare samanta de...orice. Nu este exclus sa ajungem, mai intai, la concluzia ca cea mai frumoasa floare, poate fi una de...ceapa!
Exista atat de mult pamant lasat in paragina incat chiar ar fi momentul sa il reconsideram.
Succes!