Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 ianuarie 2013

"Aventura Ascensiunii..."

Am scris acest titlu in ghilimele, pentru a sublinia ca nici aventura nu este si nici ascensiune nu poate fi
Trecerea de la nivelele de inconstientza/hipnoza la constientza/trezire, ceea ce se tot vehiculeaza prin treceri vibrationale de la frecventa experientiala 3D la 4 si 5D, va aduce in constienta constiintei care voi sunteti o alta "imagine" despre ce sunteti, ce reprezinta toate aceste nivele ale jocului, cata "frumusete" si "bucurie" nelimitate avem, de fapt, oportunitatea de a experimenta.
Pentru a ajunge la acest nivel de "trezire" ar fi util sa nu uitam ca intreaga Creatie este doar energie si informatie si...NIMIC ALTCEVA. Energia "necreata" este pretutindeni, libera, pana cand nu i se ataseaza o informatie. Informatia in intreaga creatie inseamna, de fapt, o vibratie specifica.
Noi suntem SFERE de infoenergie. Constiinte. Energie informatizata deci. Nimic altceva, pentru ca nimic altceva nu poate exista. Ce parem a fi... este deja in sfera perceptiilor noastre si nu are aproape nici o legatura cu ADEVARUL a ceea ce SUNTEM.
Pe monitor avem-perceptual desigur- o infinitate de forme si culori si...manifestari. Cine nu este constient, poate CREDE ca chiar sunt playere in calculator sau poze sau filme, muzica...Cine este cat de cat constient, stie ca sunt "programe" cu anumite functii. Dar cel cu adevarat constient stie ca, in intreg calculatorul, este doar ceva energie si biti de informatie, structurati in anumite feluri.
Poti spune ca "poezia" copilului credul a disparut, dar a aparut constientza celui matur. "Doar ADEVARUL va va elibera"!
Conform "traductorilor" din dotare, "organe de simt" centralizate de mintea individuala constienta, noi-persoana-vehiculul prin care experimentam, avem la dispozitie un intreg sistem de perceptii, conform carora ne alcatuim modul in care "vedem" lumea si viata. Apoi suntem conditionati, ca personalitati, sa re-actionam la aceste perceptii. Fara a ne intreba nici un moment cat de adevarate sunt acele perceptii. Nici un moment nu ne vine sa credem ca ele sunt absolut FALSE, ca ele alcatuiesc visul mintii noastre limitate despre lume si viata si nu fac altceva decat sa confirme modul in care NOI AM FOST CONDITIONATI.
Dincolo de voal/iluzie va fi util sa intelegem ca "noi" suntem de fapt doar sfere de infoenergie, ca suntem extinsi cat toata Creatia, ca acest punct cu care noi ne-am identificat este de fapt un singular vehicul prin care noi putem avea o serie de experiente, dar nu este singurul prin care noi experimentam, ci o facem prin mai multe si ca, de fapt, continem absolut totul.
Ca atare nici nu am putea fi separati, sferele care noi suntem sunt de fapt suprapuse, doar ca nu putem constientiza acest adevar, cata vreme ne identificam cu unul din vehiculele noastre de constiinta. Tot iluzie este si faptul ca centrul acestei sfere ar fi acest vehicul, de fapt el fiind situat la fiecare individualitate...in alt "loc" din creatie, inlauntrul si nu inafara sa. 
Acest corp, pretins a fi "fizic", are si el anumite componente, evident infoenergetice. Printre care si o constiinta limitata.
Pentru a fi depasita aceasta micutza constiinta, consider ca este util DE INTELES ceea ce o prietena a postat pe blogul ei, din spusele lui OSHO:
http://luminarasaritului.wordpress.com/2013/01/03/accepta-te/
Aceste aspecte ar putea fi explicate si mai matematic nu numai psihologic, doar ca CREDINTA TA inca nu suporta matematica in "probleme de viata", cat esti la acel nivel.
Am intentionat sa duc ENERGIA ATENTIEI voastre in aceasta directie, stiind ca este posibil sa faca un declic. Iesirea din hipnoza identificarii cu acest vehicul de constiinta, cu mintea sa limitata si cu micuta constiinta care ii este atasata sunt necesitati pentru a putea "vedea"...cu adevarat.
Desi doar partial in acord cu urmatorul text, preluat prin "For You", regasiti in el si imagini care concura cu ce spun eu mai sus. Primindu-l ulterior, il adaug acum:
https://dl.dropbox.com/u/7117830/processed/drumvalo%20m.rtf




marți, 1 ianuarie 2013

Calibrari, nonliniar, entitati de lumina...

La trecerea dintre ani, 
prin jur se lansau artificii si am intentionat sa iau trei imagini. Rezultatul nu avea sa semene cu intentia mea, deoarece s-au interpus o infinitate de entitati de lumina. Nici un fenomen atmosferic sau optic nu putea justifica acele aparitii si m-am decis sa fac o postare, plecand de la ele.




Ele sunt insa doar pretextul acestei postari, care ar vrea sa explice putin aspecte vibrationale, poate nu foarte temeinic intelese.



Constiinta colectiva, conform lui Hawkins, a calibrat mii de ani la 190. In urma cu cateva luni, ajunsese la 210. Apoi a urcat la 215. Dupa 12.12.2012 a urcat brusc la 310. ACUM este deja la 317... 
Interesant este faptul ca autorul acestei scale a pus ca si cap de scala constiinta christica, care calibreaza la 1000. Dar s-a dovedit ca nu este cap de scala, ci doar reper, care a fost rapid depasit de anumite individualitati. In 12.12 o crestere de frecventa semnificativa, a determinat un salt catre asa numita zona de neliniaritate, unde calibrarile sunt si ele depasite. Majoritatea parametrilor individuali nu mai pot fi masurati la cei ajunsi aici. In jurul acestor individualitati s-au strans zeci de milioane de entitati de lumina, iar cei care atunci au fost in zona de nonliniaritate (probabil in a patra dimensiune), erau cca 80% din populatia Terrei. Doar 30% din ei constientizau insa ce li se intampla. Probabi este si motivul pentru care multi au revenit in zona liniara, a mintii. Acum doar 44% se mai afla in nonliniar, dar numai 23% sunt si constienti. Ca dinamica insa, dupa nivelul mereu ascendent al meditatiilor, ca frecventa accesibila, imi este limpede ca trendul continua si este facilitat de conditii vibrationale.
Acest aspect creeaza conditiile ca tot mai multi sa se trezeasca si/sau sa treaca in nonliniaritate/a patra dimensiune. Interesant va fi cand vor si "realiza" prin ce posibilitati de creare constienta a experintei se caracterizeaza aceasta trecere. Probabil va fi necesara o constientizare si niste experimente individuale aparent mai indraznete, ca sa isi dea seama. Si, evident, multa ATENTIE!In mod PRACTIC, aici insiruirea logica a "faptelor" inceteaza, iar INTENTIA CREATOARE este absolut suficienta pentru a aduce ORICE in manifestare. Ramane doar firescul ciclu cauza/efect, care va fi util sa nu ne scape din vedere. O RECOMANDARE pentru cei care ACUM beneficiaza de aceste Iluminari: feriti-va de tentatia de a CREDE ca chiar stiti ceva, aceea de a JUDECA si cea de a sfatui/indruma pe cei din jurul vostru. A fi iluminat nu este sinonim cu a fi si Maestru. Veti ajunge iar in liniaritatea mintii, pe care NU ATI INTELES-O!
Succes voua tuturor!

luni, 31 decembrie 2012

ACUM...se experimenteaza foarte diferite...iluminari

DESI poate parea ca chiar nimic nu se petrece,
 in ADEVAR chiar nimic nu mai este cum era in urma cu doar cateva luni. Sunt multe motivele pentru care fac aceasta afirmatie si sunt multe nivelele la care eu observ ceea ce spun aici. Cresterea "alarmanta" a nivelului de constientza al subconstientului colectiv, atat cel planetar (de la 215 la 310 acum) cat si cel zonal (cu diferente chiar spectaculoase), ca urmare a cresterilor de frecventa generala dar si a celor GENERATE CONSTIENT, fac posibila aparitia modificarilor in lumea "efectelor"/Maya.

Aceste cresteri de vibratie au fost in mod diferit receptate/utilizate si functie de modul in care au fost, au creat la randu-le efecte. Desigur procesul e abia UN INCEPUT, pentru majoritatea "participantilor". Nu pentru toti, insa. Unii l-au prefigurat, cu multi ani in urma.
Subiectul pe care as vrea sa il dezvolt azi, se refera la un aspect aparent minor, dar cu implicatii foarte extinse.
Pentru multi ACUM a sosit "momentul iluminarii", sau al indepartarii voalului iluziei. Este cumva puternic CATALIZAT de conditiile vibrationale, dar in mod sigur puternic sprijinit/motivat de individualitatile respective. Ca particularitate apare insa o anume "superficialitate" a conditiei, in sensul ca nu toti parametrii au avut "timpul necesar" unei "coaceri" armonioase. Ca atare sunt "aspecte" inca de integrat, atat ca si suport de cunoastere/intelegere, cat si ca experienta consecutiva. 
Pentru cei mai multi dintre cei ce acced acum la atributele Sinelui, provocarea ar fi sa inteleaga -si nu DOAR CONCEPTUAL- Intaia Lege a Kibalyonului, cea a MENTALISMULUI. 
Pana nu ai inteles CU ADEVARAT sau NU AI ACCEPTAT faptul ca tot ceea ce "constati" cu organele de simt ale mintii, este doar iluzie/maya, VEI TRAI NIVELE DIFERITE ALE FRUSTRARILOR. Din acele sentimente vei recreea o lume balmajita intre am inteles/nu am inteles, care va arata a pura cacofonie experientiala, neavand nimic valoros. Va fi doar un haos. Menirea lui desigur este aceeasi: prin suferinta sa va treziti definitiv!
Suferinta experientiala rezultata din FRUSTRARI ca sentiment, apare foarte limpede apoi pe corpul fizic, facandu-va serviciul de a va ATRAGE ATENTIA asupra sentimentelor pe care VA PERMITETI SA LE EMITETI: o anume "buhaiala", aparitia celulitei si a aspectului disagreabil de "coaja de portocala", o hiperponderalitate nejustificata si imposibil de corectat prin diete alimentare.
Legea Mentalismului INTELEASA, ar fi fost util sa va aduca la concluzia ca ABSOLUT TOT ceea ce voi percepeti/vedeti este doar o proiectie proprie, in urma propriilor perceptii, despre un vis pe care voi il visati, cu dramatica convingere de a fi o "realitate". Pentru a avea o oarece coerenta, il completati permanent cu inchipuirile voastre, sperand sa va si "iasa bine". Coerent poate parea, daca il priviti hipnotic, doar ca nici pe departe nu este. Un altul va sesiza imediat lipsa lui de coerenta si de aici si toate neintelegerile interpersonale.
Pana nu veti renunta la visul mintii voastre si nu veti aprofunda si trai ce ati INTELES din Legea Mentalismului, va asigur ca "drama" este singurul "succes experiential" la care va autocondamnati.