Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 noiembrie 2012

Multumesc femininului...

Acum,dimineata am primit in posta...multumesc, Riana:
O draga femeie ma intreba azidimineata: barbatii cum imputernicesc?
"Cu un genunchi la pamant" am raspuns eu...


  pentru voi barbatii.........cu drag.
Mariana

Asa ca astazi oferim acest gest de profunda onorare a barbatilor, pentru toate ranile pe care vi le-am cauzat.


Femeile au fost cele sacrificate de-a lungul istoriei si cu toate astea, astazi, chiar noi femeile suntem cele care sacrificam femininul, pe scara larga. Condamnandu-i apoi pe barbati pentru asta. Asa ca astazi oferim acest gest de profunda onorare a barbatilor, pentru toate ranile pe care vi le-am cauzat.

Purtam in noi furia pentru abuzurile din trecut si inconstient pedepsim masculinul chiar si atunci cand el isi arata catre noi cea mai sincera dragoste. Va conducem si va respingem sexualitatea. In durerea noastra, nu vedem si nu va onoram sexualitatea ca fiind sacra si frumoasa. In acest fel, continuam sa hranim ciclul abuzurilor si a ranilor profunde cauzate de lupta intre sexe.
Ne-am negat puterea, am renuntat la ea si v-am blamat pe voi pentru ca ne-ati luat-o. Am uitat sa ne imbratisam feminitatea. Constranse de societate, fara a ne asculta inima, pantecul si intuitia pentru a inflori, prin uitare si evitare, am negat eliberarea barbatilor si a femeilor.

In amaraciunea si autoprivarea noastra de feminitatea din noi, am cautat sa primim putere prin micsorarea si ridiculizarea voastra. Vorbim despre masculin cu lipsa de respect si intram in competitie cu voi, o competitie atat de inutila insa.
De aceea, vrem sa ne angajam clar in a ne sprijini unii pe altii ca frati si surori, pentru a topi tiparele distructive si pentru ca noi, barbati si femei, sa ne putem reaminti, reintegra, recasatori, reuni cu dragostea treaza care creeaza armonie si echilibru pe pamant. Acum e momentul.
http://awakeningwomen.com/
si un link, oarecum complementar, multumesc draga Laura:
 http://sufletedecristal.weebly.com/1/post/2012/11/barbatul-tau-este-alegerea-ta.html

Pentru a ajunge la "wow", mai intai invata "aha!"

Scriu aceasta postare, inspirat de ceea ce OBSERV.
Inca sunt multi cei care NU VOR sa accepte ca viata este...ASA CUM ESTE!
Inca traiesc cu "patima" si "pofta" visul mintii, Maya, Iluzia precum ca, DACA..., ar putea fi fericiti/impliniti/bucurosi...Iar acest nesuferit de "daca" cuprinde, la fiecare si in fiece moment, absolut orice, numai sa nu-si asume LASITATEA CRUNTA de a nu accepta viata, ASA CUM EA ESTE.
Vor toti covoare rosii cu care sa fie intampinati, vor sa educe si transforme totul/pe oricine conform sabloanelor lor mentale, care SUNT SINGURELE ACCEPTABILE.
Vreau sa va spun, dragilor, ca pana a avea parte de "miracolul lui WOW", va trebui musai sa invatati acceptarea, sa stiti sa va pozitionati in simplul martor care nu are decat de deschis ochii, de iesit din propriul vis al mintii lui, si asta se face prin: "AHA!".
Vrem sau declaram ca am inteles ca nu vom fi vindecati decat repunand/acceptand magneticul, ASA CUM EL ESTE, dar pe de alta parte il tot tratam cu "intelepciunea noastra" de duzina, electrica. Vrem in continuare "sa fim satisfacuti" in micile noastre demente, numai sa nu ne facem temele...
Am inteles sau PRETINDEM ca ne indreptam spre o alta lume, MAI "BUNA", doar ca noi suntem cei care trebuie sa o construiasca, si pe de alta parte avem doar "reclamatii" si "cerinte" catre ceilalti...Oare chiar NU DORIM VINDECAREA NOASTRA?
Stim bine sau ar fi cazul sa stim ca intreg exercitiul la scoala pamant a fost asigurat de suprematia ELECTRICULUI/masculinului/mintii limitate/egoului si ca astea toate trebuiesc parasite. Daca nu, inseamna ca de fapt nu dorim o experienta de alta calitate, ci cel mult alte instrumente de tortura. Putem schimba arsul pe rug si omoratul cu pietre pe o mitraliera, spre exemplu...
Frecventa mintii este cea care TREBUIE PARASITA. Ea NU ARE CE NE OFERI, mai mult sau de alta calitate, decat ceea ce EA ESTE. Iar ceea ce stie sa ofere am vazut: razboaie, cotrol, posesivitate, rapt, frici maximale. Oare 26 000 ani nu ne-au fost de ajuns?
Subiect INFINIT de meditatie, atat pentru cei care acum "se scuza" ca si ei au fost femei in alte incarnari, cat si pentru cele devenite deja...electrice. Succes!
O draga femeie ma intreba azidimineata: barbatii cum imputernicesc?
"Cu un genunchi la pamant" am raspuns eu...
si un link care vorbeste ALTFEL, dar pe aceeasi tema:
ACCEPTAREATrezirea La Nivel Global A Inceput ! from Paul Marian on Vimeo.

Eu Sunt from Paul Marian on Vimeo.