Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

La ce...NE ASTEPTAM?

Pai, de data asta, cred ca tocmai de aici va trebui sa incepem, sa nu ne mai asteptam! A te astepta la ceva, logic presupune ca ai intentia de a deveni efect a ceva. De asta data consider ca avem oportunitatea de a deveni constienti cauze. Oricum tot CAUZA am fost, doar ca inconstienti, punand efectul perceput pe post de cauza si invartindu-ne apoi in propria noastra creatie haotica.
De asta data va fi util sa avem un nivel de ATENTIE care sa nu mai faca posibila hipnoza si noi chiar sa devenim constienti ca nimeni nu ne poate crea experienta, ci DOAR NOI INSINE.
Aceasta experienta va arata doar asa cum noi o cream si nu mai e cazul sa credem ca depindem de perceptiile despre ceva existent in afara noastra.
In primul rand STIM ca perceptiile sunt absolut subiective, ele nu au o obiectivitate decat aparenta,  DACA noi dormim. 
Daca devenim atenti, ne-am tot jucat spunand ca ceva nu ne convine -in general ceea ce e cuprins in termenul Sistem- dar in fiece zi intreaga noastra energie o bagam exact in mentinerea lui si a pretinselor lui "valori". Pai asta nu seamana a coerenta de procesare. Acolo unde bagi energia vietii tale, aia mentii in manifestare. Devino pe deplin constient de asta. Descopera IN TINE ce te bucura si fi creativ.
A fi creativ de fapt inseamna A FI IN STAREA de a aduce ceva, eventual nou, in manifeSTARE. 
Acum, noi ne cam jucaram mult cu cuvintele, dar daca suntem atenti, in frecventele acoperite de/aflate sub gestiunea mintii nu putem gasi stari ci doar actiuni. Corect este m-am enervat, nicidecum pretentiosul "sunt intr-o stare de nervi". Asemenea "stari" nu exista.
Starile, toate, au in ele transcedenta, existenta ta SI in alt plan, nu doar aici. Preponderent poate in altul. 
Frecventelor mintii ii corespund actiunile, de aceea tot ce este legat de ele sunt atributele Fiului. Tatal nu cunoaste asa  ceva. Cand te definest prin A FI te identifici cu starile Tatalui, cand actionezi te muti in experienta si joci rolul Fiului-risipitor. Intoarcerea la Tatal presupune renuntarea la roluri, la masti si la verbe si recuperarea starilor. Deci e evident ca experienta iroseste/risipeste exact ATRIBUTELE/MOSTENIREA SINELUI DIVIN.
Toata aceasta aventura a traversarii cu asa viteza a frecventelor in ACUM, eu o percep ca pe o oportunitate vibrationala conjuncturala, menita sa ne apropie de vibratia Sursei si sa amelioreze PERCEPTIA SEPARARII, din care derivau apoi toate perceptiile separatoare ale mintii. 
Ceea ce eu numesc minte nu este un organ, cu atat mai putin magazia de date numita creier, ci o banda de frecvente aberanta, prin faptul ca tot ce ea manifesta are un sens CONTRAR VIETII SI CREATIEI, in ansamblul ei. Si voi argumenta mai pe larg aceasta.


...si, desi nu ma veti recunoaste, am sa ma "risc" sa va mai infatisez trei minute de muzica, oferite mie spre ilustrare de o prietena:
"buna octav,sunt emanuela timisoara.Nu stiu cat va mai dura procesul asta cu mine,dar azi ma simt de parca as fi iesit dupa multi ani din coma(melodia care o trimit spune mai mult decat as putea sa spun eu)iti multumesc ca ai fost alaturi de noi NAMASTE"
Si pentru ca azi, acum inca, este pe drum spre casa o dulce fetita de 4 anisori, care de fapt ESTE UN MAESTRU ILUMINAT care inca nu si-a pierdut pe deplin constienta si care ne-a vizitat trei zile insotita de parinti si fratior, culmea, tot din Timisoara, imi permit sa ii dedic ei acest clip. Deci pentru tine, MARA, frumoasa marturie a IUBIRII!

Revenind la MINTE,
spuneam ca ea nu este un "ceva" obiectiv ci o banda de frecvente si este non locala, ci distribuita atat in fiecare celula cat si in subconstientul/constientul colectiv.  Ca atare, este ciudat sa incercam sa "invinovatim mintea" de ceva. Este ca si cand ai incerca sa invinovatesti o statie de radioemisie specializata pe un anume gen de muzica, ca transmite exact...ACEA MUZICA si nu o alta. Ceea ce noi, ACUM, am avea de ales, este daca ne mai bucura "programele" ei. Iar pentru a face o corecta alegere, util ar fi doar sa o intelegem bine, pentru a STI PENTRU CE OPTAM.
Aceasta frecventa numita "minte" s-a nascut din "experienta" tuturor incarnarilor noastre precedente, este o reflectare a perceptiilor noastre de atunci, noi aflandu-ne pe o infinitate de nivele de constientza...inconstienta, de animalutz. Contine deci programe de supravietuire ca parte activa si doar cosmaruri experientiale ca sentimente/senzatii. A "fi in minte" acum, reprezinta o alegere, inconstienta chiar si acum, de a mai trece potentiometrul emitator/receptorului care suntem inca odata in acest tip de exercitiu de viata. Este SIMPLU  si, culmea, avem voie! Doar va trebui sa intelegem bine ce ne facem prin asta.
In primul rand daca o faci va trebui sa stii ca, oadata ce ai riscat revenirea acolo, imediat devii "sedat" de pretinsele "trairi obiective", in care tu iar devii efect a tot si orice. Nici o sansa sa te mai vezi! Te-ai predat iar hipnozei. Pentru ca NU EXISTA minte "buna" si minte "rea" decat aparent, ea putandu-se manifesta si asa si asa, dar NICIODATA NIMIC SI NIMENI nu iti va garanta ca "mintea ta cea buna" nu va trece in "bestia" pe care la acel moment o "traieste", in mai putin de o secunda. Este absolut suficient sa aiba senzatia de pericol sau incoltire. Nu ceva o declanseaza, doar propria ei "senzatie" perceptuala.
Ce anume afecteaza a trai in minte? Absolut TOTUL!!!
Va rog pe fiecare sa priveasca bine la orice gand/gest, atat al lui cat si inafara lui. Puteti pacali pe oricine -macar aparent- , dar nu si pe voi!
In primul rand programele mentale, in mod invariabil va vor trage in trecut si viitor, anuland TRAIREA VIE, ACUM-ul. Cu alte cuvine, in registrul frecventelor mintii doar vei irosi viata, traind himerele trecut/viitor-ului. Daca chiar incerci sa te fortezi sa fii atent, in momentele intense oricum te va fura, deoarece perceptia de "risc" este maximala psihlogic si se percepe grozavia "pierderii controlului".
"Valorile" ei sunt "proprietatea" cu derivata ei "gelozia", obsesia verbelor "a face" pantru "a avea" si abia in acest fel mintindu-te ca "vei fi".
Pentru ea este absolut firesc sa devii soldat, politai, avocat sau judecator, medic chiar daca stii deja ca boala nu exista, cata vreme spera ca se castiga ceva, statut social sau "avere". Daca prin asta creaza maxima dizarmonie nu este problema ei. La nevoie, altul e de vina ca tu ai ucis, asa ti s-a "ordonat"...
Sunt o infinitate de "job"-uri acum, care NICIODATA NU AU PRODUS NIMIC, decat stive de hartii si arhive. Menirea lor este doar de a pastra "sistemul". Multi dintre voi sunteti prinsi in asa ceva, stiti bine ca nu creati nimic si totusi zilnic cotizati cu vietile voastre la ceva ce sustineti ca nu va doriti. Multi altii sustineti ca ati inteles principiile "economiei" de astazi, dar zilnic nu faceti decat sa sprijiniti cu energia voastra exact nefirescul. Apoi ati vrea "un firesc". De unde sa apara, daca sunteti incoerenti?
Un link interesant mi s-a parut acesta:
Despre alternativa numita "a trai in inima" am sa fac o alta postare, intre timp poate veti medita la tot ce inseamna "a fi in minte"...



joi, 10 noiembrie 2011

Schita de IDEE

DESIGUR UN PRIETEN MI-A DAT UN LINK SI IL GASESC FOARTE OPORTUN PENTRU A EXPLICA MAI DETALIAT si celor poate mai putin "intelegatori" ce se asteapta si cum functioneaza, DACA ALEGEM, aceasta oportunitate...cifrica:


La fel de corecta mi se pare si postarea facuta ieri de o cititoare cu care rezonez pe deplin, si careia ii multumesc pentru PREZENTA:
"Severina Sorina Soare spunea...





Intram intr-un camp energetic in cosmosul 

nostru, fara precedent. Acest camp de energie 

este programabil, fie ca participam constient la 

programarea lui sau nu. Pentru ca energia 

care predomina in acea zi, la acea ora, va fi 

punctul de pornire pentru inceputul urmatoarei 

etape din evolutia umana. Aceasta energie 

este disponibila pentru ca noi sa o folosim si 

sa o programam timp de 28 de ore, incepand 

din 10 Noiembrie, 19:00 GMT, si pana pe 11 

Noiembrie , ora 23:00 GMT. Dar apogeul, 

momentul in care este cel mai intensa, este pe 

11 Noiembrie incepand cu 11:11 GMT. In acea 

perioada, campul in care intram se va inchide 

in spatele nostru si vom fi incapsulati in acel 

camp nou. Indiferent care ar fi vibratia pe care 

o emitem in acel moment, aceea va dicta 

incarcatura permanenta a noului camp al 

pamantului, si acesta va fi punctul de pornire 

catre un timp nou. (Shelley Yates - meditatia 

globala Fire the Grid - Aprinde Reteaua de 

Lumina)"


(PS-esti entitate cer 10,copil indigo-octav)


Multumesc, Cristi,
 desi inteleg ca a circulat, acest apel eu inca nu il stiam.
Posibil deci sa nu fiu singurul.

http://www.youtube.com/user/ludortm#p/u/7/TJVH99uDhBk



Pe toti cei care simt in acest fel, Radio Vocea Sufletului ii invita maine, 11. 11. 2011, la doua meditatii speciale pe muzica, prilejuri pentru a ne deschide impreuna in fata acestor energii cosmice, prilejuri de a ne afla in comuniune unii cu altii si, impreuna, in comuniune cu tot ceea ce exista.


Prima meditatie se va desfasura maine dimineata la ora 11:11, iar a doua, mai lunga, va avea loc seara, la ora 23:11. Realizatori Elena Cocis si Dana Erdei.

luni, 7 noiembrie 2011

REVOLUTIA IN CONSTIINTA, numita 11.11

Aceasta zi eu o vad/traiesc ca pe o uriasa sarbatoare
pregatita cu multa temeinicie de cateva zeci de ani, de pionierii CONSTIINTEI CONSTIENTE. Ba am putea spune ca este o incununare a muncii tuturor maestrilor, care au condus atat direct cat si subtil (R)evolutia constiintei umane catre acest punct minunat.
In acest ACUM ii regasim la fel de bine si pe Buddha si pe Iisus, si pe Osho sau Krisnamurti, nici unul nu lipseste. Cu atat mai mult cei contemporani, toti uniti in jurul ADEVARULUI numit:
EU SUNT.
Pentru ca, de fapt acesta este punctul de constiinta reprezentat de 11.11.11.
El este re-cunoasterea faptului ca EU SUNT creatorul vietii, as spune mele, doar ca e numai primul pas. Creand constient "viata mea", cocreez constient viata NOASTRA...Deci e mai corect/cuprinzator, CREATORUL VIETII.
Deci in aceasta zi celebram/sarbatorim TREZIREA noastra deplina asupra REALEI RESPONSABILITATI de a fi creatorii-artisti ai vietii noastre, renuntand definitiv la amagirile hipnotice conform carora altii ar fi responsabili de/in vietile noastre.
Acest mod de perceptie a corespuns unui nivel al experientei umane, de acum incheiat prin trecerea la un alt nivel de maturizare, caruia ii corespunde o alta paradigma. Nu poti fi contemporan cu ultimele descoperiri sau teorii fizice si/sau filozofice, care au inteles ca nu exista "obiectiv" ci doar perceptie subiectiva, ca experimentatorul genereaza experienta din care el e PARTE ACTIVA, si sa tot dai vina inafara ta...Acest joc stupid ia acum sfarsit, deoarece a generat multa confuzie, tradusa prin multa limitare si durere perceptuala.
Deci data de 11 o consideram ca pe o oportunitate de a medita profund, in sincronicitate planetara, asupra a ceea ce dorim sa aducem cu totii in manifestare, prin BUCURIA CREATOARE  a inimilor care NOI SUNTEM.
Stim deja ca vom experimenta DOAR ceea ce noi invocam/vedem, deci vom avea grija deosebita sa uitam complet ceea ce nu ne mai dorim, ca experienta, in vietile noastre. Universul nu recunoaste variantele cu "nu", in vizualizari, stim asta deja.
EU SUNT pace, armonie, bucurie, recunostiinta pentru oportunitatea de a ma juca frumos ca si Creator cu drepturi si responsabilitati asumate constient. Acesta e mesajul SIMPLU in jurul caruia noi toti ne vom strange. Pentru detalii subordonate vom avea tot timpul.
Este foarte util sa "vedeti" toate inimile incarnate acum, traind aceasta stare de BUCURIE A CONSTIENTEI CONSTIINTEI. Sa va alaturati, indiferent ce "faceti" in acea zi, acestei unice batai de inima planetare: EU SUNT PACE, ARMONIE, BUCURIE, RECUNOSTIINTA.
Si, daca puteti, alaturati-va si in meditatii, pe aceasta stare. Oricum veti participa la o sincronicitate, deoarece toate fiintele constiente vor medita mult in aceasta zi. Toti pe aceleasi valori. Oricand o puteti face, va fi contributia voastra energetica la aducerea in experinta a acestor valori universale.
Daca veti cauta, este absolut plin netul de invitatii, in toate limbile pamantului, cu aceasta oportunitate la a ne alatura. La Harman se va medita aproape permanent in zilele de 10, 11 si 12 si va asigur ca asa va fi oriunde exista un grup coerent. Deci alaturati-va! Sunteti asteptati cu iubire, toti si fiecare. EU SUNT-ul care TU ESTI conteaza enorm, este o insumare a infoenergiilor noastre CREATOARE constiente. VOM TRAI exact ceea ce NOI VOM CREA !
NAMASTE!
Daca cineva doreste sa mediteze pe o muzica creata special pentru acest eveniment, o poate face de pe linkul urmator:
mp3 pt meditatie