Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 septembrie 2011

o BROSURICA care ar fi util sa circule si TIPARITA

           Dupa cum stiti, cei aflati pe lista mea de mesenger, in ultimele zile nu prea m-am lasat abordat. Nu a fost in intentia mea ci a unui imbold Creator care imi solicita sa tratez un subiect despre care se pare ca acum e util sa vorbim: sexualitatea in ADEVAR si nu in minte limitata si a conditionarilor ei. Desigur eu v-o ofer cu toata iubirea, desi se pare ca aceeasi Intentie Creatoare o doreste si tiparita. Las deschisa prin acest mic cuvant orice portita, daca cineva crede ca poate si doreste sa faciliteze aparitia ei si tiparita.
      Din IUBIRE, octav

duminică, 28 august 2011

Cum cream "realitatile"

Cand treci DINCOLO de perceptiile psihologice asupra lumii si vietii ai ocazia sa constati ca NIMIC NU ESTE CE PARE. Probabil ti s-a intamplat-sau inca nu-sa privesti indelung la un norisor. Cu cat il privesti mai mult si incepi sa fii "visator"-meditativ, cu atat incepi sa-l percepi ca fiind aproape "viu". Uneori incepi sa vezi in el chipuri umane, sau te miri ce altceva. Daca in acel moment ceva din tine doreste sa suprapuna imaginea cuiva pe acel norisor, vei vedea exact acel chip acolo. Tin minte o experienta interesanta traita de mine cu multi ani in urma, cand doream prezenta cuiva atat de intens incat, mergand pe strada, eram fascinat ca nu numai femeile dar si barbatii semanau IMPOSIBIL DE MULT cu ea. Credeti-ma ca a fost o experienta fascinant de "reala".
Despre acest "real" ma simt tentat sa vorbesc. "Lumea", asa cum noi o stim, este rezultatul suprapunerii a doua infoenergii. Una este cea pe care o privim, fara nimic obiectivabil, iar a doua este pur SUBIECTIVA si pleaca din cel de-al treilea ochi, ca rezultat al cliseelor mentale obtinute de noi in experiente de viata anterioare. Fara una din cele doua componente, nu am vedea nimic. Asa se si explica dece indienii din america nu au vazut vapoarele lui Columb pana ce samanul nu le-a "aratat". Tot asa se explica dece fiica mea, la cateva luni, a pus degetelul pe oala de presiune la 117 grade, a si repetat uimita de senzatie gestul si nu a avut pe piele nici macar o urma. Nu exista in Constiintza care ea era, infoenergia SUBIECTIVA despre pericolul de "a face buba". Ca atare "realitatea buba" nu a putut sa se formeze.
DECI ceea ce vreu sa spun prin asta INCA ODATA,  este ca va trebui sa iesi din hipnoza de a crede ca viata are ceva obiectiv. Este si motivul pentru care va spun ca cel mai inalt "program" de optimizare a corpului fizic este sa va luati complet ATENTIA de la el. In acest fel luati componenta "imperfectiunilor" proiectate de voi asupra lui-subiectiva- iar cand va veti percepe dupa o vreme cu o proiectie modificata, veti constata ca "realitatea corp fizic" s-a optimizat ca prin miracol. Tot asa se explica dece o poza te arata "frumoasa" si alta nu tocmai, dar ele fiind facute de doi fotografi diferiti. Nu e chestie de pozitie sau lumina, este doar functie de imaginea supraimpusa subiectiv de unul care "te-a placut" fata de un altul indiferent sau ostil. Chiar poti incerca daca un om te place sau nu, punandu-l sa te pozeze.Daca rezultatul e mai bun decat tu te percepeai, e limpede ca ala cu inima lui te-a infrumusetat fara sa stie, suprapunand proiectia lui din cel de-al treile ochi peste infoenergia care tu erai atunci. Si, culmea, acea co-creatie a lui, daca nu ai grija ca tu sa o desfiintezi, devine permanenta. Intr-atat de obiectiva e “lumea”.
Acum, ar fi foarte indicat ca toti sa intelegem ca aceste mecanisme de “a crea realitatile” experientiale cuprind absolut orice. Pentru ca asa si numai asa ia nastere experientza iluzorie la scoala Pamant. Capacitatea noastra de Dumnezei creatori se exercita TOT TIMPUL, 24/24, zi de zi. Faptul ca nu suntem constienti si cream in inconsteintza este ceea ce da nastere la experientele asa zis “nedorite”.
Am fost intrebat de mii de ori, in cele mai diferite contexte: dar TU NU VEZI REALITATEA? Desigur cu referire la aspecte “nedorite in experientza”. Pai desigur NU AM VOIE SA O VAD, daca nu mai doresc sa o experimentez. Cata vreme simturile iti acrediteaza iar si iar “realitati” pe care tu nu le-ai dori constient, atunci te afli in HIPNOZA MINTII, vei fi inca EFECT A ORICE IMPRESIE, fara sa iti asumi ca doar tu ai creat acea experientza.
Exista “realitati” create de altii si sustinute de energiile lor creatoare. Daca tu accepti “sa le vezi”, atunci si NUMAI ATUNCI ele devin si “realitatile tale”, iar voi rezulta ca co-creati cu energiile voastre la sustinerea acelui “aspect” in existentza. Aia nu inseamna ca sunt realitati obiective. Desigur fiecare incearca sa te invite la a te alatura si a-i sustine Creatia lui, indiferent ca o face constient sau inconstient. Doar ca tu vei cotiza, eventual pe neatentie sau inconsteintza, la a sustine energetic ceva ce- nu arareori- nu se potriveste cu interesele/bucuriile tale experientiale. Iar tu esti, de cele mai multe ori, un rezervor limitat de energie, de multe ori nu prea bogat. Pentru ca inca nu stii si deci nu esti racordat pe de-a intregul si nu esti doar canal pentru energie. Ca atare, in cazul ca ai in intentie sa iti creezi propria realitate sau experientza, vei constata ca nu o poti aduce in manifestare din...lipsa de energie vitala.
Aceasta energie vitala, cel mai facil si cu bucurie o poti obtine desigur din interactiunea electric/magnetic, care in cazul nostru se cheama  sex. Dar e util DE INTELES ca, pantru ca acea interactiune sa nu fie doar furt de energie de o parte sau alta, este necesar ca ambii parteneri sa aiba capacitatea sau constientza de a (se) darui, nu sa fie sub imboldul unor griji, nevoi, senzatii de lipsa. Cand ambii sunt in STAREA DE A DARUI, interactiunea electric/magnetic se face cu aport de energie dinafara sistemului pe care ei doi in acel moment de daruire il alcatuiesc. Se trage energie din campul de energie Universala, ambii beneficiind de o crestere de vitalitate si nivel energetic.
Apoi capacitatea de a sustine energetic propria creatie creste si poti aduce in manifestare mult mai usor ceea ce iti doresti. Oricum insa, va rog sa nu uitati ca creatia se bazeaza pe vizualizare si luarea atentiei de la pretinsa ”realitate”, pe care daca nu ai atentia sau decizia sa o ignori, are tendinta de a te face efectul vesnic al propriilor perceptii, oricum si ele subiective . Asa se naste Maya sau iluzia.
Si pentru ca multe lucruri unora le par greu de inteles, se pare ca ne-au fost venit in ajutor copii indigo, carora nu le trebuie prea mult ca sa ne prezinte simplu ce ei au inteles destul de repede.
In acest sens va invit pe un link interesant, care poate ajuta si el: