Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 mai 2013

Misiune "ingrata"...

Poate ca m-am jucat putin cu titlul postarii, dar este dificil sa comunici ceva, constient fiind ca te adresezi, vrand/nevrand, unor nivele foarte diferite de constientza/intelegere/perceptie/asumare.
Dupa cum stim, experienta corespunde si trebuie sa confirme nivelul de constienta individual. Aici e chiar "miracolul" existentei in experienta, ca se supune atat de perfect nivelului de constienta util fiecarei individualitati.
Unii deja au inteles/trait constienta faptului ca pretinsul "exterior" este de fapt un "interior", proiectat "inafara". Pentru acest nivel, orice pare ca vine "dinafara", isi are in mod sigur sursa in el insusi. Desigur si aici sunt oarece diferente posibile, prin ce percepe fiecare a fi acest "interior". "Legea lui UNU" guverneaza insa TOTUL.
Din aceasta "perspectiva", un "channel" poate fi acceptat ca o cale prin care o informatie poate ajunge in constientul tau, tu posibil nefiind "atentie" in acea directie la momentul respectiv. Sau ca o subliniere a ceva ce, la un anumit nivel, stii. 
La un anumit nivel stim ca acum soarele manifesta o activitate mai intensa, si ca are legatura cu modul exploziv in care si constiintele acum evolueaza.
Cu toate acestea, printr-un channel, ne este adus in atentie faptul ca, in data de 04.05 , activitatea soarelui este posibil sa fie deosebit de intensa, cu eruptii situate cam la dublul maximei inregistrate vreodata. 
Desigur aceasta informatie o vom integra dupa pricepere, si cred ca vor fi si constiinte care sa armonizeze impactele experientiale posibile. Voi reda textul remis mie:

''pe 4mai va fi o explozie solara puternica si..spune-i si lui octav si altora sa stea in casa in acea zi..''
Textul acesta initial, venit printr-o prietena de la o entitate vibrand la o frecventa pe care O STIU, a mai fost ulterior completat cu DATE, care insa nu consider ca sunt importante in vre-un fel.


Deci va rog doar sa va pozitionati singuri, fiecare, in raport cu mesajul si sunt convins ca totul va fi transces optim.
NAMASTE!