Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 noiembrie 2011

Pe marginea unor frumoase comentarii...

Citesc cu interes comentariile voastre, care pentru mine au valoare de ...instrument de masura. Si am sa profit de parte din idei, tot pentru a ajuta la limpeziri.
In primul rand, si va rog sa nu uitati asta, aceasta "evolutie" este doar a constientei, nu a entitatilor multidimensionale care suntem. Cu alte cuvinte doar "experienta" noastra de divinitati coborate in experienta de vibratie 3D este in trecere acum prin vibratiile si experientele corespunzatoare 4D si 5D. Asta neinsemnand ca am fost vreun moment ALTCEVA DECAT SUNTEM. Aceasta bucatica de constiinta aflata in experienta, a "uitat", furata de hipnoza maya, ce este ea, de fapt.
Ideea este insa ca noi nu avem de "evadat" de undeva, ca nu cu polaritatea avem noi acum de furca ci cu perceptia duala, iar astea sunt notiuni total diferite. In timp ce toata Creatia este o alcatuire POLARA, electric/magnetica, noi din inconstienta am operat separari care ne-au asigurat un anume nivel experiential, bazat pe dualitate, in care noi deveneam partizani ai uneia sau alteia dintre pozitionari, in cadrul iluziei bine/rau, frumos/urat, etc.
Acum, constiinta care fiecare ESTE, are de renuntat doar la jocul iluzoriu al dualitatii, ca la polaritatea Creatiei oricum nu are cum sa renunte, si sa ramana constienta de omnipotenta, omniprezenta si omniscienta sa. Si asta cu atat mai mult cu cat ILUZIA CELEI DE A TREIA va fi inlocuita cu ILUZIA CELEI DE A PATRA dimensiuni vibrationale, pentru un timp. Majoritatea acum va aflati intre dimensiuni, partial in vibratiile 3D, partial in cele 4D si cate putin deja in 5D. Acestei pozitionari...dinamice ii corespund si experientele prin care iluzoriu treceti, ele numindu-se in infinite moduri: presiuni, dureri pe anumite structuri, insomnii sau somnolente, sincronicitati sau defectari la aparaturi sau instalatii...
Ce as vrea AICI sa va avertizez este ca constienta voastra e util sa fie in armonie cu punctul de vibratie prin care treceti. Pentru ca, daca de exemplu traversati acum iluzia 4D -si aici va aflati foarte multi deja, in proportii diferite- iar mintea va mai trece odata prin perceptia specifica judecarii, fricilor, puteti avea "oportunitatea" de a primi un ajutor experiential al unei infoenergii/entitati aflate acolo, bucuroasa de sansa ei de a se mai juca putin...Pentru voi asta insa va avea aspecte ciudat de lipsite de confort. In crestinism se ajunge la exorcizari de pe urma unor astfel de neatentii. Orice preluati, o faceti deoarece voi v-ati permis sa fiti la vibratie corespunzatoare acelei infoenergii, altfel nu are CUM sa va atinga. Ma simt motivat sa vorbesc azi despre asta, deoarece chiar dimineata cu asa ceva m-am ocupat. Daca cumva simtiti ca deja exista cineva care va intovaraseste si a carei prezenta nu e confortabila, iubiti-o! Intelegeti superior ca nu e nimic de reprosat, ca se joaca, si in nici un caz nu luptati impotriva, deoarece energia voastra o va imputernici. Pentru ea e un joc fara miza, deci indiferent, ca atare daca ii aratati ca sunteti constient si nu va doriti acea joaca, va renunta. Aveti dreptul sa o invitati sa isi vada de drumul ei, cu iubire.
Este motivul pentru care INSIST sa nu uitati nici un moment ca NU AVETI NIMIC SI PE NIMENI DE JUDECAT IN CREATIE ! Asta se traduce prin a IL IUBI PE DUMNEZEU. Este poate pozitia de constienta care va asigura cea mai buna protectie in experienta.
Trecand peste aceste aspecte, as vrea sa revin la ideea ca noi nu avem de evadat de "aici". Ca devenind constienti de multidimensionalitatea care suntem, noi vom renunta la modul cum PERCEPEM acest spatiu al experientei, urmand a redefini regulile jocului conform perceptiei 5D. Dar o vom face in acelasi spatiu al Pamantului sau Mamei Geea. 
Este si motivul pentru care TOTI cei cu adevarat constienti insista sa aduca intelegerii limitate inca, alte viziuni tehnologice, cosmologice, filozofice sau chiar teorii in fizica. Pentru ca NU MINTEA CA INSTRUMENT trebuie parasita ci cea egotica, interpretativa, limitativa, bazata pe frici.
Nu este semnificativ ca varfuri ale cunoasterii au lansat filmul "thrive" pe 11.11.2011?
Modul nostru de a privi totul va suferi modificari si, ulterior, abordandu-le de pe alte pozitii, vor da nastere la alte "realitati experientiale". Bazate desigur pe "valori aliniate Creatiei" respectiv iubire, pace, libertate de a te juca, armonie.
Si pana acum am fi putut trai "raiul pe pamant", unii au si facut-o, deoarece si-au dus constienta la acea vibratie...eliberatoare. Provocarea este ca aceasta traire sa devina valoare pentru toti, iar experienta comuna sa confirme ca am si reusit.