Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 februarie 2012

Cum se mai vede, de la mine

In ultimele zile mai multi prieteni ma intreaba de ce nu am mai postat nimic...Uneori chiar si eu ma intreb...Adevarul este ca...privesc. Si ca ceea ce vad este plin de surprize, de tot felul.
Ca ma trezesc in posta cu un pusti simpatic foc, un Andrei elev de liceu, care imi spune ca citeste tot ce postez cu mult interes si ma roaga daca pot sa-i masor niste parametrii, care sunt evident excelenti, entitate cer 10, copil indigo, pinela 100% si evident participand la inaltare in acest prim val, sau ca sunt cei din jurul meu, care de acum sunt adevarati "maestrii", macar prin cunoastere si munca cu ei insisi...Ca undeva, aproape intr-un loc uitat de lume, mediteaza in fiecare seara cate 10-12 fiinte, toate adunate pe rezonanta si toate de ceruri inalte...sunt infinite aspectele interesante pe care le tot am de privit. Si daca, la o privire generala este limpede ca totul se misca pe o directie destul de clara, in schimb cand privesti la evolutia individuala, nu exista entitate care sa aiba capacitatea de a-si pastra consecevnt pozitia castigata.
In continuare se tot uita ca NU EXISTA REALITATE FIZICA SAU OBIECTIVA, in continuare aparentele "relatii" constituie provocarea principala. Atat cele interpersoanale si mai ales "parteneriale"-le, cat si cele cu "jocul", un loc aparte ocupandu-l, parca la infinit, relatia cu banii.

 La fiecare din cei constienti parametrii danseaza fara nici o logica, afectand modul in care se manifesta, diferit de la moment la moment, ca sa nu ne plictisim...
Te trezesti ca starea de atentie este intre 40-60%, sau ca inima e deschisa...30% sau ca subconstientul se manifesta la cote inalte. Totul datorat unei ne-ATENTIE crasa! Hipnoza se insinueaza instant si...o vedem prea tarziu, iar constatandu-ne "viata" si nu constient construind-o.
Desigur te astepti ca sa nu se mai iroseasca nici punctele de constienta obtinute, nici nivelele de vibratie sau deschiderea inimii si parca ti-ai dori ca odata parasita subordonarea fata de subconstientul individual sau colectiv ele sa si ramana "valori cucerite", odata pentru totdeauna. Dar din practica, exact asta nu se intampla.
Poate de aceea tot apar noi materiale care sa ajute la o mai buna intelegere si stabilizare, sub diferite forme. Voi posta si eu cateva dintre ele, in speranta ca va vor ajuta la stabilizare. Desigur multumesc celor care le-au adus in manifestare si catre mine.
(Multumesc, Cristina) Primul, voi pune un filmulet cu Lipton, care imi pare ca explica destul de dezinvolt si priceput cam cum vede el ceea ce se petrece acum cu civilizatia:
Desi de alta "coloratura", ca tip de accesare a cunoasterii obtinute, Sal Rachele pare sa fie o entitate venita din cer 11 si acum vibreaza la nivel 13, iar ceea ce spune contine un grad de ADEVAR de peste 95%:
  
Ceva mai poetic si mai condensat spune si filmuletul de mai jos:

Si acum iar voi multumi Ed. For You pentru un material vast, pe care il atasez aici ca link de descarcare, deoarece contine multa informatie menita sa ne ATENTIONEZE:
Transmisiune de la Arhanghelul Metatron 

Desigur nu sunt un fan Benjamin Fulford, dar de la 
 Osho incoace nu am mai vazut o viziune mai coerenta:
 http://armadaa.blogspot.com/2012/02/pentagon-pregatiri-pentru-intalnirea-cu.html
Am sa pun si un link pe care vad un fragment de interviu realizat cu Tolle, si care si el este tangent la procesul de inaltare:interviu cu Tolle 
Ca una din fiintele cele mai apropiate de mine, aflate desigur in ascensionare, si Ramona isi lamureste intelegerile pe paginile site-ului ei. Iata ce a mai inteles sa scrie azi:Ramona