Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

Inelia Benz

Fac o a doua postare azi, ca sa facilitez un mesaj venit prin "For you", din partea Ineliei Benz.
Inca nu simt sa comentez sau sa adaug ceva. Ma voi lamuri mai bine in ceva timp, dar intentia mi se pare interesanta...

Chemare la Actiune – ESTE TIMPUL! mesaj de la Inelia Benz (ii multumim Anei Nicolai)

http://ascension101.com/en/newsletters/archive/view/listid-1-mailing_list/mailid-38-call-to-action-its-time.html
În ultimele doua saptamani, de fiecare data cand ma asez sa meditez, sa visez cu ochii deschisi, facand ceva sau nefacand nimic, imi vine un mesaj puternic. Cuvintele sunt:

ESTE TIMPUL!
Doar atat.
Am stat cu el si am urmat energia. Cand am facut asta, am descoperit o gramada de informatii. Una dintre ele este ca unificarea majora si expresia fizica a acestei tranzitii incepe la Solstitiul din iunie. Schimbarea energetica a avut loc vara trecuta (2011). Daca esti sensibil, în vreun fel, vei fi simtit ca luna trecuta, timpul si frecventa s-au accelerat intr-un ritm incredibil. El va continua sa creasca, culminand la Solstitiul din iunie, se va manifesta la nivel fizic, în urmatoarele doua luni si, în sfarsit, se va stabiliza pe durata ultimelor luni din an.
În viata noastra, acest lucru s-ar putea manifesta ca o accelerare uriasa a constientei personale. Experienta noastra de iesire din Timpul Liniar. În plus, primesc mesajul ca, din ce în ce mai mult, contactul „extra terestru” va avea loc, atat la nivel personal, cat si la nivel de „evenimente mediatizate”. Pur si simplu, avansam ca specie. Am insa vaga banuiala ca fiecare persoana va primi informatii oarecum diferite, ce vor corespunde misiunii particulare pe care o are pe planeta. Prin urmare, stabileste o legatura cu energia mesajului si urmareste-o pana la Sursa.
Ce putem face, ca sa facilitam aceasta tranzitie în viata noastra? 
Patru lucruri:
1) Mediteaza – petrece cel putin 60 minute pe zi, în meditatie tacuta. Ideal ar fi sa o faci dintr-o bucata, daca nu, din mai multe bucati, pe durata zilei.
2) Viseaza cu ochii deschisi – din nou, cel putin 60 de minute de reverie pe zi. Acest lucru poate fi facut în timp ce esti prins cu alte activitati; ai grija totusi ca în acel moment sa nu manevrezi utilaje grele!
3) Nu face nimic – aceasta este o stare de contemplare în tacere, doar de A FI, timp de o ora. Ea este cea mai importanta, pe masura ce ne apropiem de Solstitiul din iunie. Nu face nimic si FII, timp de o ora.
4) Proceseaza-ti Frica – este un aspect cheie de crestere a constientei si a nivelului de vibratie – personal si planetar.
Inainte de a te gandi ca toate astea iau prea mult timp, aminteste-ti ca-ti ia cel putin 2 ore sa vizionezi un film. În orice caz, daca reusesti ca în fiecare zi sa faci cateva minute din fiecare, e mai bine decat sa nu le faci deloc.
Dupa Solstitiu, continua sa faci aceste exercitii cat de mult poti, chiar daca faci unu pe zi, pana în ianuarie anul viitor.
Ca Actiune a noastra Globala, voi facilita o zi de meditatie în tacere, pe 2 iulie, de la ora 9 la ora 18, Pacific Standard Time, la ECETI Ranch, impreuna cu multe alte persoane ce calatoresc ca sa se reuneasca cu noi în persoana. Intentia este ca, în acea zi, sute de mii de alte persoane din intreaga lume, sa ni se alature în Tacere. Ideal ar fi pentru o intreaga zi, insa ar fi grozav si daca reusesti sa o faci doar o ora! (pentru Romania putem face acesta meditatie incepand cu ora 18, cand dorim. Oricand este bine N ED.)
Ia-ti o zi libera sau rezerva-ti o camera la hotel, petrece-ti ziua pe munte sau intr-o padure, ori pur si simplu anunta-i pe cei dragi ca în acea zi participi la un eveniment mondial de tacere.
Daca esti un meditator experimentat, va fi excelent sa-ti petreci ziua în meditatie. Daca nu, simplul fapt de a ramane în tacere va fi fantastic. De buna seama ca vom face pauze scurte, ca sa mancam, sa mergem la baie si sa bem apa pura.
Asadar, pentru calendarul tau: *** 2 IULIE 2012 – MEDITATIE ÎN TACERE, FOARTE IMPORTANT ***
Iti multumesc pentru energia si munca ta continua. de a ridica nivelul de vibratie al planetei!
Imbratisari
Inelia Benz

joi, 7 iunie 2012

Se schimba..."lumea"...

Pe "Dincolo de punctul zero" postam alaltaieri un articol despre Atributele Sinelui, catre care ACUM se indreapta experienta multora dintre noi. Aici imi propun sa dezvolt manifestarea "omniprezentei", asa cum incepe ea sa se exprime in ACUM...
Ieri Ramona, in baza unei intentii de clarificare a unor aspecte legate de forma sub care pot fi facute acum initierile tantrice, a cerut informatii si le-a si primit din Mintea Universala. Ulterior le-am verificat si apoi descifrat logica, prin repetate masuratori radiestezice. Apoi ne-am facut o imagine mai extinsa, cuprinzand tot ce deriva ca intelegere din ceea ce a reiesit. Concluziile le veti citi aici.
De-a lungul timpului, in practicile spirituale, a tot fost pomenita importanta iubirii, a increderii reciproce intre maestrii si discipoli, culminand cu anumite "initieri", care chipurile se faceau...altfel, in secret cumva, printr-o "soapta". Desigur nu a fost inteles corect fenomenul care se petrecea, de fapt. 
Meditatiile aveau darul de a ridica vibratiile si nivelul de atentie, iubirea reciproca si increderea faceau ca fenomenul sa poata avea loc, iar FENOMENUL nu era altceva decat COMUNICAREA EMPATICA- fara cuvinte.
In ACUM a avut loc, si inca are, un fenomen de ridicare a vibratiei planului experientei, care a facut ca totul sa aiba o vibratie mai ridicata, mult mai ridicata decat oricand inainte. Cei care si-au acordat si sansa  muncii individuale, prin meditatie si constientizari, beneficiaza acum de o si mai inalta frecventa vibratorie. Daca constientizarile i-au dus in punctul in care mintea se deschide, nemaiblocand curgerea energiilor, atunci fenomenele de empatie au loc in mod firesc. Chiar le putem vedea ca pe o proba practica, o confirmare a nivelului individual de "evolutie".
Acum trebuie sa intelegem ca aceasta empatie, pe masura ce se extinde, creeaza de fapt un nou nivel de comunicare, un gen de frecventa sau un fractal la a carui formare noi contribuim individual si care probabil se va constitui intr-un alt nivel de constiinta colectiva, din care in mod sigur vor lipsi fricile mintii. Ca atare va fi parte din Marea Constiinta Universala. Prin acest statut de "parte din", ea ne va asigura omniprezenta si accesul permanent la inteligenta universala.
Remarcabil este faptul ca DEJA ESTE OPERATIONAL, sunt deaja racordate cateva entitati de cer inalt si nivele de constienta bune/foarte bune, si cred -in urma unor masuratori efectuate- ca exista tendinta de extindere aproape natural sau pe SIMPLA INTENTIE. Desigur INTENTIA -ca instrument constient de creatie- functioneaza cu adevarat functie de nivelul de vibratie si constientza atins individual. Ca atare si ea se constituie intr-un filtru natural.
Pe site-ul privat destinat sexualitatii, voi continua acest subiect, vazut din acea perspectiva, probabil maine.
Intre configuratiile astrale mai rarute este si trecerea planetei Venus prin dreptul Soarelui. Pun aici imaginea: