Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

Inelia Benz

Fac o a doua postare azi, ca sa facilitez un mesaj venit prin "For you", din partea Ineliei Benz.
Inca nu simt sa comentez sau sa adaug ceva. Ma voi lamuri mai bine in ceva timp, dar intentia mi se pare interesanta...

Chemare la Actiune – ESTE TIMPUL! mesaj de la Inelia Benz (ii multumim Anei Nicolai)

http://ascension101.com/en/newsletters/archive/view/listid-1-mailing_list/mailid-38-call-to-action-its-time.html
În ultimele doua saptamani, de fiecare data cand ma asez sa meditez, sa visez cu ochii deschisi, facand ceva sau nefacand nimic, imi vine un mesaj puternic. Cuvintele sunt:

ESTE TIMPUL!
Doar atat.
Am stat cu el si am urmat energia. Cand am facut asta, am descoperit o gramada de informatii. Una dintre ele este ca unificarea majora si expresia fizica a acestei tranzitii incepe la Solstitiul din iunie. Schimbarea energetica a avut loc vara trecuta (2011). Daca esti sensibil, în vreun fel, vei fi simtit ca luna trecuta, timpul si frecventa s-au accelerat intr-un ritm incredibil. El va continua sa creasca, culminand la Solstitiul din iunie, se va manifesta la nivel fizic, în urmatoarele doua luni si, în sfarsit, se va stabiliza pe durata ultimelor luni din an.
În viata noastra, acest lucru s-ar putea manifesta ca o accelerare uriasa a constientei personale. Experienta noastra de iesire din Timpul Liniar. În plus, primesc mesajul ca, din ce în ce mai mult, contactul „extra terestru” va avea loc, atat la nivel personal, cat si la nivel de „evenimente mediatizate”. Pur si simplu, avansam ca specie. Am insa vaga banuiala ca fiecare persoana va primi informatii oarecum diferite, ce vor corespunde misiunii particulare pe care o are pe planeta. Prin urmare, stabileste o legatura cu energia mesajului si urmareste-o pana la Sursa.
Ce putem face, ca sa facilitam aceasta tranzitie în viata noastra? 
Patru lucruri:
1) Mediteaza – petrece cel putin 60 minute pe zi, în meditatie tacuta. Ideal ar fi sa o faci dintr-o bucata, daca nu, din mai multe bucati, pe durata zilei.
2) Viseaza cu ochii deschisi – din nou, cel putin 60 de minute de reverie pe zi. Acest lucru poate fi facut în timp ce esti prins cu alte activitati; ai grija totusi ca în acel moment sa nu manevrezi utilaje grele!
3) Nu face nimic – aceasta este o stare de contemplare în tacere, doar de A FI, timp de o ora. Ea este cea mai importanta, pe masura ce ne apropiem de Solstitiul din iunie. Nu face nimic si FII, timp de o ora.
4) Proceseaza-ti Frica – este un aspect cheie de crestere a constientei si a nivelului de vibratie – personal si planetar.
Inainte de a te gandi ca toate astea iau prea mult timp, aminteste-ti ca-ti ia cel putin 2 ore sa vizionezi un film. În orice caz, daca reusesti ca în fiecare zi sa faci cateva minute din fiecare, e mai bine decat sa nu le faci deloc.
Dupa Solstitiu, continua sa faci aceste exercitii cat de mult poti, chiar daca faci unu pe zi, pana în ianuarie anul viitor.
Ca Actiune a noastra Globala, voi facilita o zi de meditatie în tacere, pe 2 iulie, de la ora 9 la ora 18, Pacific Standard Time, la ECETI Ranch, impreuna cu multe alte persoane ce calatoresc ca sa se reuneasca cu noi în persoana. Intentia este ca, în acea zi, sute de mii de alte persoane din intreaga lume, sa ni se alature în Tacere. Ideal ar fi pentru o intreaga zi, insa ar fi grozav si daca reusesti sa o faci doar o ora! (pentru Romania putem face acesta meditatie incepand cu ora 18, cand dorim. Oricand este bine N ED.)
Ia-ti o zi libera sau rezerva-ti o camera la hotel, petrece-ti ziua pe munte sau intr-o padure, ori pur si simplu anunta-i pe cei dragi ca în acea zi participi la un eveniment mondial de tacere.
Daca esti un meditator experimentat, va fi excelent sa-ti petreci ziua în meditatie. Daca nu, simplul fapt de a ramane în tacere va fi fantastic. De buna seama ca vom face pauze scurte, ca sa mancam, sa mergem la baie si sa bem apa pura.
Asadar, pentru calendarul tau: *** 2 IULIE 2012 – MEDITATIE ÎN TACERE, FOARTE IMPORTANT ***
Iti multumesc pentru energia si munca ta continua. de a ridica nivelul de vibratie al planetei!
Imbratisari
Inelia Benz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu