Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 iunie 2012

Se schimba..."lumea"...

Pe "Dincolo de punctul zero" postam alaltaieri un articol despre Atributele Sinelui, catre care ACUM se indreapta experienta multora dintre noi. Aici imi propun sa dezvolt manifestarea "omniprezentei", asa cum incepe ea sa se exprime in ACUM...
Ieri Ramona, in baza unei intentii de clarificare a unor aspecte legate de forma sub care pot fi facute acum initierile tantrice, a cerut informatii si le-a si primit din Mintea Universala. Ulterior le-am verificat si apoi descifrat logica, prin repetate masuratori radiestezice. Apoi ne-am facut o imagine mai extinsa, cuprinzand tot ce deriva ca intelegere din ceea ce a reiesit. Concluziile le veti citi aici.
De-a lungul timpului, in practicile spirituale, a tot fost pomenita importanta iubirii, a increderii reciproce intre maestrii si discipoli, culminand cu anumite "initieri", care chipurile se faceau...altfel, in secret cumva, printr-o "soapta". Desigur nu a fost inteles corect fenomenul care se petrecea, de fapt. 
Meditatiile aveau darul de a ridica vibratiile si nivelul de atentie, iubirea reciproca si increderea faceau ca fenomenul sa poata avea loc, iar FENOMENUL nu era altceva decat COMUNICAREA EMPATICA- fara cuvinte.
In ACUM a avut loc, si inca are, un fenomen de ridicare a vibratiei planului experientei, care a facut ca totul sa aiba o vibratie mai ridicata, mult mai ridicata decat oricand inainte. Cei care si-au acordat si sansa  muncii individuale, prin meditatie si constientizari, beneficiaza acum de o si mai inalta frecventa vibratorie. Daca constientizarile i-au dus in punctul in care mintea se deschide, nemaiblocand curgerea energiilor, atunci fenomenele de empatie au loc in mod firesc. Chiar le putem vedea ca pe o proba practica, o confirmare a nivelului individual de "evolutie".
Acum trebuie sa intelegem ca aceasta empatie, pe masura ce se extinde, creeaza de fapt un nou nivel de comunicare, un gen de frecventa sau un fractal la a carui formare noi contribuim individual si care probabil se va constitui intr-un alt nivel de constiinta colectiva, din care in mod sigur vor lipsi fricile mintii. Ca atare va fi parte din Marea Constiinta Universala. Prin acest statut de "parte din", ea ne va asigura omniprezenta si accesul permanent la inteligenta universala.
Remarcabil este faptul ca DEJA ESTE OPERATIONAL, sunt deaja racordate cateva entitati de cer inalt si nivele de constienta bune/foarte bune, si cred -in urma unor masuratori efectuate- ca exista tendinta de extindere aproape natural sau pe SIMPLA INTENTIE. Desigur INTENTIA -ca instrument constient de creatie- functioneaza cu adevarat functie de nivelul de vibratie si constientza atins individual. Ca atare si ea se constituie intr-un filtru natural.
Pe site-ul privat destinat sexualitatii, voi continua acest subiect, vazut din acea perspectiva, probabil maine.
Intre configuratiile astrale mai rarute este si trecerea planetei Venus prin dreptul Soarelui. Pun aici imaginea:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu