Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 august 2012

Scriu mai rar, dar...

Asa cum cred ca fiecare observa, majoritatea celor treji sau constienti au atentia cat mai mult focusata in interior de ceva timp incoace. Asta nu inseamna ca nu apar stimuli din exterior, ca Maya ne provoaca mai putin ca altadata ci dimpotriva. 
La diversiunile politice sau economice insa se adauga si conditiile infoenergetice, vibrationale la care fiecare trebuie cumva sa faca fata, adaptandu-se. In ultima perioada chiar zilnic au loc cresteri vibrationale semnificative, de cca.70/80%, care se traduc in stari de somnolenta accentuata, in jurul orelor 14-18. Dar find individualitati, desigur ele pot fi percepute si in orice alta maniera.
Postarea de astazi-scurta de altfel- este provocata de un "eveniment" de la care vad ca se asteapta altceva decat ceea ce ar urma sa fie, si anume Jocurile Olimpice. Este de ceva timp pe net o adevarata capanie privind data de 04 august, dat fiind ca atentia planetara este acum focusata acolo, si este posibil ca anumite cercuri sa fie interesate sa mai organizeze o diversiune planetara legata de aceasta zi. Despre scopul unei asemenea manevre nu vreau sa vorbesc, dar m-ar bucura sa fiti in continuare atenti doar in interiorul vostru. Acolo si nu in Maya au loc transformarile care sunt utile voua, fiecaruia. Desigur, ca constiinte multidimensionale, veti observa tot ceea ce se va petrece, dar faceti-o cu detasare si nu alocati energie in diferite regii ale altor "regizori"...Va imbratisez cu drag.