Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 decembrie 2011

"Care este pretul tau?"

In munca cu subconstientul, consider ca e util sa ne amintim ca "unii" considera ca "Fiecare om are un pret, pentru care poate fi cumparat".
Daca "realizam" ca, pana la nivelul cel mai inalt, exista o anume "entitate" care detine toti banii planetei -nu importa cine ar fi- atunci vom realiza si faptul ca pentru el nu conteaza unde/la cine se duc acei bani, ci doar faptul ca pentru o anume "suma" te-a cumparat.
Ce anume cumpara? Libertatea ta, faptul ca nu te mai trezesti cand vrei tu, ca un timp suficient de lung iti populeaza viata cu ALTCEVA. Ca ii acorzi ATENTIA si deci ENERGIA vietii tale. El stie bine ca hipnoza in care te-ai bagat prin "vinderea ta", face ca si restul vietii tale sa nu mai valoreze mare lucru. 
Acum veti crede ca diferentele de "salarizare" provin din "noroc" sau "calificari" sau n argumente logice...fals!
Daca aveti atentia fie sa observati fie sa experimentati, veti vedea ca sunt cazuri in care puteti solicita cu "obraznicie" un "pret' si vi se va da. Abia atunci veti intelege cat de adevarat este ce incerc sa va spun aici.
Exact pe acest principiu functioneaza si relatia voastra cu agatamentele mental/emotionale. 
Zici ca te-ai trezit, ca ti-ai luat responsabilitatea de creator al propriei vieti si te trezesti cu cate o emotie/gand care incepe sa "liciteze".  Vrei sa il pastrezi, e perfect, dar atunci... asta e pretul libertatii tale. Acolo vei duce ATENTIA si deci ENERGIA vietii tale.
Nu ai cum sa pacalesti. La un anumit nivel este chiar un "targ cinstit". TU NU ESTI acea emotie /gand dar...O VREI! Logic ca trebuie sa platesti, nu? Oare de ce a zis Iisus ca "nimeni nu poate servi la doi stapani"? Inima ta e LIBERA, mintea ta te vrea scalv, iar tu va trebui sa ALEGI cu care din ele mergi!??
Desigur ti se va insinua ca sunt "vanzari onorabile"?
Chiar crezi?