Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 noiembrie 2012

NU ne plictisim...!

Zilele trecute, un drag prieten ma intreba "oare cum ar arata o planeta de iluminati?"...Plictisitor, am raspuns eu. Cred ca postarea asta va completa raspunsul meu laconic.
Ieri o femeie "de bine" ne-a vizitat, ducand langa ea un tanar barbat de o rara frumusete, atat interioara cat si exterioara. Avea 23 de ani si...era bolnav!!! Dupa cateva cuvinte, "tabloul clinic" imi era evident: "copilul" pe care femeia il insotea si a carui "mamica" devenise, era un biet copil parasit intr-un orfelinat, unde crescuse de la trei ani pana la majorat, varsta pana la care ar fi trebuit sa fi fost pregatit sa-si asume VIATA. Si pentru ca asta nu i-a fost insuflat, in disperarea lui de dumnezeu creator omnipotent, si-a confectionat o "boala". Asta avea sa ii asigure mila, eventual compasiunea semenilor si deci o "perspectiva" mai "comoda" de a se descurca cu viata...Asa a fost remarcat de aceasta fiinta de lumina si asa era purtat prin institutii de sanatate sau solutii alternative de catre aceasta pseudomamica, care de fapt simtea ca el chiar are nevoie de ajutor...Desigur am ras cu ei, le-am spus ce vad limpede ca s-a petrecut si am cautat sa-i explic "bucuria oportunitatii de a fi IN VIATA". M-a inteles rapid, eu i-am spus ca desigur "boala" se va retrage de la Sine, pentru ca nu a fost decat un semnal de trezire...
Ocazie care mi-a reamintit de revelatia unei dragi fiinte mie, care vad ca acum m-a cam uitat, si care intr-o zi mi-a spus plina de sincera uimire:
"Stii, Octave, mi-am dat seama cat de bogata sunt! Nu am nici o nevoie, nu imi trebuie absolut nimic si totusi am o multime de lucruri, care parca imi sunt daruite..." Acum ea se afla deja in NONLINIARITATE, de ceva vreme, si nici o clipa nu uit sa am un gand duios catre ea!
Postarea insa se datoreaza unui alt drag si apropiat prieten, care dimineata ma intreba cu mare "sincera ingrijorare": "oare nu devin dependent de sex?"
Am zambit in sinea mea, neavand timpul necesar sa-i si raspund, el continuand in ingrijorarea lui: "pentru ca, in loc sa fac ce am de facut, simt ca as prefera sa fac sex!!!".
Si pentru ca acest gen de CONFUZIE este general, am ales sa ii raspund aici.
Noi, in inconstienta de omuleti, suntem conditionati sa CREDEM ca...putem fi...orice. Ca atare ne straduim sa fim copii buni, apoi elevi silitori, apoi eventual sportivi, sa fim "de societate" si cate si mai cate nu incercam sa tot ...FIM. 
Cand insa devenim constienti, abia atunci, dupa trezire aflam importanta si LOCUL lui A FII in ADEVAR. Si aflam ca, de fapt, A FII era STATUTUL NOSTRU, ca acest simplu "concept", lipsit de atribute, este CONDITIA constientzei noastre...Exact asa este si cu sexualitatea. Ni se induce, pe neatentie, lipsa de importanta a sexualitatii. Ba dimpotriva, ni se induc temeri, frici majore uneori, pentru ca abia DUPA CE DEVENIM CONSTIENTI, sa aflam ca UNIVERSUL CREAT este guvernat de LEGEA POLARITATII. Ca ORICE, pentru a exista in MANIFESTARE, trebuie sa aiba atat componenta electrica cat si magnetica. La TOATE NIVELELE CREATIEI! Pentru ca, "asa cum este sus, asa si jos", vom afla din Kibalyon...Desigur interese masonice au cautat sa introduca in "spiritualitate" concepte de genul: "suntem la origine fiinte androgine" si desigur s-a tot exemplificat cu ascetismul diferitelor "cai", doar ca se uita sa se si "vada" unde au dus acele cautari. Ca atare multi "intelepti de facebooke" se gasesc in postura inconstienta de prelungiri masonice, vehiculand idei confuze care, scoase din context, par a fi "valori", iar altii le hapaie tot cu inconstientza.
Cata vreme veti descoperi in chilot un detaliu cat de mic privind o oarece apartenenta de o polaritate, eu va sfatuiesc sa intelegeti bine si sa acordati importanta cuvenita jocului DINAMIC electric/magnetic. Sa intelegeti ca el NU SE AFLA LA CHEREMUL pretinsului vostru liber arbitru si nici nu face parte din categoria divertisment, optional, conditional s.a. Este o CONDITIE a integritatii vehiculului vostru de constiinta, pe care daca o treceti PE ALT LOC decat cel in Lege cuvenit, va asumati apoi nonvitalitatea si deprecierea acestuia, cu disconfortul experiential consecutiv.
Intrebari de genul celei puse de prietenul meu nu fac decat sa te atentioneze asupra GRAVITATII neintelegerilor care inca exista in constiinta acele fiinte. Nu poti face o "dependenta" de o functie vitala, asa cum nu poti formula ca ai o dependenta de bataile inimii sau de respiratie...
Vezi, dragul meu Cosmin, astfel un iluminat nu risca sa se plictiseasca niciodata, cu conditia sa nu fie inconjurat de...iluminati!! Va iubesc!

miercuri, 21 noiembrie 2012

Nu exista "realitate obiectiva"

Destul de dificil de inteles cu adevarat, 
dar conceptual macar trebuie sa insist pe acest subiect.
Baza de la care voi pleca este ADEVARUL ca nu exista REALITATE OBIECTIVA.
Traversam nu UN TIMP ci timpuri interesante. Intre conceptul de "timp" si cel de "vremuri/timpuri" este diferenta ca unul este liniar, o perceptie a mintii, pe cand cel de-al doi-lea vrea sa se refere la o curgere. 
Toti cei preocupati, de-a lungul vremii, de intelegerea a ceea ce este "viata", in final au concluzionat cumva si au exprimat cumva ca este mai degraba o perceptie. Ca noi nu experimentam ceva obiectiv ci pur subiectiv, ca "viata e vis in mintea lui Dumnezeu", sau ca "o realitate apare cand este privita, cum, mai recent, confirma fizicienii. Toti stim povesti de genul "amerindienii au vazut corabiile abia DUPA CE un saman le-a aratat", dar mai stim si ca ne putem "muta" in ce "realitate vrem", daca e sa-l citam pe Neville. Bashar incearca sa ne spuna ca exista linii temporale si noi avem capacitatea sa alegem pe cea pe care vrem sa o experimentam, "sarind" in ea. 
Kiesha Crowtther, in filmuletul ce urmeaza, incearca si ea sa sugereze importanta ATITUDINII INTERIOARE si a VIBRATIEI, pentru a putea traversa in oarece confort evenimente previzibile sau de mult timp/de multi anuntate.
ACUM suntem asaltati de tot felul de informatii, iar rezultatul este o si mai mare degringolada informationala. Ba mai mult, si daca incerci sa "masori/cuantifici" grade de "adevar", ai ocazia sa constati ca...virtual sunt "adevarate" destul de multe variante, ceea ce te duce...exact la aceeasi concluzie: ele toate, potential par sa existe. Un alt filmulet interesant ar putea fi si acesta:
Intentia acestei postari este LIMPEDE:
Pe un fundal al cresterilor permanente de vibratie, pe o crestere permanenta a nivelelor de "calibrare" atat individuale cat si colective, determinat de cateva "indicatoare" conform carora chiar ne aflam intr-un "proces", 
rog pe fiecare sa isi deschida inima cat poate de mult, sa accepte ca viata este doar un rezultat al perceptiilor sale si ca CREDINTA PROPRIE va avea rolul determinant in ceea ce EL VA EXPERIMENTA.
"CREDINTA TA te-a vindecat" vrea sa ne spuna mult mai multe decat aveam noi capacitatea de a intelege.
Interesul este acela de a ne ridica permanent nivelul de vibratie/frecventa LA CARE NOI REZONAM, aceasta facilitand atat mobilitatea perceptuala cat si adaptarea mai usoara a tuturor structurilor la frecvente ridicate. Desigur instrumentele le cunoasteti deja.
Daca insa veti fi interesati de perceptiile mintii, care au in spate doar FRICILE, este posibil apoi sa experimentati "realitati experientiale" in rezonanta cu frica pe care o veti emite. Nu este "bine" sau "rau", ci doar firesc. Dar tot o traire subiectiva va veti rezerva. Succes, dragilor!