Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Ma straduiesc...

Spun mereu ca stau si privesc...de fapt ma straduiesc sa inteleg ce drum va rezulta din ceea ce ESTE UTIL sa creem si ceea ce chiar suntem IN STARE, in urma adancilor noastre conditionari.
Vad bine asa numite "cai spirituale", care evident nu duc nicaieri si in care sunt prinsi ingrijorator de multi...
Sunt din cei care isi imagineaza ca astralul si experientele iluzorii de a patra dimensiune sunt calea. Cei fascinati de "eliberarea" fata de "servitutile" de a fi in corp fizic, cei ce cocheteaza inca cu entitati fara corp si care au doar o reflexie in astral. Prin experientele lor nu numai ca isi zadarnicesc propriile cai REALE  de evolutie, dar ii fac si pe ceilalti sa aiba atitudini de respingere pentru tot ce nu e "conform" conditionarilor.
Ati vazut ca, uneori, si eu lipesc pe blog anumite "chanelling-uri", dar o fac abia dupa o atenta discernere. Pentru ca unele sunt doar pretinse comunicari, iar altele au un nivel suficient de inalt ca sa fie limpede ca nu sunt simple "glumite" de astral.
Eu nu am vazut nici o fiinta REALIZATA,  nici un iluminat care sa indice ca si Cale vreo experienta de astral. Pe propriul drum, mi s-au dat cateva zile de astfel de experiente, probabil ca sa stiu despre ce este vorba, apoi mi-au devenit de-a dreptul "inaccesibile".
Ca atare am experimentat calatoriile astrale, bilocatia si alte cateva. Apoi, gata cu joaca de copilutz!.
Frecventele superioare, cele ale "mintii universale", acelea sunt cele care ne sunt utile/necesare. 
Dar acesti mult prea multi "zburataciti", oricum nu pot fi luati in calcul ca si participanti la adevarata "ascensiune", ca atare eu doar am avertizat mereu sa nu va irositi. Pe mine ma preocupa restul, cei aflati pe o cale constienta de trezire si recuperare a "mostenirii". Aceia care chiar se straduiesc sa se elibereze de conditionari. Care stiu ca inaltarea este un proces in Constiinta si ca acest vehicul numit corp isi va creste frecventele si se restructureaza, pentru a putea avea o experienta in frecvente mult mai inalte.
Lor le-a fost dedicat fiecare cuvant de pe acest blog, ei au nevoie de toate instrumentele de cunoastere si intelegere pentru a ascensiona cat mai echilibrat. Toti cei care ati parcurs acest blog sunteti entitati provenite din dimensiuni frecventionale inalte, de la nivel "cer 7" in sus, si toti sunteti aici din proprie alegere, veniti sa va reamintiti si sa ajutati ascensiunea. Fiecare conform cu abilitatile si talentele proprii. Nu exista "intamplare" in Creatie... 
Spuneam zilele trecute ca ma preocupa viziunea unor "comunitati"care este util sa apara, ca alternativa "economica", in paralel fata de vechiul "sistem".
Si mai spuneam ca, pentru a functiona, ele trebuiesc constituite din individualitati deja mature spiritual si cat mai "sanatoase". Individualitati capabile sa uite ca "munca l-a facut pe om" si multe alte lozinci cu scop de programare inconstienta.
Cu titlu de diversiune si socare a tiparelor mentale, introduc aici un videoclip, multumita lui "bramburica" si sper sa va zdruncine putin:

Eu tot timpul intretin relatii dinamice pe mesenger cu multi dintre voi si discutiile au mereu o mare calitate: se afla deasupra conditionarilor impuse sau se refera la scoaterea lor la lumina constientzei. Asa vorbeam ieri cu un prieten, care imi povestea despre intentia unei individualitati de a initia tantric. Ceea ce pe el il intriga era ca acea femeie avea ca intentie sa se dedice TOTAL acestei initiative si ca deci, probabil, ar urma sa se si sustina din asta. Am gasit firesc sa ii arat ca gandeste conditionat, ca in noua paradigma exact asa va trebui sa se petreaca lucrurile, fiecare sa faca doar ceea ce i se potriveste si ii bucura inima si ca e firesc ca acest aport de pricepere si talent si bucurie sa fie si recunoscut ca atare. 
Si, asa cum "vindecare" mai ADEVARATA decat cea rezultata din Ho'oponopono nu poate exista, pentru ca acolo constienta presupusului vindecator STIE ca tu ai uitat, dar el STIE ca tu esti perfect si NICI NU AI PUTEA FI ALTFEL, prin aceasta convingere el imputernicinu-ti tie subconstientul sa aduca in manifestare perfectiunea ta, asa si la baza acestor comunitati sta constienta faptului ca fiecare este un dumnezeu. Ca atare el se bucura, fiecare, de un credit in fata comunitatii, NELIMITAT. Este posibil ca la un momentdat unul din membrii sa "uite" ca este perfect si ca atare si util comunitatii,dar COMUNITATEA este absolut necesar sa nu uite acest lucru. Ca individualitate, poate trece printr-un moment de cautare a instrumentelor lui proprii de creatie, dar asta comunitatea STIE  ca este firesc sa se intample, asa este/a fost/va fi, pentru fiecare...
Aparent va fi ingrijorator ca multi vor parea ca vor avea aceleasi skiluri/talente/priceperi si ca anumite genuri de activitati vor fi aglomerate in timp ce altele vor parea ca dispar alarmant...Numai ca perceptiile noastre din ACUM nu este firesc sa fie cele reale, nu credeti? Apoi va trebui sa ne re-vedem conditionarile cele mai adanci, despre "valori" si presupusele valori. Si sa nu uitam nici o clipa ca procesul se desfasoara IN NOI si abia apoi si inafara noastra. Ca vor fi validate de experienta doar, si insist asupra acestui DOAR, acele abilitati REALE, care sunt nascute doar din bucuria inimii. Trebuie sa devenim absolut constienti ca "facaturile" nu vor mai functiona, ele au fost doar ale mintii, in vechea paradigma.
Deci, pentru a putea face aceasta viziune REALA, fiecare pentru el insusi, va fi util sa procedati fiecare asa cum eu va voi exemplifica, prin ...mine:

Priviti atent la copilul care ati fost, cat puteti de detasat, obiectiv. Ce anume il interesa pe el, in mod DEOSEBIT? poate chiar "anormal"? Daca cumva de pe la sase ani va interesa sexualitatea, in mod deosebit, notati asta, la mine asa a fost. Si nu a fost INTAMPLATOR. Apoi "viata" a curs...La mine, mai deosebite se pot spune ca au fost cateva aspecte: scoala, prin care am trecut -acum vad asta- DOAR experimentand empatia cu profesorii/colegii. Apoi Liceul de Arte Plastice, unde "intamplator" aveam sa capat "cunoastere" exact in domenii in care regimul comunist chiar nu o facea: Legi ale Creatiei, Armoniile compozitionale si cromatice, estetica corpului uman, nud...empatia in continuare crescuta cu profesorii/artisti plastici si cu colegii si modelele...Desigur, tot "intamplare" sa fi fost faptul ca la 20 de ani beneficiam de sase luni de initiere tantrica, in aceleasi vremuri de restriste culturala si spirituala...Ca la nici 18 ani conduceam un mic colectiv multidisciplinar de oameni, peste 50? Apoi ca NICIODATA nu am fost supus, nu am participat la manifestari politice? Mereu am refuzat cu tarie si argumente logice, verticale: nu am intrat in partid pentru ca nu puteam fi in acelasi partid cu betivii -argument chiar de succes, am constatat...
Apoi, cercetare, brevete, tehnologii ca interes.
Tot timpul am fost foarte deschis in relatiile interumane, am lucrat putin si in televiziune ca realizator si operator...Am cunoscut indeaproape zeci de mii de oameni...M-au fascinat intotdeauna relatiile barbat/femeie, unde mereu am descoperit frumosul si ineditul, creativitatea nelimitata, infinitul. 
In cateva cuvinte cam asta ar fi ceea ce eu am fost in viata asta densa, foarte bogata. Am creat infinite tehnologii, atat in sistem cat si inafara lui si bucuria inovatiei si creatiei ma caracterizeaza. Nu pot vedea doua realitati separate, imediat privesc la ce se naste din interactiunea lor...Tot ce am putut m-am straduit sa inteleg, atat in stiinta cat si in tehnologie, arta, manifestare de orice natura.
Daca este insa sa ma privesc ACUM, ca ce pot eu din bucuria inimii darui unei comunitati, in mod cert pot darui doar intelepciune, ceva cunoastere, pot ajuta cu niste determinari radiestezice la care chiar sunt foarte bun. Pot initia trairi tantrice si pot deschide inimi, pot vindeca orice, in singura maniera ADEVARATA: Ho'oponopono. Si...cam atat!
Ce stiu sa fac?
Pai pot cam orice, dar nu valoreaza nimic si nu imi bucura inima. ACUM cultiv in cateva ghivece niste ardei iuti, cu care ma joc de toata frumusetea! 
Am insirat aici toate astea , despre un "mine" care eu am fost in vechea paradigma si cam cum arata procesul de a te regasi TU, pe TINE, cel ADEVARAT, intre tot ce "ai fost".
Nu ai cum valoriza in noua paradigma ceea ce tu ai "facut". In majoritatea cazurilor, ceea ce ai facut sau ai invatat a avut doar menirea sa iti ascuta niste abilitati de relationare sau niste intelegeri care iti vor fi de folos, dar NU SUB FORMA IN CARE TU TE ASTEPTAI.
In noua paradigma se pleaca doar de la bucuria inimii de a (se) darui. Asta este IDEEA! Nu poti darui decat ceea ce TU ESTI! Adica iubirea, plus ceva priceperi care te definesc din bucurie. Poti evident darui si din cele care tie iti prisosesc si le poti lasa sa treaca la un altul si mai poti darui si ceea ce talentul sau bucuria inimii tale creeaza/aduce in manifestare- chiar si ardei iuti! 
Nimeni nu "TREBUIE" sa participe la astfel de comunitati din frica de subzistenta. Dupa cum nimeni nu "trebuie" sa presteze vreo activitate care nu il bucura, si in nici un caz in clipe pe care el ar avea bucuria sa le foloseasca altfel. Nu mai e cazul de "programe" de "munca".
Primordiala e iubirea fata de tine insuti si pacea inimii tale. Restul este doar o completare, in timpul pe care tu gasesti ca te bucura sa il aloci pentru diverse preocupari exterioare tie. Desigur ARMONIA va fi cea care va fi util sa o "vezi", generand din inima ta spre exterior si doar ea e util sa iti guverneze relatiile de orice fel, inclusiv cele din cadrul comunitatii, care este o adevarata "familie".
In aceasta familie absolut niciodata nu te poti pierde. Este INTERESUL EI CEL MAI INALT ca tu SA FII! Ea STIE ca doar asa te poate ajuta sa...o ajuti, la randul tau. Ca  TU, cel ADEVARAT, esti unicul care are UN ANUME DAR DE ADUS. Iar ea te sustine, prin toti si prin fiecare. Stiu ca pare o utopie, dar daca priviti atent in voi, constatati ca e logic si firesc. Daca este IN MINE, FITI ABSOLUT SIGURI ca este si in voi! UNA SUNTEM DOAR! 
Eu nu doar teoretizez aici, ba dimpotriva, am EXPLICIT intentia sa pun bazele primei comunitati de acest gen din zona. Unul din vechii prieteni deja analizeaza niste programele, pentru ca se pricepe la programare. TREBUIE pornita si daca nu noi, cine, si daca nu acum, cand?
Nici macar nu suntem primii, deja functioneaza prin alte parti ale lumii si iradiaza sanatate de acolo. Sunt paralele cu economia vechii paradigme si cred ca are si puncte in care au legatura. Inca va trebui si eu sa culeg informatii, date, experienta de la cei mai inaintati pe acesta cale, dar intentia in ACUM era sa va ajut sa va pregatiti procesele interne.
 Sunt convins ca este UTIL DE FACUT, in cel mai apropiat ACUM. 
Succes fiecaruia in a-si descoperi propriile sale disponibilitati si bucurii adevarate ale inimii care EL ESTE!
 

duminică, 26 februarie 2012

Consideratii

De ceva ani de zile eu STIU ca urmeaza o etapa lunga in care totul se va baza exclusiv pe reasezarea relatiilor.
In acest context, trebuie inteles ca se presupune o reasezare atat a relatiilor cu obiecte/circumstante cat si cu oamenii. Dar pentru ca asta sa fie posibil, exista o etapa preliminara, in care fiecare trebuie sa se "reaseze" in relatia sa cu propria fiinta.
Subiectul acestei postari mi-a fost inspirat atat de preocuparea mea pentru comunitatile care ar fi util sa se genereze, atat locale cat si extinse, cat si de un legitim protest, aparut pe forumul Barter ro. Acolo un om se arata intrigat de faptul ca pe acest grup se vehiculeaza tot felul de informatii, care NU AU NICI O LEGATURA cu ceea ce era menirea acestui grup.
Acest aspect m-a atentionat si pe mine de mai multe ori si este intalnit pe mai toate grupurile: lipsa de atentie si discernamant
Asta te trimite iar la a medita despre ce inseamna o INTELIGENTA: capacitatea unui sistem de a fi COERENT, adica sa proceseze datele in mod matematic. 
Perceptia mea, in lungul timp petrecut ca sprijin pentru cei care isi doreau iesirea din iluzie, este ca exista in Creatie aspecte pe care noi le tratam cam "poetic", desi asta nu asigura decat haosul informatic.
Pana nu vom fi dispusi sa intelegem si sa acceptam ca oricarui sentiment, gand, cuvant si deci si obiect ii corespunde doar o FRECVENTA, ca acea frecventa este adevaratul ei/lui nume, atat in noi si in modul in care noi procesam viata cat si in absolut toate relatiile pe care le generam vom produce doar haos informatic.
Daca consider ca "barter" este o frecventa care poate fi 67890123, apoi prin ea nu pot "intra" decat in realitati care sunt cuprinse in frecevnta aceea: schimburi obiecte/servicii directe. Atat si nimic altceva, nici "mai mult", nici "mai putin" nici "altfel".
Prin asta sunt sigur ca, daca am optat sa ma abonez la scrisori despre grup, nu mai primesc si informatii "terbile" despre "painea cu ignitium", despre care se stie de un an de zile. Care este legatura, unde este coerenta care sa demonstreze echipamentul inteligent procesor de date care a facut acest gen de confuzie?
Subiectul este vast pentru ca IMPLICATIILE sunt covarsitoare. De aceea nu garantez nici cand ma voi opri si in nici un caz ca voi reusi sa arat tot ce este consecutiv lipsei de coerenta. 
Iti spune cineva "te iubesc", un alt "articol din creatie" care are un "cod/frecventa" atasat, dar vezi bine ca acel om NU SE AFLA IN frecventa pe care pretinde ca o emite...ci in frica...
NU ati vrea sa avem intelepciunea de a ne aseza odata pentru totdeauna in ADEVARUL CREATIEI?
Stiu ca nu voi fi foarte agreat dupa aceasta postare, dar ma credeti ca nu imi pasa, ca prefer sa va zdruncin inconstienta decat sa fiu aplaudat?
Ma "uit" la asa zisul chanell de la Metatron, postat ieri,si imi e foarte limpede ca...nu este acolo nici un "chanell", ca pur si simplu se respecta o tehnica folosita inca din vremea vechiului testament: decat sa ai curajul sa vi si sa spui unei mase de inconstienti ceva, in nume propriu, e preferabil sa "transferi responsabilitatea" catre o entitate fara trup. Asa a fost si cu cele zece porunci. Tot asa si cu "portalurile". Daca il priviti si pe Sal Rachele, nu a medium cred ca aduce...
Toti cei cu adevarat CONSTIENTI, care si-au oferit experienta unei bune si consecevnte stabilitati in frecvente inalte stiu/stim bine ca INFORMATIA este. Ca ea se afla oricand la dispozitia noastra, in adancul fiintei. Este si motivul pentru care TOTI cei ce au ceva ADEVARAT de spus, spun exact aceleasi lucruri si doar cuvintele pot diferi. De unde o alta informatie?

Confuziile apar INTOTDEAUNA din instabilitatea in care noi ne situam. Cand constientza constiintei danseaza de la moment la moment in alta frecventa, atat perceptiile cat si ceea ce emitem difera de la moment la moment.
Sunt absolut lamurit ca NU S-A INTELES SEMNIFICATIA exacta precum si importanta unor formulari de genul: unde privesti, ACOLO ESTI!
S-a vrut a se intelege bine ca se descrie un fenomen de ACORDAJ FRECVENTIONAL la frecventele fenomenului pe care constient/inconstient ai ALES sa-l contempli. Asta afirma si fizica cuantica atunci cand spune ca un fenomen este adus in manifestare prin simpla lui...observare. Am contact cu mamici care traiesc obsesia...acordarii la orice manifestre de "boala", desi m-am straduit sa le fac sa inteleaga ca este exact modalitatea prin care aduc in manifestre ce pretind ca nu doresc.
In acest context, va imaginati ca programarea la consult mamar pentru depistarea cancerului de san la femeile de peste 40 de ani este altceva decat o plantare de program? Si multe alte "deterimnari gratuite", oferite cu drag de "societate", cum ar fi luarea tensiunii prin farmacii sau pe strazi...
Pentru a nu mai aduce un fenomen in manifestare este absolut necesar si obligatoriu sa-l...uiti cu desavarsire. Cum te-a pacalit ne-ATENTIA, cum el se va re-manifesta. Hipnoza insa la acest capitol al creerii de "realitati experientiale" este atat de desavarsita, incat chiar daca auzi asta de sute de ori, tot pretentia ca "constati"un fenomen o vei trai. Daca vei intelege ca este doar un domeniu al frecventelor electromagnetice si ca nu poti asculta radio manele fara a te acorda pe frecventa postului care le emite, abia atunci ai o sansa sa pricepi cu adevarat.
La fel de grav mi se pare ca nu se intelege ce este noua paradigma de gandire. Nu se vrea sa se accepte ca ea este rezultatul trecerii de la banda de frecvente a fricilor la cea a iubirii. Si ca cele doua frecvente nu pot fi amestecate in acelasi "receptor/emitator" , care voi fiecare sunteti.
 De aici rezulta LOGICA faptului ca, atata timp cat macar si o frica o ai in tine, practic ai tot registrul fricilor activ, iar iubirea e doar PRETENTIE. Asta a si spus Iisus prin "nimeni nu poate servi la doi stapani", adica minte/inima. Culmea mi se pare ca mai toti va straduiti, din minte, sa domoliti...mintea si fricile ei. Dar asa ceva nu e matematic cu putinta! Pentru a schimba frecventa nu e de "muncit", ci doar de ales o alta setare...o alta frecventa. Sunteti echipati pentru asa ceva, nu aveti nimic de modificat, doar setati altfel echipamentul aflat in dotare. Daca va pare periculos, nu voi declarati pericol ci domeniul "credintelor" care v-a fost inoculat in subconstient. Voi nu sunteti acea "colectie de pseudovalori" bazate pe frici si conditionari limitative.
Poate ca aceasta postare pare iar ca va preseaza...dar nu uitati ca numele blogului este "Punctul zero" si ca noi, ca moment al evolutiei, exact in acest punct ne gasim. Singurele care nu se gasesc in acord sunt doar constiintele voastre, si nu cunosc exceptie, inca.
Din punctul din care eu privesc, sentimentul este ca ma aflu intre computere care proceseaza -toate- defectuos datele. Ca, pentru a va da singuri sentimentul ca este legitim sa procesati aiurea inca, faceti o multime de loopinguri, in speranta ca nu se vede cat de anapoda inca ganditi. Vi se pare ca emotii sau pretinse sentimente, senzatii va dau dreptul inca la a abera...
Ca sa continui cu exemplificarea de pe Barter.ro, nu numai ca tipul respectiv a fost "pus la punct", dar a inceput si el sa posteze, tot "copy/paste", diferite articole de pe net, proaspete de...ani, cu care acum mi-am imbogatit...posta! Cum se vede din ...punctul zero toata aceasta "diversiune"?
Pai, intr-un univers mental, unde nu exista nimic "obiectiv", doar daca TU ALEGI, aspartamul sau orice altceva te va ucide...poate fi si...simplul praf atmosferic! Pentru ca, in "filmul mintii tale", tu esti atat scenaristul cat si regizorul, interpretul dar si ...spectatorul! Succes la spectacol!
Deasupra Legilor Kibalionului, spuneam candva, mai este o Lege in Creatie, si in mod sigur pare foarte elastica, aproape ca o poezie: Legea Armoniei. In mod uimitor insa, toata Geometria Sacra pe ea a incercat sa o descrie. Iar daca cineva ar vrea sa va innebuneasca, nu ar trebui decat sa schimbe formatul colii de scris A4. Prin simpla aparitie in campul vizual, in mod repetat, a unui format arbitrar ales, nivelul de stres ar creste considerabil. Pentru ca biata coala de scris este atent calculata, respectand proportia de Aur. Cei cu adevarat Initiati stiu bine toate aceste "detalii". Viata nu este in nici un caz ceea ce...pare. Din pacate noi suntem "garati" la nivelul perceptiilor si aparentelor. De aceea si atat de simplu de manipulat.
Nu ignitium sau glutamatul sunt pericolul nostru ci biata ignoranta, cea care pe de o parte vrea produse care sa nu se altereze iar pe de alta le-ar vrea naturale...Care spune "eu vreau sa traiesc sanatos", in mari aglomerari urbane...cum ar fi posibil, v-ati gandit? Stiti ca doar painea zilnica pentru Bucuresti necesita doua garnituri de tren de faina? Care zilnic se prelucreaza. Le-ati vrea facute "ca la mama acasa"?
Orice optiune "ai facut", ai facut o "vanzare". Vrei anumite conditii, platesti prin altele! Doar neatentia te va face sa crezi ca ai castigat ceva. Ceea ce, in mod sigur ai "pierdut" e doar...constienta constiintei. Singura care -de altfel- te putea scoate din toate povestile mintii, absolut infinite.
Ar fi foarte indicat sa nu uitati nci o clipa ca va aflati doar intr-un miraj al unui joc, ale carui reguli va cam scapa. Ele doar par ca se gasesc in acelasi plan vibrational cu jocul, dar asta cat sunteti in vis...Daca va treziti, veti constata si singuri ca asa ceva nu poate exista, cum nu exista intamplare, deci nici...liber arbitru. Liberul arbitru l-ati avut cand ati ales sa intrati in joc, apoi orice iluzie a libertatii de a  alege nu face decat sa va indeparteze de...voi insiva. Pentru ca alegerea nu din personalitate se poate face...aia e si ea iluzorie, ci doar din sine, din constientza.
Ne indreptam cu pasi teribili de rapizi catre o noua "lume a experientei", dar partea amuzanta e ca nu ne-o face nimeni "cadou", nu functioneza "para malaiata..."! De aceea si doar de aceea "presez" poate pe constientizare. In foarte curand, noi si nu altii, vom fi cei care sa o cream, cu singurele instrumente valide in Creatie: bucuria inimii si supraconstientza, intentia constient creatoare. Toate astea nu sunt decat pretentii verbale sau ideologice cat inca suntem in frici. 
Filozofia unor comunitati care sa si functioneze, este ca fiecare este un dumnezeu si se bucura de creditul semenilor lui pentru a-si putea satisface nevoile, convinsi fiind ca fiecare are darul lui de adus comunitatii respective. Asta insa nu functioneaza pe teama ci pe constientza. In astfel de comunitati un cont poate fi la fel de bine debitor si sa se bucure de credit. Este o cu totul alta viziune, sanatoasa. Pentru o viziune sanatoasa trebuie oameni sanatosi...Asta e demersul meu. 
Bunul prieten Ben a gasit un filmulet, facut pe textul lui Adrian Nuta si cu delicatete mi l-a strecurat pe mes...stia, spera sa vi-l ofer, banuiesc. multumesc

SI...O DUBLA ARMONIE, sunet si imagine...


sunet si imagine...

sunet si imagine...si Lazarev, care, pe drumuri foarte ocolite, a ajuns si el sa VADA !