Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 decembrie 2011

Cum stam ACUM


Privind atent la fenomenul de inaltare, am sa notez aici cateva aspecte. Prima observatie este aceea ca, in urma masuratorilor, se pare ca a fost "un val" de desprindere si "plecare acasa", care a cuprins, ziceam eu cu aproximare, 35% din totalul entitatilor intrupate. Cifra exacta este 34,2% si am insistat sa o definesc limpede abia cand am realizat ca...fenomenul a incetat. Masurand diferite entitati in ultimele zile, inca agatate in iluzie, procentele cu care au ramas nu sunt foarte mari, variind intre 40 si 10%. Multi au cunoastere intelectuala, dar ceva i-a retinut acolo, in pseudovalorile paradigmei vechi. Desigur frica de a pierde controlul este prima pe lista. Eu cred ca dintre ei, individual se mai pot desprinde, desi putin probabil, daca au ales sa nu se ajute de acest curent ascensional care a fost.
 Ca atare acum se contureaza doua "lumi" cu paradigme de gandire deosebite, coexistand in acelasi...habitat. Nu cred ca e cazul sa spun ca in ciuda procentului nemajoritar, "motorasul" civilizatiei aici este...Pentru ca aici sunt acele valori ALINIATE, care vor duce civilizatia spre alte valori si experiente. 
"dar realizez ca s-a asezat pana in ultimul atom al fiintei mele, o stare de claritate, mi-au zburat indoielile ca prin farmec, totul mi se pare incredibil de clar, toate au un sens exact...m-a cuprins o stare de intelegere ciudata, parca stiu de cand lumea rostul vietii, e ca un soi de revelatie care mi-a dizolvat ceata din minte si care m-a pironit intr-o fericire interioara a intelesului. Privesc in jurul meu si ma mir ca nu ne dam mana pe strada, ca nu ne spunem: "te iubesc, da stiu de ce suntem aici, ce experiente extraordinare ti-ai ales si tu, ce minunat e universul tau, si ce frica ne-a fost, imi vine sa rad" Desigur asa a formulat, ceva mai jos, unul din prietenii nostri si ce frumos a spus-o! Da, Romeo Ruse sau cum te-o fi chemand, ca oricum UNA SUNTEM, asa si trebuie sa fie TRAIREA, subiectiva iar a ne-o impartasi e darul tau de inima catre noi...iti multumim! Tot timpul vorbesc cu voi toti, ba aici ba pe mesenger si nu ma mai satur sa particip la bucuria revelatiilor voastre. Aseara un bun prieten imi povestea cum vede si percepe el: 
ben&gina ben : frecventa cred ca s-a schimbat 
ben&gina ben : e altfel de luni 
ben&gina ben : da de ieri 
o_tiganus : e dubla in ultima ora jumate 
ben&gina ben : dar e si altfel 
o_tiganus : posibil-nu stiu 
ben&gina ben : e mai profunda 
o_tiganus : adica contine alt program zici tu? 
ben&gina ben : cred ca acum se asecensioneaza cu adevarat ben&gina ben : cu profunzime 
o_tiganus : interesant
 ben&gina ben : exact cum ai spus tu la inceput, frecventa ne-a aerat 
o_tiganus : si miha zice ca simte ce zici tu 
ben&gina ben : simbata si dumininica m-am simtit foarte linistit, foarte expansionat, dar luni deja era alfel
 o_tiganus : interesant ce zici 
ben&gina ben : exact exemplul cu antena foarte lunga 
o_tiganus : aha 
ben&gina ben : a crescut si mai mult dar nu are baza 
o_tiganus : da,vad ce zici 
ben&gina ben : puternica  si culmea, e ca o undita telescopica o_tiganus : cam asa, peste pescar 
ben&gina ben : a iesit foarte usor tronsonul de sus , subtire, dar a si cazut 
o_tiganus : dragutza imagine
Asteptam sa am cat mai multe "date" de la voi, pentru a continua aceasta postare, si acum am o "imagine" mai limpede despre cum se cam petrec lucrurile.
Ca o observatie generala, toti cei desprinsi de frecventele 3D acum par a-si defini prin cautari intre dimensiuni, identitatea si a merge in frecventa de unde sunt. Ca atare procentele in care se regasesc de la un moment la altul in diferite frecvente este schimbator, ba nu mai au structuri in 4, 5, ba reapar si pe acolo. Cert e ca niciunul nu a revenit in 3D.
Prezenta mental-emotinalului da de furca si celor "intregiti deja acasa", adica in frecventele de unde ei provin, cu atat mai mult celor care inca se cauta intre "dimensiuni".
Aparent socant, totusi sa nu va mire virulenta cu care "Lo Sfidante" mai apare pentru scurte intervale, parca panicat ca nu intelege ca trebuie sa dispara. Uneori da "trairi" nu foarte confortabile. 
Totusi fiecare se simte tot mai familiar cu o anume pace a "predarii". Si din comentariile voastre se vede.
Ametelile, uneori stari de panica, diminuarea parca a gravitatiei, confuzia intre vis si realitate sunt stari prin care multi trec acum. La cei a caror experienta iluzorie s-a bazat excesiv pe detinerea controlului, sunt parca "atacate" exact mijloacele comune de perceptie a realitatii: acuitatea vizuala, auditiva, atentia. Acela e Lo Sfidante. Spera sa va descumpaneasca, el nestiind ca daca ati parasit frecventele 3D, oricum v-a pierdut ca client.