Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 octombrie 2011

Explorari astrale...utile doar...INTELEGERII ADEVARULUI

Stiti bine, cei care ma cunoasteti, ca NU SUNT ADEPT al explorarilor frecventei astralului, din foarte multe motive. 
Cu toate astea, am sa postez astazi aici o experienta de astral a lui David Icke, in speranta ca, prin claritate, va va ajuta sa intelegeti lipsa  TOTALA DE TEMEI in a va increde in cele cinci simturi, daca cumva inca nu sunteti lamuriti:

David Icke a fost invitat în 2003 să țină o prezentare într-o localitate din Brazilia, undeva în pădurea amazoniană. Lui David i-a fost oferit un ceai de ayahuasca - 'planta învățătoare', 'planta zeilor' - folosită de sute de ani de shamani pentru a intra în legătură cu 'dimensiunile zeilor'.

În timpul acestei experiențe, David a 'auzit' o voce care i-a spus cu deosebită demnitate, siguranță și claritate: 'David, te vom duce în locul de unde vii, ca să îți poți aminti cine ești.'

Am fost dus pe un tărâm de necuprins al beatitudinii. Nu exista 'timp' și nu exista 'spațiu'. Totul era. Nu aveam corp, eram doar Conștiință și eram totul. Nu exista separare, polaritate, nu exista negru sau alb, noi sau ei. Eram Infinitul, dar în același timp eram profund conștient ca 'individ', cu propriul meu punct de observație în cadrul întregului. Dacă oamenii ar putea experimenta această beatitudine a Întregului, lumea celor 5 simțuri ar fi transformată. [...] În acea stare de beatitudine pe care o simțeam, energia nu vibra așa cum vibrează în dimensiunea formei și 'lucrurilor'. O simțeam ca o liniște sau ca valurile oceanului mișcându-se încet, în perfectă armonie. 'Acesta este Infinitul, David', a spus Vocea. 'De aici vii și aici te vei întoarce'. Următoarele cuvinte au început să se repete la nesfârșit în mintea mea:

Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie; Iubirea Infinită este singurul adevăr - restul este iluzie.

Vocea a spus că acesta este tot ceea ce avem nevoie să știm, pentru că totul pleacă de la aceasta. [...] Mi s-a spus că ceea ce numim noi Univers este o iluzie holografică similară 'cerului cu stele' proiectat pe tavanul unui planetariu. Singura diferență este că, în cadrul Universului proiecțiile par să fie tridimensionale, căci sunt holograme. Vocea mi-a spus că Universul este o creație a imaginației noastre și că este singura noastră realitate pentru că așa credem noi că este. Universul este cu mult mai mic decât cred oamenii. 'Privește la cerul dintr-un planetariu și pare atât de vast, în realitate însă ajunge doar până la tavan. Crezi că stai acum pe Pământ? Hmmm... ILUUUUUZIE! Te afli acum pe Pământ doar pentru că tu crezi că te afli', a spus vocea. 'Amintește-ți întotdeauna că Iubirea Infinită este singurul adevăr - (tot) restul este iluzie - (tot) restul.'[...]

Dacă vibrează este iluzie. Infinitul nu vibrează; este armonia și Întregimea a totul. Doar ce este iluzoriu vibrează - tot ce este creat de imaginația și amăgirea minții.

[...]Nu există legi fizice. Oamenii de știință creează legi iluzorii care să măsoare un Univers iluzoriu. Nu există 'legi' de nici un fel, pentru că totul este. Crezi că Infinitul are nevoie de 'legi' prin care să se manifeste?

Trăind într-o lume iluzorie

Vocea mi-a explicat că ceea ce noi credem că este lume 'solidă' există pentru că am fost programați să credem asta. Lumea nu este 'în afară' este 'în interior' - în mințile noastre. Corpurile noastre sunt iluzii holografice care nu există așa cum le vedem și le simțim ca fiind reale. Avem nevoie să mâncăm sau să bem pentru că, atât noi, cât și corpurile noastre au fost programate (prin condiționare și manipulare genetică) să credem că avem nevoie. La fel și cu nevoia de a respira. [...] 'Crezi că Infinitul stă la masă?' a spus Vocea. Crezi că Infinitul trebuie să respire, altfel moare? Atunci, de ce, cei din Bucla Temporală (timpul liniar) cred acest lucru?' Răspuns: pentru că se identifică pe sine cu o 'personalitate' fizică subordonată 'legilor' iluzorii și nu cu ceea ce sunt ei în realitate - Infinitul 'Întreg'. [...]

'De ce ai nevoie să zbori într-un avion? Tu ești punctul A și ești și punctul B și totul între aceste puncte. De ce atunci trebuie să folosești un avion să zbori prin tine însuți?'

Apoi Vocea a vorbit despre astrologie. 'Da, Astrologia pare să 'funcționeze' în sensul că anumite tipuri de 'personalități' și obiceiuri pot fi prezise de 'timpul' 'locul' și 'anul' (toate iluzii) în care s-a născut o persoană. Dar de ce este posibil acest lucru? Astrologia 'citește' câmpul vibrațional al Buclei Temporale, și, deși acest lucru poate fi făcut cu multă precizie de cei talentați, continuă să fie doar o iluzie a Rețelei (realității virtuale în care trăim), bazată pe separare și nu pe Întreg.' Vocea mi-a spus că Astrologia este un aspect al Rețelei ce permite manipularea oamenilor în identificarea și mai profundă a sinelui cu personalitățile iluzorii - Sunt Taur, Leu, Gemeni, etc... Se bazează pe ideea separării, a părților, și nu a întregului. 'Crezi că Infinitului i se citește semnul astrologic?' spuse Vocea. 'Crezi că Infinitul consultă un medium în legătură cu 'viitorul' sau merge la cititorul de cărți tarot?' Acestea toate sunt identificări cu personalitatea 'fizică', iar prezicerile acestea de 'viitor' nu sunt decât informații preluate din Bucla Temporală.

Nu există Lumină sau Întuneric

'New Age și religiile cred în existența 'luminii' și a 'întunericului', dar nu există nici lumină, nici întuneric', spuse Vocea. 'Acestea sunt iluzii. Conceptul că este nevoie de lumină pentru a echilibra întunericul este total greșit, iar credința în existența luminii este un concept la fel de separator ca și cel al credinței în întuneric. A crede în 'lumină', înseamnă a crede în 'întuneric', astfel încât credința în 'lumină' creează iluzia energiei sale polare - 'întunericul'. Mai mult decât atât, acestea sunt expresii ale Minții separate de Întreg. Lumina și întunericul sunt iluzii ale Rețelei, create cu scopul de a cauza separare, conflict și frică. Infinitul nu este mai luminos decât este mai întunecat. Este armonia și echilibrul a tot ce este. Nu este bun sau rău, lumină sau întuneric, negru sau alb, masculin sau feminin; doar este - Întregimea a tot. La fel nu există nici demoni,' a spus vocea. 'Dacă Iubirea Infinită este totul, iar restul este iluzie, cum pot fi demonii altceva decât iluzii? Sunt holograme proiectate în imaginația minților înfricoșate și manipulate', spuse Vocea. 'Idea că lumina trebuie să se lupte cu întunericul și cu demonii doar întărește credința în existența lor fizică'. Nu este nevoie să ne 'luptăm' cu nimic, iar cei care fac acest lucru dau și mai multă putere acestora, confirmând că sunt 'reali'. Așa cum am mai spus: luptând împotriva a ceva, devii acel ceva. Dacă oamenilor nu le place experiența curentă, atunci să perceapă o alta, iar manifestarea realității curente va dispare, a spus Vocea. Nu-ți place visul realității prezente, atunci visează o altă realitate.

Vocea a pus accent pe faptul că, pentru a ne putea elibera din iluzia Rețelei, trebuie să ne identificăm cu Infinitul și nu cu o fărâmă de minte înghesuită într-un corp. Dacă ne privim ca fiind infiniți și nu o hologramă într-o 'existență' imaginară, Rețeaua nu ne va mai putea controla, căci nu va mai exista. 'Încetează să mai pui întrebări', a spus Vocea 'și începe să cunoști răspunsurile'. [...] Când punem întrebări, acceptăm faptul că nu cunoaștem răspunsul. Oare Infinitul ar face acest lucru? 'Nu mai pune întrebări și vei știi răspunsul', a spus Vocea, și, modificând replica din filmul Matrix a adăugat: 'Nu întrebarea te înnebunește, ci faptul că o pui'.

Mi s-a arătat o imagine în care niște oameni cădeau în mod metaforic din cer pe un drum ce străbătea un câmp. Vocea mi-a spus că, deoarece Conștiința în Rețea a fost prinsă prin 'reîncarnare' într-un ciclu de intrări și ieșiri înafara Buclei Temporale, oamenii nu sunt condiționați doar de credința unei singure vieți 'fizice'. Ei sunt condiționați de nenumărate experiențe în Bucla Temporală, iar între aceste călătorii 'fizice' ei se află într-un alt stadiu iluzoriu. Astfel încât, ei sunt condiționați și se reîntorc în realitatea Buclei Temporale pentru a fi condiționați și mai mult. De aceea umanitatea a căzut într-un stadiu de condiționare și servitute atât de ușor. Oamenii au mai parcurs acest 'drum' de nenumărate ori. În timp ce mi se spuneau toate acestea, mi s-a arătat un drum din ce în ce mai bătătorit de pașii celor care mergeau pe acest drum, până când a devenit asemenea unui șanț pe un disc de patefon. Continua sa se adâncească tot mai mult, iar cei care mergeau pe acest drum au început să se scufunde tot mai mult în acest 'șanț' întunecat, până când nu s-au mai văzut deloc. 'Este de mirare că oamenii se uită în sus și îl caută pe Dumnezeu?' spuse Vocea. 'Este singurul loc unde pot vedea lumina!"

Vocea i-a mai spus lui David că totul va fi adunat laolaltă în final și 'nici o oaie nu va fi lăsată singură în câmp'. Același lucru i-a fost transmis lui David prin intermediul unui medium:

Nici unul dintre voi nu realizați cât de mult sunteți învăluiți de iubirea Divinității (Tot Ce Este). Este protectoare și călăuzitoare. Totul va fi adus laolaltă la sfârșitul zilei și nici o singură oaie nu va fi lăsată pe câmp.

sursa: site-ul Lucratorul in Lumina - Mesaje prin Channel

Pentru cei AMATORI DE INTELEGERI FACILE, simt nevoia sa fac unele precizari:
IUBIREA la care textul face referire NU ESTE CEVA "de simtit", caci atunci ar intra sub imperiul mintii care te minte ca EA E INIMA !  Apoi trebuie sa nu facem confuzie intre absolutul "că totul va fi adunat laolaltă în final și 'nici o oaie nu va fi lăsată singură în câmp'." si relativul pozitiei de "experimentator aflat in retea", care nu intelege -din minte lenesa- ca acel "in final" poate insemna eoni de timp in experienta 3D...


joi, 20 octombrie 2011

Poate nu ar fi rau sa priviti atent

Ieri sau alaltaieri un prieten mi-a facut cadou un link, pe care nu ma multumesc sa vi-l ofer doar ca atare. Trebuie sa recunosc faptul ca in ultima vreme din ce in ce mai multi se trezesc si nu numai ca VAD ADEVARUL din spatele regiilor si scenariilor, dar ne si impartasesc, cu har, ceea ce ei au inteles. Le sunt foarte recunoscator.


Charles Eisenstein

Viata de dupa bani sau criza civilizatiei

Sa presupunem ca-mi dai 1 milion de dolari cu instructiunea: “Investeste-i profitabil si o sa te rasplatesc din plin.” Am tot ce-mi trebuie, asa ca de ce nu? Asa ca ies cu banii in strada si dau banii la intamplare trecatorilor. Ficaruia 10 mii. In schimb, ficare semneaza o hartie pe care scrie “iti datorez 20 de mii de dolari platibili in 5 ani”. Revin la tine si-ti zic: “priveste angajamentele de plata! Ti-am generat un retur pe investitie de 20% pe an!” Tu esti foarte fericit si-mi platesti un comision urias.
Acum am un morman de angajamente de plata (AP) pe care le folosesc pentru a imprumuta si mai multi bani pe care-i imprumut la si mai multi oameni sau le vand altora ca si mine, care fac ca mine. Cumpar si asigurare pentru a contracara incapacitatea de plata a celor imprumutati platind cu aceleasi AP-uri! Asa merge treaba de jur imprejur, fiecare imprumut devenind capitalul cuiva pe baza caruia sa imprumute si mai multi bani. Suntem flamanzi dupa comisioane si bonusuri uriase pentru ca valoarea de fatada a tuturor asset-urilor pe care le-am creat pornind de la acel un milion de dolari a devenit de 50 de ori mai mult.
Si vine ziua in care prima transa de AP-uri intarzie. Dar ghici ce? Persoana care a semnat AP-ul nu poate sa plateasca rata chiar acum! De fapt, o mare parte din imprumutati nu pot. Incerc sa ascund aceasta situatie rusinoasa cat pot de mult dar in scurt timp devii suspicios. Vrei milionul de dolari plus castigul inapoi – cash. Incerc sa vand AP-urile si derivatele pe care le detin dar fiecare este suspicios si nimeni nu este interesat sa cumpere. Firma de asigurari incearca sa-mi acopere pierderile dar poate sa faca asta doar vanzand AP-urile pe care le-a primit de la mine!
Asa ca, intr-un final, Guvernul vine si cumpara AP-urile, face un plan de salvare a firmei de asigurari si a tuturor detinatorilor de AP-uri. Valoarea lor este mult peste un milion de dolari acum. Eu si cu amicul meu ne retragem cu banii castigati. Fiecare din cei multi platesc daunele. Acesta este primul nivel din jocul derulat de catre industria financiara in ultimul deceniu. Este un transfer masiv al bunastarii catre elita financiara alimentata de catre platitorii de taxe si impozite, corporatii multinationale si guverne si in ultima faza de catre munctorii din tari straine care au preluat datoriile USA indirect prin salarii mult mai mici. Oricum, sa vedem criza actuala ca rezultatul unei mari smecherii inseamna sa ratam adevarata stare de lucruri.
Cred ca toti simtim ca ne apropiem de sfarsitul unei ere. La un nivel superficial, este sfarsitul manipularii finantelor-cazino necontrolate. Dar efortul elitelor politice si economice de a repara criza la acest nivel doar dezvaluie adevaratele adancuri. De fapt, criza merge direct pana la fund. Criza a aparut direct din natura banilor si a proprietatii in ziua de azi si va persista si se va intensifica pana cand banii se vor fi transformat complet. Este un proces care tine de decenii si care se afla pe ultima suta de metri. Criza si colapsul sunt construite direct in fundatia ideii de bani asa cum il cunoastem in ziua de azi. Asta este pentru ca banii cauta dobanda, poarta dobanda si, intr-adevar, s-au nascut din dobanda. Ca sa vedem cum functioneaza aceste lucruri, sa se intoarcem la ca cateva concepte de baza in finante. Banii se creaza in momentul in care cineva solicita un imprumut de la o banca (sau mai recent, un imprumut deghizat de la alte feluri de institutii). O datorie este o promisiune ca se va plati in viitor ceva ce se cumpara azi; cu alte cuvinte, a imprumuta bani reprezinta o amanare a comertului. Primesc ceva acum (cumparat cu banii imprumutati) si ma angajez sa ofer ceva in viitor (un bun sau un serviciu ce-l voi vinde in schimbul banilor cu care voi achita imprumutul). O banca sau oricare alt creditor iti va acorda creditul doar daca exista o siguranta ca vei produce bunuri sau produse de valoarea banilor imprumutati. Aceasta “siguranta” este inclusa in contract sub forma de grantie si asta implica rating-ul creditului.
De fiecare data cand folosesti bani, tu, esential vorbind, zici: “am facut cutare lucru sau serviciu care are valoarea echivalenta a ceea ce vreau sa cumpar”. Daca acei bani sunt bani imprumutati, tu zici de fapt ca vei crea acel bun sau serviciu in viitor. Acum intra in scena dobanda. Ce motiveaza o banca sa imprumute bani cuiva de la bun inceput? Este dobanda. Dobanda alimenteaza mecanismul crearii banilor azi. De ficare data cand banii sunt creati din dobanda, necesitatea de a crea bani in viitor se intampla in mod automat. Cantitatea de bani trebuie sa creasca in timp, ceea ce inseamna ca volumul de bunuri si servicii trebuie sa creasc in timp in acelasi fel.
Daca volumul banilor creste mai repede decat volumul de produse si servicii avem inflatie. Daca cresterea este temperata, de exemplu din cauza incetinirii creditarii, avem falimente, recesiune si deflatie. Guvernele pot suplimenta sau reduce stocul de lichiditati in mai multe feluri. Prima, poate crea bani imprumutand de la Banca Centrala, sau in SUA de la Federal Reserve. Acesti bani se materializeaza in depozite bancare care confera bancilor o margine mai generoasa care le permit sa relanseze creditarea.
Vedeti, capacitatea unei banci de a crea bani este limitata de niste reguli. In mod normal, o banca trebuie sa detina lichiditati (sau depozite in banca centrala) egale cu aproximativ 10% din totalul depozitelor clientilor. Restul de 90% pot fi imprumutati, implicit pot crea bani noi. Acesti bani se intorc ca depozite in banci permitand o alta sarja de 81% din ei (90% din 90%) catre imprumuturi noi. In acest fel, ficare 1 dolar din depozitul initial sfarseste ca 9 dolari noi, creati din nimic. Guvernul cheltuind bani imprumutati de la banca centrala provoaca crearea banilor noi (bineinteles ca asta depinde de disponibilitatea bancilor de a oferi credit. In cazul inghetarii creditarii, bancile aduna rezervele in exces iar injectarea de bani de la guvern are putin efect). O alta cale de a mari cantitatea banilor este sa se reduca limita inferioara a lichiditatii necesare. In practica asta se intampla destul de rar, sau cel putin nu direct. Oricum, in ultimul deceniu tot felul de organizatii non-bancare care ofereau credite au taiat din aceasta limita cu ajutorul unui sistem de instrumente financiare greu de deslusit, le-am auzit tot timpul la stiri dar pe care nimeni nu le-a inteles. Rezultatul este ca 1 dolar nu a fost exploatat de 9 ori peste valoarea originala ci chiar de pana la 70 de ori sau chiar mai mult. Asta a permis un retur pe investitie mult peste 5% oferita de activitatea bancara traditionala, impreuna cu pachete de “compensatii” mult peste cele mai salbatice vise ale avarilor. Fiecare dolar creat vine din start cu 1 dolar datorie din cauza dobanzii. Datoria este achitata, daca se intampla, fie cu bunuri si servicii, fie cu alti bani imprumutati care la randul lor pot fi achitati cu si mai multi bani imprumutati... dar intr-un final acesti bani sunt folositi pentru a cumpara bunuri si servicii. Banii de dobanda trebuie sa vina de undeva. Imprumutand mai multi bani pentru a plati dobanzi pentru un imprumut existent doar amana ziua in care necesitatea de a crea bunuri sau servicii este singura solutie.
Tot sistemul alimentat cu bani-dobanda functioneaza bine cat timp volumul bunurilor si serviciilor transformate in bani continua sa creasca. Criza pe care o avem azi exista, pe de o parte din cauza banilor care au fost creati prea rapid fata de bunuri si servicii si mai ales, mult mai repede decat sustenabilitatea intregului sistem. Exista 2 cai de a iesi din aceasta situatie: inflatie si mai mare sau colaps. Fiecare din aceste 2 solutii preasupune distrugerea banilor. Convulsiile actuale ale elitelor politice si financiare incearca in mod pueril sa contracareze ambele posibilitati. Principala problema pe care o au este sa impiedice evaporarea banilor datorita falimentelor rasunatoare in sistemul bancar, pentru ca, nu-i asa, sunt banii lor la mijloc.
Dar avem o criza mult mai profunda care se petrece acum, o criza in crearea de bunuri si servicii care sunt fundatia banilor cu care putem incepe orice. Aceasta criza a dat nastere colapsului imobiliar din SUA care dupa multi, este principalul vinovat. Ca sa intelegem aceste lucruri, sa lamurim sensul termenilor “bun” sau “serviciu”. In termeni economici, aceste cuvinte se refera la ceva ce se schimba cu bani. Daca stau dadaca pentru cineva pe gratis, economistii nu considera asta un serviciu. Nu poate fi folosit pentru a plati o datorie financiara. Nu ma pot duce la supermarket zicand: “am avut grija de copii vecinului azi dimineata, asa ca va rog sa-mi dati hrana”. Dar daca deschid o gradinita particulara si taxez parintii, am creat un “serviciu”. Produsul intern brut (PIB) creste, si, conform economistilor, bunastarea tarii creste.
Acelasi lucru este valabil si in cazul in care tai o padure si vand cheresteaua. Cat timp padurea e acolo, inaccesibila, nu este un “bun” profitabil. Devine un “bun” cand construiesc un drum forestier, angajez muncitori, tai padurea si o transport la client. Practic convertesc padurea in cherestea si PIB-ul creste. In mod similar, daca creez o melodie pe care o distribui gratuit, PIB-ul nu creste iar societatea nu este considerata mai bogata, in schimb daca o ascund dupa copyright si o vand, devine un “bun”. Sau pot cauta si sa gasi o societate care foloseste plante medicinale si alte metode pentru a se vindeca, sa le distrug cultura si sa-i fac dependenti de medicina farmaceutica pe care trebuie sa o cumpere, sa-i expropriez sa nu poata practica agricultura, fiind nevoiti sa cumpere hrana, sa curat tinutul si sa-i angajez pe toti pe o plantatie de banane si bang, am facut lumea mai bogata! Am adus diverse functii, relatii si resurse naturale in imparatia Banului.
Esential vorbind, pentru a avea crestere economica si pentru a sustine banii (bazati pe datorie) trebuie sa capitalizam cat mai mult natura si relatiile unter-umane. De exemplu, acum 30 de ani marea parte din hrana era preparata in casa; azi aproximativ 2 treimi din hrana este preparata in afara caminului, in restaurante sau fabrici care alimenteaza supermarketuri. O functionalitate candva gratis, gatitul a devenit un “serviciu”. Si suntem mai bogati si datorita acestui lucru. Corect? Un alt mecanism care contribuie la cresterea economica de 30 de ani, cresterea si ingrijirea copiilor, nea facut mai bogati. Acum suntem eliberati de grija copiilor nostri. Platim experti care fac treaba mult mai eficient.
In vremuri apuse, entertainment-ul era de asemenea gratis, bazat pe participare. Ficare putea canta la un instrument, face vocal, juca intr-o piese de teatru. Acum 75 de ani in SUA, fiecare oras de provincie avea fanfara proprie si o echipa de baseball. Azi platim pentru aceste servicii. Economia a crescut. Hooray!
Criza cu care ne confruntam azi a iesit din faptul ca aproape nu mai exista capital social, cultural, natural sau spiritual care poate fi convertit in bani. Secole, milenii de creare de bani aproape in continuu ne-a adus la faza in care nu mai exista aproape nimic de vanzare. Padurile noastre sunt distruse dincolo de capacitatea de a le repara, solul este sleit si spalat de ape, s-a pescuit peste masura, capacitatea pamantului de a reintegra gunoaiele produse este saturata. Comoara umanitatii formata din cantece, povesti, imagini si simboluri au fost cumparate si puse sub semnul copyrightului. Orice fraza sau vorba desteapta a fost transformata in slogan protejat de trademark. Abilitatile si realtiile interumane ne-au fost luate si apoi re-vandute si am ajuns in faza in care depindem de straini, implicit de bani, pentru lucruri pe care omul nu a fost niciodata nevoit sa plateasca cu bani pana de curand: hrana, adapost, imbracaminte, ingrijirea copiilor, gatit. Viata in sine a devenit un bun de consum. Azi ne vindem si ultimele vestigii ale existentei noastre: sanatatea noastra, biosfera, chiar si creierele. Acesta este procesul care incheie aceasta perioada. Este aproape gata, mai ales in america si in civilizatia occidentala. In tarile in curs de dezvoltare inca mai exista oameni care traiesc in culturi bazate pe ideea de a darui, unde bunastarea naturala si sociala nu este inca subiect al ideei de proprietate. Globalizarea este procesul de a smulge aceste resurse pentru a alimenta masina de bani, flamanda de crestere economica. Si cu toate astea, decopertarea acestor resurse se apropie de limita deoarece nu mai este nimic de luat, odata, apoi pentru ca buzunarele ticsite incep sa nu mai suporte presiunea. Rezultatul este ca cantitatea de bani in circulatie, implicit cantiatea de datorii, de cateva decenii incoace a depasit de cateva ori capacitatea de a produce bunuri si servicii. Este in stransa legatura cu problema clasica de supra-oferta in economiile capitaliste. Criza Marxiana a capitalului se reflecta in viitor pe cat de adanc pe atat de constant, industriile cu profit foarte mare si piete pot fi create pentru a compensa cercul vicios al caderii preturilor, scaderii salariilor, consumerism deprimant si supra-productie in industriile mature. Continuitatea capitalismului, asa cum il cunoastem depinde de capacitati infinite de industrii pentru a transforma cantitati infinite de resurse sociale, naturale, culturale si spirituale in bani. Problema este ca aceste resurse sunt finite si cu cat se apropie mai mult de consumarea completa, cu atat exploatarea lor devine mai dureroasa. Asadar, concomitent cu criza financiara aven o criza ecologica si o criza a sanatatii. Fiecare dintre acestea este intr-o legatura intima una cu cealalta. Nu mai putem sa transformam mai mult sanatatea noastra in bani fara a ameninta baza vietii. Confruntata cu consumul limitat al resurselor naturale, capitalul financiar a incercat sa amane inveitabilul practic auto-devorandu-se. Lovitura dot-com din anii 90 a arata ca aceasta crestere a productiei nu a tinut pasul cu inmultirea banilor. Foarte multi bani in exces circulau liber in mod isteric cautand un loc de unde sa poata sa-si extraga bunurile sau serviciile. Deci, pentru a amana colapsul inevitabil, Federal Reserve a taiat dobanzile si a relaxat conditiile de politici monetare pentru a permite ca vechile datorii sa fie rascumparate cu credite noi (in loc de bunuri si servicii). Noile bunuri si servicii financiare erau niste idiotenii, artifacte ale contabilitatii eronate la scara mare care cuprindea intreg sistemul.
Tot felul de profitori au observat ca schema Bernard Madoff Ponzi nu era foarte diferita de sistemul piramidal bazat pe solutii de imprumuturi si alte intrumente, care in sinea lor au creat aceasta bula ca sitemul Madoff, care nu putea exista si functiona decat cu injectarea exponentiala a banilor noi. Asa a devenit un simbol a timpurilor moderne, chiar mai mult decat banuiesc oamenii. Nu este doar sistemul piramidal practicat de catre cazino-economistii de pe Wall Street. Sistemul economic la scara mare bazat pe transformarea continua a resurselor naturale in bani este cat se poate de ne-sustenabila. Este ca un foc de tabara care trebuie sa arda cat mai inalt in ciuda faptului ca conbustibilul este pe terminate. Exact cum focul desface legaturile atomice in materiale in timpul procesului de ardere eliberand lumina si caldura, la fel si economia consuma resursele naturale eliberand energie libera, numita bani. Numai un nebun poate crede ca un foc poate arde si mai sus, cand cantitatea de combustibil este limitata. Pentru a desfasura metafora mai mult, se practica dezindustrializarea si capitalizarea sa pentru a crea mai multa caldura pentru a crea mai mult combustibil. Conform celei de-a 2-a reguli a legii termodinamicii, cantitatea creata intotdeuna va fi mai mica decat cantitatea consumata pentru a crea acel lucru. In mod evident, imprumutarea de bani noi pentru a achita rata si dobanda nu poate dura prea mult, dar asta este ce a facut “economia” in ultimii 10 ani.
Si totusi, daca abandonam aceasta cale tot trebuie sa ne confruntam cu problema epuizarii resurselor. Majoritatea propunerilor pentru rezolvarea crizei actuale implica gasirea de si mai multe resurse naturale. Fie forarea de mai multe puturi petroliere, pavarea spatiilor verzi sau reglementarea puterii de cumparare, tinta este relansarea cresterii economice adica sa se mareasca baza de bunuri si servicii. Adica sa se gaseasca lucruri noi pe care noi sa le putem plati. Azi, de neconceput pentru inaintasii nostri, am ajuns sa platim apa si muzica. Ce a mai ramas de convertit in bani? Un colaps este pe drum, nu poate fi evitat; intr-adevar suntem in umbra sa. Raspunsul guvernelor, sustinerea temporara a industriilor, a fost o tentativa de a propti turnul de bani care este peste cantitatea de bunuri si servicii promise. Usor de anticipat, aceasta injectie de capital in aceste industrii este un esec mizerabil. Urmatorul demers, masivele pachete de stimulare recomandate de catre administratia Obama vor esua la fel de lamentabil dar la un nivel mult mai esential. Va esua pentru ca nu mai incape: natura este incapabila sa mai primeasca cantitatile de gunoi si reziduri fara a ameninta si chiar distruge baza ecologica a civilizatiei noastre, oamenii sunt incapabili sa suporte o dezbinare sociala si mai accentuata, organismele vor fi slabite si incapabile de a supravietui intr-un mediu toxic. Faptul ca am reusit sa suprasaturam piata de credit relfecta clar faptul nu mai avem mare lucru ce poate fi converit in bani. […] Acest suport guvernamental va reusi, in cel mai bun caz sa amane inveitabilul cativa ani timp in care masinaria economica va secatui complet si ultimele resurse ale naturii, spiritului, corpului si culturii. Cand aceste vestigii ale bunastarii comune vor fi disparut, nimic nu va sta in calea unei inflatii rapide iar valutele se vor prabusi la nivel mondial.
Criza actuala este de fapt ultima faza a procesului care a inceput in anii 1930. Solutiile succesive pentru problema fundamentala a cresterii volumului de bani cu valoarea dobanzilor a ajuns rapid la saturatie. Prima solutie efectiva a fost razboiul, solutie care a devenit permanenta incepand cu anul 1940 si pana azi. Din nefericire, sau mai bine din fericire, armele nucleare si o anume stare de constiinta publica au limitat escaladarea fara limita a masurilor militare. Alte solutii, cum ar fi globalizarea sau dezvoltarea bazata pe tehnologie au permis crearea de noi bunuri si servicii inexistente pana acum. Dar si acestea, odata epuizate vor readuce lumea la faza de exploatarea a resurselor care vor fi reusit sa se autorecupereze. In schimb daca nu gasim resurse ce pot fi exploatate repede riscam sa plonjam in nivele nebanuite de saracie, mizerie si alienare care nu pot fi amanate mult timp.
In fata crizei care loveste, oamenii se intreaba ce pot face sa se apere? “Sa cumpara aur? Sa adun hrana la conserva? Sa construiesc un adapost solid intr-o zona retrasa? Ce ar trebui sa fac?” As dori sa sugerez un alt tip de intrebare: “Care este cel mai frumos lucru pe care-l poti face?” Vedeti, cresterea crizei prezinta o oportunitate fantastica. Deflatia, distrugerea banilor este doar un rau categoric daca crearea banilor este un bun categoric. Oricum, puteti vedea din exemplele pe care vi le-am dat ca aceasta creare a banilor ne-a facut pe toti mai saraci. In mod interesant, distrugerea banilor are potentialul de a ne imbogati pe noi toti. Ne ofera oportunitatea de a ne recastiga resursele universale din ghearele banilor si a proprietatii.
Vedem de fapt aceste lucruri cum se intampla de fiecare data cand se contureaza o recesiune economica. Oamenii nu mai sunt capabili sa plateasca pentru diverse bunuri si servicii si trebuie sa se bazeze pe familie prieteni si vecini. Cand nu mai exista bani pentru a facilita tranzactiile, economiile bazate be schimb reciproc se formeaza, un altfel de tip de bani apar. Oricum in mod absurd, oamenii si institutiile tin disperati cu dintii si unghiile de starea actuala nu care cumva sa se intample asta. In mod instinctiv, prima reactie la o criza economica este ca toata lumea sa faca si sa tina cati mai multi bani accelerand procesul de a ransforma tot ce au in bani. La nivel sistemic, cererea de credite genereaza o presiune fantastica care duce la masuri ciudate. Putem vedea cum se foreaza dupa petrol in Alaska, in oceane si asa mai departe. Timpul a sosit ca procesul sa se inverseze, lucrurile sa inceapa sa migreze din zona bunurilor si serviciilor inapoi catre zona bunurilor comune, reciprocitatii, auto-suficientei si al partajarii in interiorul comunitatii. Trebuie sa fim constienti: asta se va intampla oricum, imediat dupa prabusirea banilor, oamenii isi vor pierde locurile de munca sau vor deveni prea saraci pentru a cumpara lucruri cu bani. Oamenii vor incepe sa se ajute reciproc si comunitatile reale vor incepe sa reapara.
Intr-e timp, tot ce facem pentru a proteja resursele naturale si sociale de la a fi acaparate de transformarea lor in bani vor grabi si vor atenua severitatea colapsului. Fiecare padure salvata de la taiere, fiecare constructie oprita, fiecare grup cooperativ infiintat, fiecare invatat sa se vindece sau sa-si construiasca propria casa, sa-si pregateasca hrana, sa repare, sa creeze bunuri fara a se amesteca in ciclul proprietatii si banilor va scurta durata de viata a Masinii. Gandeste-te la asta in felul urmator: daca in acest moment nu depinzi de bani pentru o parte din necesitati sau placeri, colapsul sistemului monetar nu va fi asa de dur resimtit asupra ta. Acelasi lucru se aplica si la nivel social. Orice organizatie sau retea sociala, comunitati sau institutii sociale care nu este un vehicul al transformarii vietii in bani vor sustine si vor imbogati viata de dupa bani.
In alte parti am descris sisteme monetare alternative bazate pe credit mutual care nu duc la conversia a tot ceea ce este bun, adevarat si frumos in bani. Aceasta atitudine declanseaza o atitudine umana fundamentala, aceea de o constiinta de sine diferita de ceea ce se intampla azi. Nu va mai fi adevarat conceptul de “mai mult pentru mine inseamna mai putin pentru tine”. La nivel personal, cea mai profunda revolutie pe care o putem declansa este trezirea unei constiinte de sine, in identitatea noastra. Eul separat, sugerat de Descartes sau Adam Smith se apropie de capat devenind o idee uzata. Vom intelege, intr-un sfarsit natura interconectata a lucrurilor, cu noi fiind parti active din tot ceea ce numim viata. Interesul personal este o facatura care da iluzia acestei uniuni pentru ca cauta cresterea individuala cu pretul a ceva exterior, altceva. Probabil multi din cei care citesc acest eseu sunt de acord cu principiul interconectarii, fie dintr-un punct de vedere Buddhist sau ecologic. A venit timpul sa facem asta. Este timpul sa intram in spiritul daruirii care implica sentimentul de non-separare. Devine din ce in ce mai evident faptul ca “mai putin pentru tine” (in toate dimensiunile acestui concept) inseamna “mai putin si pentru mine”. Ideologia cresterii perpetue ne-a adus intr-o faza a saraciei asa de apasatoare ca tanjim dupa o gura de aer curat. Aceasta ideologie si civilizatia construita pe ea este cea care se prabuseste acum.
Tot ce facem individual si colectiv pentru a amana sau rezista colapsul va face treaba mult mai dificila. Trebuie sa incetam sa rezistam revolutiei fiintei umane. Daca dorim sa supravietuim multiplelor crize care se desfasoara acum, nu trebuie sa cautam sa supravietuim cu orice pret. Aceasta este esenta separarii de tot; ne agatam de un trecut muribund. In schimb, sa ne orientam atentia catre reuniune si gandire in spiritul de “ce putem darui”. Cum putem contribui fiecare dintre noi la o lumea mai buna? Aceasta este responsabilitatea fiecaria dintre noi si singura certitudine existenta. Mai concret, trebuie sa ne implicam in distrugerea banilor in mod constient in loc sa facem asta inconstient prin colapsul economic. Daca ai bani pentru investitii, investeste-i in activitati care in mod explicit cauta sa construiasca comunitati, sa protejeze natura si sa apere bunurile comune. Asteapta-ta la zero castig sau pierderi in procesul de retur pe investitie, acesta este un semn bun ca nu convertesti in mod inconstient lumea si viata in si mai multi bani. Chiar daca ai sau nu ai bani pentru investitii poti recupera ce a fost vandut facand cativa pasi in afara economiei cu bani. Tot ce inveti sa faci pentru tine sau pentru alti oameni fara sa platesti cu bani pentru asta, orice folosire a materialelor aruncate la gunoi, orice faci sau construiesti in loc sa cumperi, sa oferi in loc sa vinzi, fiecare aptitudine sau talent ce-l inveti sau inveti pe altii va reduce imparatia banilor si va ajuta tranzitia. O lumea a daruirii, un ecoul al societatilor primitive bazate pe ideea de a oferi, o retea eco-logica si invataturile spirituale apuse se afla chiar deasupra noastra. Ne atinge strunele inimii si ne trezesc starea de generozitate. Vom raspunde la timp inainte de consumarea ultimelor firmituri ale frumusetii pe acest pamant?
Traducere si adaptare de George Gabor (gaborg [at] gmail [dot] com) dupa un eseu scris de Charles Eisenstein.
Versiunea in engleza poate fi gasita pe http://www.realitysandwich.com/money_and_crisis_civilization
Traducerea recunosc ca este plina de greseli. Sunt deschis la corecturi in orice moment.


marți, 18 octombrie 2011

interferente

DRAGI PRIETENI,
Deoarece este pentru a treia oara cand exista o corespondenta intre nivele crescute de frecventa/vibratie si disparitia netului –sa zicem ca deocamdata neafectand chiar pe toata lumea- ma simt dator sa ma gandesc ca este posibil sa fie ca urmare a unei interferente –deloc surprinzatoare- intre manifestarile universului si tehnologiile noastre.
Nu ar trebui sa fim uimiti, avand in vedere ca TOTUL este o manifestre vibratorie, ci dimpotriva va fi util sa cream premizele pentru alternative, ceea ce nu va fi chiar simplu, in nici un domeniu.
Oricum, pentru sistem apar provocari greu de surmontat, avand in vedere faptul ca suntem pe de-a intregul sub tehnologia informatica computerizata, cu repercusiuni majore si pentru individ. Oricum, scriu aceste randuri tocmai pentru a fi de folos individualitatilor care INCA NU AU INTELES sau nu au reflectat suficient la asta si nu si-au luat masurile asiguratorii proprii, in eventualitatea PROBABILA ca asa va fi.
Fiecare are capacitate de a “vedea” in el insusi in ce masura este dispus sa acorde credit acestor cuvinte, si va sti desigur ce are de intreprins, in acord cu propriile sentimente.
In eventualitatea ca acest “sat planetar” va redeveni un spatiu vast pentru perceptiile noastre si nu vom mai putea comunica asa cum inca o facem, vom privi iar, mult mai atent, la proximitatile noastre si desigur, vom creea de la acel nivel. Doresc fiecaruia din voi mult calm si intelepciune, cu drag, octav
Unul din linkurile , nu putine, care acum circula intens:
http://www.galacticchannelings.com/romana/major_happenings.html

DESI SUNT, doar partial de acord

DRAGILOR,
primesc foarte multe mesaje, din multe directii si prin amabilitatea multor prieteni, carora le multumesc. Arareori insa le si fac publice, deoarece contin si informatie viciata. De cele mai multe ori, punctul de unde este perceputa realitatea, prezinta un anumit grad de partialitate, care o face inoperanta pentru alte constiinte. Acesta insa imi pare destul de usor de inteles de catre multi, punand sper ACCENTUL pe DISCERNAMANT, in aparentele ALEGERI, de aceea am ales sa-l postez, cu multumiri Biancai.
As mai adauga ca am fost martor al multor ALEGERI, si multe mi-au aparut ca fiind...foarte hazardate...NAMASTE.

Georgi Stankov 
1.1
ASCENSIUNEA 2012 – UN  PROCES IN DESFASURARE
Ascensiunea este Separarea Grâului de Neghină
Mesaj descărcat în 1 Octombrie 2011 (nu are data editării)

Ultimele decenii din istoria omenirii sunt marcate de o bătălie severă în dimensiunile a 4-a, a 5-a şi mai înalte, între forţele întunericului - Puterile care Sunt - aşa-numitele rase "Şase Rase Nesacre" (rasele Grii, Reptilienii, Zeta Reticuli, etc ), actualii controlori ai pământului -  pe de o parte, şi Forţele Luminii (Federatia Galactica, Frăţia Albă, etc) - pe de altă parte.
Această bătălie are repercusiuni enorme în dimensiunea a 3-a de pe pământ, bătălie despre care marea majoritate a entităţilor umane nici măcar nu sunt conştiente. Majoritatea adormită a fiinţelor umane, sunt sclavii involuntari ai Puterilor care Sunt, care execută această înrobire perenă prin împuterniciţii lor.
Aceştia din urmă au o agendă ascunsă, pentru a crea o Nouă Ordine Mondială, având ca unul dintre principalii lor purtători de cuvânt, pe Kissinger - fostul secretar de stat al SUA - recent proclamat cu voce tare la televiziune.
În acest scop, în ultimile decenii ei au corupt sistemul financiar la nivel mondial, transformându-l  într-o uriaşă schemă Ponzi 1), care se bazează exclusiv pe crearea de noi datorii şi de bani din nimic.
Şeful vinovaţilor este FED (The Federal Reserve System – cunoscut ca şi Federal Reserve, şi informativ ca Fed – este sitemul central bancar al Statelor Unite – Wikipedia) şi băncile private americane şi anglo-saxone, care deţin această bancă centrală, urmată de BCE şi alte bănci centrale. Mulţi dintre directorii executivi ai acestor societăţi financiare, sunt clone umane, create prin inginerie genetică de rasele numite Şase Rase Nesacre, şi în primul rând, de către Grii. Această cunoaştere va deveni o piesă centrală a informaţiilor din Revelaţiile şi Necazurile, care vor avea loc în toamna acestui an.
Prin urmare, singurii oameni care ştiu exact ce se va întâmpla în vremurile din urmă, sunt proxeneţii forţelor întunericului, cunoscuţi de asemenea sub numele de Illuminati - Guvernul Ascuns - Puterile Noii Ordini Mondiale - Cele 13 Familii de Guvernământ, etc, şi super-serviciile secrete, care au fost angajate în asocierile clandestine, în principal în subteran, cu cele Şase Rase Nesacre.
Ei toţi au creat numeroase tehnologii noi, inclusiv OZN-uri şi alte vehicule, în timp ce suprimau sistematic punerea în aplicare a numeroase brevete şi tehnologii noi, necesare întregii populaţii.
De exemplu, tehnologia curată pentru producerea hidrogenului şi a oxigenului din apă - drept combustibil pentru toate tipurile de motoare cu combustie internă - este disponibilă de mai multe decenii, dar în mod deliberat a fost suprimată de către societăţile petroliere, care sunt în mâinile forţelor întunecate. Scopul final al unor astfel de practici nefaste, este înrobirea omenirii.
Cu toate acestea, în acest moment, acest lucru nu mai este în planul omenirii, deoarece Forţele Luminii vor avea de asemenea, un cuvânt de spus pe această temă. Există anumite categorii de lucrători de lumină, care de asemenea sunt informaţi asupra celor ce se întâmplă în spatele scenei.
Cu toate acestea, marea majoritate a seminţelor stelare, sunt fie complet ignorante în privinţa rolului forţelor întunecate în modelarea umanităţii, fie preferă să-şi închidă ochii - în timp ce aceste fapte pot fi într-adevăr foarte înfricoşătoare, fie îşi exprimă temerea de a nu ajuta procesul corpului de lumină şi Ascensiunea.
Unele dintre aceste fapte trebuie să fie făcute publice foarte curând.
Informaţia este Lumină, iar acolo unde  există Lumină, nu există nici un rău.
În acest an, activităţile desfăşurate de forţele întunecate trebuie să fie complet blocate, astfel încât acestea  forţe să nu-şi mai poată exercita influenţa deplorabilă asupra omenirii, înainte de Ascensiune.
*
In timp ce fortele intunericului doresc să păstreze status quo-ul, Forţele Luminii pregătesc planeta noastră  - şi marea majoritate a omenirii - pentru Ascensiunea în dimansiunea a 5-a.
Schimbarea finală a pământului – eveniment cunoscut în Biblie sub numele de Răpirea - va fi realizată pe 21 Decembrie 2012. Planeta noastră se va împărţi apoi în două planete, aşa cum deja am mai discutat:
1) Planeta A va urca în 5-a dimensiune şi
2) Planeta B va rămâne în actuala dimensiune a 3-a, unde va experimenta imense dezastre naturale, în timpul şi după schimbare, şi se va degrada încet către o densitate adâncă şi separare faţă de  Unul.
Aşa cum am mai spus deja, planeta B va fi un iad viu. Partea din entităţile umane încarnate care vor decide să trăiască în continuare în separare, vor trăi pe planeta B, sau, vor părăsi pământul înainte de Ascensiune. Puterile care Sunt vor avea control deplin pe această planetă.
Ele se pregătesc de o lungă perioadă de timp pentru acest eveniment, fiind pe deplin conştiente de faptul că în ultimii doi ani de Revelaţii (apocalipsa) şi Necazuri, vor pierde controlul asupra omenirii şi pământului. Tot ceea ce-şi  doresc toţi în prezent, este să supravieţuiască cumva schimbării şi să-şi continue ca de obicei afacerile pe planeta B. În acelaşi timp, ei fac tot posibilul pentru a reţine lângă ei, pe Planeta B, cât mai multe fiinţe umane dorminde, acestea reprezentând recolta din aceste vremuri de încercări.

Forţele Luminii şi sufletele extrem de evoluate de pe pământ, fac tot posibilul să trezească cât mai multe fiinţet încarnate, astfel încât acestea să poată face propriile lor alegeri pe baza voinţei lor libere şi prin cunoaştere personală.
Iată alternativele perntru umanii netreziţi încă :
1) Să se trezească şi să se înalţe cu Pământul în dimensiunea a 5-a,
2) Să părăsească pământul şi să se ducă înapoi în tărâmurile de origine ale tuturor sufletelor, sau...
3) Să rămână pe o planetă catastrofală, degradantă şi să experimenteze tot mai mult răul care se amplifică.
*
Toate sufletele evoluate vor ascensiona. Această categorie include toate semintele stele (lucrătorii în lumină), fiinţele indigo, cristaline, şi copii curcubeu (sufletele vechi) şi sufletele cele mai adulte.
Conform modelului de lucru al vârstei sufletului - dezvoltat de autor - toate sufletele adulte şi vechi vor ascensiona. Estimările sunt că pe Pământ există în prezent aproximativ 4-8% suflete vechi şi aproximativ 25-30% suflete adulte.
Pe durata Sfârşitului Timpurilor, populaţia de Suflete Adulte se va transmuta în Sufletele Vechi, iar cele mai multe Sufletele Vechi (seminţele stelare) vor ascensiona în dimensiunea a 5 –a, înainte de Ascensiunea în Masă. Trecerea de la un ciclu de vărstă al sufletului, la alt ciclu, este asociată cu o profundă confuzie, care rezultă din noua orientare psiho-mentală şi energetică a entităţilor încarnate pentru a se conforma cerinţelor noii categorii de vârstă a sufletului.

Sufletele Adulte şi-au explorat dimensiunea lor interioară în ultimii 3.000-4.000 de ani pe Pământ, prin numeroase încarnări, în diferite medii culturale, rase, poziţii sociale şi destine dramatice. Adesea, aceste suflete au ales rolul de martir, exprimându-şi acordul să devină victime ale unor suflete tinere, care au  experimentat făptaşul şi stingătorul de vieţi omeneşti, în această categorie suflete.
Asta este o parte din "cădea din har", prin care fiecare suflet trebuie să treacă. Astfel de implicaţii şi de experienţe intense umane, crează karma necesară, care trebuie să fie eliberată / prelucrată pas cu pas în încarnările următoare, atunci când creşte capacitatea de a arăta compasiune, iubire şi înţelegere, în cursul unei experienţe dureroase. Acesta este obiectivul principal al sufletului din categoria vârsta adultă.
Prin urmare, în această categorie de vârstă a sufletului, entităţile trebuie să lucreze în karma lor, fie prin consimţământul de a deveni victime ale altor suflete tinere, fie preluând responsabilitati pentru alte suflete, care au nevoie de sacrificii uriaşe din partea lor. În timpul acestui ciclu de vârstă, sufletul adult experimentează rareori momente de împlinire şi fericire. El trebuie să trăiască prin mai multe momente stresante şi să verse multe lacrimi. Din acest motiv, ochii lor sunt clari şi strălucitori.
Ochii de sufletelor tinere - cu un grad inferior de evoluţie - se află din contră pe întuneric şi fără nici o scânteiere. Ar trebui să fie bine cunoscut - cel puţin în rândul lucrătorilor în lumină - că ochii unei entităţi încarnate, sunt ferestrele spre suflet. Exclusiv din acest motiv, suflete tinere nu se pot uita în ochii sufletelor adulte şi vechi, deoarece trebuie să-şi reamintească de existenţa sufletului, iar această perspectivă le sperie de moarte. Cele mai multe dintre aceste suflete tinere, sunt produse prin ingineria genetică, de către forţele întunericului şi pot fi uşor recunoscute prin ochii lor lipsiţi de viaţă, întunecaţi.

Marea majoritate a sufletelor încarnate în acest moment pe Pământ, sunt din ciclul de suflete tinere (45-50%). Multe dintre ele, sunt pe punctul de a fi transmutate în ciclul sufletelor adulte. Această transmutare, începe cu o confuzie totală şi o schimbare dramatică a convingerilor anterioare şi a obiceiurilor sociale. Ciclul sufletului tânăr, este asociat cu o amnezie maximă, pentru că în această categorie, sufletul trebuie să-şi concentreze intenţia şi abilităţile pe manipularea şi schimbarea lumii exterioare. Aceste activităţi includ atât materia fizică, cât şi manipularea altor entităţi în diferite condiţii.
Acest tip de experienţă este tipic pentru epoca de suflet tânăr.
De asemenea, sufletele nou născuţilor şi ale copiilor, sunt separate de Sursă. Oricum, în timp ce abilitatile lor mentale sunt rudimentare, ele sunt ghidate în mod instinctiv, de subconstientul sufletului lor,  pe tot parcursul vieţii. Din moment ce aceste suflete nu sunt în măsură să exercite nici o influenţă asupra societăţii, biografiile lor sunt bine învelite în structurile rigide ale familiei, sau ele au asigurare să părăsească prematur carcasa corpului, în cazul în care nu pot face faţă condiţiilor dure de pe pământ.
Marea majoritatea copiilor şi a sufletelor tinere, poate fi găsită în ţările lumii a 3-a, unde rata mortalităţii este destul de mare din cauza bolilor şi condiţiilor proaste de trai, iar speranţa de viaţă este scăzută. În ţările industriale, copii şi sufletele tinere pot fi găsite în zonele rurale, cu structuri familiare stabile. În acest mediu, mobilitatea şi individualitatea nu sunt la fel de necesare ca în oraşele mari şi în alte zone urbane, care sunt predominant populate de suflete tinere.

În timp ce sufletele tinere trăiesc într-o separare maximă faţă Sinele Înalt şi de Tot ce Este, caracteristicile lor psihologice sunt foarte similare cu cele ale forţelor întunecate, care trăiesc eoni de timp în separare totală faţă de Sursă. Prin urmare, aceste suflete tinere au tendinţa să coopereze, sau să cedeze în faţa influenţei celor întunecaţi din dimensiunea a 4.
Cea mai mare parte a Elitei actuale, este formată din suflete tinere.

În literatura de specialitate ezoterică, Forţele Întunericului din dimensiunea a 4-a, sunt definite ca luciferice, demonice, satanice (Rhyee), etc. În timpurile anterioare, de exemplu în Grecia antică şi în  elenism, a existat o înţelegere mai bună asupra acestor forţe ale întunericului şi asupra forţei lor josnice asupra comportamentului uman. Platonus, fondatorul neo-platonismului, cea mai sofisticată învăţătură Gnostică din istoria civilizaţiei occidentale, a descris aceste forţe demonice în mod extensiv şi foarte precis,  în lucrarea sa Ennidele.
Creştinismul a împrumutat cunoştinţele sale privind forţele întunericului de la Platoniţti şi de la alţi neo-platonieni, dar distorsionând învăţăturile lor într-o asemenea măsură, încât a fost născută ideea primitivă şi foarte coruptă de "Diavolul" sau "Evil", ca o entitate distinctă. Această denaturare fost în mod deliberat falsificată de către anunnakii din Orion şi de reptilienii, în timpul Evului Mediu, atunci când domniaţia lor pe pământ era nelimitată.
Conceptul de rău, cum ar fi "axa răului" a lui Bush, sau "imperiul răului" (URSS) a lui Regan, este folosită pemanent, atunci când cel rău, şi-a pus în minte să comită crime asupra umanităţii şi are nevoie de un pretext fals şi de o ratificare pentru crima pe care o intenţionează. Acest model a rămas invariabil de-alungul istoriei.
Va fi suficient să arătăm faptul că naţiunea americană este paradigmatică pentru comportamentul colectiv al sufletelor tinere, fiind un model clasic de naţiune a sufletelor tinere de pe pământ, care domină şi determină comportamentul unei mari părţi a umanităţii. Planurile şi protagoniştii  filmelor de la Hollywood, au stipulat în cea mai mare măsură, aceste caracteristici negative şi perverse, ale sufletelor tinere americane, cu adevărat întunecate. Aceasta este setarea psiho-mentală a umanităţii de astăzi, şi în opinia autorului, este nevoie de puţine cuvinte pentru a convinge cititorul în privinţa modului în care situaţia de pe  pământ a devenit deplorabilă, înainte de Ascensaiune.
*
În acest an (2011), imens val de suflete tinere pe pământ a intrat în ciclul de suflete adulte.
Această transmutare este asociată cu o schimbare radicală în obsesia lor, privind manipularea realităţii exterioare, spre multi-dimensionalitatea sufletului interior. Acest proces începe cu o confuzie totală a acestei populaţii de entităţi încarnate, în timp ce nici una dintre credinţele sufletului lor tânăr, despre separarea maximă, nu se va organiza cu adevărat, după transformarea  energetică.

Evenimentele pe cale să se desfăşoare foarte curând, vot trage covorul de sub picioarele lor, astfel încât şi ei vor trebui să apară în abisurile sufletelor lor "putrede". Aceasta va fi o experienţă foarte dureroasă, iar reacţiile lor şi aberaţiile mentale din acest moment, vor depăşi tot ce era cunoscut până în prezent.
Recomandarea autorului către lucrătorii în lumină, este ca ei să vadă aceste evenimente cu o mare relaxare şi umor, şi să nu se lase atraşi în stările psihopatice şi schizofrenice, din jurul lor şi a celor de pe scena mondială.
Transmutarea de la o categorie de sufle, în următoarea categorie, este cea mai mare provocare pentru fiecare suflet, în timpul ciclului întrupării sale. Din acest motiv, unele suflete preferă să facă această transformare, ca entităţi excarnate, în 5-a dimensiune, deoarece acolo transmutarea este mai puţin dramatică.
Alte suflete mai curajoase, fac această transformare în realitatea 3D. Aici nu există nici o regulă stabilită. Transmutarea de la o categorie de vârstă a sufletului, la altă categorie, este asociată cu o eliberare masivă de blocajele energetice, din cele patru corpuri sau câmpuri ale entităţii întrupate, respectiv -  câmpurile fizic, emoţional, mental şi cauzal.
În aceste timpuri, cele şapte chakre ale corpului, sunt supuse de asemenea unei transformări energetice uriaşe, menţionată ca fiind în general Procesul Corpului de Lumină. Această transformare începe cu chakra a 4-a, cea a inimii,  care se deschide în primul rând, acesta fiind în prezent cazul cu cei mai mulţi lucrătoril în lumină. Când această chakră este complet deschisă, ea se extinde în mod semnificativ şi cuprinde cele trei chakre inferioare, unificându-le cu trei chakre aflate sus.

Noua chakră construită, este Chakra Unificată a Corpului uman. Aceasta permite ca în corpul fizic să curgă un flux mult mai mare de energie dinspre Sinele Înalt şi din Tărâmurile Superioare.
Acum poate să înceapă cu mare viteză, transformarea masivă a corpului fizic. Scopul acestei transformări este mărirea frecvenţei corpului organic, către fercvenţa corpului eteric. În acel moment, poate fi realizată instantaneu faza transformării corpului organic în corp de lumină. Această descriere este valabilă pentru procesul Ascensiunii individuale, în care entitatea poate ascensiona fără a fi susţinută de Ascensiunea Pământului şi de valul Tsunami-ului Cosmic de la sfârşitul anului 2012.
Chakrele 6 şi 7 ale acestor entităţi foarte evoluate, trebuie să fie complet deschise şi în legătură cu chakra a 8-a şi chakra a 14-a a Supra-Sufletului.

În mod normal, la cele mai multe entităţi întrupate, chakrele 6 şi 7 sunt închise, iar acesta este motivul, pentru care marea majoritate a entităţilor întrupate pe Pământ, nu prezintă abilităţii de medium.
Odată cu deschiderea portalului stelar 10.10.10, aceste chakre de sus au început de asemenea să se deschidă pentru  cele mai multe dintre seminţele stekare, care sunt acum în legătură cu Sinele Superior. Numai entităţile întrupate, care au atins acest nivel în procesul corpului de lumină, se vor califica pentru Ascensiune, înainte de Ascensiunea în Masă care va fi cel mai probabil după deschiderea ultimului - dar singurului – portal stelar 11.11.11, de  la sfârşitul toamnei acestui an.

Odată cu începutul acestui an, omenirea a intrat pe deplin în procesul transmutării de la o categorie la o categorie de vârstă mai înaltă a sufletului. Acest proces nu este cu adevărat înţeles de către majoritatea lucrătorilor în lumină, fiind o noţiune inexistentă pentru restul omenirii, care există într-o stare deplină de somn spiritual.
Acest lucru trebuie să se schimbe radical în acest an.
Obiectivul major al acestui articol, este să extindă conştiinţa umană şi să conştientizeze mai mult oamenii despre acest proces astral, care are loc acum în spatele cortinei, dar care foarte curând îşi va dezlănţui vigoarea asupra psihologiei de masă şi comportamentului.

Unele suflete tinere vor gestiona cu succes transmutarea lor în suflete adulte, în Timpurile de Sfârşit şi se vor califica pentru Ascensiune. Alţii vor reveni în dimensiunea a 5-a ca sufletele descarnate, iar ceilalţi umani vor rămâne pe planeta B. Unele dintre aceste entităţi - care aparţin actualei Elite - ar putea să devină noua elită de pe planeta (B), cu condiţia să supravieţuiască schimbării şi vacarmului ulterior.

Înainte de luna Decembrie 2012, vor exista câteva valuri mici de Ascensiune ale seminţelor stelare, care au progresat suficient în Procesul Corpului lor de Lumină. Aceste evenimente vor declanşa o adevărată revoluţie şi evoluţie spirituală în mentalul celor mai multe fiinţe umane. Asta va îndemna oamenii să refacă rapid mintea, pentru a ascensiona cu pământul la sfârşitul anului 2012.
Cu toate acestea, nu toate fiinţele umane vor fi pregătite pentru Ascensiunea din 21 Decembrie, atunci când planeta noastră va fi în aliniament cu Soarele Central al Galaxiei şi cu celelalte planete ale Federaţiei Galactice şi când un imens Val de Fotoni va inunda Pământul.

Unii dintre ei, vor rămâne pentru un timp pe planeta B, şi vor avea posibilitatea să intre în dimensiunea a 5-a într-o etapă ulterioară. În acelaşi timp, ei vor trebui să trăiască pe pământul catastrofal. Această situaţie va facilita în cele din urmă decizia lor.
Într-o perioadă post-schimbare de 3-4 ani, cele două planete A şi B vor avea în continuare interceptări energetice, care vor permite stabilirea unor portaluri, ce pot fi utilizate de către aceste entităţi, pentru a intra în dimensiunea a 5-a.
În această perioadă dificilă, aceste fiinţe vor primi mult ajutor de la Forţele de Lumină şi de la unele entităţi încarnate - foarte evoluate, care au deja au  ascensionat.
După ce cele două pământuri se vor separa ireversibil,  Planeta A se va deplasa cu siguranţă în dimensiunea a 5, ia planeta B se va merge pe calea densităţii mai mari şi a separării faţă de Tot Ce ESTE. Aceasta este experienţa pe care unele suflete foarte mici, vor prefera să o facă în cadrul cercului încarnării lor. Unele suflete ar trebui să accepte alegerea lor, fără a exprima prejudicii morale false !!

*
Separarea Pământului şi a umanităţii la Sfârşitul Timpului, în două linii de existenţă, este rezumată în celebra sintagmă "separarea grâului de neghină". Partea de umanitate, care va decide să rămână pe Planeta B,  pentru o lungă perioadă de timp, nu va avea nici o idee despre Dumnezeu sau religie, deoarece pe această planetă nu va exista nici un suflet mai evoluat, care să fie Far de Lumină, aşa cum în zilele noastre sunt majoritatea lucrătorilor în lumină. De asemenea nu va fi, nici un suflet încarnat, care să fie gata să joace rolul de martir şi să dea acestor suflete tinere posibilitatea să comită tot felul de atrocităţi, în timp ce-şi învată lecţiile karmice.
Tuturor entităţilor de pe planeta B le va fi la fel de rău !!

Societatea de pe planeta B va fi constituită în întregime de entităţi care se vor comporta în funcţie de părerea lor egoistă, cu teama separării totale din fiecare altă entitate precum şi de Întreg. Ele vor  considera toate celelalte entităţi ca fiind duşmani şi nu vor putea să urmeze nici un fel de principii morale sau etice.
Pe această planetă viaţa umană nu va avea nici o valoare, iar tot felul de acte criminale odioase, vor reprezenta modul normal de viaţă în această societate degradantă. Aceste entităţi vor trebui să descopere din nou Lumina din propria personalitate, înainte de a începe să evolueze şi experimenteze Ascensiunea în Eoni de Timp. Acesta este ciclul normal de încarnare de pe Pământ şi de pe multe alte planete în universurile solare din spaţiu-timp 3D.

Entităţile care vor ascensiona pe planeta A, vor rămâne în dimensiunea a 5-a pentru alţi 2000 de ani. Fiecare individ va avea posibilitatea să progreseze în ritmul propriu. Moartea nu va mai fi necesară pentru a părăsi acest plan de existenţă, iar entitatea va putea să-şi dematerializeze corpul de lumină, după cum doreşte.
În curând mulţi vor avea posibilitatea să-şi creeze şi să-şi dizolve trupurile de lumină, ori de câte ori doresc. Contactele cu alte suflete din familie, sau cu vechii prieteni, pot fi stabilite oricând.
Materia va fi mai fluidă, iar Creaţia imediată conform imaginaţiei proprii, va fi posibilă în curând pentru multe entităţi ascensionate.
Karma nu va mai exista. Toate relaţiile vor fi bazate pe inimă şi vor exprima Conştiinţa Christică.
Autarhia 1) tuturor entităţilor va fi pe deplin garantată, iar abundenţa va fi starea normală de viaţă, la fel cum şi Creaţia imediată va fi posibilă pentru toate entităţile.
De asemenea, viaţa în dimensiunea a 5-a, va cunoscută sub numele de Celestria şi va fi într-adevăr, RAIUL.
Prin urmare, alegerea pe care în următoarea perioadă - omenirea şi fiecare individ - va trebui să o  facă, va fi astfel: fie să Ascensioneze la Cer, fie să rămână pe pământ şi să trăiască în Iad.
Ce alegere GREA!
Dar pe măsură ce evenimentele se vor arăta, un anumit număr de entităţi umane va decide în cele din urmă să-i urmeze pe maeştri lor actuali – Puterile care Sunt - şi vor rămâne pe pământul B, pe care acestea pot continua să beneficieze de planurile lor atroce de înrobirea a umanităţii, fără amestecul  unor seminţe stelare.

Trad : Lao PA 老八

Note Trad :
1)  Schema a fost numită dupăr Charles Ponzi,[1] care a devenit notoriu pentru folosirea acestei tehnici în 1920.[2]
2)Autarhia  este calitatea de a fi auto-sufficient. Termenul este aplicat uzual politicii  statelor, sau politicii lor economice..