Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 octombrie 2011

interferente

DRAGI PRIETENI,
Deoarece este pentru a treia oara cand exista o corespondenta intre nivele crescute de frecventa/vibratie si disparitia netului –sa zicem ca deocamdata neafectand chiar pe toata lumea- ma simt dator sa ma gandesc ca este posibil sa fie ca urmare a unei interferente –deloc surprinzatoare- intre manifestarile universului si tehnologiile noastre.
Nu ar trebui sa fim uimiti, avand in vedere ca TOTUL este o manifestre vibratorie, ci dimpotriva va fi util sa cream premizele pentru alternative, ceea ce nu va fi chiar simplu, in nici un domeniu.
Oricum, pentru sistem apar provocari greu de surmontat, avand in vedere faptul ca suntem pe de-a intregul sub tehnologia informatica computerizata, cu repercusiuni majore si pentru individ. Oricum, scriu aceste randuri tocmai pentru a fi de folos individualitatilor care INCA NU AU INTELES sau nu au reflectat suficient la asta si nu si-au luat masurile asiguratorii proprii, in eventualitatea PROBABILA ca asa va fi.
Fiecare are capacitate de a “vedea” in el insusi in ce masura este dispus sa acorde credit acestor cuvinte, si va sti desigur ce are de intreprins, in acord cu propriile sentimente.
In eventualitatea ca acest “sat planetar” va redeveni un spatiu vast pentru perceptiile noastre si nu vom mai putea comunica asa cum inca o facem, vom privi iar, mult mai atent, la proximitatile noastre si desigur, vom creea de la acel nivel. Doresc fiecaruia din voi mult calm si intelepciune, cu drag, octav
Unul din linkurile , nu putine, care acum circula intens:
http://www.galacticchannelings.com/romana/major_happenings.html

Un comentariu:

  1. cad satelitii ... deja au cazut 2 in 1 saptamana
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/nasa-bucati-din-satelitul-de-6-tone-ar-fi-ajuns-deja-pe-pamant-946897.html

    imagini filmate http://www.220.ro/video-news/Fragmente-Din-Satelitul-UARS-De-La-Nasa-Ce-Cad-In-Italia/wa6NKJUIAa/

    RăspundețiȘtergere