Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 octombrie 2011

DESI SUNT, doar partial de acord

DRAGILOR,
primesc foarte multe mesaje, din multe directii si prin amabilitatea multor prieteni, carora le multumesc. Arareori insa le si fac publice, deoarece contin si informatie viciata. De cele mai multe ori, punctul de unde este perceputa realitatea, prezinta un anumit grad de partialitate, care o face inoperanta pentru alte constiinte. Acesta insa imi pare destul de usor de inteles de catre multi, punand sper ACCENTUL pe DISCERNAMANT, in aparentele ALEGERI, de aceea am ales sa-l postez, cu multumiri Biancai.
As mai adauga ca am fost martor al multor ALEGERI, si multe mi-au aparut ca fiind...foarte hazardate...NAMASTE.

Georgi Stankov 
1.1
ASCENSIUNEA 2012 – UN  PROCES IN DESFASURARE
Ascensiunea este Separarea Grâului de Neghină
Mesaj descărcat în 1 Octombrie 2011 (nu are data editării)

Ultimele decenii din istoria omenirii sunt marcate de o bătălie severă în dimensiunile a 4-a, a 5-a şi mai înalte, între forţele întunericului - Puterile care Sunt - aşa-numitele rase "Şase Rase Nesacre" (rasele Grii, Reptilienii, Zeta Reticuli, etc ), actualii controlori ai pământului -  pe de o parte, şi Forţele Luminii (Federatia Galactica, Frăţia Albă, etc) - pe de altă parte.
Această bătălie are repercusiuni enorme în dimensiunea a 3-a de pe pământ, bătălie despre care marea majoritate a entităţilor umane nici măcar nu sunt conştiente. Majoritatea adormită a fiinţelor umane, sunt sclavii involuntari ai Puterilor care Sunt, care execută această înrobire perenă prin împuterniciţii lor.
Aceştia din urmă au o agendă ascunsă, pentru a crea o Nouă Ordine Mondială, având ca unul dintre principalii lor purtători de cuvânt, pe Kissinger - fostul secretar de stat al SUA - recent proclamat cu voce tare la televiziune.
În acest scop, în ultimile decenii ei au corupt sistemul financiar la nivel mondial, transformându-l  într-o uriaşă schemă Ponzi 1), care se bazează exclusiv pe crearea de noi datorii şi de bani din nimic.
Şeful vinovaţilor este FED (The Federal Reserve System – cunoscut ca şi Federal Reserve, şi informativ ca Fed – este sitemul central bancar al Statelor Unite – Wikipedia) şi băncile private americane şi anglo-saxone, care deţin această bancă centrală, urmată de BCE şi alte bănci centrale. Mulţi dintre directorii executivi ai acestor societăţi financiare, sunt clone umane, create prin inginerie genetică de rasele numite Şase Rase Nesacre, şi în primul rând, de către Grii. Această cunoaştere va deveni o piesă centrală a informaţiilor din Revelaţiile şi Necazurile, care vor avea loc în toamna acestui an.
Prin urmare, singurii oameni care ştiu exact ce se va întâmpla în vremurile din urmă, sunt proxeneţii forţelor întunericului, cunoscuţi de asemenea sub numele de Illuminati - Guvernul Ascuns - Puterile Noii Ordini Mondiale - Cele 13 Familii de Guvernământ, etc, şi super-serviciile secrete, care au fost angajate în asocierile clandestine, în principal în subteran, cu cele Şase Rase Nesacre.
Ei toţi au creat numeroase tehnologii noi, inclusiv OZN-uri şi alte vehicule, în timp ce suprimau sistematic punerea în aplicare a numeroase brevete şi tehnologii noi, necesare întregii populaţii.
De exemplu, tehnologia curată pentru producerea hidrogenului şi a oxigenului din apă - drept combustibil pentru toate tipurile de motoare cu combustie internă - este disponibilă de mai multe decenii, dar în mod deliberat a fost suprimată de către societăţile petroliere, care sunt în mâinile forţelor întunecate. Scopul final al unor astfel de practici nefaste, este înrobirea omenirii.
Cu toate acestea, în acest moment, acest lucru nu mai este în planul omenirii, deoarece Forţele Luminii vor avea de asemenea, un cuvânt de spus pe această temă. Există anumite categorii de lucrători de lumină, care de asemenea sunt informaţi asupra celor ce se întâmplă în spatele scenei.
Cu toate acestea, marea majoritate a seminţelor stelare, sunt fie complet ignorante în privinţa rolului forţelor întunecate în modelarea umanităţii, fie preferă să-şi închidă ochii - în timp ce aceste fapte pot fi într-adevăr foarte înfricoşătoare, fie îşi exprimă temerea de a nu ajuta procesul corpului de lumină şi Ascensiunea.
Unele dintre aceste fapte trebuie să fie făcute publice foarte curând.
Informaţia este Lumină, iar acolo unde  există Lumină, nu există nici un rău.
În acest an, activităţile desfăşurate de forţele întunecate trebuie să fie complet blocate, astfel încât acestea  forţe să nu-şi mai poată exercita influenţa deplorabilă asupra omenirii, înainte de Ascensiune.
*
In timp ce fortele intunericului doresc să păstreze status quo-ul, Forţele Luminii pregătesc planeta noastră  - şi marea majoritate a omenirii - pentru Ascensiunea în dimansiunea a 5-a.
Schimbarea finală a pământului – eveniment cunoscut în Biblie sub numele de Răpirea - va fi realizată pe 21 Decembrie 2012. Planeta noastră se va împărţi apoi în două planete, aşa cum deja am mai discutat:
1) Planeta A va urca în 5-a dimensiune şi
2) Planeta B va rămâne în actuala dimensiune a 3-a, unde va experimenta imense dezastre naturale, în timpul şi după schimbare, şi se va degrada încet către o densitate adâncă şi separare faţă de  Unul.
Aşa cum am mai spus deja, planeta B va fi un iad viu. Partea din entităţile umane încarnate care vor decide să trăiască în continuare în separare, vor trăi pe planeta B, sau, vor părăsi pământul înainte de Ascensiune. Puterile care Sunt vor avea control deplin pe această planetă.
Ele se pregătesc de o lungă perioadă de timp pentru acest eveniment, fiind pe deplin conştiente de faptul că în ultimii doi ani de Revelaţii (apocalipsa) şi Necazuri, vor pierde controlul asupra omenirii şi pământului. Tot ceea ce-şi  doresc toţi în prezent, este să supravieţuiască cumva schimbării şi să-şi continue ca de obicei afacerile pe planeta B. În acelaşi timp, ei fac tot posibilul pentru a reţine lângă ei, pe Planeta B, cât mai multe fiinţe umane dorminde, acestea reprezentând recolta din aceste vremuri de încercări.

Forţele Luminii şi sufletele extrem de evoluate de pe pământ, fac tot posibilul să trezească cât mai multe fiinţet încarnate, astfel încât acestea să poată face propriile lor alegeri pe baza voinţei lor libere şi prin cunoaştere personală.
Iată alternativele perntru umanii netreziţi încă :
1) Să se trezească şi să se înalţe cu Pământul în dimensiunea a 5-a,
2) Să părăsească pământul şi să se ducă înapoi în tărâmurile de origine ale tuturor sufletelor, sau...
3) Să rămână pe o planetă catastrofală, degradantă şi să experimenteze tot mai mult răul care se amplifică.
*
Toate sufletele evoluate vor ascensiona. Această categorie include toate semintele stele (lucrătorii în lumină), fiinţele indigo, cristaline, şi copii curcubeu (sufletele vechi) şi sufletele cele mai adulte.
Conform modelului de lucru al vârstei sufletului - dezvoltat de autor - toate sufletele adulte şi vechi vor ascensiona. Estimările sunt că pe Pământ există în prezent aproximativ 4-8% suflete vechi şi aproximativ 25-30% suflete adulte.
Pe durata Sfârşitului Timpurilor, populaţia de Suflete Adulte se va transmuta în Sufletele Vechi, iar cele mai multe Sufletele Vechi (seminţele stelare) vor ascensiona în dimensiunea a 5 –a, înainte de Ascensiunea în Masă. Trecerea de la un ciclu de vărstă al sufletului, la alt ciclu, este asociată cu o profundă confuzie, care rezultă din noua orientare psiho-mentală şi energetică a entităţilor încarnate pentru a se conforma cerinţelor noii categorii de vârstă a sufletului.

Sufletele Adulte şi-au explorat dimensiunea lor interioară în ultimii 3.000-4.000 de ani pe Pământ, prin numeroase încarnări, în diferite medii culturale, rase, poziţii sociale şi destine dramatice. Adesea, aceste suflete au ales rolul de martir, exprimându-şi acordul să devină victime ale unor suflete tinere, care au  experimentat făptaşul şi stingătorul de vieţi omeneşti, în această categorie suflete.
Asta este o parte din "cădea din har", prin care fiecare suflet trebuie să treacă. Astfel de implicaţii şi de experienţe intense umane, crează karma necesară, care trebuie să fie eliberată / prelucrată pas cu pas în încarnările următoare, atunci când creşte capacitatea de a arăta compasiune, iubire şi înţelegere, în cursul unei experienţe dureroase. Acesta este obiectivul principal al sufletului din categoria vârsta adultă.
Prin urmare, în această categorie de vârstă a sufletului, entităţile trebuie să lucreze în karma lor, fie prin consimţământul de a deveni victime ale altor suflete tinere, fie preluând responsabilitati pentru alte suflete, care au nevoie de sacrificii uriaşe din partea lor. În timpul acestui ciclu de vârstă, sufletul adult experimentează rareori momente de împlinire şi fericire. El trebuie să trăiască prin mai multe momente stresante şi să verse multe lacrimi. Din acest motiv, ochii lor sunt clari şi strălucitori.
Ochii de sufletelor tinere - cu un grad inferior de evoluţie - se află din contră pe întuneric şi fără nici o scânteiere. Ar trebui să fie bine cunoscut - cel puţin în rândul lucrătorilor în lumină - că ochii unei entităţi încarnate, sunt ferestrele spre suflet. Exclusiv din acest motiv, suflete tinere nu se pot uita în ochii sufletelor adulte şi vechi, deoarece trebuie să-şi reamintească de existenţa sufletului, iar această perspectivă le sperie de moarte. Cele mai multe dintre aceste suflete tinere, sunt produse prin ingineria genetică, de către forţele întunericului şi pot fi uşor recunoscute prin ochii lor lipsiţi de viaţă, întunecaţi.

Marea majoritate a sufletelor încarnate în acest moment pe Pământ, sunt din ciclul de suflete tinere (45-50%). Multe dintre ele, sunt pe punctul de a fi transmutate în ciclul sufletelor adulte. Această transmutare, începe cu o confuzie totală şi o schimbare dramatică a convingerilor anterioare şi a obiceiurilor sociale. Ciclul sufletului tânăr, este asociat cu o amnezie maximă, pentru că în această categorie, sufletul trebuie să-şi concentreze intenţia şi abilităţile pe manipularea şi schimbarea lumii exterioare. Aceste activităţi includ atât materia fizică, cât şi manipularea altor entităţi în diferite condiţii.
Acest tip de experienţă este tipic pentru epoca de suflet tânăr.
De asemenea, sufletele nou născuţilor şi ale copiilor, sunt separate de Sursă. Oricum, în timp ce abilitatile lor mentale sunt rudimentare, ele sunt ghidate în mod instinctiv, de subconstientul sufletului lor,  pe tot parcursul vieţii. Din moment ce aceste suflete nu sunt în măsură să exercite nici o influenţă asupra societăţii, biografiile lor sunt bine învelite în structurile rigide ale familiei, sau ele au asigurare să părăsească prematur carcasa corpului, în cazul în care nu pot face faţă condiţiilor dure de pe pământ.
Marea majoritatea copiilor şi a sufletelor tinere, poate fi găsită în ţările lumii a 3-a, unde rata mortalităţii este destul de mare din cauza bolilor şi condiţiilor proaste de trai, iar speranţa de viaţă este scăzută. În ţările industriale, copii şi sufletele tinere pot fi găsite în zonele rurale, cu structuri familiare stabile. În acest mediu, mobilitatea şi individualitatea nu sunt la fel de necesare ca în oraşele mari şi în alte zone urbane, care sunt predominant populate de suflete tinere.

În timp ce sufletele tinere trăiesc într-o separare maximă faţă Sinele Înalt şi de Tot ce Este, caracteristicile lor psihologice sunt foarte similare cu cele ale forţelor întunecate, care trăiesc eoni de timp în separare totală faţă de Sursă. Prin urmare, aceste suflete tinere au tendinţa să coopereze, sau să cedeze în faţa influenţei celor întunecaţi din dimensiunea a 4.
Cea mai mare parte a Elitei actuale, este formată din suflete tinere.

În literatura de specialitate ezoterică, Forţele Întunericului din dimensiunea a 4-a, sunt definite ca luciferice, demonice, satanice (Rhyee), etc. În timpurile anterioare, de exemplu în Grecia antică şi în  elenism, a existat o înţelegere mai bună asupra acestor forţe ale întunericului şi asupra forţei lor josnice asupra comportamentului uman. Platonus, fondatorul neo-platonismului, cea mai sofisticată învăţătură Gnostică din istoria civilizaţiei occidentale, a descris aceste forţe demonice în mod extensiv şi foarte precis,  în lucrarea sa Ennidele.
Creştinismul a împrumutat cunoştinţele sale privind forţele întunericului de la Platoniţti şi de la alţi neo-platonieni, dar distorsionând învăţăturile lor într-o asemenea măsură, încât a fost născută ideea primitivă şi foarte coruptă de "Diavolul" sau "Evil", ca o entitate distinctă. Această denaturare fost în mod deliberat falsificată de către anunnakii din Orion şi de reptilienii, în timpul Evului Mediu, atunci când domniaţia lor pe pământ era nelimitată.
Conceptul de rău, cum ar fi "axa răului" a lui Bush, sau "imperiul răului" (URSS) a lui Regan, este folosită pemanent, atunci când cel rău, şi-a pus în minte să comită crime asupra umanităţii şi are nevoie de un pretext fals şi de o ratificare pentru crima pe care o intenţionează. Acest model a rămas invariabil de-alungul istoriei.
Va fi suficient să arătăm faptul că naţiunea americană este paradigmatică pentru comportamentul colectiv al sufletelor tinere, fiind un model clasic de naţiune a sufletelor tinere de pe pământ, care domină şi determină comportamentul unei mari părţi a umanităţii. Planurile şi protagoniştii  filmelor de la Hollywood, au stipulat în cea mai mare măsură, aceste caracteristici negative şi perverse, ale sufletelor tinere americane, cu adevărat întunecate. Aceasta este setarea psiho-mentală a umanităţii de astăzi, şi în opinia autorului, este nevoie de puţine cuvinte pentru a convinge cititorul în privinţa modului în care situaţia de pe  pământ a devenit deplorabilă, înainte de Ascensaiune.
*
În acest an (2011), imens val de suflete tinere pe pământ a intrat în ciclul de suflete adulte.
Această transmutare este asociată cu o schimbare radicală în obsesia lor, privind manipularea realităţii exterioare, spre multi-dimensionalitatea sufletului interior. Acest proces începe cu o confuzie totală a acestei populaţii de entităţi încarnate, în timp ce nici una dintre credinţele sufletului lor tânăr, despre separarea maximă, nu se va organiza cu adevărat, după transformarea  energetică.

Evenimentele pe cale să se desfăşoare foarte curând, vot trage covorul de sub picioarele lor, astfel încât şi ei vor trebui să apară în abisurile sufletelor lor "putrede". Aceasta va fi o experienţă foarte dureroasă, iar reacţiile lor şi aberaţiile mentale din acest moment, vor depăşi tot ce era cunoscut până în prezent.
Recomandarea autorului către lucrătorii în lumină, este ca ei să vadă aceste evenimente cu o mare relaxare şi umor, şi să nu se lase atraşi în stările psihopatice şi schizofrenice, din jurul lor şi a celor de pe scena mondială.
Transmutarea de la o categorie de sufle, în următoarea categorie, este cea mai mare provocare pentru fiecare suflet, în timpul ciclului întrupării sale. Din acest motiv, unele suflete preferă să facă această transformare, ca entităţi excarnate, în 5-a dimensiune, deoarece acolo transmutarea este mai puţin dramatică.
Alte suflete mai curajoase, fac această transformare în realitatea 3D. Aici nu există nici o regulă stabilită. Transmutarea de la o categorie de vârstă a sufletului, la altă categorie, este asociată cu o eliberare masivă de blocajele energetice, din cele patru corpuri sau câmpuri ale entităţii întrupate, respectiv -  câmpurile fizic, emoţional, mental şi cauzal.
În aceste timpuri, cele şapte chakre ale corpului, sunt supuse de asemenea unei transformări energetice uriaşe, menţionată ca fiind în general Procesul Corpului de Lumină. Această transformare începe cu chakra a 4-a, cea a inimii,  care se deschide în primul rând, acesta fiind în prezent cazul cu cei mai mulţi lucrătoril în lumină. Când această chakră este complet deschisă, ea se extinde în mod semnificativ şi cuprinde cele trei chakre inferioare, unificându-le cu trei chakre aflate sus.

Noua chakră construită, este Chakra Unificată a Corpului uman. Aceasta permite ca în corpul fizic să curgă un flux mult mai mare de energie dinspre Sinele Înalt şi din Tărâmurile Superioare.
Acum poate să înceapă cu mare viteză, transformarea masivă a corpului fizic. Scopul acestei transformări este mărirea frecvenţei corpului organic, către fercvenţa corpului eteric. În acel moment, poate fi realizată instantaneu faza transformării corpului organic în corp de lumină. Această descriere este valabilă pentru procesul Ascensiunii individuale, în care entitatea poate ascensiona fără a fi susţinută de Ascensiunea Pământului şi de valul Tsunami-ului Cosmic de la sfârşitul anului 2012.
Chakrele 6 şi 7 ale acestor entităţi foarte evoluate, trebuie să fie complet deschise şi în legătură cu chakra a 8-a şi chakra a 14-a a Supra-Sufletului.

În mod normal, la cele mai multe entităţi întrupate, chakrele 6 şi 7 sunt închise, iar acesta este motivul, pentru care marea majoritate a entităţilor întrupate pe Pământ, nu prezintă abilităţii de medium.
Odată cu deschiderea portalului stelar 10.10.10, aceste chakre de sus au început de asemenea să se deschidă pentru  cele mai multe dintre seminţele stekare, care sunt acum în legătură cu Sinele Superior. Numai entităţile întrupate, care au atins acest nivel în procesul corpului de lumină, se vor califica pentru Ascensiune, înainte de Ascensiunea în Masă care va fi cel mai probabil după deschiderea ultimului - dar singurului – portal stelar 11.11.11, de  la sfârşitul toamnei acestui an.

Odată cu începutul acestui an, omenirea a intrat pe deplin în procesul transmutării de la o categorie la o categorie de vârstă mai înaltă a sufletului. Acest proces nu este cu adevărat înţeles de către majoritatea lucrătorilor în lumină, fiind o noţiune inexistentă pentru restul omenirii, care există într-o stare deplină de somn spiritual.
Acest lucru trebuie să se schimbe radical în acest an.
Obiectivul major al acestui articol, este să extindă conştiinţa umană şi să conştientizeze mai mult oamenii despre acest proces astral, care are loc acum în spatele cortinei, dar care foarte curând îşi va dezlănţui vigoarea asupra psihologiei de masă şi comportamentului.

Unele suflete tinere vor gestiona cu succes transmutarea lor în suflete adulte, în Timpurile de Sfârşit şi se vor califica pentru Ascensiune. Alţii vor reveni în dimensiunea a 5-a ca sufletele descarnate, iar ceilalţi umani vor rămâne pe planeta B. Unele dintre aceste entităţi - care aparţin actualei Elite - ar putea să devină noua elită de pe planeta (B), cu condiţia să supravieţuiască schimbării şi vacarmului ulterior.

Înainte de luna Decembrie 2012, vor exista câteva valuri mici de Ascensiune ale seminţelor stelare, care au progresat suficient în Procesul Corpului lor de Lumină. Aceste evenimente vor declanşa o adevărată revoluţie şi evoluţie spirituală în mentalul celor mai multe fiinţe umane. Asta va îndemna oamenii să refacă rapid mintea, pentru a ascensiona cu pământul la sfârşitul anului 2012.
Cu toate acestea, nu toate fiinţele umane vor fi pregătite pentru Ascensiunea din 21 Decembrie, atunci când planeta noastră va fi în aliniament cu Soarele Central al Galaxiei şi cu celelalte planete ale Federaţiei Galactice şi când un imens Val de Fotoni va inunda Pământul.

Unii dintre ei, vor rămâne pentru un timp pe planeta B, şi vor avea posibilitatea să intre în dimensiunea a 5-a într-o etapă ulterioară. În acelaşi timp, ei vor trebui să trăiască pe pământul catastrofal. Această situaţie va facilita în cele din urmă decizia lor.
Într-o perioadă post-schimbare de 3-4 ani, cele două planete A şi B vor avea în continuare interceptări energetice, care vor permite stabilirea unor portaluri, ce pot fi utilizate de către aceste entităţi, pentru a intra în dimensiunea a 5-a.
În această perioadă dificilă, aceste fiinţe vor primi mult ajutor de la Forţele de Lumină şi de la unele entităţi încarnate - foarte evoluate, care au deja au  ascensionat.
După ce cele două pământuri se vor separa ireversibil,  Planeta A se va deplasa cu siguranţă în dimensiunea a 5, ia planeta B se va merge pe calea densităţii mai mari şi a separării faţă de Tot Ce ESTE. Aceasta este experienţa pe care unele suflete foarte mici, vor prefera să o facă în cadrul cercului încarnării lor. Unele suflete ar trebui să accepte alegerea lor, fără a exprima prejudicii morale false !!

*
Separarea Pământului şi a umanităţii la Sfârşitul Timpului, în două linii de existenţă, este rezumată în celebra sintagmă "separarea grâului de neghină". Partea de umanitate, care va decide să rămână pe Planeta B,  pentru o lungă perioadă de timp, nu va avea nici o idee despre Dumnezeu sau religie, deoarece pe această planetă nu va exista nici un suflet mai evoluat, care să fie Far de Lumină, aşa cum în zilele noastre sunt majoritatea lucrătorilor în lumină. De asemenea nu va fi, nici un suflet încarnat, care să fie gata să joace rolul de martir şi să dea acestor suflete tinere posibilitatea să comită tot felul de atrocităţi, în timp ce-şi învată lecţiile karmice.
Tuturor entităţilor de pe planeta B le va fi la fel de rău !!

Societatea de pe planeta B va fi constituită în întregime de entităţi care se vor comporta în funcţie de părerea lor egoistă, cu teama separării totale din fiecare altă entitate precum şi de Întreg. Ele vor  considera toate celelalte entităţi ca fiind duşmani şi nu vor putea să urmeze nici un fel de principii morale sau etice.
Pe această planetă viaţa umană nu va avea nici o valoare, iar tot felul de acte criminale odioase, vor reprezenta modul normal de viaţă în această societate degradantă. Aceste entităţi vor trebui să descopere din nou Lumina din propria personalitate, înainte de a începe să evolueze şi experimenteze Ascensiunea în Eoni de Timp. Acesta este ciclul normal de încarnare de pe Pământ şi de pe multe alte planete în universurile solare din spaţiu-timp 3D.

Entităţile care vor ascensiona pe planeta A, vor rămâne în dimensiunea a 5-a pentru alţi 2000 de ani. Fiecare individ va avea posibilitatea să progreseze în ritmul propriu. Moartea nu va mai fi necesară pentru a părăsi acest plan de existenţă, iar entitatea va putea să-şi dematerializeze corpul de lumină, după cum doreşte.
În curând mulţi vor avea posibilitatea să-şi creeze şi să-şi dizolve trupurile de lumină, ori de câte ori doresc. Contactele cu alte suflete din familie, sau cu vechii prieteni, pot fi stabilite oricând.
Materia va fi mai fluidă, iar Creaţia imediată conform imaginaţiei proprii, va fi posibilă în curând pentru multe entităţi ascensionate.
Karma nu va mai exista. Toate relaţiile vor fi bazate pe inimă şi vor exprima Conştiinţa Christică.
Autarhia 1) tuturor entităţilor va fi pe deplin garantată, iar abundenţa va fi starea normală de viaţă, la fel cum şi Creaţia imediată va fi posibilă pentru toate entităţile.
De asemenea, viaţa în dimensiunea a 5-a, va cunoscută sub numele de Celestria şi va fi într-adevăr, RAIUL.
Prin urmare, alegerea pe care în următoarea perioadă - omenirea şi fiecare individ - va trebui să o  facă, va fi astfel: fie să Ascensioneze la Cer, fie să rămână pe pământ şi să trăiască în Iad.
Ce alegere GREA!
Dar pe măsură ce evenimentele se vor arăta, un anumit număr de entităţi umane va decide în cele din urmă să-i urmeze pe maeştri lor actuali – Puterile care Sunt - şi vor rămâne pe pământul B, pe care acestea pot continua să beneficieze de planurile lor atroce de înrobirea a umanităţii, fără amestecul  unor seminţe stelare.

Trad : Lao PA 老八

Note Trad :
1)  Schema a fost numită dupăr Charles Ponzi,[1] care a devenit notoriu pentru folosirea acestei tehnici în 1920.[2]
2)Autarhia  este calitatea de a fi auto-sufficient. Termenul este aplicat uzual politicii  statelor, sau politicii lor economice..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu