Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 noiembrie 2011

CREATORI CONSTIENTI

In aceasta postare voi reveni cumva la motivatia initiala a existentei acestui blog, si anume asa zisele "tehnologii ale punctului zero".
Am pus ghilimele, pentru a sublinia cumva faptul ca denumirea este improprie, ca nu e util sa ne mai asteptam la ceva ce chiar sa aduca a tehnologie. Mai degraba a joaca, din care sa rezulte efectul intentionat.
Exista preocupari pentru free energy si alte propuneri de multa vreme si exista in toate colturile lumii dar si la noi. Din pacate toti aluneca repede in a se verifica conform cu cele cunoscute. Cum se manifesta o idee neconforma, cum apar contestari, deoarece chipurile contrazic anumite principii. Parca nu chiar asta ar trebui sa se petreaca, daca urmarim sa schimbam ceva in mod semnificativ. Deoarece NOUL ADEVARAT va fi creat pe nelimitare, pe JOACA.
MAGNETIMUL, femininul cred ca e util sa fie repus in valoare, de partea lui, a emisferei drepte a "creierului" este capacitatea imaginativa. Oare de ce "vrajitoarele" au fost vanate?
Un creator este constient ca se afla intr-o "lume a lui", unde doar el face regulile. In-crederea lui este atat de mare incat, vazut dinafara, nu poate parea decat fanatic, si asta in cel mai bun caz. O etapa ulterioara este capacitatea de a "exporta" un element din acel loc individual de creatie, catre inafara. Aici sunt doua sub-etape, din care prima este materializarea in forma si o a doua este re-cunoasterea utilitatii si functionalitatii generale, acceptarea ei ca "realitate" si in constintele celorlalti.
Cei care STIU cum anume functioneaza "lumea", au respectat dintotdeauna aceste etape ale aducerii in manifestare, chiar daca "mijloacele" prin care au facut asta au fost diferite, de la o perioada la alta. 
In anumite perioade, barzii au fost INSTITUTIA prin care se aducea in constiinta colectiva o "realitate" sau alta. Locul unde acea realitate era creata era bine ascuns, deci foarte "privat". Acum este exact la fel. Doar ca totul e pus la punct foarte minutios.
 Cand incerci sa aduci in manifestare un nou concept, atentie, NU EXISTA INSTANTA OFICIALA careia sa i te poti adresa. Am incercat sa fac aceasta adresandu-ma OSIM-ului si raspunsul a fost LIMPEDE: noi nu concepte omologam ci doar TEHNOLOGII. Insistand sa aflu cam ce instanta poate omologa concepte noi, aveam sa dau de o balmajeala, care parca avea menirea sa imi indice indecis mediile academice. Dar cunoscand PARTE din reprezentantii acestei lumi, aveam sa vad doar individualitati si colective sortite unei iluzorii lupte, intre creativitate si lipsa de mijloace. Asta m-a facut sa inteleg, privind si mai atent, ca nu e vorba de fapt despre zona Cercetarii propriuzise aflate la nivel academic, ci mai "sus", la un anume nivel "inchis" al instantelor care par a guverna si aceste elite ale creatiei. Prin acea zona se gasesc cei care sunt sau nu de acord ca anumite idei/concepte sa devina sau nu, bun de folosinta comuna.
De acolo se creaza "orientari", apoi ele sunt directionate catre asa numite "colective de cercetare" care functioneaza de regula ca enclave inchise, si acolo anumiti "creatori" au deja recunoscuta capacitatea de a aduce in manifestare idei. Restul doar cocreeaza la aparitia acelei manifestari in constiintele lor, dupa care o intensa publicitate preia rolul barzilor si imprima in constiintele celorlalti acea "realitate", de cele mai multe ori inca aflata in "faza de cercetare".
Mai nou, locul unui mediu academic de cercetare a fost luat de colective de cercetare aflate direct sub patronajul unor mari forte industrial/economice. In acest mod, noi toti cocream la aparitia cate unui device sau gadget, care inca se afla in faza de concept la Apple sau Toshiba sau altundeva. V-ati prins?
Nu ca apa nu arde, nu ca nu poate fi adusa la abur in incinte rotative destul de simple, stim asta deja toti daca vom cauta pe youtube, nu ca motorul cu magneti nu cunoaste deja multiple variante constructive, nu ca ar fi necesare conditii speciale pentru ca unul sau altul din concepte sa devina tehnologie utilizabila de oricare dintre noi.
Doar ca aceste idei nu au trecut de LOCUL UNDE SE DECIDE aducerea lor in manifestare, prin introducerea in Constiinta. 
S-a ajuns la paradoxul ca ne trimitem copiii la scoala, unde se incearca continuarea conditionarii lor limitate, iar acestia aduc in atentia profesorilor "adevaruri" mult mai inalte, luate de pe net sau din mediul familial. Sunt si "cinici", micutii dumnezei! Dar comedia o continuam cu totii. Noi ne facem ca nu stim ca asa stau lucrurile, ca sa ce? Pana cand?
Poate doar ca sa ajungem la a VEDEA CHIAR unde ne-a dus experienta mintii, care "poate ea detine controlul", aici, prin "programe scolare" de conditionare.
Ca apa e firesc sa arda o putem vedea de la bun inceput, doar e constituita din hidrogen care arde si din oxigen care intretine arderea, nu? Ca magnetii se pot pozitiona in asa fel ca sa se respinga permanent, pe un rotor,e doar chestie de indemanare sau...calcul, daca chiar vrem geometrie. Ca ei pot fi mai puternici sau mai multi, sunt doar variatiuni pe aceeasi tema.
Problema NU AICI ESTE! Problema este sa NE ASUMAM ca putem crea realitati in experienta FARA A ACCEPTA sa se interpuna o instanta intre noi si DREPTUL NOSTRU REAL de a ne juca cum alegem, fara limite impuse de catre NIMENI SI NIMIC. Oricum o facem, doar ne creem vietile individual, mai ramane sa avem curajul relational de a aduce IN MANIFESTARE si deci in constiintele unor semeni "realitati experientiale" colective, sustinute de cat mai multi, chiar daca pana acum aceasta etapa a fost asigurata doar de "profesionisti". Ne va iesi in mod sigur, conditia fiind sa nu fim manati iarasi de INTERES. Indiferent CE NUME ar purta acel interes, el va fi iar o manifestare a ego-ului. De asta data experienta va fi  doar a inimii.
Exista un asa numit, invocabil parametru care s-ar denumi cantitatea de schimbare admisibila. Dar ce va pocni? Mizeria, limitarea, suferintele iluzorii? Nu cumva asta e chiar "parametrul" tinut sub mare control de cei interesati, in propriul lor interes "experiential"? Ca amuzament, stiu  -din surse nedeclarabile, desigur- ca exista in China fabrici care produc generatoare magnetice complete, dar...neoficial. Ca atare ti le livreaza, dar...separat. Statorul separat, rotorul separat. Pentru ca OFICIAL nu au dreptul sa le comercializeze. Dragut, nu? Tot neoficial STIU ca noi, romanii, nu avem dreptul sa studiem efectul de piramida!!! Oare de ce? 
Din proprie observatie insa, pot spune ca energia ca instrument tehnologic, ar fi armonios sa o "culegem",  nu dupa principiile facilitatii (apa care arde), ci doar dupa cel al armoniei, chiar daca vom avea de elaborat mai mult. In Creatie exista polaritatea si Tesla consider ca pe explorarea posibilitatilor de exploatare a acesteia a mers in cercetarile lui. Si nu numai el, doar ca el se gandea sa o culeaga sub forma exploatabila de energie electrica, mai apropiata de directia pe care au mers tehnologiile noastre. Kelly a explorat zonele de vibratie "mecanica" as zice, si nu este nici el singurul. Cinematica de azi incearca sa inteleaga mai bine ce se petrece in aceasta "zona de creatie". Nu este lipsit de interes sa vezi cum anumite frecvente, induse intr-o membrana elastica, creaza configuratii alarmant de asemanatoare cu ceea ce Creatia ne-a adus in manifestare. Cred ca avem doar "nevoie" de o stare de atentie mai inalta si de intelepciunea corespunzatoare acelei stari vibratorii proprii, pentru a "vedea" cum poate fi exploatat direct acest domeniu. Pe mine ma amuza ca in continuare folosim masini de spalat energofage, greoaie, cu componente ridicole(o placa de beton imensa), desi de ani de zile un bulgar comercializeaza niste plonjoare care emit o frecventa ultrasonica, care face acelasi lucru. Contin doar...un difuzor! Au cel mult 100 grame.
ultrasonic-washer-SHG-05-2
Revenind la privirea de ansamblu, cel putin mie imi este deosebit de limpede ca de asta data nu e loc de cosmetizari, in nimic si ca atare nici in tehnologii. Ca nu vor mai functiona partialitatile si negocierile. DESIGUR, DACA VREM o alta experienta. Daca nu o vrem, e posibil ca nu am atins un anume nivel de maturizare si nu ar fi exclus sa ne rezervam "bucuria" sau "dreptul" de a mai beneficia de un ciclu de 26 000 ani, pentru a ne implini. Mie asta imi da "gust" de irosire, de invartire in cerc si nu in spirala, deci nu o "vad" ca fiind o alegere constienta sau armonioasa.
Ma simt tentat sa va rog sa revedeti cu atentie ceea ce am scris despre modalitatea de a aduce in manifestare o creatie, pentru ca asa functioneaza si nu e lipsit de interes sa va fie limpede aceste aspecte. Posibil ca aceasta postare sa fie candva urmata de o alta, mai complexa si cu o intentionalitate creativa mai ridicata. NAMASTE!




joi, 17 noiembrie 2011

Dincolo de aparente

Fac aceasta postare din numeroase motive, dar poate pe primul loc sa afla intentia de a va ajuta cu niste informatii din zona aparent "subtila", dar fara channeling.
Desigur majoritatea beneficiati de tot felul de informatii, multe din ele in care entitati aflate inafara experientei ne tot "felicita" sau "atentioneaza", "invata"...si e ok asa, fiecare va vedea ce este dispus sa accepte ca fiind informatie utila sau valida pentru el. Cu unele rezonam,cu altele nu si asa e si firesc.
Desigur si eu am fost interesat in ce masura anumiti parametri generali au fost modificati de toate aceste cresteri imense de vibratie. Cum se poate cuantifica la nivel macro tot ceea ce noi, fiecare individualitate aducem odata cu experienta prin care tocmai trecem.
empower ro
Nu trebuie sa pierdem din vedere ca experinta pe care o vom avea este URMARE a evolutiei constiintelor care noi suntem, atat individual cat si colectiv.

Acum multi asteapta ca in jocul exterior sa apara manifestari care sa demonstreze ca ceva se schimba. Desigur asa si este, modificari sunt si vor fi din ce in ce mai vizibile, unele inca se cristalizeaza si catalizeaza in jurul lor constiinte creatoare.
Eu am investgat radiestezic doi parametri si sunt semnificative evolutii. Constiinta colectiva a fost transformata in procent de 50% si este cea mai mare transformare pe care eu am vazut-o pana acum, urmarind acest fenomen de cativa ani. 11.11.11. chiar a miscat ceva. Un al doilea parametru urmarit a fost "care ar fi procentul de TRECERE", daca ea ar avea loc ACUM. In urma cu o luna era 28%. Acum este 37% iar ieri...36%.
Aceasta demonstreaza ca inca este un parametru foarte dinamic si ascendent.
Din ce in ce devine mai pronuntat interesul pentru aparitia de noi tehnologii, multi cauta iar documente si se racordeaza parca la Tesla. 
tesla
Nici Kely nu ar fi de uitat. Este un inventator de la inceput de secol care a fost intentionat discreditat, deoarece explorase domeniul frecventelor in "materie", aspect cunoscut si de diferite triburi indigene -cred din australia. Se pare ca obtinuse un vehicul terestru care se deplasa doar prin intermediul unor discuri vibratorii cu cca. 500km/h, asta la inceputul secolului 20.
Deci, desi pare liniste, lumea se misca deoarece constiintele se misca. Cum anume se va materializa aceasta ramane sa vedem, cocreand-o fiecare. Cert mi se pare ca nu va mai semana cu ceea ce am fost obisnuiti a fi "normal"!!!
Succes!
Multumesc realizatorilor filmului gasit pe net, nu am postat ca sa le fac reclama, dar consider ca este adunat un material util multora.

luni, 14 noiembrie 2011

PRETINSA...tranzitie

Am incercat sa schitez lumea mintii, in postarea anterioara, spunand ca de cea a inimii ma voi ocupa ulterior. Intre timp insa am "realizat" ca mintea isi prelungeste suprematia -daca ii dam ocazia, si ii dam-, pretinzand ca are nevoie de ceva timp. Sau ca, chipurile noi am avea, ca sa facem trecerea de la a fi in minte la a trai in inima/constientza. Stau si ma gandesc cum s-ar executa asta la schimbarea canalelor de la TV. Cum ar arata o perioada de tranzitie...Sa apesi pe telecomanda si sa te avertizeze ca poate maine vei receptiona canalul ales. Si asta, DACA...
Mie imi e foarte limpede ca nu exista tranzitie ci doar ALEGERE, care se face exact atat de simplu. Tranzitia presupusa indica doar apetenta/cheful infinit al mintii de a tot negocia. De a incerca sa impace ea capra cu varza si sa ne tot minta ca se poate. Desigur ca actul infinit al negocierilor se face...in banda ei de frcvente si deci, astfel, ea te pastreaza...tot acolo.
Fundamental, fiecare de fapt acumuleaza ori constientza ori durere experientiala, suficiente la un anumit moment pentru a-l determina sa faca ALEGEREA. Asta pare a fi tranzitia: o acumulare de constienta sau durere menita sa te ajute sa faci un declic. La ambele acumulari participa in subtil aceste cresteri de vibratie. Ele ori maresc nivelul de atentie si constienta, ori tensiunile interioare. Daca nu esti pe prima varianta, in mod necesar te afli pe a doua. Daca aici aflandu-te, nu alegi sa te muti catre constienta, probabil tensiunile vor atinge un nivel critic, la care ceva din complexul minte/corp va ceda si te vei indrepta catre medicatie. De acolo mare experienta nu va mai urma.
Zilele acestea oricum se vad incercari de a impaca cumva capra cu varza, si am sa exemplific cu cateva initiative. 
In primul rand si-a facut aparitia pe yahoo groups un grup recent infintat, numit barter-romania. Desigur acolo se manifesta deja diferite nivele individuale de constientza, care incearca sa fandeze si sa evite putin sistemul. Nu este ceva lipsit de interes, daca va reusi sa se mentina pe intentia initiala, demonstrand ca intrajutorarea intre indivizi poate functiona pe principiile naturale. Aici aveti si un link:

Alta initiativa de care eu azi am luat cunostinta este una chiar armonioasa si o veti gasi pe acest link:
Ambele insa incearca sa revina la ceva ce a mai fost in experienta, desigur pe alte nivele de constienta. Eu am indoieli ca mintea universala valideaza, cu atat mai mult ACUM, astfel de intoarceri, dar cu energie si pasiune, vizionarism, eu le doresc succes.
Ceea ce ele totusi mie imi demonstreaza, este faptul ca ori nu intelegem ca creativitatea noastra ESTE NELIMITATA, ori dorinta mintii de a cosmetiza si a nu accepta sa cedeze, tinde catre infinit.
La baza ambelor "viziuni/proiecte" sta inca acest micutz "eu", care isi apara cumva interesele lui.
Nu vad dorinta de eliberare reala, de zbor, in nici una din variante. Desigur ar putea fi variante MAI BUNE decat altele, dar inca in dualitatea mintii. Cunosc vizionarismul din "Anastasia" si am simtit ADEVARUL EI, doar ca il vad cam anacronic. Nu lipsit de frumusete, doar utopic.
Cunosc multe locuri frumoase in aceasta tara si au mai fost initiative de acest gen, exista localitati parasite care "plang" dupa oameni sa le invie...
Cu toate astea am sentimentul ca nu facand abstractie de ceea ce am devenit, este calea. Nu renuntand la tehnologie ci schimband-o cu o alta, superioara.
Eu chiar as propune ca termenul "renuntare" sa fie uitat, din lipsa de logica. Creatia nu abandoneaza, nu se razgandeste ci creaza pe mai departe. De acolo de unde este. 
Oricum,va doresc fiecaruia succes in a administra cu verticalitate experimentul vostru individual, care CHIAR CONTEAZA!