Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Observatii in procesul Inaltarii

Asa cum ne-am obisnuit, Creatia ne surprinde iarasi, acest fenomen al ridicarii frecventei corpului spre "lumina" declansandu-se surprinzator si neavand ca limita nici dimensiunea 5D, nici 6D. Apare iar semnificatia "cerului de provenienta", unde fiecare individualitate pare ca isi va opri ascensiunea. Deci, chiar "ACASA"!
Este deci si mai firesc ca procesul sa apara foarte "individual".
Cu toate astea scriu acest articol, in baza calitatii de "martor" foarte atent, spre folosul celor care abia urmeaza sa il parcurga.
Daca desprinderea de frecventele 3D se face destul de gradual, putand observa cum procentul scade de-a lungul a catorva zile, ultimii 5-7% parcurgandu-se cam intr-o singura zi, iar frecventele 4D traversandu-se cam intr-o zi- doua, pe masura ce densitatea se rarefiaza si frecventele cresc, dimensiunile vibrationale se depasesc din ce in ce mai repede. Cei foarte atenti, percep pe corpul "fizic" parasirea unei "dimensiuni", ca pe un sesizabil soc perceptibil si de catre martor. Cand deja au fost "parcurse" primele densitati, deja "calatoria" pare destul de constienta, ultimele 2-3 putand fi traversate chiar intr-o singura zi.
Acum, dupa doar cateva zile de la declansarea acestui fenomen, deja 14% din entitatile intrupate au parasit cu toate structurile frecventele 3D. Pare ca procentul va creste vertiginos, avand in vedere macar si numarul relativ mare de prieteni noi care mi-au solicitat doar ieri sa le confirm punctul de evolutie. Cu aceasta ocazie pot spune ca si modificarea constiintei colective a ajuns la fantasticul procent de 85%, raportat la luna octombrie.
Pentru cei care deja sunt plecati catre "casa", ar fi util sa aiba in vedere cateva lucruri de importanta majora. In primul rand sa nu uite nici o singura clipa principalele legitati ale Creatiei, la care acum chiar e posibil sa trebuiasca sa apeleze.
Una din atentionarile de baza ar fi sa nu uite ca Iubirea este atat "materia" cat si singura relatie din Creatie. Ca in dimensiunile superioare nu functioneaza cliseele mentale si nu mai exista un "egregor" care sa mentina in manifestare ceea ce tu "uiti" sa iubesti. Nu ar fi placut sa vrei sa te dai jos din pat si sa trebuiasca sa observi ca nu mai ai unde pune piciorul, pentru ca ai uitat sa ai o relatie ACTIVA de iubire cu camera in care traiesti. Este destul de probabil sa experimentati disparitia din universul propriu a tot felul de "detalii", pe care anterior le-ati tot tratat cu indiferenta. Pare si logic, nu?
Dar prima "provocare" va fi sa va reasezati confortabil in propriul "vehicul", deoarece el doar pare cunoscut. De aici si dificultatea.
Va veti gasi iar in situatia unui copilut, care trebuie sa descopere cum e sa ai un corp. Cu cat veti emite mai multe pretentii, in baza vechilor clisee mentale, catre el, cu atat mai dificil va veti acomoda. El acum este ca o Dacie pe care o treci de 140km/h. Sunt "praguri" la care intra in tot felul de "trepidatii" si e firesc, nu a fost conceput pentru vibratii la care acum voi l-ati dus. Nu emiteti pretentii de la el si se va ajusta de la Sine. Are o capacitate absolut infinita de adaptare, doar aveti o calma rabdare cu el si o deplina incredere si intelegere detasata, superioara. Nu va va lasa "in pana"!
Cel mai pregnant va aparea ca nu va mai puteti "grabi", ca nu il puteti..."controla". Pai nu asa ar fi si cazul? Iar control? De fapt se va crea o relatie creativa si bazata pe iubire constienta intre voi si el. Cu cat veti fi mai receptivi la ce va comunica, cu atat va creste si nivelul vostru de confort experiential. Trebuie sa intelegeti ca voi, ca si constiinta sunteti multidimensionali, el insa nu si efortul nu al vostru a fost sa ascensionati ci al lui. Deci aveti infinita rabdare si compasiune pentru experienta...lui!
Faptul ca perceptiile acum se modifica si mai evident este tot un firesc, deoarece percepeti tot prin intermediul...lui. Deci...mult calm si totala lipsa de pretentii. Daca acordati deplina incredere armoniei Creatiei, va asigur ca va fi foarte ok.
Exista tendinta sa "va carati mintea" dupa voi, dar veti ajunge destul de repede la concluzia ca este inoperanta. Cert e ca o vreme va va trage nivelul de constienta in jos, chiar cu cateva "ceruri", traind un timp paradoxul ca aveti constienta constiintei mai jos cu cateva nivele chiar fata de...corpul "fizic", care va va astepta sa va dumiriti.
De remarcat aici cateva aspecte nu lipsite de importanta. Si am intuitia sa ma refer la "apartinatori", adica ce denumiram pana acum "familia" biologica. In cuplurile in care ambii se afla pe un drum constient lucrurile sunt relativ simple. Probabil unul din parteneri se va afla inaintea celuilalt si cel de-al doilea va avea atentia si compasiunea de a acorda suport si intelegere, stiind bine ca el va urma sa aiba nevoi similare.
 In cuplurile in care doar unul ascensioneaza va parea ca Creatia face o ultima gluma...nu tocmai armonioasa/placuta. Cel care va ascensiona, in loc de a primi suport si intelegere, va fi vazut ca "bolnav" sau i se vor impune baremuri 3D-iste, incompatibile cu ceea ce proaspatul corp va putea da. Astfel adevaratul "suferind" va mai poza inca odata drept sanatos, iar cel pe cale de insanatosire drept "bolnav". In mod sigur ADEVARUL va primi cumva sprijin si va invinge dificultatile, oricat de incomod ar fi. 
Partea cu adevarat dificila va urma apoi, deoarece in mod cert anduranta si ritmurile celor doi nu vor mai putea cunoaste un numitor comun, banuiesc niciodata.
Un documentar inspirational pentru acest ACUM:
activistul cuantic
Numai doua zile, au ridicat procentul celor care au parasit frecventa 3D la 35% si procesul continua. Aceasta dinamica mie imi pare foarte semnificativa. Succes!

vineri, 9 decembrie 2011

Dragilor, a inceput o ascensiune mai...larga

"Vestile mari" le dau cu multa prudenta de obicei si nici acum nu fac exceptie- desi ar putea parea.
Desi CONDITIILE PENTRU ASCENSIUNE sunt de mult timp cultivate, desi au fost si scrise texte conform carora ascensiunea propriuzisa s-ar fi facut deja de unele individualitati, conform cu algoritmul cu care eu lucrez, nu se verifica.
Cresterile de frecventa totusi au presat permanent si fenomenul chiar a inceput, in urma cu cateva zile, eu constatandu-l manifest la o individualitate care, datorita faptului ca a ales sa se hraneasca doar pranic sau cu "lumina", obtinuse o frecventa de vibratie de aproximativ sapte ori mai ridicata decat a mea. Ca atare frecventa de vibratie a corpurilor a parasit la un momendat banda 3D, si era preponderent in banda 4D si 5D partial. Trecerea nu a fost chiar blanda, deoarece anumite "teme nefacute " integral, aveau sa incetineasca procesul si sa semnaleze prin dureri ce anume trebuie acceptat, inglobat prin constientizare. Datorita capacitatii de a prelucra date foarte corect si a faptului ca -in vederea hranirii pe aceasta cale- avea redus la zero atat corpul emotional cat si mentalul inferior, chiar a avut capacitatea de a rezolva rapid in constiinta problemele semnalate de corp, si astfel deplasarea catre frecvente mai ridicate a avut loc. A urmat parasirea frecventelor 4D si trecerea nu numai integral in 5D dar foarte accelerat a aparut deplasarea catre 6D.
Intre timp, o alta individualitate evoluata pe drumul constientei a urmat un drum similar, parasind rand pe rand frecventele 3 si 4 D.
La momentul la care scriu si ea se afla in tranzit intre 5D, unde mai are 26% din structuri si 6 D unde deja este cu 70% din ele.
Tot la momentul la care scriu, prima deja e in tranzit, cu toate structurile corpului "fizic", intre frecventele benzii 8D, unde mai are 20% si 9D, unde deja este cu 75% din structuri, restul deja mergand mai sus.
In acelasi timp, din diferite puncte, alte individualitati constiente semnaleaza manifestari caracteristice, si se dovedeste ca fie au parasit total vibratia 3D si deja ascensioneaza, fie mai au cateva procente doar in frecventa benzii 3D. Acest din urma caz inca este cel mai frecvent, dar la unii se observa un fenomen si mai interesant, se gasesc cu parte din structuri in mai multe benzi. Chiar cand scriu, a mai intrat o prietena, care si ea a ascensionat deja semnificativ. Se gaseste intre 4 si 5 D.
Ca observatii generale, totul apare ca senzatie de instabilitate, ameteala, pot aparea dureri pe axul energetic al corpului, semnaland neantelegeri/neacceptari in constiinta a unor fenomene ce intra in zona de cuprindere a chakrei respective. Trebuie URGENT constientizata si incumbata in constiinta, altfel veti avea dureri mari. Practic ACUM-ul nu va mai ofera iluzia ca aveti de ales ceva inafara ADEVARULUI LEGII.
Contrar imaginii despre ASCENSIUNE, pe care toti o aveam, se pare ca destinatia -cel putin pentru entitatile provenind din dimensiuni inalte- nu este nicidecum 5D. Am toate motivele sa cred ca fiecare isi va duce corpul "fizic" impreuna cu structurile aferente, in vibratia dimensiunii din care provine. Inca pot spera ca se vor opri
la acel nivel. Cel mult o frecventa "mai sus", caci daca nici asta nu se va verifica, aspectul "experientei" ulterioare se va complica...cuantic.
VA DORESC SUCCES si TOTALA INCREDERE IN VOI INSIVA.
O adaugire ca observatie de ultim moment ar fi ca, odata parasite frecventele mai dense, 3, 4, 5, viteza de deplasare catre "acasa" devine foarte mare. Deja prima entitate de care vorbeam a ajuns, este 100% in frecventa familiara ei, cer 10.
Ca o "completare", demonstrand ca lucrurile evolueaza si in constiinta colectiva, prietenul Cristian Muresan imi semnaleaza aparitia unei comunitati virtuale  internationale, din care el face parte si care are menirea de a schimba in paradigma de gandire a omenirii. Lipesc aici mesajul lui, cu link cu tot.

Cristian Muresanu : Buna Octav, iti scriu mai rar deoarece consider ca e util atunci cind chiar exista ceva interesant de semnalat ce ar putea avea anumite implicatii pe o scara mai mare si cred ca dialogurile la care am inceput sa particip de citeva zile pe website-ul http://www.researchgate.net/topic/Cancer_Biology/post/Can_Meditation_combat_onset_of_malignancy al oamenilor de stiinta de pretutindeni are in acest link o particularitate ce merita atentia. Oameni de stiinta foarte bine antrenati in stiinta academica, din India, discuta in stilul in care mi-am abordat propriile experiente in cartea mea si au fost incintati de faptul ca am inceput sa ne descoperim reciproc unii pe altii... Poate tragi o privire pe acel link. Daca aceste lucruri vor intra in lumea academica din India atunci ele vor fi prezente in
Cristian Muresanu : scurt timp peste tot, deoarece exista o nomenclatura specifica astfel incit stiinta sa fie prezentata in acelasi fel de limbaj, indiferent de tara in care se studiaza, pentru a putea echivala pregatirile adica biologul din Romania, cu cel din Anglia, India sau SUA stie si face acelasi lucru si se intelege exact cu oricare alti biologi
Cristian Muresanu: Si e logic sa fie asa deoarece ar fi ciudat ca matematica de exemplu predata in China sa fie alta decit cea din Italia sau din Norvegia sau oriunde... asa ca mi-am dat seama ca dialogul pe care noi il transpunem acolo poate avea anumite influente decisive asupra modului in care vor fi privite stiintele vietii... dar nu zic hop pina ce n-am sarit, adica, asa cum fac eu intotdeauna, mai intii astept rezulttele si pe urma incep sa vorbesc despre ele... deocamdata acestea ar putea fi niste ... semne bune
o_tiganus : bafta, dragule, mai ales ca se suprapune cu o ascensionare in masa, care taman a inceput
Cristian Muresanu : de aceea m-am si gindit sa iti relatez...
o_tiganus : zilele aste primii si tot se ascensioneaza
o_tiganus : voi face azi o postare despre asta
Cristian Muresanu : excelent... poti pune si link-ul deoarece discutiile se reactualizeaza zilnic
o_tiganus : vad ce e acolo,nu stiu daca bate
o_tiganus : dar cu bucurie DACA rezneaza
Cristian Muresanu : limbajul e... combinat , contine si traditie dar e bine dezvoltata... nu se folosesc f multi termeni din yoga dar se vorbste totusi clar
o_tiganus : in  engleza banuiesc...
Cristian Muresanu : da
o_tiganus : am sa vad atent ce e acolo
Cristian Muresanu : ok


Desigur nu este singura manifestare care anunta o schimbare, si aici mai gasiti una:

joi, 8 decembrie 2011

Despre INALTARE

De cateva zile eu asist la inaltarea in dimensiuni vibratorii superioare a unor fiinte apropiate mie. Aceasta in paralel cu observarea acestui proces, in ansamblul lui. 
Referindu-se la inaltarea "corpului fizic", deci a intregii populatii de celule, desigur este un poroces si nu o alegere, ALEGEREA precedand in constiinta procesul. Ajutand si observand modul in care are loc, chiar ma pregateam sa-l pun in cuvinte, asa incat sa va ajute sa va faceti o idee despre ceea ce veti avea de trecut fiecare -la momentul vostru-, banuiesc in urmatorul interval, foarte apropiat.
Ieri insa, mi-a intrat in posta de la editura "FOR YOU", o descriere destul de corecta, facuta de Lauren C. Gorgo, sub titlul "Aparitia iubirii universale".

Desi stiu ca multi sunteti abonati si probabil l-ati primit, unii 

nu sunt si ca atare il voi lipi aici.
Inainte de a o face, vreau sa specific ca este emis din frecventa celei de a sasea dimensiuni, conform algoritmului cu care eu lucrez si ca corespunde unui "grad de adevar" de 100%. Si mai ales explica corect ceea ce eu am asistat.Aparitia IUBIRII universale

de Lauren C. Gorgo, 
postat pe 3 decembrie 2011 (ii multumim Anei Nicolai)


„Pe masura ce prototipul noului om activeaza total si intrupeaza fizic frecventele IUBIRII universale, Mama Pamant primeste energiile scalare nutritive, necesare pentru alinarea durerilor travaliului ei … si la fel primeste fiecare dintre voi.”
– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Dupa 11:11

Au trecut trei saptamani de la 11:11, cand, din nou, lumea noastra launtrica a fost intoarsa pe dos, iar lumea noastra exterioara s-a intors cu susu-n jos. Dupa un portal major, e nevoie intotdeauna de o buna bucata de timp ca sa ne aranjam perucile la loc, insa se desfasoara atat de multe lucruri în cosmos, în timpul acestei tranzitii foarte concentrate si sacre intr-o noua lume/era – sau intr-un nou an – incat este de la dificil pana la imposibil, sa incercam sa intelegem asta sau sa descoperim ce rezultat se produce chiar acum.

Un lucru este cert … inca ne zbenguim în golul de dupa 11:11 (si care în curand va fi aspirat în 12:12)… indurand perioada obisnuita de excavare – ce urmeaza oricarui eveniment cosmic major – si integrand filonul principal al tuturor portalurilor prin care tocmai am trecut. Si chiar daca, in prezent, dobandim acces la un taram cu totul nou al (inimii) inteligentei si intram în contact cu un nivel oarecum nou de constienta, cu certitudine ca acum nu e momentul sa intelegem toate astea (complimente de la Mercur retrograd). Inca suntem atat de inceti in ceata transmutarii, incat efectiv nu putem vedea pasul facut in fata … iar cu toate fragmentele obuzului 3D lent, care inca mai zboara prin aer, nici macar nu e recomandat sa ne extenuam.

Merita mentionat si faptul ca ne aflam in mijlocul unui portal puternic de eclipse (pe 25 noiembrie a fost o eclipsa partiala de Soare, iar o eclipsa totala de Luna va avea loc la Luna Plina, pe 10 decembrie)… si fireste ca, imediat dupa apropiata eclipsa de Luna, este poarta stelara 12:12, ce va fi curand dupa aceea urmata de sostitiu. Sa adaugam cateva eruptii solare si EMC (ejectii de masa coronala. N.tr.), predispuse sa ne cinsteasca în aceasta luna – asa cum au facut-o, fara niciun regret, chiar în jurul sarbatorii Recunostintei – si avem un cocktail cat se poate de cosmic, din care sa sorbim la petrecerile noastre de sarbatori.

Asadar, da, chiar daca durerile nu sunt tot la fel de intense cu cele de pana acum, iar noi putem pluti pe valuri cu mai multa incredere, inca mai gafaim prin travaliul renasterii si avem nevoie sa ne abandonam total, în timpul contractiilor ce mai raman din 2011.

„De la solstitiu pana la Luna Noua, aveti oportunitatea de a dobandi o perspectiva cu totul noua, care duce la schimbare, la progrese si la libertate adevarate.”
                                                – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor


Din cate aud, partea cea mai grea aproape s-a incheiat si, chiar daca suntem cu totii intr-un punct in care simtim ca literalmente nu mai putem merge mai departe inca un minut … de cate ori am spus asta, in ultimii 7 ani? … ne mai raman inca cateva eforturi de facut. Insa ne putem concentra si putem extrage forta din primele semne de viata care incep sa apara, pe masura ce ferestrele IUBIRII universale se deschid larg, pline de provizii proaspete, de particule adamantine fortifiante, ce dau navala in viata si in corpul nostru, plutind pe valurile schimbarii.

Aceasta este prima oara cand noi (o mare parte a omenirii) renastem în acest fel … total constienti … iar acest moment de (re)nastere este intoarcerea la constiinta punctului zero, o resetare si o recalibrare totale, în care energiile feminine si masculine sunt perfect echilibrate, ca sa ne dea posibilitatea sa ne inaltam fizic, dincolo de constiinta polaritatii (karmica) … si, în foarte multe privinte, lucrurile inca sunt dezgustatoare, insa miracolul este ca suntem sprijiniti sa parcurgem aceasta tranzitie, in efectiv orice modalitate posibila. Nu e nicio cale de retragere, acum.

În ultimele cateva saptamani, am fost cu totii maturati spre mare, de un contra-curent cosmic de transformare – provocator, dar purificator. Suntem departe de „starea de normalitate” si, în loc sa curgem cu curentul universal, am fost deconectati de viata si topaim prin jur, incontrolabil, în navigarea agitata a necunoscutului. Sa fii aruncat de ici-colo poate fi ceva tulburator, daca permitem, insa cei care raman centrati cu calm, în credinta locului în care ne conduce inima, vor observa ca, desi am fost dusi in adancul marii, de aceasta data, din nou, nu ne aflam singuri aici.

În timp ce valurile oceanului ne inalta, pentru un timp, campul de vizibilitate spre noi inaltimi, incepem sa vedem nu doar orizontul unei noi lumi, la care fiecare dintre noi a visat ca sa vina, dar observam si ca, de jur imprejurul nostru, în aceleasi ape purificatoare, plutesc membrii familiei noastre rezonante de suflet, ce ni se alatura în descoperirea si crearea unui nou Pamant.

Odata ce ne recunoastem intre noi, tot ce avem de facut este sa intindem o mana, ca sa ne recapatam taria sufleteasca, vioiciunea si puterea de grup, astfel incat sa putem inota impreuna, spre tarmul vietilor noastre noi-noute.

O senzatie de implinire umple aerul si suntem realimentati pentru kilometrii ramasi …

Spirite inrudite

Apare o noua ordine, iar sufletele din linia intai a acestor schimbari incep sa se reuneasca, ca sa creeze rezonante de grup, ce vor influenta Pamantul si omenirea, într-un mod nobil.”
                                                        – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Este adevarat ca nu foarte multe lucruri despre urmatorii nostri pasi sunt clare, insa exista un element din aceasta recenta poarta stelara, care deja a inceput sa se cristalizeze de cealalta parte, in pregatire pentru 2012 … reconectarea cu familiile noastre de suflet, cu fratii si surorile noastre de Acasa.

Poate ca sesizati dezvoltarea acestor grupuri de suflet, ce apar din senin în jurul nostru, fie ca parteneri romantici/spirituali/inruditi … legaturi de afaceri/motivate de un scop, care tocmai se formeaza si care se vor consolida în anul urmator … noi oportunitati de a lucra cu altii care au interese comune/gandesc la fel … piesele finale (oameni) care sa implineasca contributia voastra colectiva, adusa omenirii etc.

In unele cazuri, aceste legaturi se formeaza prin internet sau ar putea (în final) exista în lumea voastra fizica … oricum ar fi, reunirea acestor grupuri de suflet este un pas necesar în producerea numeroaselor materializari ale dorintelor noastre din inima, pentru Noul Pamant. In mod oficial, incepem sa ne reunim in rezonanta inimii, ca pazitori ai Noului Pamant din faza a II-a a inaltarii … pe care cei din lumea nevazuta o numesc „faza de fizicalizare”.

Ca orice altceva, aceasta reunire va fi în mod probabil un proces ce se va desfasura continuu în 2012, asa ca, daca nu simtiti inca aceste legaturi, aveti o gramada de „timp” … indiferent ce inseamna acum timpul. Surorile spun ca va avea loc o inflorire de noi relatii si deschideri, ce se vor extinde dincolo de ceea ce este cunoscut în prezent, precum si o intarire a relatiilor de suflet, existente. Daca inteleg corect acest lucru, faza de fizicalizare si faza de intrupare sunt evenimente simultane … perioada totala de timp alocata pentru ca inaltarea noastra sa fie realizata în plan fizic… un proces ce a inceput deja si care include materializari fizice si aplicarile viselor noastre cele mai extraordinare si dorintelor noastre cele mai profunde … dorinte ce se nasc din atingerea potentialului nostru cel mai inalt, in IUBIRE.

Cu alte cuvinte, pentru cei capabili sa intrupeze frecventele IUBIRII universale, 2012 va avea de-a face cu stapanirea lumii fizice, a materiei fizice … inclusiv a biologiei noastre. Vom invata tot felul de lucruri noi, inclusiv cum sa co-cream cu fortele universului, prin intermediul portalului inimii noastre (nobile) magnetice.(mult mai multe despre acest lucru vor veni în anul viitor)


*NOTA: Simt ca este important sa specific aici ca, în mod contrar celor crezute de unii, inaltarea biologica nu este un eveniment ce are loc o data … ea este o serie continua de valuri de purificare din energia Sursei, ce stimuleaza o succesiune de activari genetice si progrese, care conduc la intruparea IUBIRII Divine … o frecventa la care cei din linia intai se acordeaza, cu care se aliniaza si pe care o integreaza de foarte multi ani. Da, incepem  sa ne intrupam divinitatea si invatam cum sa ne valorificam/dirijam energia fizica, asemenea maestrilor, desigur … retineti insa ca fiecare celula din corpul nostru si ADN-ul din acele celule se schimba în moduri radicale, ca sa se adapteze noului nostru nivel de programare … ceea ce este doar un mod mai dezvoltat de a spune ca timpul si spatiul sunt necesare pentru transfigurarea in lumea fizica. Pur si simplu, fizica.

Fizica taramului fizic 3D guverneaza lumea formei si este, de departe, cea mai densa, cea mai putin maleabila si, prin urmare, cea mai lenta si ultima care sa se schimbe. Din nefericire, acest proces treptat este ceea ce inseamna sa „ne luam corpul cu noi”,  în inaltarea noastra în 5D. Este de la sine inteles ca moartea ar putea fi ruta mai rapida, dar nu este ruta la care ne-am inscris. Noi suntem în trenul personal catre cer … care opreste în multe statii.

Stiu ca spun deseori asta, insa este multa neintelegere cu privire la ceea ce se produce la nivel fizic în corpul nostru – si ce ne-am astepta. Acest proces de evolutie, pe care il numim Inaltare, este un proces FOARTE biologic, motiv pentru care, în aceste buletine de stiri, canalizez mereu atentia spre corpul nostru fizic. Pleiadienii adauga ca aceste intelegeri gresite sunt perpetuate de cei care considera ca Inaltarea este doar o cautare spirituala … ceea ce nu doar ca este inexact, insa abia atinge suprafata a ceea ce este de fapt necesar, ca sa ne transformam trupul in fiinte Christice.

Faptul ca ne simtim bolnavi nu inseamna ca ne-am ratat inaltarea, inseamna ca ne transformam – aducand la suprafata reziduuri emotionale si celulare, reducand densitatea – si devenim mai rafinati. Din nou, un  p r o c e s.  Totul conduce undeva … destinatia este IUBIREA intrupata … insa nu ne trezim pur si simplu astfel, intr-o buna zi, de partea cealalta a unui portal stelar … intram cu grijaaaaaa in el. Portile stelare sunt continui si consecutive, dintr-un motiv: fiecare ne face receptivi fata de „potentialul” de a face pasul urmator, mai profund, în IUBIRE. Cum ar putea fi altfel? 

*******************************************************************************************

„Va asteapta o perioada de restructurare globala, care va necesita oarecare rabdare, insa pe masura ce fiecare dintre voi intra pe pozitie, ca pazitori ai Noului Pamant, aceste schimbari se vor accelera si vor prinde avant în jurul planetei. Din acest motiv, acum este vital ca aceia care sunt chemati la misiuni planetare de slujire, sa se prezinte si sa spuna DA acelor oportunitati ce apar, caci ele vor deschid usile pentru a va reuni cu familiile voastre rezonante de suflet. Familia voastra de suflet este cea care poarta cu sine rezonanta de grup a unei noi omeniri, iar acum e momentul sa va uniti fortele, sa va co-creati viziunile indelung mentinute, despre cer si Pamant.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Stralucirea IUBIRII

„ In ceea ce priveste IUBIREA, exista o noua intelegere ce va permeaza sfera, iar aceasta noua intelegere este fundatia pentru ca intrega viata de pe Noul Pamant sa creasca, sa infloreasca.
                                            – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

 Pe masura ce intrupam stralucirea deplina a IUBIRII, în realitate ne adaptam la transformarile biologice necesare pentru stapanirea Inaltarii. Surorile mi-au impartasit ca una dintre transformarile cele mai influente, care schimba viata, initiata prin portalul 11:11, este aceea ca celulele noastre, care ne alcatuiesc corpul uman, incep sa preia rezonanta de 528 Hz … una dintre cele sase frecvente fundamentale ale creatiei, cea a IUBIRII universale si a miracolelor.

Stralucirea poate fi simtita în corp ca o stare de fericire bazata pe senzatie … mult asemanatoare undelor de iubire-extaz ce onduleaza prin celule, punand in libertate endorfine, pentru a crea senzatia intensa de a fi viu … în care totul în jurul nostru, inclusiv aerul pe care il respiram, este incarcat de IUBIRE. Aceasta energie a IUBIRII este o inteligenta subtila, insa vitala, ce permeaza totul, pana în punctul în care simti efectiv ca lumea e mai buna si pare sa fie mai colorata. Acest lucru ar putea parea fantezist si, sincer vorbind, chiar mi se pare o versiune foarte temperata a euforiei drogului … numit „Drogul Iubirii” … dar fara efectele secundare de panica/paranoia, ce pot insoti folosirea oricarei substantei psihoactive artificiale si puternice.

Acum inteleg acest sentiment ca fiind procesul de „transferare”, la care s-a referit Consiliul Suprem Pleiadian (CSP) în mesajul anterior … pe care ei il definesc ca fiind transferul inteligentei Sursei (frecventa IUBIRII) in celulele noastre … un sentiment care este, in esenta, generat din centrul inimii (superioare). Potrivit CSP, aceasta este senzatia sentimentului care transforma de fapt corpul, în lumina.

„Corpul vostru biologic va prelua aceasta rezonanta în valuri ce vor permea fiecare celula din corpul vostru. Asta se intelege prin termenul de extaz. Acest proces duce la o eliberare de densitate a intregului corp.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Inca nu suntem capabili sa mentinem sau sa sustinem tot timpul aceasta freceventa, insa unii sunt pe aproape. In momentul de fata, este dificil sa te acordezi la aceste senzatii subtile, intrucat trecem printr-o restructurare celulara foarte profunda – insa, în general, cei din lumea nevazuta spun ca durata de timp necesara fiecaruia dintre noi, ca sa ne acomodam cu noua noastra biologie si sa mentinem vibratia de 528 Hz a IUBIRII, în corpul nostru, variaza pentru fiecare individ si este conditionata de numeroase elemente, incluzand calea sufletului, coordonarea in timp a incarnarii, purificarea genetica/karmica, deteriorarea celulara si misiunile planetare de slujire. Cu alte cuvinte, procesul este perfect pentru fiecare dintre noi.

Surorile mai vor sa imi explice ca acest coeficient de iubire, cei 528 Hz care isi instaleaza resedinta în corpul nostru fizic, este de asemenea foarte prezent în spatiile în care locuim, în caminele, în comunitatile noastre si în relatiile noastre cu altii. Aceasta rezonanta este o forta palpabila de energie, pe care ceilalti o simt, o vad si o apreciaza acum, ca pe un sentiment de acasa.

„Incepeti sa fiti vazuti in toata gloria voastra, caci stralucirea iubirii divine emana din esenta inimii voastre.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Aceasta stralucire a iubirii si calea inimii superioare ce ne vor indruma calea – pentru noi si omenire – se manifesta si in maniera în care putem, dintr-odata, sa ne exprimam ca purtatori ai adevarului, prin aceea ca devine aproape cu neputinta sa ne reducem intensitatea luminii, sa ne ascundem cunoasterea launtrica sau orice lucru care subliniaza lipsa de autenticitate ori care le ofera altora, o lumina calauzitoare.

Adevarul apare acum intr-un mod atat de viguros, incat poate parea a fi neindurator – insa asta se intampla doar acolo unde este necesar acest lucru …. iar uneori chiar este. Nu am fost niciodata o fiinta care sa vorbeasca pe ocolite, astfel ca, pentru mine personal, acest nou nivel de rostire a adevarului a fost intr-adevar greu de cultivat. Am observat, cu ajutorul multor incercari esuate, ca ne putem exercita maiestria spirituala si folosi arta compasiunii, facand tot ce putem ca sa infrumusetam sau sa indulcim adevarul si sa il rostim cu iubire … adevarul este insa ca unele adevaruri – pur si simplu, nu sunt placute, frumoase sau fermecatoare … chiar si atunci cand sunt rostite cu iubire. Nu conteaza, oricum este momentul sa spunem adevarul. Vestile bune sunt ca, în trecut, se poate sa fi tras obloanele în fata reactiei veninoase la a tine oglinda sus pentru altii, insa intr-un fel, nu mai este atat de inspaimantator. Pe langa asta, tainuirea adevarului incepe sa fie resimtita mult mai rau decat ar putea fi vreodata resimtita orice privire rautacioasa.  

La acestea, noi va spunem ca acum este timpul sa va rostiti cu fermitate adevarul, sa curgeti cu intelepciunea voastra cultivata si sa ii lasati pe altii sa aiba acces la ea, ca sa vada licarul de speranta pentru o noua cale.”
                                            – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Cei din prima linie a noii omeniri sunt pe punctul de a iesi în public, ca sa le furnizeze o cale preferata celor ce sunt gata si dispusi sa adopte stralucirea IUBIRII. Nu in sensul ca va trebui sa convocam acele suflete, sa ne transmitem cunoasterea sau sa convingem pe cineva de adevarul nostru, ci ca vom avea darul de acasa, al implinirii, al scopului, al bucuriei, al pasiunii creatoare, al IUBIRII, pentru a le impartasi cu toti cei care sunt pregatiti sa le primeasca.

„Din perspectiva noastra, multe schimbari vor fi pregatite la urmatoarea Luna Noua, astfel ca veti fi intr-o pozitie de mai mare claritate si pregatire pentru extrem de asteptatul an 2012″
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Ne vedem la urmatorul portal!


Referindu-ma la aceste text, mi-am permis sa subliniez in fundal toate aspectele pe care le stiu ca fiind pe deplin adevarate, din propria experienta sau cunoastere

duminică, 4 decembrie 2011

Iubirea de Sine

Scriu aceasta postare in urma unei "discutii" pe mes cu doi buni prieteni. Ea m-a inspirat doar, nu ca nu este cazul fiecaruia din voi. 
Interesant este ca nivelul de constienta al celor pomeniti este unul foarte ridicat (92 - 96%)  si mai toti cei cu nivele destul de ridicate, tot nu au "realizat"...cacealmaua. Cei care chiar s-au prins sunt exact cei pomeniti ieri, tineri ce nu pot fi convinsi sa se joace cum le spun altii ca "ar trebui".
Privesc cu compasiune la individualitati ajunse pe anumite trepte ale cunoasterii, care in loc sa isi faca propriile "teme" pana la capat, prefera sa se joace iarsi de'a...si aici sirul e infinit.
Majoritatea cad in capcana neatentiei flagrante, reiterand iar in propriul subconstient ca ei...nu sunt ceea ce ar trebui sa fie. Ca atare mai fug la un curs, mai capata cate o initiere, fara sa inteleaga ca jocul de'a "eu nu sunt dumnezeu perfect si neperfectibil" se joaca doar in constiinta lor si acolo ARE VALOARE DE LEGE SUPREMA. 
Pentru ca apoi tot ei se intreaba cine le-a luat puterea de creeatori constienti. Dece oare vietile lor nu confirma punctul "inalt" de cunoastere si constienta. Pai poate ca neatentia ii duce aici? Poate ca totusi ar fi putut sa inteleaga PANA LA CAPAT?
Reiau cumva idei din postarea de ieri. Experienta noastra, ca fiinte inconstiente sau relativ constiente, ne-a asigurat jocul, in calitate de "fiu". Aici am jucat mii de "roluri" si am puratat si mai multe mii de masti. Sub amprenta "sufletului" am tot inscris in subconstient diferite "maretii" primite sau concluzii proprii, obtinute in urma experientei,  de genul: nu esti suficient de bun/frumos/destept/bogat/etc.
Aparent "logic", am tot incercat sa ne depasim "pretinsa incompetenta/inadecvare" urmand scoli, citind, urmand diferite cursuri, initieri. Dar nu am realizat niciodata ca PRIN FIECARE din toate astea noi nu faceam decat sa rescriem in subconstient marturisirea noastra de "imperfectiune" in care noi chiar am crezut. Ori, cum CREDINTA TA TE VINDECA / IMBOLNAVESTE / ORICE,  va dati oare seama ce anume va spun?
A avea in-credere, adica CREDERE INLAUNTRUL TAU, inseamna ca chiar ti-ai facut temele si ai ajuns sa iti asumi pe deplin propria maretie, de fiu ratacitor intors la Tatal.
Oare e greu de inteles ca nu e nici o diferenta ca iti negi dumnezeirea prin a servi direct sistemul pus la punct de masoni sau prin a fi "initiat" de un altul, care a pus el la punct o "scoala"? Ambelor li te supui, prin...NEGAREA DE SINE. Tu nu esti suficient, depinzi de cineva/ceva dinafara ta! Te-ai bagat...sub acea "instanta", tu, nimeni nu te-a obligat la asta!
Relatia constienta dintre noi este "NAMASTE", ADICA DUMNEZUL CARE SUNT SE PLECA INAINTEA DUMNEZEULUI CARE TU ESTI! Asa arata constienta si doar ea va sfinti pamantul. 
Nu mai e cazul sa ne iluzionam ca tu esti mic si slab si prost si ma sui eu peste tine si iti arat eu ca te vindec sau desteptatesc! Este singurul motiv pentru care nu m-am simtit tentat sa fac cursuri, scoala sau sa fac vindecari, desi chiar mi-ar fi fost facil, oricare dintre ele. Dar nici nu am urmat nimic din toate astea. Stiu sa respect toti maestrii si invatatorii care au fost/sunt, toti stim exact aceleasi ADEVARURI si doar cuvintele fac diferenta. Ori ele chiar nu conteaza, cel mult asigura o rezonanta.
Daca imi permit sa scriu cate un site/blog, o fac doar pentru ca nu stabileste intre noi functii, eu nu prea stiu cine ma citeste si asa este ok. O fac spontan, fara sa "vreau eu" ceva din asta. O fac pentru ca stiu ca apalez doar la constienta voastra, la starea de atentie. Va ofer doar o oglinda, in fata careia voi insiva sa va regasiti pe voi, nu pe mine. Nu am diplome si nu dau diplome, pentru ca Dumnezeu nu asta face/este/are. Pentru ca ADEVARUL nu are nevoie de legitimatii, el este LEGITIM. Si e acelasi in mine, in fiecare din voi si in orice atom. Va rog reflectati la asta si, in loc de a mai merge la un curs, mergeti in voi insiva. NAMASTE!
Si, ca o completare, iata, universul exista si...nimeni nu l-a "legitimat":
http://htwins.net/scale/index.html