Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 decembrie 2011

Ziceti voi...









Romeo Ruse spunea...
Asa da draga Mosule (Tavi:))...ori ne daruiesti un articol special pentru Craciun, ori spune-ne daca il mai lustruim mult pe asta...ca dupa cum vezi am dat cu totii in mintea copiilor:)))))...
va sarut cu inima mea mica ...de copil:)

Cu "mintea de copil" parca nu as avea eu treaba, dar cu "sarbatorile" cam am...Iata si dece.
In munca de constientizare si deprogramare a cliseelor, sunt momente cand trebuie -nesuferit cuvant!- sa privesti atent la toate agatamentele mental/emotionale si sa vezi ce inseamna ele cu adevarat, atat pentru tine cat si de unde provin.
Daca e sa iti amintesti ca nu exista decat "acum"-ul, atunci vei face o sarbatoare continua din viata ta.Pentru ca oricum stii ca NU EXISTA TIMP, ca calendarul gregorian e doar o conventie, ca "mos Craciun" nu e nici macar o traditie a acestui pamant...Mai zic?
Pana la urma tot vom avea de DECIS/ALES daca noi ne dorim sa cultivam sau sa stergem "valorile" din subconstient. Subconstientul este si el ...o frecventa. Acolo sunt toate cele 95%  clisee SI DACA ESTE sa parasim conditionarile, va trebui sa acceptam ca nu mai exista d'alea "bune" si d'alea "rele", ca conditionarea tot conditionare ramane.
Veti zice ca o faceti de dragul...amintirilor? Adica retraiti trecutul? De dragul "copilului interior"? Pai ala e subconstientul! De dragul...odraslelor? Adica sa continuati "munca de conditionare"?
Stiu ca acum nu imi veti "ura" La multi ani! Dar chiar credeti-ma ca e ultimul lucru pe care mi l-as dori, ca cineva sa imi vada mie viata in mod dual, lunga/scurta, cand eu bine stiu ca e un nonsens...
Ca atare, sa ma scuzati daca nici acum nu vad vreun prilej pentru...vorbe goale, mesaje si/sau felicitari.
Nu exista "prilej deosebit" in viata.
Voi continua postarea, luand ca "minge ridicata la fileu" comentariul cinstit al prietenei noastre:
Dialara spunea...
Asta e "grea" :).
Asa e cum zici tu dar eu nu ma simt pregatita sa sterg anumite valori. Da, nici eu nu mai spun "la multi ani", da, de vreo 2 ani nu mai vreau sa fiu sarbatorita la zile speciale, dar toate valorile sunt conditionari? inteleg ca "trebuie" renuntat la valorile duale, dar noi ca omenire nu suntem in punctul in care toata viata sa fie o sarbatoare.
Trebuie acum sa va invit sa "privim":
suntem entitati vesnice, venite sa aiba o "experienta umana". Cata vreme experienta s-a desfasurat in frecventa 3D, ea avea niste pretinse "valori duale". Totul a fost o "poveste" conditionata in mintile noastre, care a fost "regizata" de specialisti ai conditionarii. Unul dintre ei a fost biserica (oricare) si altul statul (oricare).
Basmul arata cam asa:  
Vi s-a  povestit cum ca nu sunteti decat bieti "muncitori", care trebuie sa se pregateasca pentru o "activitate/profesie utila societatii", care  societate e organizata de un "cetos" stat si de o si mai cetoasa biserica. Spun cetos pentru ca multi vorbesc in numele ambelor "instante", dar in spatele notiunilor e doar ...vid. 
Acum, tu fiinta vesnica, iti imaginezi ca "viata ta" infinita depinde, ba mai mult, iti poate fi "facuta cadou" de cele doua instante, care au decis de comun acord, pentru a intari hipnoza asupra ta, ca au ei "bunavointa" sa iti de liber niste zile, legate cu funditza si pomenite ca "sarbatoare".
Partea cu adevarat "periculoasa" scrisa ca si consecinta este ca, cu exceptia acestor "fundite", tre sa va fie clar ca voi sclavi sunteti!
Zici ca nu e dualitate? Zi de lucru vs. zi de sarbatoare?  Ca nu suntem "pregatiti" sa renuntam la hipnoza, dar cine s-ar presupune ca ar trebui sa ne pregateasca, eventual statul, biserica?
Ma cam tem sa observ faptul ca am parasit frecventa 3D dar incercam din rasputeri sa ducem hipnoza cu noi, mai 'sus" in Creatie. Incercam din rasputeri sa facem din 5D, 6D si mai sus alte "locuri cu povesti funebre", unde constientza constiintei va fi tot o raritate?
Desigur, ca si dumnezei creatori probabil putem si asa ceva, doar ca noi doar corpul trebuia sa-l ducem "in lumina" nu si hipnozele mintii...ma gandesc...
Eu stiu, sunt convins ca toti cei inaltati deja, vreti sa intelegeti ce anume ar fi "de facut". Voi incerca sa va ajut...sa vedeti.
In primul rand, tehnicile de hipnoza s-au bazt pe mici "confuzii" induse voit, cum ar fi aceea ca termenul  "societate" ar fi identic cu "comunitate". Ori, toti "stim", "simtim" ca suntem fiinte unite cumva si ca e firesc ca sa fim integrati "folosului celorlalti". Numai ca, din neatentie, credem ca socialul -termen manipulativ- s-ar suprapune peste ideea de comun/comunitate. Asta ne face sa fim confuzi cand ne privim propria "utilitate sociala". Daca ni s-a indus ca "locul nostru de munca" este util societatii, ca doar de aceea suntem "platiti", nu ne mai complicam sa vedem CE ANUME AM PRODUS NOI DE DRAGUL CELORLALTI.
Sau inj ce masura prestatia noastra contravine fundamental intereselor celorlalti si chiar al nostru.
O mare armata de oameni se straduieste inca sa creada ca a plimba hartii de dragul pastrarii unor structuri administrative sau chiar politice se poate chema activitate utila. Sau ca un aparat politienesc sau militar serveste semenilor cu ceva. Sau ca a conditiona in continuare mintile in sisteme educative/scolare conduse dupa programe scolare uitate  undeva in trecut ar mai fi "de facut". Sau ca a mai diagnostica boli, programand inconstienta pacientului sa aduca in materializare/fizicalizare ceea ce noi i-am indus e util cuiva? mai continui?
Dragilor, imi pare BINE sa va dezamagesc, dar chiar va straduiti la inconstientza!
Toti cei 34.2% care acum sunt deja 38,4% , au "trecut" in frecvente peste 3D/4D, pentru o singura menire UTILA COMUNITATII. Aceasta e de a-i ajuta si pe restul sa cunoasca si sa inteleaga, pentru a putea si ei face saltul.
Instrumentele, contextele si conjuncturile le va gasi  fiecare sau si le va crea. Provocarea va fi, pentru cei mai multi dintre voi, sa inteleaga si sa si accepte ca, in masura in care voi veti fi ADEVARATI, veti fi sustinuti pe deplin de catre existenta sau Marele Regizor...In fond al lui e jocul, voi doar uitarati un timp.
Si aici ma vad obligat sa va re-pun in fata cuvintele lui Iisus: "daca ati avea Credinta cat un bob de mustar, ati muta muntii". Acea "credinta"" pomenita este de fapt CUNOASTERE de cel mai inalt nivel, care vrea sa va aminteasca cum ca credinta voastra e cea care aduce in manifestare. Daca Credeti ca trebuie sa va castigati dreptul de a exista, Credinta voastra asta va aduce in manifestare. Eu, dimpotriva, am ales sa cred cu convingere ca este "util si placut lui dumnezeu" ceea ce eu fac, si ca atare El si nu eu e cel care se face responsabil de existenta mea si in acest plan al manifestarii. Desigur, DACA El si nu eu considera asa. Oricum, daca El nu considera, jocul meu s-ar sfarsi indiferent ce as "face eu".
O foarte buna completare pe marginea aceluiasi subiect, la buna noastra prietena Andreea, careia ii multumesc:
http://andreirungureanu.blogspot.com/2011/12/constienta-de-craciun.html

duminică, 18 decembrie 2011

A FI...in viata !

Dupa inca cateva zile de observari a ceea ce se traieste CA INALTARE IN CORP FIZIC, ma simt tentat sa va amintesc ca VIATA, ca fenomen, are marea calitate de a fi UNICA pentru fiecare entitate, ca atare nu exista reguli de nici un fel, cel mult obsevatii ce pot semana in anumite cazuri cu experienta a doua sau mai multe entitati.
Una din acestea as formula-o cam asa: sunt entitati care nu se opresc in ascensiune la nivelul de vibratie corespunzator cerului de provenienta. Unele merg cu un nivel mai sus si este confortabil, dar unele depasesc nivelul de vibratie initial, cu 2-3 trepte. Din ce stiu pana acum este cazul unor ceruri inalte.
Daca cerul de provenienta era 10, -spre exemplu- atunci saritura in niveleul 12/13 este deosebit de mare si prezinta cateva aspecte deosebite. In primul rand nu este pentru acea entitate un univers familiar si adaptarea nu e neaparat comoda, apoi pot aparea oscilatii, ea ajungand sa coboare si iar sa urce, total imprevizibil. Pentru observator este si mai surprinzator fenomenul, deoarece diferentele de manifestare sunt foarte mari intre acele nivele, iar aceasta se traduce printr-o surpriza permanenta...
Imaginati-va o entitate, cu corp cu tot, care in urma cu circa o saptamana-doua se afla in frecventele 3D, apoi "sta" cateva zile in frecventa "acasa" unde confortul este ok, si brusc sare 2/3 nivele, unde nu apuca sa se simta adecvat, ca iar coboara si apoi urca iarsi.
Este un efort major de adaptare si se face cu mult consum de energie si necesita sprijin substantial dinafara. Functiile de baza ale organismului nu mai par a avea prea multa relevanta pentru experimentator si grija cuiva este absolut necesara. Se pare ca astfel de "aventuri" nu sunt nici ele intamplatoare, si au loc la cei care au stiut dinainte sa-si asigure contextul in care sa poata beneficia de suport. IUBIREA ca stare, a celor care te inconjoara, ocroteste si hraneste in acelasi timp.
Cred ca este util de inteles si acceptat ca a vibra cu 10 ceruri mai sus, in interval de doar o saptamana/doua este o aventura inedita si absolut toate structurile fac un efort imens de adaptare. Oricat de bine au fost tinute sub "control" emotionalul si mentalul pe stare de atentie, acum ele se baga si..."asigura" instabilitatea. Respectiv toata risipa de energie. Pentru ca zbaterea intre frecvente are cicluri scurte, de zeci de minute, poate si mai scurte uneori. 
Ca instrument care chiar opereza la aceste vibratii eu recomand doar INTENTIA, limpede. Cu ajutorul ei stiu ca va puteti limita deocamdata ascensiunea. Succes!
O discutie de cateva randuri cu una din fiintele despre care va vorbeam, cer 10 ACASA, dar ramasa acum in 12, o lipesc aici:

agathamoon: mi s-a intamplat si mie sa nu mai intentionez deloc sa ma misc pentru ca intelesesem ca nu-i nimic de facut, cumva
agathamoon: eram la Sinca sub spirala
agathamoon: si ajunsesem Acasa
agathamoon: mi se parea absurd sa ma mai intorc in BV
agathamoon: atunci m-a luat Ioana de mana si m-a scos din pestera
agathamoon: cred ca miscarea m-a adus inapoi 
agathamoon: oricum starea a durat inca vreo cateva ore dupa ce am plecat de acolo
agathamoon: e mai greu sa juti pe cineva care nu are nevoie de ajutor
agathamoon: acum mi se pare ca a disprut acea constrangere de supavietuire
agathamoon: si acea spaima ca realitatea materiala o sa ma zdrobeasca
agathamoon: si simt sa ma bucur de asta cateva zile
agathamoon: asta ma pastreaza aparent normala
octavian: ma bucur-sper sa ramai la acest nivel
octavian: pot pune pe blog discutia cu tine,astea cateva cuvinte?
agathamoon: sigur
agathamoon: orice ajuta
octavian: te iubesc,mama
octavian: da, asa gandec si eu
agathamoon: te iubesc
octavian: namaste
agathamoon: namaste
Consideratii pe marginea experientei
Partea cu adevarat "delicata" in procesul de inaltare poate interveni atunci cand ajungem in frecvente/ceruri foarte inalte, unde opereaza Intentia, la un nivel cu care noi nu suntem obisnuiti. Daca, spre exemplu, te regasesti la nivelul vibrational 13D si isi face loc mintea cu o "preferinta" de genul "nu imi mai doresc sa ma deplasez la toaleta", intentia aceasta se duce imediat inspre mecanismele corpului "fizic", de a carui existenta si ale carui legitati nu te mai prea intereseaza, si le blocheaza in mod simplu si fara vreun efort. Ceea ce nu va insemna ca totusi mecanismele fiziologice nu isi cer drepturile, iar neglijarea lor poate duce la diverse blocaje, unele destul de periculoase pentru experienta. De altfel sunt multe cazurile de fiinte iluminate care au trecut prin procese similare, si au fost fie hranite ca si copiii, sau ingrijiti in diferite moduri/circumstante, ei pierzand atentia de la faptul ca se gasesc totusi in rigorile unui "trup fizic".
Ideal ar fi -doar ca nu si probat de experienta- ca starea de prezenta sa nu te paraseasca nici o clipa, fiind constient permanent ca esti o fiinta multidimensionala. In acest fel o minima parte de constiinta este posibil sa fie directionata ca atentie catre "datele infoenergetice din dimensiuni mai joase". 
As insista chiar sa se inteleaga faptul ca acum, mai mult ca oricand, vehiculul "fizic" merita toata atentia, deoarece dus cu blandete in frecvente inalte el chiar va merita numele de "templu", se va armoniza, isi va intineri varsta din celule (prin optimizarea proceselor) si ne vom putea folosi de el un interval de timp deosebit de lung, posibil chiar o mie de ani. Este o risipa hilara de mijloace procesul de moarte/renastere, un fel de "program rabla" pentru utilizatorii nepriceputi.