Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 decembrie 2012

"lumea mea","lumea ta", "Lumea noastra"

Am sa dezvolt ACUM putin aceasta tema, parandu-mi util sa fie totul corect inteles.
Pentru a putea avea experientele diversificate la scoala pamant, noi am facut un mare ARTIFICIU. Imaginati-va ca am avea TOTI aceleasi ingrediente -in bucatarie, sa zicem...
Aceleasi cantitati de ...faina, zahar, drojdie de bere, stafide, rahat, nuca, acelasi cuptor...toti am ajunge sa facem acelasi cozonac. Daca Sursa ne pune la dispozitie un numar limitat de "ingrediente", noi dorind experiente variate, a trebuit sa gasim solutii creative. Ca atare ne-am imaginat ingrediente suplimentare. Nu ca nu mai folosim faina, dar cu aceeasi drojdie am adaugat sare si inca ceva condimente-fiecare dupa propria fantezie- si am ales sa "coacem" altceva.
Cu timpul am mai si inlocuit faina cu alt...praf, gips sa zicem, unii au pus ceva nisip...desigur acum fiecare are un...alt produs. Nu ca nu am fi avit la dispozitie ingredientele Sursei, dar am experimentat separarea, diversificarea la limita chiar...
Doar ca, in experienta, ingrediente erau si semenii nostrii, dumnezei ca si noi. Fiecare primea cate un "rol" in filmul mintii noastre...El era doar el, doar ca noi il voiam "distribuit" in propria viziune "regizorala". "Trebuia" sa fie in anume fel, sa se potriveasca "scopului" propus. Dar si "distribuitul" fiind dumnezeu, avea si el de "realizat" un film al mintii lui, in care si noi ne gaseam "investiti" cu roluri la fel de straine noua...
In acest joc al inconstientei, "lumea mea" nu avea cum sa se potriveasca cu "lumea ta", nici cea mai mica sansa nu ar fi existat pentru asa ceva. 
Provocarea momentului ACUM este tocmai revenirea la "ingredientele" originare, adica la "valori" ale Sinelui/Sursei, la renuntarea la avalansa de ingrediente "originale" gasite de fiecare dintre noi si revenirea la cozonacul fara nisip...
Mintea separatoare a creat acest joc, a carui utilitate experientiala a atins abisuri de irosire si confuzie. Presupun ca a fost suficient cat am avansat pe aceasta "creativitate" liniar/limitativa.
Imi doresc o experienta in care "lumea mea si a ta" sa fie UNA, "lumea noastra". Trebuie doar sa alegem.

joi, 13 decembrie 2012

"...in Lumea Mea"...versus Maya

Traim, daca AM ALES, niste vremuri deosebit de interesante.
Interesante nu neaparat pentru ca nu ar fi fost intotdeauna ASA, dar prin aceea ca ACUM chiar le putem "vedea". Cu alte cuvinte, diferenta e data iar de...nivelul nostru de constientza. Altfel Iisus nu ar fi creat experiente celebre si nici nu ar fi spus ca noi, fratii lui, fii ai aceluiasi "tata", putem face ce a facut el, ba inca si mai mult...Nu uitati ca "tatal" este nivelul vostru de constientza, mereu la dispozitia voastra, aflat in propria pineala. Fiul fiind nivelul de inteligentza al manipurei, unde egoul experimenteaza separarea de toti si de toate, unde verbul este "vreau" si unde frecventa manifestarii este cu mult mai joasa.
Am inceput aceasta postare deoarece, ACUM mai mult ca oricand, ne poate deveni LIMPEDE faptul ca intr-un univers mental, orice vom alege ESTE DEJA FACUT, noi doar trebuind sa avem linistea necesara de a ne PERMITE mutarea constienta intr-un alt nivel al experientei.
Desigur rolul iluziei aici intervine: ea cauta, pe orice cale, sa te convinga ca aceea este SINGURA REALITATE care se poate experimenta. Absolut inexact. Propriile mele experiente m-au convins de foarte mult timp ca chiar NU EXISTA REALITATE OBIECTIVA, si ca desigur CREDINTA MEA si doar ea imi formeaza experientza. Altfel spus, experienta fiecaruia din noi este pur SUBIECTIVA.
Acum ar fi util sa intelegeti bine rolul Maya-i/iluziei. Daca ea reuseste sa se insinueze in constiintza voastra ca fiind REALA, atunci aceasta CREDINTA  a voastra o va re-aduce/mentine ca SINGURA EXPERIENTA POSIBILA.
Am un bun prieten care avea in intentie sa-si transforme bucuria de a face clatite intr-o ocupatie. Dupa mine-nimic mai simplu. Din "pacate" pentru experienta lui, la el in constiintza a adunat o gramada de "nevoi" legate de aceasta intentie. Doar in constiinta lui ele SUNT NEVOI. Asa arata CREDINTA LUI. 
Daca cumva CREDETI ca va limiteaza ceva/cineva experienta, va inselati amarnic. Diferenta este data DOAR DE CE AVETI VOI introdus in constiintza. Si aici am sa fac referire la conceptul de CO-CREERE de "realitati exeperientiale". In constiinta fiecaruia dintre voi s-au facut si se fac eforturi PERMANENTE de a se introduce "realitati" ca "lege, Stat, Guvern, foruri", sub care esti inviat insistent sa te pozitionezi. Cu toate astea, daca ai atentia necesara SA NU LE ACCEPTI in constiinta ta, ele nu vor opera in "realitatea experientei tale". Am multe exemple pe care vi le-as putea da din propria "aventura", dar nu sunt relevante in experienta voastra. In cazul prietenului meu, el care SE VEDE la dispozitia oricui, ii amintesc ca daca ma duc in vizita la el voi manca cu bucurie clatitele lui, chiar si fara avize epidemiologice, fara sa cred ca ar trebui impozitat pentru ca imi ofera din bucuria inimii lui, fara sa-l intreb daca uleiul este in termen de garantie sau daca are calificarea de bucatar. Daca ar fi privit asa si DOAR ASA ce avea in intentie sa "faca", precis lucrurile ar fi decurs ALTFEL. CAND INSA AI IN CONSTIINTZA INTRODUS ca tu nu ai voie sa...ORICE, APOI CHIAR nu ai voie...
Mai sunt exemplele de mici comunitati de oameni aflati pe un drum constient de inaltare, ca nivel de constientza/vibratie.
In astfel de comunitati lucrurile arata destul de complex, mai ales ca nivelul de ATENTIE de obicei difera. Ideea este ca fiecare se deschide si cuprinde in constinta care EL ESTE, pe ceilalti, impreuna cu toate CREDINTELE LOR. Astfel se cocreeaza realitatea experientiala a comunitatii respective. Desigur toti au in intentie sa traiasca experienta la nivel de 5D, doar ca e suficient ca unul sa aiba in constinta niste frici sau sa aiba atasamente pentru valori 3D si soarta comunitatii respective este amenintata de a se reintoarce la experiente de vibratie/valori3D. La fel stau lucrurile cand un constient accepta in constiinta care el este, un partener inconstient: el AR TREBUI/SE CONSIDERA ca este pe deplin constient cum functioneaza Creatia si deci STIE ca va impartasi limitarile experientiale ale celui mai putin constient.
Maya/iluzia are un puternic caracter hipnotic, si daca nu esti constient ca ea e doar REZULTATUL perceptiilor tale trecute, vei deveni efectul...trecutului tau, al CREDINTELOR tale limitative de pana ieri...deci nimic nu se va schimba, NICIODATA, pentru tine. Cel cu adevarat constient nu mai accepta sa "vada" pretinsa realitate, ci o "vizualizeaza", pentru ca astfel sa ajunga manifestarea experientei lui de...maine. Este singura atitudine CORECTA, creativa si care va va aduce viata la care voi va acordati dreptul.
Si pentru ca suntem la sfarsitul lui 2012 si pentru ca explica ceva apropiatde ce va spun aici, am sa lipesc in continuare un text postat de Laura Averchi pe facebook, ieri.


isteria apocalipsei...


Am vazut peste tot ,dragii mei o gramada de supozitii despre 21 decembrie 2012...Dintr-o data toti au inceput sa o ia razna cuprinsi de tot felul de supozitii si nu este macar un singur om care sa nu se intrebe:OARE CE S-O INTAMPLA IN ACEA ZI?
  --Ei bine,unii vad apocalipsa,altii spun ca nu va fi nimic,altii spera ca o sa fie ceva frumos,,parerile sunt impartite...
 O mica parte de oameni insa sunt linistiti si calmi stiind ca totul va fi cum trebuie...de ce ei sunt asa?cum de in mijlocul isteriilor ei isi pastreaza calmul si sunt netulburati???
  pai daca as fi DUMNEZEU,eu v- as spune urmatoarele cuvinte privind toata aceasta isterie:
--Dragii mei,oare se intampla ceva in tot acest univers care sa nu fie cum vreti voi?sa nu fie dupa vrerea voastra??
Oare ati uitat cum ati facut acest univers si cum ati pornit in calatoria prin el?oare credeti ca se misca vreun fir de praf fara a fi in conform cu VOINTA voastra??
oare nu stiti cum tot ce este in jur se desfasoare dupa propiile voastre legi pe care le-ati dat pentru a face acest frumos joc???
astfel intotdeauna cei care au fost cuprinsi de frica au materializat dupa vointa lor chemand in experienta acele aspecte pentru a isi intelege FRICA....
totul se ordoneaza dupa cum credeti...
cei deschisi in inima,cu sufletul si cu mintea ma vor intelege si fata de ei imi voi destainui tainele...
voua,insa va voi spune:oare ati uitat ca voi insasi sunteti DUMNEZEU,ca faceti parte din mine si ca tot ceeea ce credeti se face exact cum  vreti tocmai pentru ca credinta voastra ESTE LEGE?
---ati uitat cum acest univers este impartit pe nivele vibrationale ca voi insasi ati facut asta si ca totul se desfasoara exact asa cum ati planuit??astfel fiecare palier are o anumita vibratie insa DRAGII MEI nici una nu este mai superioara celeilalte,este doar ALTFEL...
intotdeauna cand intrati pe un anumit culoar experimentati o realitate....
--Dragii mei,voi suntei fiinte multidimensionale si daca observati veti vedea cum stand pe scaunul vostru traiti CEL PUTIN 2 realitati simultan...
prima este propia voastra realitate ,a doua este realitatea comuna...si pe amandoua le traiti in acelasi timp:)
si ma opresc doar la acestea 2 pentru a nu va zapaci de tot:)
in propia realitate vedeti totul exact asa cum va sunt credintele,..aici va miscati in interior si vedeti in jurul vostru numai lucruri care pentru voi vi se par drepte,normale,adevarate...in propia realitate totul vi se pare corect:)
--realitatea comuna in care va purtati voi propia realitate insa va da batai de cap....mereu comparati realitatea comuna cu propia voastra realitate si de multe ori ele nu sunt identice,vazand in exterior o multime de neadavaruri,de greseli, de erori,de nedreptati...
-Dragii mei,oare chiar exista toate acestea???oare de ce toti percepeti asa,nu stiti ca totul este facut din iubire si numai cum trebuie???
--pentru a vedea perfectiunea din imperfectiune,dreptatea din nedreptate,corectul din greseala trebuie sa intelegeti,sa va reamintiti cum se formeaza aceasta realitate...
pe cand realitatea propie este in functie de credintele propii -realitatea comuna este formata din reflectarea credintelor MAJORITARE....
astfel ca tot ce vedeti in exterior poate sa nu corespunda cu propiile voastre credinte individuale insa corespunde cu credintele majoritatii care traiti acum pe PAMANT...
caci exteriorul nu are cum sa reflecte ceva care va apartine numai voua ci reflecta ceva care apartine mai multor oameni,ea compunandu-se din fiecare credinta..astfel ceea ce cred mai multi vedeti predominant insa si parerea voastra propie o vedeti oglindita in lucrurile mai putin expuse ....credintele voastre sunt acolo-in exterior ...poate ca voi suntei o floare care a iesit din iarna..iarna este predominanta insa voi-floarea vestiti venirea primaverii....este doar o chestiune de timp pana cand ea va veni...
alt exemplu:desi in toiul iernii ,natura pare moarta,pare adormita insa exista copaci care sunt verzi tot timpul..ei sunt exceptia,sunt cei care desi impart acelasi spatiu si acelasi timp par ca sfideaza regulile iernii..acestia sunt brazii..
dragii mei asa sunteti si voi-ca brazii...chiar daca majoritatea se incadreaza in realitatea comuna sunteti si voi cei care simtiti ca nu apartineti acestei realitati,impartiti acelasi spatiu si aceeasi realitate insa sunteti ca brazii-desprinsi din alta realitate,de alta vibratie...va uitati in exterior si vedeti ca realitatea comuna nu va reflecta aspectele voastre predominante insa dragii mei pentru voi am avut subtilul,lucrurile putine,marunte care nu sar in ochi,ele sunt mereu acolo si va reflecta pe VOI...
ce va fi in 21 decembrie 2012??
--pai daca s-a inteles treaba cu cele 2 realitati atunci veti sti ca va fi exact cum asteptati..in exterior se va reflecta credinta majoritatii..
---va fi mereu cum va doriti;ori continuati sa va manifestati inca in acest plan pentru ca asa va doriti ori planul se va schimba pentru ca asa va doriti majoritatea...ce vreau sa intelegeti este ca niciodata nu veti primi CEEA CE NU VA DORITI..astfel ca dorinta voastra e lege...
--si pentru ca sa explic cum stati la aceasta ora va arat ca sunteti la sfarsitul iernii...DEJA EXISTA primele flori...ele anunta venirea primaverii..poate ca sunt putine comparativ cu restul naturii insa SUNT DECISIVE..ele s-au nascut din propia lor vrere,din propia lor vointa...nu m-am putut opune nasterii lor as cum nu m-am putut opune nici vointei voastre.mereu s-a facut cum vreti voi:)
pot oare aceste flori sa aduca primavara???pot spune ca TOTUL ESTE O CHESTIUNE DE TIMP...
intelegeti,degeaba va impotriviti,degeaba radeti sau ironizati florile plapande,acum cand sunteti majoritari va simtiti puternici,insa ELE reprezinta viitorul vostru....
nimeni nu impune ceva cu forta..din cauza asta nici florile nu apar dintr-o data ..ele apar una cate una,apoi incep sa se inmulteasca..numai cand sunt suficient de multe PRIMAVARA va veni...de ce va este frica???voi puteti fi florile care apar,puteti si sa ramaneti in timpul iernii daca vreti,nu veti muri niciodata..va veti transforma cand vreti,cand sunteti pregatiti caci nimeni altul decat voi ati permis primei flori sa apara...
--dragii mei:)sincer credeti ca puteti tine iarna o vesnicie??ati uitat ca ati mai trecut printr-in proces asemantor cand ati ales sa parasiti toamna pentru a experimenta iarna???
ati putut sa inghetati toamna,s-o opriti in permanenta???nu...
de ce?pentru ca voi ati adus si prima ninsoare,primul fulg,ati pregatit mediul pentru ca iarna apoi sa se instaleze in totalitate
 si ati facut asta numai prin propia voastra transformare INTERIOARA...
voi alegeti mereu ce vibratie sa experimentati...si fiecare realitate individuala va deveni intr-o buna zi o realitate comuna...
de ce sa credeti asta???pentru ca fiecare se pregateste intai in propia lui relaitate interioara pentru MAREA EXPERIENTA a manifestarii exterioare ca si realitate comuna..pentru ca,dragii mei vreti ca sa experiemetati cu cati mai multi acelasi tip de experienta,vreti sa imparti cu ceilalti,vreti sa va cunoasteti in ceilalti,sa va recunoasteti,sa va bucurati cu ceilalti,..de ce spun asta?
--pentru ca SUNTETI CA MINE....EU m-am imparti in toti si numai EU exist in toti..m-am impartit tocmai pentru a-mi IMPARTASI bucuria,iubirea ,fericirea,linistea fiecarei particele de-a mea care sunteti voi:)din acest simtamant de fericire,multumire,si iubire am explodat in milioane de eu-ri,m-am divizat pentru a ma recunoaste in fiecare dintre voi si  a-mi imparti recunostinta existentei mele fiecaruia...
NU EXISTA APOCALIPSA..pentru ca eu sunt fara limita,fara de sfarsit....si voi la fel:)
inca ceva la despartire-tot ceea ce va imaginati EXISTA DEJA....imaginatia este doar o percepere a unor lucruri care exista deja..noul pamant la care visati EXISTA DEJA,el este pentru voi un potential insa dragii mei veti ajunge la el,veti face din el realitatea comuna pentru ca va doriti sa impartiti cu ceilalti bucuria,fericirea.linistea..multi dintre voi v-ati pregatit pentru noul pamant,in propia voastra realiatate TRAITI DEJA CA PE NOUL PAMANT,chiar daca ceilalti nu vad asta...voi sunteti deja pe noul pamant si stiti ca el exista si ca veti experimenta asta pentru ca voi deja v-ati pregatit si dragii mei ,asa va doriti iar dorinta voastra este lege pentru mine:)pentru ca eu pot totul si vointa mea se face in tot universul deci si voi puteti totul si vointa voastra se face in tot universul...
--schimbarea pe care o vedeti nu este o schimbare ci este o trecere:)la fel ca si trecerea de la iarna la primavara...treceti,pasiti usor parasind aceasta realitate vibratioanala intrand in cealaalta realitate vibratioanala care are deja totul pregatit pentru voi,ati pregatit-o demult ,acum doar voi mai trebuie sa fiti in ea...sa nu uitati dragii mei ca nimic nu se pierde din mine,sau se paraseste ,totul va exista in mine ca o marturie a trecerii voastre prin fiecare aspect al MEU...pamantul in vechea vibratie va exista mereu in mine chiar daca voi veti fi acum in experimentarea noului pamant din noua vibratie:)nimic nu dispare din mine:)doar voi ca si puncte de constiinta va mutati dintr-o vibratie in alta...si nu uitati dragii mei ca eu sunt in totul si eu voi simti mereu experienta din acest plan vibrational simultan cu noua experienta  voastra chiar daca voi veti simti toate acestea pe rand:)
---eu sunt TOTUL IN ACELASI timp,am inventat timpul doar pentru a ma simti deplin in fiecare parte si a-mi experimenta eternul clipa de clipa,am inventat timpul pentru a-mi dilata experienta in propiul meu EU ...
spunand toate acestea va imbratisez....
----CAM asa AS vorbi eu daca as fi DUMNEZEU:)))))
Ii multumesc Laurei pentru nivelul ei de constientza, si impartasirea pe care o face aici noua tuturor.miercuri, 12 decembrie 2012

12.12.12....Gorgo


Si de aceasta data, Lauren Gorgo vine cu un mesaj care are grad de adevar minim 90% si calibreaza destul de sus-1540. Ca atare il supun atentiei si RECEPTIVITATII VOASTRE.
In alta ordine de idei, raspund aici celor care chiar cred ca, citind doar Maestrii, chiar stiu ceva sau au inteles ceva. Un prieten vechi m-a determinat azi sa-i sterg o postare/diversiune de pe grupul de meditatii, deoarece pretentia lui de cunoastere poate face deservicii altora. Ii aduc la cunoastere pe aceasta cale si lui ca sunt cercetari foarte serioase in fizica, privind puterea intentiei si a sentimentelor cumulate in sincronicitate. Ba chiar muuult ma mult, deci il invit sa "iasa" din lectura "clasicilor" si sa traiasca ACUM-ul, si in cunoastere/intelegere.  Asa stand lucrurile, sunt convins ca toti cei constienti se vor alatura meditatiilor colective in sincronicitate, care se vor tot desfasura in inervalul urmator, desigur FARA FRICI!!

Nasterea Noului Soare: 12:12:12-21.12.12
De Lauren, 9 decembrie 2012 (ii multumim Anei Nicolai)

Inainte sa trecem la ultimul raport 5D, din 2012… Consiliul Suprem Pleiadian ne roaga sa ne reunim mai intai energiile, în rugaciune si sa incepem cu o invocare, ca sa consacram aceasta luna deosebit de sacra:
„Binecuvantata Mama, datatoare de viata… binecuvantat Tata, creator al vietii… Sursa a intregii Creatii… va invocam în momentele noastre de triumf, ca sa ne unim în rugaciune. Intentiile, inimile, mintile si vehiculele noastre fizice sunt curate. Din interiorul nostru, aducem sacrul cod al inaltarii, din veneratie fata de Tot Ceea ce Exista, din recunostinta pentru Tot Ceea Ce Va Fi. Sfatuiti-ne, calauziti-ne, duceti-ne mai departe… binecuvantati-ne, în timp ce ne deplasam în aceasta Noua Lume. Suntem acum slujitorii vostri si ne unim cu voi, din toata inima, cu bucurie.”
 – Consiliul Suprem Pleiadian
În TOATE timpurile
Iata-ne, deci, în sfarsit… in ultima luna din vestitul an 2012, indreptandu-ne cu indrazneala spre un loc în care niciun om nu a mers pana acum.  (De fapt, mi se spune ca nimeni din universulnostru nu a incercat sau nu a reusit ceea ce reusim noi sa realizam: sa devenim un corp de Lumina, integrat în forma fizica!) Va aduceti aminte de momentul în care ati aflat, pentru prima data, de procesul inaltarii noastre planetare si cat de indepartata parea acea data??? Eu da. Era atat de indepartata, incat am refuzat total sa cred ca supliciul din viata mea ar putea continua atat de mult timp. Numai ca nu a continuat… ci a devenit si mai aprig. 8O
ACESTA este, insa, acel moment… finalul grandios. Si, chiar daca e posibil ca toate recentele eclipse, activitatea solara, alinierile astrologice si portalurile numerice sa ne faca sa ne simtim indeajuns de mizerabil ca abia sa ne mai pese, detasarea pe care o produce aceasta intensitate este, de fapt, un dar minunat… care ne ajuta sa neutralizam, cu eficienta, orice polaritate restanta în interiorul nostru, fara sa ne mai impotmolim în obisnuita si lipicioasa mizerie egotica, ce insoteste intotdeauna planul 3D. Astazi, maine si pana în noul pe vecie, nu ne mai ramane absolut nimic de facut, decat sa FIM IUBIRE (adica, neutri).
Referitor la noul pe vecie… unul dintre primele lucruri pe care mi l-a impartasit Consiliul Suprem Pleiadian, despre mult anticipata zi/luna/an de 21 decembrie 2012, este ca acest moment deosebit din timp, reprezinta „momentul TUTUROR timpurilor”.
Ei explica mai departe, ca Soarele nostru (solstitiul din decembrie)… pe care ei il numesc un Dumnezeu tata… se aliniaza cu centrul Caii Lactee… pe care il numesc Dumnezeu mama… ca sa creeze mult asteptatul eveniment (de fuziune) – care, potrivit calendarului mayas, inseamna sfarsitul unui ciclu de 26.000 de ani si nasterea (colectiva) a unei noi ere mondiale. Pentru ca nu am experienta în astrologie si, prin urmare, o structura pentru ea, în mod sarcastic politicos, cei din lumea nevazuta prezinta informatiile intr-un stil indeajuns de simplu, pentru ca eu sa le inteleg, lasand sa se inteleaga ca, în acea zi, Dumnezeu Tatal va face sex cu Dumnezeu Mama, pentru a desavarsi uniunea sacra, necesara nasterii noii noastre lumi fizice. :mrgreen:
Se pare ca aceasta fuzionare (tantrica?), a energiilor masculine si feminine, in acest „pantec galactic al creatiei/canal galactic, al nasterii cosmice”, va crea o convergenta a (dualitatii) liniilor temporale – în  unitate sau „TOATE timpurile” – în care noi (omenirea) ne vom deschide, ca sa primim informatii din centrul galactic, prin Soarele nostru, care va fi responsabil de trecerea noastra de la constiinta dualitatii, la constiinta unimii.
Din perspectiva pleiadiana, pe 21 decembrie, Soarele pur si simplu va renaste din ceea ce ei numesc „Sursa Sursei”… momentul în care Soarele va incepe sa se ridice, din nou, din ecuatorul galactic – care, potrivit mayasilor, constituie momentul renasterii noastre spirituale… în care, în esenta, noi (omenirea) atingem punctul cel mai de jos si incepem sa ne dezvoltam în directia luminii noului Soare. Acesta este momentul de cotitura, SFARSITUL si INCEPUTUL… incheierea unei linii temporale de evolutie liniara si inceputul unei linii temporale de evolutie cuantica.
Dupa acest insondabil moment din „timp”, (noul) Soarele va fi capabil sa transmita energia IUBIRII Universale (a punctului zero/a Sursei), din centrul galactic. Sosirea energiei IUBIRII universale, pe planeta noastra, este lucrul pentru care lucram de foarte mult timp… ea este nectarul, elixirul Creatiei… pe care Cele Sapte Surori au numit-o mereu, energia renasterii/reinnoirii/invierii/reincarnarii/transfigurarii etc.
Ceea ce dorim cel mai mult, pentru fiecare dintre voi, este sa participati la experienta acestei IUBIRI transcendentale… genul de IUBIRE care elibereaza, care deschide usi si aprinde scanteia de IUBIRE, în toti ceilalti. Acesta este tot scopul calatoriei spre realizare: sa deveniti o individualitate, în mod cat de autentic puteti FI si sa impartasiti acea individualitate, în timp ce sunteti conectati constient, la minunatia colectiva a Unimii.  – CSP
Stratul protector 5D
Pe langa acest eveniment promitator, se pare ca, în mod simultan, vom descarca si noi transmisii solare sau fotonice, din Soarele nostru central (si astrul meu natal!) Alcyone, precum si din (mai marele) marele Soare central – sau „Soarele din spatele Soarelui”, cum il numesc unii – Sirius,aflat intr-un fel de aliniere speciala cu centrul galactic.  [Fiindca veni vorba, cand am cercetat aceste informatii, am descoperit ca, în aceeasi zi (21 decembrie) în care Soarele nostru incheie o orbita de 26.000 de ani, în jurul Soarelui nostru Central (Alcyone), Alcyone din Pleiade incheie si ea o orbita, în jurul marelui Soare Central (Sirius), care se pare ca dureaza milioane de aniDe parca toate astea nu erau indeajuns de greu de digerat.]
CSP spune ca aceasta aliniere speciala a „sorilor” va crea un vortex energetic necesar, care va face posibila tranzitia – mai exact, ne va sustine tranzitia, de la constiinta liniara, la constiinta cuantica:
Energiile rezultante, transmise din sorii centrali, vor produce un camp de forta comparabil vidului. În aceasta stare, Pamantul si locuitorii sai vor avea capacitatea de a „trece” intr-o noua dimensiune a realitatii, care nu este limitata de timpul si spatiul liniar, ci e capabila, în schimb, sa il dicteze. Vrem sa spunem ca modelul constiintei 5D serveste ca un strat protector pentru dimensiunile 1-4, fapt ce le ofera celor constienti în plan cosmic, capacitatea de a lucra, în mod simultan, atat în taramurile unitatii, cat si în taramurile separarii. Aceasta stare de vid reprezinta imbinarea tuturor sistemelor de realitati posibile, intr-un singur camp morfic (de inteligenta), cel de Unime, la care veti avea acces, continuu si direct.  – Consiliul Superior Pleiadian
Ei explica faptul ca, pentru cei care se apropie de starea de om divin, toate potentialurile realitatii polarizate vor fuziona in campul (morfic) de Unime, ca urmare a tuturor alinierilor din 21 decembrie. Intelegand ca toate campurile morfice sunt rezultatul unui camp morfic fundamental (de Unime), incepe sa fie logic ca vom fi conectati (constient) la 5D, în timp ce suntem impamantati (fizic) in 3D – în acelasi timp.
Cu alte cuvinte, în final vom trai o (noua) experienta umana, în care nu este sacrificat nici aspectul spiritual, nici cel material… lucru pe care eu l-am numit „sa traiesti o viata 5D, intr-o lume 3D”…  în plan cosmic, fiind concentrat pe 5D (sau pe dimensiuni superioare), în timp ce esti terestru, în 3D – stare în care putem simti UNImea divina si individualitatea unica, în mod simultan.
Cei din CSP imi spun ca acest lucru e posibil deoarece puntea dintre 3D si 5D s-a prabusit, ca 4D s-a unit cu 3D:
Dintr-o perspectiva matematica/fizica, modul în care functioneaza acest lucru este destul de complex, asa ca il vom simplifica, spunand ca legea cauzei si efectului, care depinde de timp si spatiu, devine, în esenta, legea UNImii, care depinde de campul unificat. Pe masura ce, în plan personal, ajungeti la aceste campuri de niveluri superioare de constiinta, destramati voalul (4D) care separa 3D si 5D, facand ca experienta voastra sa fie 3D si 5D, fara a mai exista tamponul sau temporizatorul de densitate. Aceasta convergenta da nastere capacitatii de transcendere a timpului si spatiului, în timp ce continuati sa fiti prezenti fizic în cadrul lor. La acest lucru ne referim, atunci cand afirmam ca 5D este un strat protector al dimensiunilor 1-4… existati simultan în toate taramurile, avand cunoasterea si, prin urmare, puterea data de UNImea, ce sesuprapune peste experienta voastra umana „constienta”, de separare. Si acesta este, prieteni ai nostri de pe Pamant, punctul în care incepe noul joc…

La multi ani, de ziua ReNasterii voastre!
Pentru noi, urmatorul moment important (cititi: colosal) si de pregatire pentru reinitializarea din 21 decembrie, este un fel de „reconciliere” ce va avea loc, incepand cu codul nostru numeric triplu (ultimul din acest secol), din 12.12.12. Cei din lumea nevazuta numesc acest jalon important „reconcilierea sufletului/reunirea aspectelor pierdute”, în care vom cunoaste aici, în lumea fizica, parti din sufletul nostru, la care nu am avut acces, de foarte multe vieti… daca am avut cumva.
În ziua de 12.12.12, exista o deschidere cosmica, ce depinde de stadiul în care va aflati pe drumul personal de inaltare. Aceasta deschidere creeaza portalul energetic de transcendenta. – CSP
Acest portal si activarea finala marcheaza definitivarea structurii retelei cristaline a unimii, tiparul geometric complex ce va face sa vibreze energia (13) IUBIRII universale, in corpul nostru fizic si in sistemul circulator al corpului Pamantului. (În mod interesant, Stephanie Azaria spune ca, la o zi dupa 12.12.12, în ziua de Luna Noua din 13 decembrie… sfarsitul a ceea ce ea numeste gaura de vierme a eclipsei, care a inceput pe 13 noiembrie… vom ajunge în zona Sagetator din constiinta noastra, care ne va conduce la a 13-a constelatie, Ofiucus!) In cel mai recent raport al meu, am mentionat ca Ofiucus va fi responsabila de activarea portalului fizic, prin care le va fi transmisa armonica IUBIRII universale (unificate), planetei, omenirii care urca pe o noua treapta si intregii materii fizice, la frecventa lui 13. Evident ca nu e intamplatoare toata aceasta convergenta.
CSP se refera si la faptul ca portalul de triplu 12 constituie momentul NOSTRU major – în timp ce ziua de 21 decembrie este mai mult un moment de importanta planetara – prin aceea ca 12:12:12 marcheaza sfarsitul real al initierii noastre si activarea constiintei Christice… portalul nostru personal catre unime, prin intermediul retelei cristaline… pentru cei pregatiti, prin definitivarea ADN-ului nostru de 12 spirale/sistemului nostru de 12 chakre.
(Dupa cum am discutat în raportul anterior, a 13-a noastra spirala are rolul de energie deosebit de iluminatoare, care ii permite IUBIRII universale sa intrepatrunda intregul sistem al ADN-ului nostru de 12 spirale, imprimand tiparul divin original, în corpul fizic, mental si emotional si umpland fiecare celula cu Christosul inviat (inteligenta). Cu alte cuvinte, a 13-a spirala din ADN este inteligenta conducatoare, care detine toate informatiile necesare pentru a trai (fizic), în starea de maestru inaltat. Codurile de Lumina specifice acestei frecvente (a inaltarii) au fost activate pe 13 noiembrie si, din cate inteleg, vor deveni operative pana pe 13 decembrie si integrate pana pe 13 ianuarie)
Pe langa faptul ca portalul 12:12:12 (si geometriile lui de lumina, rezultante) ne va face pe toti receptivi la nivelurile cele mai inalte ale constientei si perfectiunii divine, el este si o acordare dinamica si exacta a frecventei, ce va fi responsabila de unificarea fizica a spiritului si materiei, care va duce la (re)unirea mintii, corpului si sufletului.
Aceasta acordare nu este ceva ce vom simti toti în aceeasi zi – ci, mai degraba, în mod succesiv, pe masura ce ultimul portal triplu pentru inaltarea noastra cosmica activeaza si finalizeaza codurile necesare emanciparii noastre (3D). Mi-a fost subliniat faptul ca 12:12:12 seamana cu inceputul sfarsitului, momentul de „pornire a motoarelor”, dinaintea inaltarii planetare – ceea ce inseamna ca perioada dintre 12.12.12 si 21 decembrie 2012 va fi foarte insemnata în privinta cresterii progresive a intensitatii.
Va spunem toate acestea cu multa prevedere, pentru ca, printre cei care citesc aceste randuri, exista unii care nu vor simti transcendenta prin aceasta poarta stelara. Asa cum am spus alte dati, nu toti sunt totali stapani pe experienta umana, deocamdata. Acest portal este doar momentul de inaugurare, inceputul unei experiente umane cu totul noi, care acum le este posibila tuturor, dar pe care multe suflete vor alege si nu vor alege sa o intrupeze, la timpul lor.
Vor exista alte deschideri, ce vor aduce noi valuri de suflete care au facut alegerea de a trai IUBIREA, ca pe forta lor calauzitoare – aceasta este doar prima de acest gen. Acelora dintre voi aflati relativ de curand pe drumul inaltarii – cei care nu au facut primul pas, ca sa spunem asa – le spunem să nu fie nemultumiti, ci mai degraba inspirati, de lucrurile pe care cei dinaintea lor le-au facut posibile pentru toti. Acesta nu este un concurs, ci un proces, caci cei din fruntea paradei au fost, candva, în spate. Calatoria Acasa este o experienta individuala – dar colectiva. Inainte sa puteti deveni o parte din Unu, trebuie sa deveniti un om intreg.
Acelora dintre voi care va reuniti în taramurile Unimii, va spunem… La multi ani de ziua re-nasterii voastre! Din adulti spirituali, va transformati în prunci cosmici… (re)intrand în lume din nou, ca si cand ar fi pentru prima oara. Renasterea voastra cosmica este punctul de pe axa centrala, în jurul caruia va evolua si se va invarti noua voastra viata, o expeditie care va va duce pana la stele si dincolo de ele, intr-un sens foarte literal. Acestea sunt ultimele voastre clipe în care sa va contemplati calatoria de a ajunge aici, de a va pregati pentru ultimele voastre zile ca oameni limitati(3D). De aici inainte, renasterea voastra colectiva în Unime va fi onorata si celebrata, chiar în aceasta zi… ziua renasterii voastre cosmice!  – CSP

Scurgerea timpului/spatiului
Ca o remarca suplimentara, mi se spune ca pentru cei care sunt pregatiti sa transceanda dualitatea/sa intre în unime (cei pe care pleiadienii ii numesc Membrii Consiliului Noului Pamant) va exista un fel de discontinuitate în matricea noastra timp/spatiu, ce se va produce treptat, intre portalurile 12:12 si 21:12. Ceva legat de o experienta temporara de pierdere a conexiunii cu trecutul nostru, pe masura ce liniile temporale converg si intram în constiinta unimii.
CSP spune ca acesta nu e un lucru de care sa ne temem, caci, în realitate, pentru cei mai multi dintre noi el va fi un sentiment foarte eliberator, aproape euforic, de detasare, care ne va ajuta sa ne eliberam de restrictiile din 3D. (Asta ma face sa ma gandesc la ceea ce ne-au spus, în 2011, Cele Sapte Surori, despre eliberarea de tiparul uman (3D)/procesul de accelerare spirituala, pe care ele l-au numit „momentul adevarului”, cum este darul de gratie… un termen pe care ele l-au folosit ca sa identifice procesul ce urmeaza unificarii energiilor sacre (M/F)… un aflux de  vitalitate divina, în corp.)
Acestea fiind spuse, mai aflu ca unii vor percepe aceasta discontinuitate a timpului/spatiului mai mult ca pe o moarte intensa (a egoului)/o perioada de pierderi, dar ca, în fond, acesta e doar reversul aceleiasi medalii si ca, indiferent de partea pe care este perceput acest interval de timp (cititi: stadiul în care va aflati pe drumul vostru catre reconectarea personala), în final, rezultatele vor fi aceleasi pentru toti… libertatea.
Acest lucru va fi diferit pentru fiecare, dar nu vor fi experiente incompatibile, în sensul ca vor fi posibile ambele experiente. Mare parte din acest lucru este determinat de genetica inaltarii – sau ceea ce am numi nivelul superior al ADN-ului vostru. Pentru aceia care si-au finalizat activarile, ea probabil va fi perceputa ca o perioada de insufletire, de eliberare, de calm plin de pace… pentru cei care nu si-au finalizat activarile, probabil va fi simtita ca o moarte intensa a egoului. Retineti ca ambele experiente indica, în esenta, reintoarcerea la IUBIRE. – CSP
SINGURA cale
Pentru foarte multi dintre voi, mai raman cateva momente în aceasta stare duala de minte si, pentru acest lucru, am dori mai intai sa va transmitem un calduros bunvenit Acasa, precum si multe felicitari pentru incheierea unei initieri cosmice lungi si deosebit de anevoioase! 
Chiar daca se poate sa va fi calauzit prin cuvintele noastre, voi sunteti cei care le-ati primit în inima voastra, care v-ati luat angajamentul de a va ridica deasupra a vieti dupa vieti de inrobire karmica si de a va elibera – pe voi si omenirea – de constrangerea sistemului realitatii 3D.
Pentru acest lucru si pentru fiecare dintre voi, nu avem cuvinte sa ne exprimam IUBIREA noastra nemarginita si vesnica recunostinta. Ati facut ca toate lucrurile sa fie posibile. Acestea fiind spuse, intelegeti ca aceste cuvinte de profund respect vor pali, în comparatie cu ceea ce se afla înaintea voastra… – CSP
Un ultim lucru pe care pleiadienii vor sa il discute, il reprezinta ramificatiile saptamanilor ce urmeaza. Ei stiu ca multi dintre noi sunt complet epuizati si ca aceasta ultima calatorie este extraordinara, dar nu usoara… în nicio privinta.
În final, ei vor sa stiti ca IUBIREA vindecatoare ne este intotdeauna accesibila, dar, ca sa folosim aceasta energie non-polarizata, trebuie sa devenim neutri, eliberandu-ne de toate perceptiile ce privesc experienta noastra si de atasamentele fata de ea.  Perceptiile, asteptarile polarizate, absolut toate atasamentele ce provin din mintea 3D nu sunt bine tolerate în acest nou program al realitatii holografice. Patrunderea IUBIRII Universale în lumea noastra, chiar le aduce vibratii binecuvantate celor care sunt maturi spiritual, dar mi se aminteste ca acest grad de IUBIRE nu slujeste mintii separate.
Pentru cei care adopta campul constiintei unificate si care sunt pregatiti sa se uneasca cu tiparul lor divin original, este indiscutabil faptul ca energia IUBIRII universale incepe sa le inunde corpurile. Nu doar pentru ca ea provoaca dureri ca de mama, ci pentru ca acele mici pauze dintre valurile uriase de presiune mentala, emotionala si celulara sunt incarcate de o esenta stralucitoare, diferita de tot ce am cunoscut în aceasta viata.
CSP spune ca aceasta esenta reprezinta Corpul nostru de Lumina, Adam Kadmon, în care intram treptat… tiparul nostru divin si unic, care contine codurile ADN-ului nostru original, ca sa manifeste acea perfectiune în corpul nostru fizic si în lume. Adam Kadmon se aliniaza incetisor, sustinand fiecare nivel din transfigurarea corpurilor noastre, starea de puritate în care putem trai pe baza si prin transparenta inimilor noastre, acea parte din noi care este capabila sa recunoasca si puritatea din ceilalti. Cand transfigurarea noastra se va incheia, IUBIREAva actiona ca un combustibil… intocmai ca o resursa de noua energie si vitalitate. (mai multe detalii despre aceste subiect, vor veni la inceputul anului 2013)
Dar pentru cei care continua sa actioneze dintr-o perpectiva divizata, dintr-o mentalitate polarizata, sa stiti ca aceasta energie se afla aici, ca sa dezintegreze toate programele dualitatii holografice existente. Asta inseamna ca, pentru aceia dintre voi care au aceasta atitudine, presiunea va continua sa creasca, pentru a indeparta cu forta orice structuri ale realitatii care nu mai servesc binelui lor cel mai inalt (si, în consecinta, binelui cel mai inalt al tuturor) pana cand, în cele din urma, vor alege IUBIREA, în toate privintele.
Ca specie planetara, evoluati spre o stare de IUBIRE fara echivoc – dar ca sa adoptati acest grad de IUBIRE, va fi nevoie de munca (launtrica), din partea fiecaruia dintre voi. Va spunem acest lucru, nu ca sa va abatem sau sa va impiedicam de la calea IUBIRII, ci ca sa clarificam aspectele fizice ale IUBIRII, ca sa nu fiti descurajati. Sa stiti ca aceste energii (IUBIREA) se vor intensifica treptat, în urmatoarele aproximativ zece zile, în timpul carora nimeni nu va fi scutit de luarea unei alegeri. Cei care aleg IUBIREA vor fi rasplatiti pe masura. Celor care aleg frica li se va reaminti, în mod repetat, ca IUBIREA este, intr-adevar, singura alegere salvatoare.  – CSP
 Gestionarea asteptarilor
Intensitatea a ceea ce se petrece în aceasta luna este cu mult mai mare decat putem intelege mental. Inima noastra stie foarte bine ce ne aduc urmatoarele saptamani, dar mintea noastra este imprastiata într-un milion de fragmente.
Drept care, am avut recent o convorbire cu corpul meu elemental, care mi-a spus în  multe cuvinte ca, în aceasta luna, „sa am rabdare cu creierul meu”, deoarece sarmana noastra bibilica lucreaza din greu, ca sa faca toate schimbarile (neuronale) necesare pentru finalizarea activarilor ADN-ului nostru.  (probabil ca acesta este si motivul pentru care mi-a luat opt saptamani sa termin acest articol)
Ca intotdeauna, va fi nevoie de ceva timp si rabdare, ca sa integram ceea ce vor insemna pentru noi toate aceste transformari (si descarcari extraordinare de Lumina!), la nivel mental, emotional si celular. De-acum suntem cu totii indeajuns de familiarizati cu rutina, ca sa stim ca singura potiune magica e detasarea si ca, desi toate acestea reprezinta exact momentul (momentele) pentru care ne aflam cu totii aici, în aceste vremuri, este improbabil ca ne vom trezi (literalmente) în rai, pe 22 decembrie… în special pentru ca suntem aici ca sa cream ceea ce inseamna raiul.
Nu ne putem preface ca avem vreo idee despre lucrurile la care sa ne asteptam – motiv pentru care cei din lumea nevazuta ne roaga sa ne detasam de toate conceptele 3D si sa intram linistiti în starea noastra adevarata de a fi. Singurul lucru benefic pentru noi, pe care sa il facem, este sa FIM… sa fim IUBIRE, sa fim deschisi, sa fim neutri, sa fim receptivi, sa fim toleranti, sa fim primitori, sa fim linistiti etc. Acest lucru va necesita concentrarea atentiei, intrucat creste presiunea, deoarece suntem supusi la energii ale caror intensitate creste exponential; asadar, daca simtiti chemarea de a fi singuri pe durata acestei perioade sacre, va rog sa respectati acea chemare, în locul presiunilor vacantei (ce Craciun?). Nu e usor, stiu… dar este o perioada minunata, în care sa practici IUBIREA de sine.
Nu am fost niciodata o persoana care sa participe alaturi de altii, la zile cu energii importante sau care sa ia parte la reuniuni, meditatii de grup, evenimente etc., indeosebi din cauza hipersensibilitatii mele la descarcari cosmice si a tributului pe care în special corpul meu fizic il are de platit; dar, în aceasta luna, multi vor simti dorinta de a fi singuri, de a-si goli ptogramul de orice activitate – indeosebi pentru urmatoarele doua saptamani si în special pentru cei care sunt chiar la sfarsitul lungii calatorii spre Acasa. Sarbatoririle noastre sunt meritate si probabil ca vor incepe serios în 2013, dar deocamdata trebuie sa avem grija de noi insine, ca de noi-nascutii sensibili, care devenim.
Veti sti ca acest lucru este adevarat pentru voi, daca va simtiti de parca ati pluti prin jur, intr-un nor de indiferenta, deconectati, neimpamantati si incapabili/fara chef sa faceti ceva în lumea fizica… chiar si amenintati fiind. Din cauza vitezei incredibile cu care timpul se comprima (dintr-o perspectiva 3D) în aceste ultime ore… la care se adauga nebunia sarbatorilor… stresul ne ademeneste. Stiu intotdeauna cand am cazut în linia temporala 3D: atunci cand, la micul dejun fiind, incep sa ma nelinistesc din cauza partenerului meu, în privinta cinei. E curata nebunie.
În momentul de fata, dezinteresul cu privire la TOATE LUCRURILE din 3D este totodata foarte derutant si izolant, insa acest sentiment ingrozitor va trece si va fi inlocuit, în final, de un sentiment profund de IUBIRE si de pasiune pentru viata. Cat priveste portalul 11:11, în mod oficial, usa spre trecutul nostru s-a inchis, dar usa spre viitor nu e inca total deschisa, asa ca ne aflam intr-o stare de nedeterminare, neplacuta si dificila. Suntem în plina tranzitie si putem simti fiecare strop din ea, în toate oasele din corpul nostru. Am spus-o inainte: dam nastere si ne nastem, concomitent, iar acest lucru impune o trusa speciala de scule, pe care luptatorii din prima linie au primit-o, în urma numerosilor ani de luptat cu dualitatea.
În cele din urma, lupta s-a incheiat si ne-am castigat razboaiele interioare. CSP spune ca, pana la sfarsitul acestei luni, vom incepe sa ne simtim indeajuns de în siguranta, ca sa punem jos armele, sa ne scoatem armura (3D) necesara pentru aceasta calatorie epica si sa destainuim adevarul, despre cine suntem cu adevarat.
Va urez fiecaruia dintre voi o perioada (de sarbatori) binecuvantata si în pace, plina doar de IUBIRE.  Ei bine, si un pui de somn. ♥♥♥
Ne intalnim pe Noul Pamant! (de data asta, probabil ca pe bune)

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.