Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 decembrie 2012

"...in Lumea Mea"...versus Maya

Traim, daca AM ALES, niste vremuri deosebit de interesante.
Interesante nu neaparat pentru ca nu ar fi fost intotdeauna ASA, dar prin aceea ca ACUM chiar le putem "vedea". Cu alte cuvinte, diferenta e data iar de...nivelul nostru de constientza. Altfel Iisus nu ar fi creat experiente celebre si nici nu ar fi spus ca noi, fratii lui, fii ai aceluiasi "tata", putem face ce a facut el, ba inca si mai mult...Nu uitati ca "tatal" este nivelul vostru de constientza, mereu la dispozitia voastra, aflat in propria pineala. Fiul fiind nivelul de inteligentza al manipurei, unde egoul experimenteaza separarea de toti si de toate, unde verbul este "vreau" si unde frecventa manifestarii este cu mult mai joasa.
Am inceput aceasta postare deoarece, ACUM mai mult ca oricand, ne poate deveni LIMPEDE faptul ca intr-un univers mental, orice vom alege ESTE DEJA FACUT, noi doar trebuind sa avem linistea necesara de a ne PERMITE mutarea constienta intr-un alt nivel al experientei.
Desigur rolul iluziei aici intervine: ea cauta, pe orice cale, sa te convinga ca aceea este SINGURA REALITATE care se poate experimenta. Absolut inexact. Propriile mele experiente m-au convins de foarte mult timp ca chiar NU EXISTA REALITATE OBIECTIVA, si ca desigur CREDINTA MEA si doar ea imi formeaza experientza. Altfel spus, experienta fiecaruia din noi este pur SUBIECTIVA.
Acum ar fi util sa intelegeti bine rolul Maya-i/iluziei. Daca ea reuseste sa se insinueze in constiintza voastra ca fiind REALA, atunci aceasta CREDINTA  a voastra o va re-aduce/mentine ca SINGURA EXPERIENTA POSIBILA.
Am un bun prieten care avea in intentie sa-si transforme bucuria de a face clatite intr-o ocupatie. Dupa mine-nimic mai simplu. Din "pacate" pentru experienta lui, la el in constiintza a adunat o gramada de "nevoi" legate de aceasta intentie. Doar in constiinta lui ele SUNT NEVOI. Asa arata CREDINTA LUI. 
Daca cumva CREDETI ca va limiteaza ceva/cineva experienta, va inselati amarnic. Diferenta este data DOAR DE CE AVETI VOI introdus in constiintza. Si aici am sa fac referire la conceptul de CO-CREERE de "realitati exeperientiale". In constiinta fiecaruia dintre voi s-au facut si se fac eforturi PERMANENTE de a se introduce "realitati" ca "lege, Stat, Guvern, foruri", sub care esti inviat insistent sa te pozitionezi. Cu toate astea, daca ai atentia necesara SA NU LE ACCEPTI in constiinta ta, ele nu vor opera in "realitatea experientei tale". Am multe exemple pe care vi le-as putea da din propria "aventura", dar nu sunt relevante in experienta voastra. In cazul prietenului meu, el care SE VEDE la dispozitia oricui, ii amintesc ca daca ma duc in vizita la el voi manca cu bucurie clatitele lui, chiar si fara avize epidemiologice, fara sa cred ca ar trebui impozitat pentru ca imi ofera din bucuria inimii lui, fara sa-l intreb daca uleiul este in termen de garantie sau daca are calificarea de bucatar. Daca ar fi privit asa si DOAR ASA ce avea in intentie sa "faca", precis lucrurile ar fi decurs ALTFEL. CAND INSA AI IN CONSTIINTZA INTRODUS ca tu nu ai voie sa...ORICE, APOI CHIAR nu ai voie...
Mai sunt exemplele de mici comunitati de oameni aflati pe un drum constient de inaltare, ca nivel de constientza/vibratie.
In astfel de comunitati lucrurile arata destul de complex, mai ales ca nivelul de ATENTIE de obicei difera. Ideea este ca fiecare se deschide si cuprinde in constinta care EL ESTE, pe ceilalti, impreuna cu toate CREDINTELE LOR. Astfel se cocreeaza realitatea experientiala a comunitatii respective. Desigur toti au in intentie sa traiasca experienta la nivel de 5D, doar ca e suficient ca unul sa aiba in constinta niste frici sau sa aiba atasamente pentru valori 3D si soarta comunitatii respective este amenintata de a se reintoarce la experiente de vibratie/valori3D. La fel stau lucrurile cand un constient accepta in constiinta care el este, un partener inconstient: el AR TREBUI/SE CONSIDERA ca este pe deplin constient cum functioneaza Creatia si deci STIE ca va impartasi limitarile experientiale ale celui mai putin constient.
Maya/iluzia are un puternic caracter hipnotic, si daca nu esti constient ca ea e doar REZULTATUL perceptiilor tale trecute, vei deveni efectul...trecutului tau, al CREDINTELOR tale limitative de pana ieri...deci nimic nu se va schimba, NICIODATA, pentru tine. Cel cu adevarat constient nu mai accepta sa "vada" pretinsa realitate, ci o "vizualizeaza", pentru ca astfel sa ajunga manifestarea experientei lui de...maine. Este singura atitudine CORECTA, creativa si care va va aduce viata la care voi va acordati dreptul.
Si pentru ca suntem la sfarsitul lui 2012 si pentru ca explica ceva apropiatde ce va spun aici, am sa lipesc in continuare un text postat de Laura Averchi pe facebook, ieri.


isteria apocalipsei...


Am vazut peste tot ,dragii mei o gramada de supozitii despre 21 decembrie 2012...Dintr-o data toti au inceput sa o ia razna cuprinsi de tot felul de supozitii si nu este macar un singur om care sa nu se intrebe:OARE CE S-O INTAMPLA IN ACEA ZI?
  --Ei bine,unii vad apocalipsa,altii spun ca nu va fi nimic,altii spera ca o sa fie ceva frumos,,parerile sunt impartite...
 O mica parte de oameni insa sunt linistiti si calmi stiind ca totul va fi cum trebuie...de ce ei sunt asa?cum de in mijlocul isteriilor ei isi pastreaza calmul si sunt netulburati???
  pai daca as fi DUMNEZEU,eu v- as spune urmatoarele cuvinte privind toata aceasta isterie:
--Dragii mei,oare se intampla ceva in tot acest univers care sa nu fie cum vreti voi?sa nu fie dupa vrerea voastra??
Oare ati uitat cum ati facut acest univers si cum ati pornit in calatoria prin el?oare credeti ca se misca vreun fir de praf fara a fi in conform cu VOINTA voastra??
oare nu stiti cum tot ce este in jur se desfasoare dupa propiile voastre legi pe care le-ati dat pentru a face acest frumos joc???
astfel intotdeauna cei care au fost cuprinsi de frica au materializat dupa vointa lor chemand in experienta acele aspecte pentru a isi intelege FRICA....
totul se ordoneaza dupa cum credeti...
cei deschisi in inima,cu sufletul si cu mintea ma vor intelege si fata de ei imi voi destainui tainele...
voua,insa va voi spune:oare ati uitat ca voi insasi sunteti DUMNEZEU,ca faceti parte din mine si ca tot ceeea ce credeti se face exact cum  vreti tocmai pentru ca credinta voastra ESTE LEGE?
---ati uitat cum acest univers este impartit pe nivele vibrationale ca voi insasi ati facut asta si ca totul se desfasoara exact asa cum ati planuit??astfel fiecare palier are o anumita vibratie insa DRAGII MEI nici una nu este mai superioara celeilalte,este doar ALTFEL...
intotdeauna cand intrati pe un anumit culoar experimentati o realitate....
--Dragii mei,voi suntei fiinte multidimensionale si daca observati veti vedea cum stand pe scaunul vostru traiti CEL PUTIN 2 realitati simultan...
prima este propia voastra realitate ,a doua este realitatea comuna...si pe amandoua le traiti in acelasi timp:)
si ma opresc doar la acestea 2 pentru a nu va zapaci de tot:)
in propia realitate vedeti totul exact asa cum va sunt credintele,..aici va miscati in interior si vedeti in jurul vostru numai lucruri care pentru voi vi se par drepte,normale,adevarate...in propia realitate totul vi se pare corect:)
--realitatea comuna in care va purtati voi propia realitate insa va da batai de cap....mereu comparati realitatea comuna cu propia voastra realitate si de multe ori ele nu sunt identice,vazand in exterior o multime de neadavaruri,de greseli, de erori,de nedreptati...
-Dragii mei,oare chiar exista toate acestea???oare de ce toti percepeti asa,nu stiti ca totul este facut din iubire si numai cum trebuie???
--pentru a vedea perfectiunea din imperfectiune,dreptatea din nedreptate,corectul din greseala trebuie sa intelegeti,sa va reamintiti cum se formeaza aceasta realitate...
pe cand realitatea propie este in functie de credintele propii -realitatea comuna este formata din reflectarea credintelor MAJORITARE....
astfel ca tot ce vedeti in exterior poate sa nu corespunda cu propiile voastre credinte individuale insa corespunde cu credintele majoritatii care traiti acum pe PAMANT...
caci exteriorul nu are cum sa reflecte ceva care va apartine numai voua ci reflecta ceva care apartine mai multor oameni,ea compunandu-se din fiecare credinta..astfel ceea ce cred mai multi vedeti predominant insa si parerea voastra propie o vedeti oglindita in lucrurile mai putin expuse ....credintele voastre sunt acolo-in exterior ...poate ca voi suntei o floare care a iesit din iarna..iarna este predominanta insa voi-floarea vestiti venirea primaverii....este doar o chestiune de timp pana cand ea va veni...
alt exemplu:desi in toiul iernii ,natura pare moarta,pare adormita insa exista copaci care sunt verzi tot timpul..ei sunt exceptia,sunt cei care desi impart acelasi spatiu si acelasi timp par ca sfideaza regulile iernii..acestia sunt brazii..
dragii mei asa sunteti si voi-ca brazii...chiar daca majoritatea se incadreaza in realitatea comuna sunteti si voi cei care simtiti ca nu apartineti acestei realitati,impartiti acelasi spatiu si aceeasi realitate insa sunteti ca brazii-desprinsi din alta realitate,de alta vibratie...va uitati in exterior si vedeti ca realitatea comuna nu va reflecta aspectele voastre predominante insa dragii mei pentru voi am avut subtilul,lucrurile putine,marunte care nu sar in ochi,ele sunt mereu acolo si va reflecta pe VOI...
ce va fi in 21 decembrie 2012??
--pai daca s-a inteles treaba cu cele 2 realitati atunci veti sti ca va fi exact cum asteptati..in exterior se va reflecta credinta majoritatii..
---va fi mereu cum va doriti;ori continuati sa va manifestati inca in acest plan pentru ca asa va doriti ori planul se va schimba pentru ca asa va doriti majoritatea...ce vreau sa intelegeti este ca niciodata nu veti primi CEEA CE NU VA DORITI..astfel ca dorinta voastra e lege...
--si pentru ca sa explic cum stati la aceasta ora va arat ca sunteti la sfarsitul iernii...DEJA EXISTA primele flori...ele anunta venirea primaverii..poate ca sunt putine comparativ cu restul naturii insa SUNT DECISIVE..ele s-au nascut din propia lor vrere,din propia lor vointa...nu m-am putut opune nasterii lor as cum nu m-am putut opune nici vointei voastre.mereu s-a facut cum vreti voi:)
pot oare aceste flori sa aduca primavara???pot spune ca TOTUL ESTE O CHESTIUNE DE TIMP...
intelegeti,degeaba va impotriviti,degeaba radeti sau ironizati florile plapande,acum cand sunteti majoritari va simtiti puternici,insa ELE reprezinta viitorul vostru....
nimeni nu impune ceva cu forta..din cauza asta nici florile nu apar dintr-o data ..ele apar una cate una,apoi incep sa se inmulteasca..numai cand sunt suficient de multe PRIMAVARA va veni...de ce va este frica???voi puteti fi florile care apar,puteti si sa ramaneti in timpul iernii daca vreti,nu veti muri niciodata..va veti transforma cand vreti,cand sunteti pregatiti caci nimeni altul decat voi ati permis primei flori sa apara...
--dragii mei:)sincer credeti ca puteti tine iarna o vesnicie??ati uitat ca ati mai trecut printr-in proces asemantor cand ati ales sa parasiti toamna pentru a experimenta iarna???
ati putut sa inghetati toamna,s-o opriti in permanenta???nu...
de ce?pentru ca voi ati adus si prima ninsoare,primul fulg,ati pregatit mediul pentru ca iarna apoi sa se instaleze in totalitate
 si ati facut asta numai prin propia voastra transformare INTERIOARA...
voi alegeti mereu ce vibratie sa experimentati...si fiecare realitate individuala va deveni intr-o buna zi o realitate comuna...
de ce sa credeti asta???pentru ca fiecare se pregateste intai in propia lui relaitate interioara pentru MAREA EXPERIENTA a manifestarii exterioare ca si realitate comuna..pentru ca,dragii mei vreti ca sa experiemetati cu cati mai multi acelasi tip de experienta,vreti sa imparti cu ceilalti,vreti sa va cunoasteti in ceilalti,sa va recunoasteti,sa va bucurati cu ceilalti,..de ce spun asta?
--pentru ca SUNTETI CA MINE....EU m-am imparti in toti si numai EU exist in toti..m-am impartit tocmai pentru a-mi IMPARTASI bucuria,iubirea ,fericirea,linistea fiecarei particele de-a mea care sunteti voi:)din acest simtamant de fericire,multumire,si iubire am explodat in milioane de eu-ri,m-am divizat pentru a ma recunoaste in fiecare dintre voi si  a-mi imparti recunostinta existentei mele fiecaruia...
NU EXISTA APOCALIPSA..pentru ca eu sunt fara limita,fara de sfarsit....si voi la fel:)
inca ceva la despartire-tot ceea ce va imaginati EXISTA DEJA....imaginatia este doar o percepere a unor lucruri care exista deja..noul pamant la care visati EXISTA DEJA,el este pentru voi un potential insa dragii mei veti ajunge la el,veti face din el realitatea comuna pentru ca va doriti sa impartiti cu ceilalti bucuria,fericirea.linistea..multi dintre voi v-ati pregatit pentru noul pamant,in propia voastra realiatate TRAITI DEJA CA PE NOUL PAMANT,chiar daca ceilalti nu vad asta...voi sunteti deja pe noul pamant si stiti ca el exista si ca veti experimenta asta pentru ca voi deja v-ati pregatit si dragii mei ,asa va doriti iar dorinta voastra este lege pentru mine:)pentru ca eu pot totul si vointa mea se face in tot universul deci si voi puteti totul si vointa voastra se face in tot universul...
--schimbarea pe care o vedeti nu este o schimbare ci este o trecere:)la fel ca si trecerea de la iarna la primavara...treceti,pasiti usor parasind aceasta realitate vibratioanala intrand in cealaalta realitate vibratioanala care are deja totul pregatit pentru voi,ati pregatit-o demult ,acum doar voi mai trebuie sa fiti in ea...sa nu uitati dragii mei ca nimic nu se pierde din mine,sau se paraseste ,totul va exista in mine ca o marturie a trecerii voastre prin fiecare aspect al MEU...pamantul in vechea vibratie va exista mereu in mine chiar daca voi veti fi acum in experimentarea noului pamant din noua vibratie:)nimic nu dispare din mine:)doar voi ca si puncte de constiinta va mutati dintr-o vibratie in alta...si nu uitati dragii mei ca eu sunt in totul si eu voi simti mereu experienta din acest plan vibrational simultan cu noua experienta  voastra chiar daca voi veti simti toate acestea pe rand:)
---eu sunt TOTUL IN ACELASI timp,am inventat timpul doar pentru a ma simti deplin in fiecare parte si a-mi experimenta eternul clipa de clipa,am inventat timpul pentru a-mi dilata experienta in propiul meu EU ...
spunand toate acestea va imbratisez....
----CAM asa AS vorbi eu daca as fi DUMNEZEU:)))))
Ii multumesc Laurei pentru nivelul ei de constientza, si impartasirea pe care o face aici noua tuturor.



Un comentariu:

  1. Fiind oarecum intr-un anume grad pe aceeasi frecventa , iti multumesc pentru modul matematic si logic la care te raportezi pentru intelegerea lucrurilor chiar prin minte (maya) folosind constienta . E ok . Multumesc pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere