Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 noiembrie 2012

Pentru a ajunge la "wow", mai intai invata "aha!"

Scriu aceasta postare, inspirat de ceea ce OBSERV.
Inca sunt multi cei care NU VOR sa accepte ca viata este...ASA CUM ESTE!
Inca traiesc cu "patima" si "pofta" visul mintii, Maya, Iluzia precum ca, DACA..., ar putea fi fericiti/impliniti/bucurosi...Iar acest nesuferit de "daca" cuprinde, la fiecare si in fiece moment, absolut orice, numai sa nu-si asume LASITATEA CRUNTA de a nu accepta viata, ASA CUM EA ESTE.
Vor toti covoare rosii cu care sa fie intampinati, vor sa educe si transforme totul/pe oricine conform sabloanelor lor mentale, care SUNT SINGURELE ACCEPTABILE.
Vreau sa va spun, dragilor, ca pana a avea parte de "miracolul lui WOW", va trebui musai sa invatati acceptarea, sa stiti sa va pozitionati in simplul martor care nu are decat de deschis ochii, de iesit din propriul vis al mintii lui, si asta se face prin: "AHA!".
Vrem sau declaram ca am inteles ca nu vom fi vindecati decat repunand/acceptand magneticul, ASA CUM EL ESTE, dar pe de alta parte il tot tratam cu "intelepciunea noastra" de duzina, electrica. Vrem in continuare "sa fim satisfacuti" in micile noastre demente, numai sa nu ne facem temele...
Am inteles sau PRETINDEM ca ne indreptam spre o alta lume, MAI "BUNA", doar ca noi suntem cei care trebuie sa o construiasca, si pe de alta parte avem doar "reclamatii" si "cerinte" catre ceilalti...Oare chiar NU DORIM VINDECAREA NOASTRA?
Stim bine sau ar fi cazul sa stim ca intreg exercitiul la scoala pamant a fost asigurat de suprematia ELECTRICULUI/masculinului/mintii limitate/egoului si ca astea toate trebuiesc parasite. Daca nu, inseamna ca de fapt nu dorim o experienta de alta calitate, ci cel mult alte instrumente de tortura. Putem schimba arsul pe rug si omoratul cu pietre pe o mitraliera, spre exemplu...
Frecventa mintii este cea care TREBUIE PARASITA. Ea NU ARE CE NE OFERI, mai mult sau de alta calitate, decat ceea ce EA ESTE. Iar ceea ce stie sa ofere am vazut: razboaie, cotrol, posesivitate, rapt, frici maximale. Oare 26 000 ani nu ne-au fost de ajuns?
Subiect INFINIT de meditatie, atat pentru cei care acum "se scuza" ca si ei au fost femei in alte incarnari, cat si pentru cele devenite deja...electrice. Succes!
O draga femeie ma intreba azidimineata: barbatii cum imputernicesc?
"Cu un genunchi la pamant" am raspuns eu...
si un link care vorbeste ALTFEL, dar pe aceeasi tema:
ACCEPTAREATrezirea La Nivel Global A Inceput ! from Paul Marian on Vimeo.

Eu Sunt from Paul Marian on Vimeo.

3 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult postarile lui OCTAVIAN..de fiecare data ia din cotidian aspecte concrete ,ne vede ezitarile si ne ajuta aducandu-ni-le in lumina constientei...astfel el ne da resetari atunci cand noi ne pierdem in trairea visului mintii..am citit odata o expresie artistica care mi-a placut mult:"fiinta eterna care suntem s-a indragostit de visul ei si astfel a ramas captiv in el"NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, foarte plastica formulare, NAMASTE, Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocul continua.. si devine din ce in ce mai interesant avansand in existenta odata cu polaritatea lui opusa, pana cand extremele vor deveni UNA si in adevar si in maya, iluzie..

    RăspundețiȘtergere