Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 decembrie 2012

ACUM...se experimenteaza foarte diferite...iluminari

DESI poate parea ca chiar nimic nu se petrece,
 in ADEVAR chiar nimic nu mai este cum era in urma cu doar cateva luni. Sunt multe motivele pentru care fac aceasta afirmatie si sunt multe nivelele la care eu observ ceea ce spun aici. Cresterea "alarmanta" a nivelului de constientza al subconstientului colectiv, atat cel planetar (de la 215 la 310 acum) cat si cel zonal (cu diferente chiar spectaculoase), ca urmare a cresterilor de frecventa generala dar si a celor GENERATE CONSTIENT, fac posibila aparitia modificarilor in lumea "efectelor"/Maya.

Aceste cresteri de vibratie au fost in mod diferit receptate/utilizate si functie de modul in care au fost, au creat la randu-le efecte. Desigur procesul e abia UN INCEPUT, pentru majoritatea "participantilor". Nu pentru toti, insa. Unii l-au prefigurat, cu multi ani in urma.
Subiectul pe care as vrea sa il dezvolt azi, se refera la un aspect aparent minor, dar cu implicatii foarte extinse.
Pentru multi ACUM a sosit "momentul iluminarii", sau al indepartarii voalului iluziei. Este cumva puternic CATALIZAT de conditiile vibrationale, dar in mod sigur puternic sprijinit/motivat de individualitatile respective. Ca particularitate apare insa o anume "superficialitate" a conditiei, in sensul ca nu toti parametrii au avut "timpul necesar" unei "coaceri" armonioase. Ca atare sunt "aspecte" inca de integrat, atat ca si suport de cunoastere/intelegere, cat si ca experienta consecutiva. 
Pentru cei mai multi dintre cei ce acced acum la atributele Sinelui, provocarea ar fi sa inteleaga -si nu DOAR CONCEPTUAL- Intaia Lege a Kibalyonului, cea a MENTALISMULUI. 
Pana nu ai inteles CU ADEVARAT sau NU AI ACCEPTAT faptul ca tot ceea ce "constati" cu organele de simt ale mintii, este doar iluzie/maya, VEI TRAI NIVELE DIFERITE ALE FRUSTRARILOR. Din acele sentimente vei recreea o lume balmajita intre am inteles/nu am inteles, care va arata a pura cacofonie experientiala, neavand nimic valoros. Va fi doar un haos. Menirea lui desigur este aceeasi: prin suferinta sa va treziti definitiv!
Suferinta experientiala rezultata din FRUSTRARI ca sentiment, apare foarte limpede apoi pe corpul fizic, facandu-va serviciul de a va ATRAGE ATENTIA asupra sentimentelor pe care VA PERMITETI SA LE EMITETI: o anume "buhaiala", aparitia celulitei si a aspectului disagreabil de "coaja de portocala", o hiperponderalitate nejustificata si imposibil de corectat prin diete alimentare.
Legea Mentalismului INTELEASA, ar fi fost util sa va aduca la concluzia ca ABSOLUT TOT ceea ce voi percepeti/vedeti este doar o proiectie proprie, in urma propriilor perceptii, despre un vis pe care voi il visati, cu dramatica convingere de a fi o "realitate". Pentru a avea o oarece coerenta, il completati permanent cu inchipuirile voastre, sperand sa va si "iasa bine". Coerent poate parea, daca il priviti hipnotic, doar ca nici pe departe nu este. Un altul va sesiza imediat lipsa lui de coerenta si de aici si toate neintelegerile interpersonale.
Pana nu veti renunta la visul mintii voastre si nu veti aprofunda si trai ce ati INTELES din Legea Mentalismului, va asigur ca "drama" este singurul "succes experiential" la care va autocondamnati.

4 comentarii:

 1. Totusi organele de perceptie sunt necesare intelegerii lumii duale.un orb nu percepe la fel ca unul cu ochi.poate ca agatarea de iluzie ar fi o explicatie mai potrivita.

  RăspundețiȘtergere
 2. SORCOVA, VESELA,

  SA TRAITI,

  SA-NTINERITI SI MAI FERICITI SA FITI!

  TARI, PUTERNICI CA IUBIREA,

  VESNICI CA SI NEMURIREA,

  IAR IN INIMI SA COBOARE RAZA GALBENA DIN SOARE SI ACOLO SA VA SCRIE CU LUMINA-I AURIE, CODURI DESCIFRATE-N TAINA, CE PE FIECARE-NDEAMNA LA BELSUG DE BUNATATE, FERICIRE, SANATATE, ABUNDENTA, BUCURIE, PACE-N TOATE SI-ARMONIE !

  IAR PREZENTA VOASTRA-N LUME SA EMANE GANDURI BUNE, GANDURI PLINE DE IUBIRE, CA SA-I DATI LUMII DE STIRE DESPRE SPIRITUL CERESC, PESTE TOT CE-I PAMANTESC. SA-NTELEAGA MIC SI MARE, CA NE-APROPIEM DE SOARE,

  IAR PAMANTUL NOSTRU MAMA, A TRECUT PRAGUL DE KARMA.

  E UN NOU PAMANT ACUM, CE CU NOI PLEACA LA DRUM, NINSI DE LUNA SI DE STELE SI SPALATI DE MULTE RELE !

  SA VA CREASCA ADN-UL SI SA VA UNITI CU EU-UL IN LUMINA SI IUBIRE, PE CARARI DE NEMURIRE, INTR-UN CURCUBEU SUBLIM, SUS IN CERUL CEL DIVIN! CER CE SE GASESTE-N VOI, SUFLETE MARI DE EROI, DE INVATATORI SI ZEI SI DE UNICI DUMNEZEI !

  IAR ACUM NOI VA LASAM CA LA ALTII SA PLECAM, SA LE DUCEM DE ACASA SORCOVA CEA INGEREASCA !

  SI SEMNAM SPRE A VOASTRA STIRE, INGERII PLINI DE IUBIRE!
  LA MULTI ANI LUMINOSI SI PREAFERICITI PLINI DE GRATIE DIVINA SI BINECUVANTATI !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am observat pe harta ca, in apropiere de Timisoara este cea mai inalta constiinta colectiva, o diferenta f. mare fata de restul tarii. As dori sa stiu de ce si care este localitatea.

  Multumesc anticipat,

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu am presupus ca acolo se afla Octavian in momentul cand s-au facut masuratorile. Dupa cum probabil stii, Octavian se afla in Brasov si uneori in Timisoara.

  RăspundețiȘtergere