Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 martie 2013

"Inventica" si PUNCTUL ZERO...

Dupa ultima postare,
foarte multe pozitionari au aparut, atat in privat cat si pe grupul de F.B. Simt sa completez subiectul cu niste clarificari.
Inventia, inovatia sunt o modalitate de a manifesta creativitatea din noi, in special in domenii tehnice, aparent cu aplicabilitate imediata. In realitate, nu mereu s-a confirmat ca inventiile chiar ar fi putut fi aplicate in timpul/contextul/conjunctura in care ele au fost"aduse". Si INSIST pe acest cuvant: pentru ca noi doar ne imaginam ca chiar inventam ceva nou, cand de fapt TOATE nu sunt decat rezultatul unor "inspiratii" de un anumit nivel, majoritatea rezultate in urma unor momente de profunda liniste sau transcedenta a mintii limitate.
Cum ar fi putut fi aduse in manifesatare, la timpul respectiv, multiplele desene vizionare ale lui Da Vinci sau povestirile inspirationale ale lui Jules Verne? Iar sirul e infinit... Cum ar fi putut mintile lor limitate sa le nascoceasca, daca am presupune ca ei le-au chiar creat...mie imi pare clar, tocmai prin puternica scoatere din contextul vremilor, ca acolo au fost "accesate" nivele de constiintza aflate undeva in alte "dimensiuni vibrationale".
Unii ma stiti, altii mai putin sau deloc, dar eu chiar stiu ce spun in acest domeniu al inventicii: cinci brevete poarta numele meu si un al sase-lea mi-a fost refuzat TOCMAI pentru ca se referea la FREE ENERGY. Altele mai erau DE ADUS, unele erau chiar realizate, doar ca intre timp contextele si interesul meu s-au mutat din zona tehnica.
Pentru ca si pe mine ma fascina mai mult SA INTELEG procesul, si mai putin inventiile ca atare. 
Ca orice inteligenta LIMPEDE, stiam/simteam ca solutiile la asa zisele "probleme" propuse, imi veneau, nu erau ale mintii mele. De fapt toti au fost constienti de asta si Einstein a si formulat-o frumos. Tot el a mai afirmat ceva care mie imi pare foarte important de inteles:
 El credea că se poate stimula gândirea
ingenioasă, dacă permiţi imaginaţiei să zboare liber, fără a fi oprită de inhibiţiile/cunoasterea convenţionala.
De exemplu, Einstein a atribuit descoperirea teoriei sale despre relativitate, nu vreunui dar special, ci mai
degrabă dezvoltării sale „retardate", cum o numea el.
Un adult normal nu se gândeşte niciodată la problema spaţiului şi a timpului," cugeta Einstein. „Acestea sunt
lucruri la care s-a gândit doar în copilărie.(Si Nassim Harramein o confirma!) Dar dezvoltarea mea intelectuală fiind cea a unui retardat, am început
să mă gândesc la spaţiu şi timp de-abia când am crescut."


Postarea anterioara se baza pe un filmulet, care are UN NUMITOR COMUN cu toate cele care propun modele ingenioase de a "rezolva problema" energiei, si anume; toti cei care au creat acele experimente  ERAU SINGURI!!!
Ma mir ca acest "detaliu" v-a scapat...Ei faceau dovada, dar tot ei se si chinuiau sa filmeze. De ce oare?
"Sotiile/glumitzele" au mult mai mult haz cand sunt impartasite, regizate, si la ele participa de obicei mai multi, de regula doi. In plus, chiar si cel care a facut acel site, nu poate fi contactat nicicum, nici macar o adresa de mail nu are. In mod clar, NU VREA NIMIC!  S-a amuzat si e singura atitudine corecta, care aduce in manifestare tehnologii specifice punctului zero.
Acei experimentatori in primul rand cred ca sunt niste singuratici care si-au extins lumea lor interioara, si nu ar fi putut fi ajutati macar si numai la filmare, deoarece in constiinta acelui operator, asa o simplitate ar fi fost absurda si...nu ar mai fi functionat.
Noi toti tindem sa ne eliberam de credintele limitate si evident fiecare a facut PASII PROPRII catre aceast deziderat. Nu exista o "concurenta" in acest, si el FALS, proces. De fapt FIECARE este intr-un proces interior, de mutare a CREDINTELOR PROPRII din sfera de vibratie a personalitatilor (FIUL, experimentatorul, etc), in cea a Tatalui, unde racordarea constienta si deplina cu TOTUL are loc si devine stare permanenta. Noi toti avem in noi vagi amintiri despre acea stare, la fiecare aratand desigur altfel. 
In fundal insa era convingerea ca ORICE SE POATE, ca te poti da de-a dura si transforma in ce vrei tu, sau chiar sa experimentezi, cum imi marturisea ieri un mai tanar prieten, ascunderea sub o caciulita a unor nesuferite medicamente, cu intentia clara SA DISPARA, si chiar au disparut.
Nu degeaba Iisus a spus "cand veti fi ca si copiii" si nu degeaba prieteni diversi "spun" -dar doar spun- ca mintea nu ne va ajuta...nu cred ca e careva sa nu o stie, dar este o faza la care ea trebuie abia deschisa, ca sa poata accepta nu nelimitarea, ca desigur in galetusa ei infinitul nu are cum sa incapa, dar macar conceptele despre...
Ieri eram intrebat, nu tendentios ci cinstit, cum, nici eu nu pot? Da, nici eu nu am reusit inca sa scot absolut toata conditionarea, in special cea tehnica, in care eu am fost adanc specializat, in ciuda faptului ca deja am probat o sumedenie de experiente care infirma in mod limpede existenta unei "lumi obiective", chiar si in zona tehnicului.
A trai cu constiinta in corp doar 0,010-0,014% si a trai multidimensionalitatea in constiinta nu este suficient pentru a proba in viata ta LIBERTATEA TOTALA. De altfel sunt deosebit de putini pe care eu ii creditez ca ar fi atins acel punct, indiferent la cine ne-am referi.
Deci, pana la a atinge eliberarea interioara de credintele limitative adnc plantate, tehnologiile punctului zero inca vor ramane un deziderat. Asta nu ne va impiedica sa punem in functiune alte partialitati, tehnologii tranzitorii, dar desigur mult mai eliberatoare fata de servituti. Ele deja nu mai sunt o "probleme tehnologica", deja sunt facute, doar ca inca nu sunt accesibile tuturor. Vor deveni! Exista si nivele ale creativitatii mintii liniare, pe care le mai putem folosi, bazate pe o mai atenta observare si o logica ceva mai profunda. 
Am sa si exemplific, ca sa intelegem dece energia nu poate fi un bau-bau: Daca avem un difuzor care canta intr-o incapere, el poate fi ascultat de o persoana, de zece sau de o suta, lui nu-i "pasa", face exact acelasi lucru: emite niste vibratii! Si nu sunt mai slabe daca este ascultat de doua sute de timpane. Timpanul are O MEMBRANA, care rezoneaza la vibratiile emise si le transforma in...semnal electric. DACA in loc de doua sute de timpane vom avea 200 de membrane identice ca cea care emite din difuzor, si care vor antrena 200 de bobinute pe 200 de miezuri magnetice, mie imi pare logic ca, cu un consum de, sa zicem 20W, putem culege curent de 200x20W... Daca nu stiati, difuzorul poate functiona si reversibil, ca microfon. Posibil sa intervina si pierderi, dar oricum va fi SUPRAUNITAR! e oare posibil sa nu vedem logica?
Chiar e loc de joaca infinita, doar sa nu le mai tratam ca pe "probleme insurmontabile"...Modul in care ne vom pozitiona fata de "provocari", doar el va FACE DIFERENTA!
Cand ne situam, atat vibrational cat si psihologic, sub un fenomen, el devine pentru noi...insurmontabil. Daca incercam sa "fentam", doar pretinzand ca ne-am situat deasupra, insa vibratia proprie si energia nu ne sustin, vom constata ca...nu asa functioneaza, ca tot dedesubt ne-am asezat. Si e valabil in raport cu ORICE, nu doar fata de tehnologii. Bafta fiecaruia!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu