Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 martie 2013

provocarea PUNCTULUI ZERO

Nu de alta, dar si pentru mine a fost o...insiruire de "provocari".
Nu vi le destainui chiar pe toate, sau nu in detaliu, ar fi..."scandalos". Cert este ca...aseara am primit un link, nici nu mai stiu pe ce cai...Mai jos am sa vi-l dau si voua, cu adresa unui site emitent.
Acel link prezenta un model FUNCTIONAL, care asigura alimentarea cu energie electrica pentru o categorie destul de larga de consumatori casnici, de la lumini de veghe pana la aeroterme de 2000 W...
Simplitatea si ingeniozitatea sunt scandaloase, prin faptul ca, de fapt, dau flit oricaror idei pe care le avem in capate despre...energie. Prima care cade -cum e si firesc- este a doua Lege a termodinamicii, cu care mintile noastre au fost drastic conditionate, tocmai parand a fi o "culme a bunlui simt". 
Cert este ca acel filmulet, foarte corect facut, pentru a nu lasa loc de dubii si interpretari, plecand de la scoaterea din ambalajul original sigilat, se regaseste la mai multi "autori" de pe glob, rusi sau de limba spaniola, in forme aproape identice. TOTI reusesc sa faca dovada ca...se poate.
Citind micul site care emite acel filmulet, mai ales capitolul "Disclaimer", trebuie sa observi ca cel care l-a scris STIE de fapt ce propune/a facut. Pare un capitol facut "la misto", dar care chiar se adreseaza multor nivele de constientza, simultan.
El de fapt acolo descrie o "tehnologie a punctului zero", care functioneaza sub Legea Constientei lui, si anume: SI ASA SI ESTE! Altfel spus, pentru ca ASA AM ALES EU! Vrea mintea o priza, are o priza, vrea un stecher, are si stecher, vrea si un motiv cu care se declanseaza un pretins proces, il are si pe acela. Si cu asta...basta! Autorul NU VREA NIMIC, el nu vinde nimic, ba mai mult, chiar interzice/recomanda sa nu fie folosit nimic in scopuri comerciale. 
Va spuneam ca, pentru mine filmuletul s-a constituit intr-o insiruire de provocari. Prima a fost aceea ca am re-cunoscut imediat ca acolo este o tehnologie de punct zero, preocupare de ani de zile pentru mine. A doua, firesc, a fost cea de a reproduce fenomenul. Si a trebuit sa "dau" iar de mintea mea cea indelung scolita si invatata cu "cercetarea" timp de 17 ani. Cea care are la baza o logica formata exact...pe ce acum imi prisoseste: Legi, Teoreme, Postulate.
Stiu dintotdeauna ca ele sunt fudamental prostii inventate pentru A CREEA O LUME INCHISA, doar ca in ea noi a trebuit sa functionam. Era evident oricui ca totul in Creatie este perpetuum mobil, dar noi am postulat ca asa ceva NU EXISTA, si deci oricine incerca sa aduca asa o idee in manifestare devenea indezirabil...Cand am vazut filmuletele, mai  ales cel mai corect facut, prima senzatie a fost de amuzament teribil, doar ca nu am putut-o pastra...Desigur -inca- eu nu am reusit sa-l reproduc. Este si normal, la cate "stie" mintea mea despre toate acestea...
Daca unul dintre voi va reusi sa pastreze DOAR AMUZAMENTUL, acela il va si vedea in manifestare. Iar daca chiar reuseste, eu il sfatuiesc sa continue sa se joace cu el cat mai mult posibil. Il rog sa nu ii dea scop, sa nu-i vada "partea practica" desi este evidenta sau tocmai pentru ca este atat de evidenta. Daca se va fi familiarizat indelung el si mintea lui cu fenomenul, chiar il rog sa isi extinda jocul...in favoarea altora. Mai intai sa se joace cu mintea lor. Eventual sa ascunda totul intr-o cutie, specificand ca va functiona cata vreme doar e intrebuintat, nu si cercetat. Acest sfat il dau de dragul reusitei noastre de a ne muta putin nivelul, prin ORICE MIJLOC DE PACALIRE A MINTII CONDITIONATE, mai intai. "STIM" prea mult si stim PREA BINE, incat sa nu avem nevoie de astfel de subterfugii, in acum-ul nostru.
In mod cert, Sinele Superior a dorit sa fac aceasta postare. A "insistat" atat de mult incat a fost rizibil. Am toate motivele sa cred ca, pe aceasta cale, El se adreseaza cel  putin unuia dintre cititorii acestui blog: pentru acela a fost facuta postarea! Astept cu drag si oarece nerabdare sa ii aflu si eu identitatea...
Fenomenul pe care il veti vedea in filmulet se incadreaza limpede in cele pe care mintea le-ar cataloga cu bucurie ca fiind "glumite", "excrocherii de youtube" sau "miracole", dar el functioneaza in baza aceleiasi Legitati ca si mersul pe apa sau orice altceva din sfera "anormalului". El se datoreaza unui nivel al constiintei de Sine si al in crederii pe care il veti re-gasi oridecate ori, cercetand anumite scrieri de valoare, veti vedea ca se incheie cu: SI ASA SI ESTE!

Veti gasi multe variante constructive deja pe net, eu va mai propun una. Faptul ca ele deja sunt, macar si prin aceasta modalitate, introduse in constiinta colectiva, ma face sa contribui cu si mai mare bucurie la raspandirea lor:

4 comentarii:

  1. Draga Mircea, din pacate nu stiu daca ne si stim, pun aici comentariul tau, ca exemplu de dogmatism, asa zis stiintific:"Ai verificat? Ai aprins tu insuti un bec urmand indicatiile din clip?
    Daca nu, taci! TACI! "
    Prin aceasta metoda eu nu am aprins nimic, dar te asigur ca prin altele, da. Pentru mine acest subiect ramane DESCHIS, pana vad ca servitutile create artificial, pornind de la legenda penuriei energetice intr-un ocean de energie, nu se sfarseste. Daca tu crezi ca stii mai multe despre subiect, te rog sa iesi din anonimat si sa ne destainuiesti. Altfel, renunta le imperative!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nea Octavian eu sincer am incercat cu ala de la bricheta si n-a mers. Nu stiu de ce, n-oi fi eu capabil sa accesez energia punctului zero, oi fi prea blocat in minte sau pana mea habar n-am.

    RăspundețiȘtergere
  3. dragule, stai calm ca suntem multi cei care STIM prea multe, am fost puternic convinsi ca exista o realitate obiectiva si am invatat in mod temeinic pretinse legitati, de fapt un alt fel de dogme. Eu astept pe cei/cel care va reusi sa-si uite cu adevarat conditionarile de acest tip. Vor/va aparea precis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, m-am uitat pe Youtube la multe filmulete despre free-energy si am si incercat unele, dar, exact cum spui, stiu foarte bine ca nu pot functiona si exact asa cum am crezut, s-a intamplat.
    Si mi-am dat seama ca intr-adevar problema sunt eu, la fel cum ai zis in acest post.
    Deci, felicitari, eu sunt una dintre persoanele pentru care ai scris acest lucru.
    Namaste.

    RăspundețiȘtergere