Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 iulie 2011

FREE ENERGY 2

            Cand si daca ti-ai eliberat mintea de pretentia ca ceva-orice-din ce ai fost "conditionat/invatat" sa "stii", poate fii foarte bine fals si poti considera in mod real ca, de fapt, acea informatie nu are valoare si deci NU EXISTA in "universul tau", atunci si abia atunci poti privi Lumea, Creatia cu proprii tai ochi, de "copil". Atunci privesti fascinat la dansul infinit al pranei, mici stelutze de lumina, care se invart haotic si neintrerupt peste tot. Atunci incepi sa gandesti ca ele sunt caramizile creatiei...Ca ceva, un anume ceva le face sa se structureze in miracolul experiential sub atat de variate forme...Si iti devine evident ca nu poate fi decat o informatie, constituindu-se in INTENTIE CREATOARE. Din acel punct poti creea orice. Este punctul zero, cu potentialitate maxima.
           Daca as vrea sa caracterizez acest punct as spune ca el este guvernat inca de cate ceva, Legi ale Creatiei, de care daca ai putea sa nu tii cont, oricum nimic nu s-ar materializa. Dece?
Pentru ca aceasta minunata creatie are niste mecanisme foarte bine puse la punct menite autoprotectiei. Atat in favoarea Ei, cat si a Ta. Daca vreti, prima ar fi Legea Armoniei. Daca de ea ai mai putea, ajuns la acel nivel, sa nu fii constient, "creatia ta" ar fi nealiniata intentiei generale si...anulata. Prin intentie intelegeti chiar si numai un sens, deoarece nu vreau sa imping discutia in filozofii. Asta urmeaza in ACUM sa se petreaca intregii civilizatii, deoarece prin nealiniere a ajuns intr-un punct al experientei nearmonios si cred ca afirmatia nu mai trebuie si dovedita de mine. Am dovedit-o fiecare, cumva.
          Cand ai apucat sa INTELEGI BINE ca intreaga Creatie este constituita doar din energie, informatizata vibrational, si ca restul este lucrarea perceptiei subiective prin care noi "vedem" o lume care, de fapt, nu are existenta materiala si nici obiectiva/obiectuala, gradul de libertate in a te juca devine REAL SI...total. Dispar toate limitarile si pretinsele frici. Daca nimic nu exista, precis nici bau-bau nu va exista...
          Spuneam undeva, cand m-am "spovedit aici" despre experienta proprie, ca am avut o etapa in care a trebuit sa inteleg fenomenele optice, deoarece filtrul de polarizare a luminii nu imi fusese clar la un moment dat. Mi-a atras atentia faptul ca anumite fenomene (hologramele spre exemplu) nu se puteau obtine decat cu ajutorul luminii coerente, in frecventa f stransa(laserul) sau in lumina...polarizata. Lumina luata ca energie deci, trebuie ori sa aiba un grad de puritate frecventionala foarte mare, sau sa ii fie scoase toate vibratiile "parazite", numind astfel directiile de propagare aleatorii. Pentru ca polarizarea luminii asta inseamna, obtinerea unui fascicul de fotoni unidirectionali in deplasarea lor. Incerc cu cuvinte obisnuite sa descriu ceva ingust specializat, scuze.
          Daca extrapolam aceasta gandire la energie, in general, vom intelege ca toate tehnologiile noastre energetice nu au facut decat sa aleaga-daca vreti- dintr-un ocean de energie frecvente (lasere) exploatabile, conform cu priceperea noastra din acel moment. Dupa ce a fost trasata aceasta viziune, restul a curs pe acest fagas-referindu-ne la directiile de cercetare a fenomenului. S-a intrat practic intr-un sablon mental despre energie. Ca exemplu as da faptul ca, prin clasa a cincea probabil, toti am fost "conditionati mental" ca apa disociaza in atomi de hidrogen si oxigen prin electroliza. Este adevarat ca nu ni s-a spus ca DOAR ASA se poate obtine hidrogenul, dar daca va uitati in voi insiva veti constata ca acea directie pe care gandirea v-a fost impinsa a facut ca si acum sa traiti cumva sentimentul ca doar asa se poate. Si, desigur, nu este si ADEVARAT. Mai ales ca asa randamentul este f f slab.
          Ce vreau sa explic aici despre constructia mintii si tarele invatamantului este ca, chiar daca ceea ce ti se preda nu expliciteaza ca DOAR ASA SE POATE, mintea ataseaza acest programel in mod automat, inconstient, si limiteaza prin asta experimentul, creativitatea. Daca veti privi ATENT in experienta voastra, veti regasi fenomenul sub diferite forme, in diferite ipostaze.
          Revenind la energie, daca polarizarea luminii are efecte similare cu cele ale laserului, oare nu se poate si in cazul extins al energiei sa existe ceva similar? Desigur DA. Intre Legile Kibalionului, Legea Corespondentei te trimite sa faci o astfel de investigare. Acum se pune problema cum ar arata polarizarea in cazul energiei si cum s-ar putea obtine ea?
          Revin la dansul pranei, la acea miscare browniana caracteristica multor fluide...DACA acceptam ca ele SUNT ENERGIE, atunci indiferent alte particularitati, in mod necesar si ele au doi poli-iarasi legea Corespondentei ne ajuta sa intelegem ca NU AR PUTEA FII ALTFEL. Asa este totul in Creatie. Deci acum ne focusam pe tehnici posibile de polarizare. Idei aici pot fi infinite si am convingerea ca TOATE FUNCTIONEAZA, doar ca este util luata una si experimentata serios. Eu am cerut o modalitate si am "primit"-o. Am experimentat-o si functioneaza. O voi si detalia. Ea m-a ajutat sa inteleg si mai bine Creatia, in ansamblu.
         Datorita constructiei ochiului, aceste infime particule de energie le vedem doar in anumite conditii de iluminare si in anumite contexte-in aer. Doar ca prana exista absolut in orice punct din univers. Retin ca in urma cu cca. 10 ani un cercetator  japonez a facut o comunicare conform careia, dupa studiile sale, fiecare cmc. din univers are un potential electric de 800.000e/v. Cu timpul aveam sa inteleg ca, evident, are dreptate.
         Eu am "primit" o explicatie foarte complexa despre energie si un proiect legat de exploatarea ei tehnologica, pe care am sa o explic aici in detaliu. Fiecare aparenta manifestare exista datorita faptului ca este permanent racordata energetic cu Sursa, altfel ar trece in forma energetica de baza-prana. Cumva este logic daca facem o analogie cu ce se intampla in calculatoarele noastre: daca intrerupem energia mai functioneaza vreun subansamblu?  Calculatorul este si el facut dupa aceleasi legitati ale |Creatiei, chiar daca le-am facut noi.
          Este si motivul pentru care inteleptii spun ca viata este totul, ca totul este viu, nu numai plantele, animalele sau omul. Din intreaga creatie insa ceea ce contine apa este un nivel deosebit al viului si racordarii. Interesant este ca mi-a fost explicata o anumita notiune, si anume "unitatea energetica de baza". Ea are o tensiune fixa, de 0,33v. Dar unitate energetica de baza se poate denumi atat o celula cat si un organ sau un corp in intregimea lui. Fiecare nivel si oricare are o tensiune fixa de 0,33v. Cum este posibil? Simplu, datorita miscarii permanente a sarcinilor electrice, ele se neutralizeaza permanent. Nivelul pe care noi il masuram insa, intotdeauna va avea aceasta tensiune: 0,33v. Eu apoi am facut sute de masuratori si, indiferent nivelul, rezultatul era acelasi.
         Asa stand lucrurile, desigur era de interes sa obtin energie din ceva cat mai mic si a aparut ideea ca polarizarea, fiind o miscare oarecum ordonata a sarcinilor electrice, ar putea fi stimulata de existenta a doua armaturi metalice care SA NU AIBA REACTIE CU APA, evident din metale diferite. Am ales deci o picatura de apa intre o folie de aluminiu si inox. Desigur au aparut 0,33 v. Urmatoarea etapa logica era sa reusesc sa inseriez cateva "celule" de acest gen, pentru a obtine o tensiune superiaora. Limita a fost constituita de faptul ca manufacturier celulele construite aveau dimensiuni centimetrice, desi ar fi putut fi micronice. Dar da, am reusit sa inseriez sase astfel de macrocelule si am avut bucuria ca au functionat luni de zile. Desigur ca cei cca.2 volti si amperaj mic nu puteau sa se constituie decat intr-o demonstratie a principiului, dar ea a fost facuta.
         Polarizarea insa poate fi facuta in mod sigur in foarte multe si diferite moduri si am convingerea ca cel mai eficienta ar fi polarizarea unui jet de stopi cat mai mici, eventual vapori, intr-un curent de aer. De altfel nu m-ar putea convinge nimeni ca descarcarile electrice din natura se datoreaza acumularii de energie electrostatica in picaturile de apa ce alcatuiesc norii, pentru simplul motiv ca apa are cu totul alte proprietati decat bagheta de bachelita sau blana de pisica...Descarcarile electrice din natura apar INTOTDEAUNA atunci cand in formatiunile noroase apare un puternic curent de aer. Care, dupa parerea mea, nu face decat sa polarizeze sarcinile electrice existente in fiecare particula de apa, luata ca UNITATE ENERGETICA DE BAZA, DECI AVAND O TENSIUNE DE 0,33V. Insumarea acestor tensiuni consider ca duce la acele enorme potentiale energetice. O astfel de instalatie in mod sigur poate fi sursa de energie nelimitata.
       

4 comentarii: