Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 august 2011

...capac la toate, despre SEXUALITATE !!!

     Intre toate neintelegerile, multe "aranjate" de mii de ani sau altele mai recent plantate in subconstientul colectiv, sexualitatea detine de departe intaiul loc. Si desigur, NU INTAMPLATOR!
     Ca sa abordezi aceasta tema, chiar iti trebuie multa indrazneala, deoarece este un subiect despre care TOATA LUMEA CREDE CA STIE TOTUL, desigur ADEVARUL fiind total opus. Este si motivul pentru care majoritatea inteleptilor prefera sa nu-l atinga, aproape singurul care s-a incumetat sa il trateze si partial sa-l si vindece fiind Osho, care desigur a si fost de multe ori atacat pentru aceasta.
      In "peisajul" celor ce ne despart de Omniscientza si Omnipotentza noastra, din pacate se constituie intr-o majoara neintelegere generala, cu atat mai "problematica" cu cat se regaseste pe toate nivelele experientei entitatii aflate in corp fizic. O regasesti atat in Lege cat si in relatii, atat in psihologie si subconstient cat si in egregor, peste tot insa profund deformata si, din experienta, absolut la toti.
      Nici nu este de mirare ca este asa, dat fiind ca o preocupare de Cunoastere profunda a subiectului pana destul de recent nici nu a fost in atentia cuiva, in schimb aberatiile au fost abundente de-a lungul timpului istoric cunoscut. Cititi "sexul si spaima" si va veti convinge. Chiar si acum eu nu pot spune ca cunosc un material bibliografic pe care l-as putea recomanda ca fiind exhaustiv despre subiect, nici tratat sub aspect de cunoastere a mintii si nici ezoteric.
      Osho a vindecat sexul in comunitatile organizate dar pentru publicul larg doar a detensionat subiectul la nivel de sunconstient colectiv, ceea ce nu a fost putin, de la Iisus nu se cunoaste nimic, decat indirect despre experienta lui cate ceva din manuscrisul Mariei Magdalena, Gnosticii au mai adus ceva prin Casatoria Perfecta
lui Samael Aun Weor , dar impregnata cu destula dogma crestina si desigur nu poate fi uitat Mantak Chia cu Secretele taoiste ale iubirii.
      Pe urmele celui din urma, si posibil fara sa o stie, eu vad ca se deruleaza experienta unui cercetator roman, plecat pe acest drum din intuitia de a-si rezolva unele "probleme" experientiale proprii, anume publicistul de televiziune clujean Cristian Mureseanu, cu Bioalchimia Umana.
      Cu greu as putea sa va recomand si alte titluri/autori semnificativi care au avut ceva de spus cu adevarat despre sexualitate, desigur de subiect mai apropiindu-se si altii, chiar la noi.
      Ce ma determina sa o fac eu si aici? Aici, deoarece se constituie in grav impediment pentru evolutie constienta. De ce eu? Pentru ca este foarte probabil ca am venit cu misiunea de a vindeca aceasta presupusa "rana" a umanitatii. Inca de la 6 ani imi era foarte limpede ca sexualitatea ma interesa in mod expres, pana la 20 de ani am citit tot ce se putea citi si afla tot ce se putea afla despre subiect la acea data cu mijloacele acelei vremi, atat in romana cat si in franceza, apoi am beneficiat de sase luni de initiere in iubire tantrica si mi-am si completat exeperienta de cunoastere cu o mare densitate experientiala proprie, cat timp inca nu am fost "treaz".
      Ulterior, o foarte intensa reletionare cu semenii, atat in cabinete de piramidologie cat si in permanenta interactiune cu cei aflati pe drumul constientei, m-au facut sa cunosc o infinitate de perceptii si deformari/suferinte experientiale. Experienta proprie, in deplina constientza, are un rol determinant pentru mine in a ma manifesta pe acest subiect.
      Intreaga Creatie este alcatuita pe interactiunea dintre electric si magnetic. Cum este sus asa si jos, am putea citi in Kibalion. Un magnet plasat intr-o bobina prin care trece curent se va invarti. Daca le separam avem doua componente inutile. Am putea spune ca atat magnetul cit si bobina sunt perfecte fiecare, dar FUNCTIA lor este de a lucra impreuna. Intreaga Creatie este doar energie si informatie. Noi o vedem/percepem ca fiind materiala/obiectuala. Altfel spus, perceptia noastra e cea cre creeaza "lumea".
       In acest context, ce anume este sexualitatea decat interactiunea dintre electric si magnetic? Consider ca doar aducand-o la ultima expresie o putem si vedea si intelege/accepta ca ceea ce EA ESTE si nu ca o interpretare. Ca si in cazul magnetului si bobinei, noi putem ca individualitati sa fim perfecti, sa avem echilibrul nostru interior perfect, sa fim si armoniosi, dar nu putem avea functia harazita de Creator daca ne imaginam ca am ajuns degeaba aici ca...bobina sau ca magnet. Este unul din atributele fiintei intrupate care NU INTRA SUB ILUZIA LIBERULUI ARBITRU, adica nu ne putem schimba sexul nici daca am vrea...Deci, in trup fizic este UN DAT.
      Deoarece unii chiar au inteles ce este sexualitatea si au avut interesul sa faca din entitatea om o masa de manevra lipsita de energie si deci de vitalitate, vointa, verticalitate, pe absolut toate caile posibile, din cele mai vechi timpuri, s-a presat puternic pentru deformarea perceptiei legata de valentele acestei functii. Desigur au fost si distruse toate documentele privind acest subiect. Ca atare, fiecare entitate in corp se trezeste la un moment dat la confluenta intre impulsuri, puternice macar la inceput, instincte si lipsa totala de informatie coerenta si de calitate privind trairile sale. La prima dorinta de a se edifica se trezeste in fata dogmatismelor, a rusinilor, a unui intreg esafodaj de "nu se cade, nu se poate, nu se face"...Desigur nici intuitivul nu mai functioneaza si fiecare entitate are "oportunitatea experientiala" de a-si trai propria perceptie imbibata de frici despre ceva care, de fapt este secretul energetic al vehiculului corp fizic aici.
     Asa s-a ajuns ca fiinte de douazeci si ceva de ani sa prezinte o varsta biologica a corpului de 40-50 de ani, dupa ce au consumat energia cu care au venit la incarnare trecand sa consume energia propriilor celule biologice. Desigur, pe masura ce se inainteaza in varsta, dincolo de 40 de ani bilogicul apare de 70-80 si vitalitatea, bucuria vietii scad dramatic. In acest fel omul poate fi facut docil si imbibat la infinit cu programe de frici, deoarece gradul de atentie scade dramatic pe masura ce vitalitatea scade si ea.
      Preocupari de a readuce firescul in abordarea sexualitatii au avut tantricii,cu sexualitatea tantrica. Ca orientare filozofica tantra este absolut eliberatoare, pentru ei totul fiind firesc, fara dogme si limitari. Observand desigur ca unei explorari firesti a sexualitatii i se tot opun elemente venite din personalitate, ei au introdus artificiul de a considera partenera ca fiind o divinitate Sahty iar partenerul o alta, Shiva. In acest fel, prin asa numita transfigurare, au incercat sa faca posibila interactiunea magnetic/electric fara interventia niveleleor interpretative ale psihicului sau subconstientului. Cei care chiar au vrut au si reusit.
      Pentru individualitatile nefamiliare cu orientalismele este doar un experiment care este posibil sa dea rezultate, dar intelectul vestic si traditiile monoteiste, crestinismul in cazul nostru, nu are deschidere spre astfel de intelegeri. Este si motivul pentru care eu prefer sa abordez problema sub aspect tehnicist, occidental si modern.
      Mantak Chia este cel care a demonstrat ca se pot trasa chiar terapii energetice bazate pe ridicarea energiei sexuale, unei vindecari corespunzandu-i un anumit numar de ridicari a acestei energii. CU ALTE CUVINTE SE CUNOASTE CA EXISTA O CORESPONDENTA INTRE STAREA DE SANATATE SI NIVELUL ENERGETIC, pe de o parte, si o alta INTRE NIVELUL DE VITALITATE SI DINAMIZAREA ENERGIEI SEXUALE, singura energie de fapt a corpului fizic.
      Ceea ce este FOARTE LIMPEDE insa este faptul ca o corecta abordare a sexualitatii se poate face DOAR DACA te ridici deasupra propriei tale sexualitati si o privesti cu detasare. Cata vreme insa esti implicat emotional, dai dreptul psihicului sa reactioneze sau lasi programele din subconstient sa se deruleze in manifestarea sexualitatii tale, nu exista nici o sansa sa beneficiezi la maxim de ceea ce este obligatoriu pentru a atinge Punctul Zero.
      Evolutie spirituala presupune o ridicare a frecventei structurilor si un nivel energetic ridicat care sa permita expansionarea constiintei- adevarata ta identitate, care iti asigura omniprezenta. Daca energia corpului fizic este mica, ea va trage din structurile superioare energie si o va face si din orizontala planului, ducand la diminuarea calitatii relatiei su Sursa. Fenomenul este foarte complex si nu tocmai usor de inteles.
      Daca vom voi sa abordam sexualitatea de la nivel psihologic, atunci nu vom termina niciodata. Privind doar o persoana, stii fara prea multe dubii care este relatia sa cu propria sexualitate. Atitudinile posturale, modul de a privi, modul in care vorbeste, toate declara sincer cum traieste acea fiintza. Nu exista multe entitati intrupate care sa nu fie marcate de neintelegeri experientiale la acest capitol, eu cel putin nu am intalnit.
      Exista oameni care cred cu oarece convingere ca ei sunt ok in ceea ce traiesc si asta ii face sa para mai echilibrati, doar ca vitalitatea si/sau starea de sanatate/armonie a corpului vine si "completeaza marturisirile". Ca peste tot si aici "doar ADEVARUL  va va elibera".
      Acest adevar este chiar simplu: sexualitatea este doar manifestare energetica, cu functie bine definita in existenta si armonia vehiculului fizic. Ea nu are de ce sa fie perturbata la infinit de psihoze si neintelegeri si nu are de ce sa fie in mod artificial conditionata de nici un alt nivel al experientei relationale. Nu trebuie nici confundat si nici conditionata de asa numita IUBIRE PSIHOLOGICA, care oricum nu exista si e doar pretentie a mintii. Cu atat mai putin poate fi tratata ca moneda de schimb sau unealta de santaj emotional intre parteneri. Ambii vor avea de suferit in asemenea cazuri.
      Electricul, respectiv individualitatea intrupata acum ca barbat, trebuie sa inteleaga ca NU EXISTA NICI CEA MAI MICA SANSA DE ABORDARE CORECTA A PROPRIEI SEXUALITATI SI CU ATAT MAI MULT A UNEI RELATII PARTENERIALE, cata vreme el nu are asigurata atitudinea comportamentala energetica corecta numita continentza. Este o problema individuala si o datorie fata de el insusi de a nu isi irosi energia si de a rata la infinit sansa partenerei lui de a isi trai corect si benefic propria ei sexualitate.
      Va rog incercati sa dezamorsati vesnicele programe derulate de subconstient si de psihicul purtator de masti si roluri, repetandu-va cat de des considerati necesar ca intr-un univers mental unde nu exista realitate obiectiva ci doar perceptii interpretative, nu aveti de ce sa le dati credit si sa ale investiti cu energia voastra creatoare. Din simplul motiv ca obligati Universul sa va aduca in "viata" mereu alte experiente generate de emotiile si sentimentele care au nascut si actuala perceptie. Va veti invarti intr-un cerc inchis pana ce va veti intelege lectia. 
       Din experienta castigata a trebuit sa observ ca perceptiile si mastile, care de fapt nu exista, primesc energia atentiei voastre inaintea dreptului de manifestare a sexualitatii voastre, iar prin asta va subminati permanent atat nivelul de energie/vitalitate/vibratie cat si bucuria experientiala consecutiva, si care, daca ar exista, v-ar schimba automat perceptiile. Este un alt mod de a pune carul inaintea boilor.
       Va rog sa realizati ca pentru a ajunge la punctul Zero, calatoria si responsabilitatea ei sunt individuale si nu se poate ajunge cata vreme ramanem victimele hipnotizate ale propriilor perceptii, efect a ceea ce se tot proiecteaza in mintea noastra. Nimeni nu poate, oricat ar dori-o, sa faca lectiile altei entitati la scoala pamant, loc unde doar constientizarea este cu adevarat operationala.
       Si nu va amagiti ca puteti in vreun fel sa negociati cu Creatia si Legile ei, iar matematica va va arata ca pentru orice crestere (vibrationala sau de campuri), aveti nevoie de energie. 
       Deoarece grave confuzii inca persista in ceea ce priveste conditionarea sexualitatii de PRETENTIA IUBIRII, acesta va fi subiectul urmatoarei postari.

Un comentariu:

 1. Sexualitatea = Dumenzeu...
  De aceea 'Dumnenzeu' a fost crucificat...ca si cum ce i-a trebuit 'cerului' sa dea tuturor neispravitilor 'masini de lux'...iar de la 'caruta' la 'avion' (sexualitatea fiind Dumnezeu) a rezultat 'blasfemia blestematilor'...condamnandu-si credintele la frica si teroare fata de un simt atat de pur si de usor de abordat practic (masturbarea este simpla si e un proces divin dar nu pt cei cu simt prea dezvoltat al sinistrului)...s-a ajuns acolo unde cel ce bea 'apa rece' sa se imbete ca 'vaca in calduri'...
  Si nea' octav...homosexualitatea e perfecta atat timp cat 'parintii' ei pretinsi, dinstinsi si incapatanati heterosexuali nu-s cersetori de fuste...precum casatoria naste curve si biserica hoti...asa si heterosexualitatea nesimtita naste homosexuali pierduti...si cum totul e Dumnezeu:...doar cei ce-L respira, inspira...doar cei ce cunoasc natura, se mantuiesc prin ea...
  Va salut si iubesc...!
  (Alex.Scorpion)

  RăspundețiȘtergere