Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 august 2011

DUMNEZEU...e nebun, Tu vrei sa fii sanatos?

     Sunteti MINUNATI!!! Banui ca nimeni nu a inteles ESENTIALUL! Eu nu pentru vecinul tau am vorbit! Cred ca de aia v-ati bucurat, crezand ca PENTRU ALTUL vorbesc! NU, eu chiar TIE ti-am soptit! PE TINE si nu pe altul te-am atentionat! ...Iarta-ma daca nu ti-a fost LIMPEDE!
     Tot acest blog a fost facut pentru fiecare dintre voi! Va pot si numi daca vreti, dar nu are rost, va stiti bine fiecare! Nu pentru un public indecis am scris eu! Pentru tine, cea/cel atat de apropiat sufletului meu, fiecare cuvant, de pe fiecare postare,TIE ti l-am dedicat! NU UITA asta!
       De ce zic ca dumnezeu e nebun? Pai cum ar putea fi altfel? CA SA TE DARUIESTI INFINIT CUM O FACE IN FIECE SECUNDA UNEI INTREGI CREATII, NU NEBUN TREBUIE SA FII? Care e capabil de asemenea "irosire" decat un nebun! Nu cunoaste limite, deci uitati-va bine in voi, nu e asta nebunie clara?
      Nu judeca pe nimeni si iubeste nediferetiat, asta e "sanatate mentala"? Care "intreg" la minte ar face asa ceva? Daca ma iubesti pe mine, gata, fii om intreg si fie-ti deajuns! E logic,nu?
      Sa te joci ASA, cu atata risipa si abundentza in toate si tot, nu e nebunie curata? Fara teama si fara pretinsa "responsabilitate"?
      Norocul nostru ca avem mintea intreaga si deci totul e "sub control"! Punctul Zero i-l lasam Lui, poate ca lui ii place, noi...ne mai gandim putin! Macar cateva mii de incarnari!
NAMASTE!
      







4 comentarii:

  1. O daa....e atit de nebun....ce bine ca suntem atit de ''lucizi''...bravo noua..;)...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nebun esti cand iesi din inchisoarea proprie, cand iti asumi LIBERTATEA! Amuzant este cand crezi despre tine ca "esti normal"!
    Fiecare om se joaca cum ii place! Durere sau fericire?... Asta alege fiecare!
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Atit de scurt articolul dar atit de bine punctat. Cum reusesti sa raspunzi intrebarilor noastre lautrice fara nici un efort, atat de degajat ?
    Astazi de dimineata ma intrebam daca cei din jurul meu vor spune ca am inebunit pentru ca sigur au observat o schimbare la mine, iar primul articol pe care l-am citit a fost acesta...
    E minunat, tu esti minunat

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, si noi ca dovada ca suntem departe de el suntem normali

    RăspundețiȘtergere