Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

Intoarce-te IN/LA TINE!

PUP PENTRU LINK, Andreea !


Probabil, sper adica, ca sunteti cativa macar in masura sa inteleaga...tot.
Adica ati inteles ca nu exista REALITATE OBIECTIVA, ca nu exista materie, ca TOTUL este doar un JOC AL CONSTIINTEI. Sper...
Aceasta Constiinta a creat acest nivel, dupa cum tot ea alege acum sa-l "imbunatateasca"...
Creste nivelul vibratiilor, eu il masor uneori, dar el nu este un "dat" ci un rezultat a ceea ce noi, fiecare, am ales sa manifestam. Poate nu suntem constienti mereu, dar noi SUNTEM CEI CARE FACEM ASTA!
Daca acum ALEGEM sa urmam viziunea din acest filmulet, noi o vom face, nu Calendarul Mayan, care in acea zi se sfarseste...Ce va rezulta din acea alegere, vom experimenta apoi, atat fiecare individual cat si impreuna...
Chipurile "am tot fost ajutati", "ni s-a tot comunicat", "sunt gata sa ne ajute"...oare e dificil de inteles ca, pentru a "vedea/percepe" ceva/orice inafara noastra, in mod cert acel "ceva" exista in noi? Abia apoi pot apare si in "manifestare" si in nici un caz invers! "Cunoastere", "intelegere", andromedieni sau orice altceva, daca nu ii regasim IN INTERIOR, degeaba ii vom cauta inafara...dar daca deja stim de ei, apoi i-am creat in universul experientei noastre si desigur, ca si EFECT, vor si aparea...Doar CREDINTA TA POATE MUTA MUNTII, nu?
Masor cresterile de frecventa si nu incetez sa contemplu cat de ample sunt si cat de elegant totusi se misca vehiculele noastre aparent fizice prin conditii vibratorii atat de modificate: mult prea mici disconforturile, raporatat la cresteri exponentiale...Desigur nu stim incotro se indreapta, catre ce efecte, dar in mod cert, la fel nu mai poate arata manifestarea cu asa un mediu vibrational. Si la fel de cert, nu exista cale de revenire la vechea vibratie.
Si, deoarece in manifestare vibratia "face legea", unei vibratii atat de diferite ii va corespunde legic o cu totul alta manifestare, pe care cei mai multi o au deja conturata in ei insisi. Cum asa? Pai altfel, de unde ar putea fi creata ?
Ar fi poate acum DE INTELES, odata pentru totdeauna, ca EXTERIORUL nu va poate surprinde NICIODATA CU NIMIC, deoarece el va arata mereu exact asa cum VOI IL PROIECTATI!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu