Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 noiembrie 2011

CREATORI CONSTIENTI

In aceasta postare voi reveni cumva la motivatia initiala a existentei acestui blog, si anume asa zisele "tehnologii ale punctului zero".
Am pus ghilimele, pentru a sublinia cumva faptul ca denumirea este improprie, ca nu e util sa ne mai asteptam la ceva ce chiar sa aduca a tehnologie. Mai degraba a joaca, din care sa rezulte efectul intentionat.
Exista preocupari pentru free energy si alte propuneri de multa vreme si exista in toate colturile lumii dar si la noi. Din pacate toti aluneca repede in a se verifica conform cu cele cunoscute. Cum se manifesta o idee neconforma, cum apar contestari, deoarece chipurile contrazic anumite principii. Parca nu chiar asta ar trebui sa se petreaca, daca urmarim sa schimbam ceva in mod semnificativ. Deoarece NOUL ADEVARAT va fi creat pe nelimitare, pe JOACA.
MAGNETIMUL, femininul cred ca e util sa fie repus in valoare, de partea lui, a emisferei drepte a "creierului" este capacitatea imaginativa. Oare de ce "vrajitoarele" au fost vanate?
Un creator este constient ca se afla intr-o "lume a lui", unde doar el face regulile. In-crederea lui este atat de mare incat, vazut dinafara, nu poate parea decat fanatic, si asta in cel mai bun caz. O etapa ulterioara este capacitatea de a "exporta" un element din acel loc individual de creatie, catre inafara. Aici sunt doua sub-etape, din care prima este materializarea in forma si o a doua este re-cunoasterea utilitatii si functionalitatii generale, acceptarea ei ca "realitate" si in constintele celorlalti.
Cei care STIU cum anume functioneaza "lumea", au respectat dintotdeauna aceste etape ale aducerii in manifestare, chiar daca "mijloacele" prin care au facut asta au fost diferite, de la o perioada la alta. 
In anumite perioade, barzii au fost INSTITUTIA prin care se aducea in constiinta colectiva o "realitate" sau alta. Locul unde acea realitate era creata era bine ascuns, deci foarte "privat". Acum este exact la fel. Doar ca totul e pus la punct foarte minutios.
 Cand incerci sa aduci in manifestare un nou concept, atentie, NU EXISTA INSTANTA OFICIALA careia sa i te poti adresa. Am incercat sa fac aceasta adresandu-ma OSIM-ului si raspunsul a fost LIMPEDE: noi nu concepte omologam ci doar TEHNOLOGII. Insistand sa aflu cam ce instanta poate omologa concepte noi, aveam sa dau de o balmajeala, care parca avea menirea sa imi indice indecis mediile academice. Dar cunoscand PARTE din reprezentantii acestei lumi, aveam sa vad doar individualitati si colective sortite unei iluzorii lupte, intre creativitate si lipsa de mijloace. Asta m-a facut sa inteleg, privind si mai atent, ca nu e vorba de fapt despre zona Cercetarii propriuzise aflate la nivel academic, ci mai "sus", la un anume nivel "inchis" al instantelor care par a guverna si aceste elite ale creatiei. Prin acea zona se gasesc cei care sunt sau nu de acord ca anumite idei/concepte sa devina sau nu, bun de folosinta comuna.
De acolo se creaza "orientari", apoi ele sunt directionate catre asa numite "colective de cercetare" care functioneaza de regula ca enclave inchise, si acolo anumiti "creatori" au deja recunoscuta capacitatea de a aduce in manifestare idei. Restul doar cocreeaza la aparitia acelei manifestari in constiintele lor, dupa care o intensa publicitate preia rolul barzilor si imprima in constiintele celorlalti acea "realitate", de cele mai multe ori inca aflata in "faza de cercetare".
Mai nou, locul unui mediu academic de cercetare a fost luat de colective de cercetare aflate direct sub patronajul unor mari forte industrial/economice. In acest mod, noi toti cocream la aparitia cate unui device sau gadget, care inca se afla in faza de concept la Apple sau Toshiba sau altundeva. V-ati prins?
Nu ca apa nu arde, nu ca nu poate fi adusa la abur in incinte rotative destul de simple, stim asta deja toti daca vom cauta pe youtube, nu ca motorul cu magneti nu cunoaste deja multiple variante constructive, nu ca ar fi necesare conditii speciale pentru ca unul sau altul din concepte sa devina tehnologie utilizabila de oricare dintre noi.
Doar ca aceste idei nu au trecut de LOCUL UNDE SE DECIDE aducerea lor in manifestare, prin introducerea in Constiinta. 
S-a ajuns la paradoxul ca ne trimitem copiii la scoala, unde se incearca continuarea conditionarii lor limitate, iar acestia aduc in atentia profesorilor "adevaruri" mult mai inalte, luate de pe net sau din mediul familial. Sunt si "cinici", micutii dumnezei! Dar comedia o continuam cu totii. Noi ne facem ca nu stim ca asa stau lucrurile, ca sa ce? Pana cand?
Poate doar ca sa ajungem la a VEDEA CHIAR unde ne-a dus experienta mintii, care "poate ea detine controlul", aici, prin "programe scolare" de conditionare.
Ca apa e firesc sa arda o putem vedea de la bun inceput, doar e constituita din hidrogen care arde si din oxigen care intretine arderea, nu? Ca magnetii se pot pozitiona in asa fel ca sa se respinga permanent, pe un rotor,e doar chestie de indemanare sau...calcul, daca chiar vrem geometrie. Ca ei pot fi mai puternici sau mai multi, sunt doar variatiuni pe aceeasi tema.
Problema NU AICI ESTE! Problema este sa NE ASUMAM ca putem crea realitati in experienta FARA A ACCEPTA sa se interpuna o instanta intre noi si DREPTUL NOSTRU REAL de a ne juca cum alegem, fara limite impuse de catre NIMENI SI NIMIC. Oricum o facem, doar ne creem vietile individual, mai ramane sa avem curajul relational de a aduce IN MANIFESTARE si deci in constiintele unor semeni "realitati experientiale" colective, sustinute de cat mai multi, chiar daca pana acum aceasta etapa a fost asigurata doar de "profesionisti". Ne va iesi in mod sigur, conditia fiind sa nu fim manati iarasi de INTERES. Indiferent CE NUME ar purta acel interes, el va fi iar o manifestare a ego-ului. De asta data experienta va fi  doar a inimii.
Exista un asa numit, invocabil parametru care s-ar denumi cantitatea de schimbare admisibila. Dar ce va pocni? Mizeria, limitarea, suferintele iluzorii? Nu cumva asta e chiar "parametrul" tinut sub mare control de cei interesati, in propriul lor interes "experiential"? Ca amuzament, stiu  -din surse nedeclarabile, desigur- ca exista in China fabrici care produc generatoare magnetice complete, dar...neoficial. Ca atare ti le livreaza, dar...separat. Statorul separat, rotorul separat. Pentru ca OFICIAL nu au dreptul sa le comercializeze. Dragut, nu? Tot neoficial STIU ca noi, romanii, nu avem dreptul sa studiem efectul de piramida!!! Oare de ce? 
Din proprie observatie insa, pot spune ca energia ca instrument tehnologic, ar fi armonios sa o "culegem",  nu dupa principiile facilitatii (apa care arde), ci doar dupa cel al armoniei, chiar daca vom avea de elaborat mai mult. In Creatie exista polaritatea si Tesla consider ca pe explorarea posibilitatilor de exploatare a acesteia a mers in cercetarile lui. Si nu numai el, doar ca el se gandea sa o culeaga sub forma exploatabila de energie electrica, mai apropiata de directia pe care au mers tehnologiile noastre. Kelly a explorat zonele de vibratie "mecanica" as zice, si nu este nici el singurul. Cinematica de azi incearca sa inteleaga mai bine ce se petrece in aceasta "zona de creatie". Nu este lipsit de interes sa vezi cum anumite frecvente, induse intr-o membrana elastica, creaza configuratii alarmant de asemanatoare cu ceea ce Creatia ne-a adus in manifestare. Cred ca avem doar "nevoie" de o stare de atentie mai inalta si de intelepciunea corespunzatoare acelei stari vibratorii proprii, pentru a "vedea" cum poate fi exploatat direct acest domeniu. Pe mine ma amuza ca in continuare folosim masini de spalat energofage, greoaie, cu componente ridicole(o placa de beton imensa), desi de ani de zile un bulgar comercializeaza niste plonjoare care emit o frecventa ultrasonica, care face acelasi lucru. Contin doar...un difuzor! Au cel mult 100 grame.
ultrasonic-washer-SHG-05-2
Revenind la privirea de ansamblu, cel putin mie imi este deosebit de limpede ca de asta data nu e loc de cosmetizari, in nimic si ca atare nici in tehnologii. Ca nu vor mai functiona partialitatile si negocierile. DESIGUR, DACA VREM o alta experienta. Daca nu o vrem, e posibil ca nu am atins un anume nivel de maturizare si nu ar fi exclus sa ne rezervam "bucuria" sau "dreptul" de a mai beneficia de un ciclu de 26 000 ani, pentru a ne implini. Mie asta imi da "gust" de irosire, de invartire in cerc si nu in spirala, deci nu o "vad" ca fiind o alegere constienta sau armonioasa.
Ma simt tentat sa va rog sa revedeti cu atentie ceea ce am scris despre modalitatea de a aduce in manifestare o creatie, pentru ca asa functioneaza si nu e lipsit de interes sa va fie limpede aceste aspecte. Posibil ca aceasta postare sa fie candva urmata de o alta, mai complexa si cu o intentionalitate creativa mai ridicata. NAMASTE!




13 comentarii:

  1. imi plac foarte mult postarile tale si iti multumesc....intr-adevar nu stiu de ce nu se ia in considerare ca cele mai multe idei creatoare din care e constituita realitatea de astazi au venit ""in vis""modelul atomului a fost primit in vis,EINSTEIN gasea raspunsurile in vis,Leonardo Da Vinci tot in vis ii veneau ideile....tot ce tiNE de imaginatie se gandeste daca pot sa-i spun asa cu emisfera dreapta a creierului,emisferei stangi revenindu-i logica si practica....intre cele doua emisfere trebuie sa se reconstituie o punte si sa nu mai gandim numai cu jumatate de creier....(cu sensul de a utiliza mai mult)punerea accentului numai pe pragmatism si constituirea societatilor de tip patriarhal unde femeia a fost marginalizata arata ca si in interior partea feminina a fost marginalizata.,renuntandu-se la energia feminina....cred ca s-a vazut ce inseamna a utiliza numai o energie....ambele energii trebuie sa coexiste si sa creeze impreuna pentru a face ceva functional,intreg....trebuie gasit un echilibru si nu trebuie mers pe ideea de respingere ci de completare....ridiculizarea ideilor inovatoare ca fiind fanteziste nu face decat sa stopeze curgerea normala a evenimentelor....dintr-o alta perspectiva tot ceea ce se intampla se intampla cu un scop,probabil tocmai cu scopul descoperirii unitatii,a atragerii celor doua tipuri de energii intr-una singura ,a integrarii celor doi poli si nu a respingerii lor,si a trai sub semnul polaritatii...da...totul este dual,dar dualitatea trebuie privita ca fiind manifestarea a celuiasi lucru,a celeiasi stari si nu ca o respingere a celor doua aspecte....legile KYBALIONULUI explica clar asta....eu cred ca totul se desfasoara exact asa cum trebuie si ca schimbarea ,transformarea deja isi face simtita primele semne si e bine ca tot mai multi oameni se intreaba cum functioneaza aceasta realitate si care este rolul nostru....pentru ca e mult mai bine sa ne folosim de capacitatile noastre decat sa le utilizam inconstient lasand pe altii sa se foloseasca de darurile noastre pentru a ne construi mediul ambiant si lumea in care traim.....are loc o trezire si cel putin eu o vad,pentru ca avem acces la niste informatii care inainte erau accesibile numai initiatilor....pace,lumina si iubire......

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu iti multumesc pentru postare,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Sistemul pe care il acuzam in exterior este si in noi insine. Nu putem schimba lumea decat daca recunoastem ca lumea suntem noi. A arata cu degetul acuzator nu inseamna decat negarea creatorului din noi. Celalalt creeaza, eu nu creez, eu sunt victima. O dinamica pe care omenirea a rulat-o atatea vieti. Provocarea este sa ne trezim la calitatea de creatori dar recunoscand ca tot ce vedem in exterior este o oglinda pentru ceea ce se petrece in interiorul nostru. Fie ca ca se numeste control, manipulare sau altceva.E un efort pe care trebuie sa-l facem cu totii. Nu putem schimba "ceva" pana nu ne asumam ca acel "ceva" ne apartine. Nu ma pot duce in casa vecinului sa-i schimb mobila, dar o pot face in casa mea.Creatori constienti inseamna sa ne acceptam si creatiile incomode si de aici putem misca ceva. Capcana in care sunt multi "ezoterici" este ca ... ceea ce e pace, lumina si bucurie este creatia lor, ceea ce este umbra (manipulare, control, ura) nu le apartine. Matrixul in final da o mare lectie pe tema asta: Neo constientizeaza ca Smith este echivalentul lui pe minus, prin lupta nici unul nu invinge. Urmarea? Il INTEGREAZA pe Smith.

    RăspundețiȘtergere
  4. Octavian, imi poti da niste detalii despre bulgarul cu "aparatul" pentru spalat (date contact, sau.. ce altceva ai)? Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai stiu de ceva ani de acel dispozitiv, lasat pe undeva...tot ce am gasit pe net despre el este denumirea: ultrasonic-washer-SHG-05-2

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Dialara, desi desigur este cum spui,postarea aceasta se referea la un anumit nivel-cel tehnologic-al experientei colective. Aici,desi desigur s-a ajuns din imerfectiunile noastre, doar ca nu mai este suficient sa-l integrezi,din simplul motiv ca a aparut o "realitate structurata". Oricat, ca individualitate, vei reusi sa integrezi, vei ajunge sa te detasezi desigur de experienta, dar nu sa o schimbi la nivelul tehnologic la care postarea se referea. Imbucurator este ca ACUM constiinta colectiva a fost modificata cu 52%, si astea sunt niste premise ...NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  7. Thrive: What on Earth will it take?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PIJy62VfL3A&mid=533

    RăspundețiȘtergere
  8. stiu ca atat lumina cat si umbra face parte din noi,totul e un intreg si cred ca acum ar trebui sa ne mutam punctul de observatie de la umbra spre lumina ,sa manifestam ceva nou,o alta experienta ponind nu de la imbunatatirea vechiului sistem ci de la creearea unuia nou..in cazul meu,eu una prefer sa las in urma tot ce tine de vechi si sa nu caut o imbunatatire a lui,pentru ca introducand timp,nu fac decat sa perpetuez tot vechiul si sa devin prizoniera lui...noul a fost deja inventat ,nu-i mai trebuie timp ci ii trebuie doar manifestarea....ISUS spunea :nu poti sluji la doi stapani:si lui MAMONA si lui DUMNEZEU""aceasta slujire se aplica si in alte domenii:nu putem sluji si vechiului si noului...da-ele isi au utilitatea lor si sunt impreuna insa noi nu putem sa materializam decat una din variante,pentru ca manifestarea se face numai asupra a ceea ce ne focusam,asupra a ceea ce observam....sincer,eu cel putin,am incercat la inceput sa imbunatatesc vechiul si mi-am dat seama ca nu merge,pentru ca este tot o prelungire a agoniei,ne abandonam iarasi mintii si nu iesim din minte,introducand timpul in ecuatie nu facem decat sa jucam dupa vechile metode...parerea mea este CA NU MAI AVEM NEVOIE DE TIMP..si ca trebuie s-o facem ACUM...daca vrem o schimbare colectiva...sa punem bazele altei fundatii si sa pornim de la bazele unei noi matrici fundamentale a creearii si manifestarii iar vechiul model trebuie abandonat....ce sa mai reparam la el???este o iluzie....sper ca masa critica sa fie cat mai repede atinsa pentru a incepe procesul de cascada...pentru mine cel putin e clar ca nu mai suntem in -criza- ci -in agonie-....va iubesc pe toti si amintesc ca este numai punctul meu de vedere dupa care actionez si ca face parte numai din "realitatea mea""din propiul meu univers care sper sa fie cat mai curand integrat intr-un univers mai mare....NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  9. O creatie noua cum spui tu o vad dincolo de umbra si lumina, dincolo de polaritate. Altfel schimbarea are loc in interiorul aceleasi polaritati, prin focus. Si este o capcana aici sa credem ca schimbam ceva, schimband doar focusul intre cei 2 poli. Ajungem sa punem polaritate peste polaritate, prin judecata a polaritatii initiale (este gresit vechiul, este corect noul). Ce mai este dincolo de asta? Si cred ca universul este atat de bogat incat trebuie sa fie un infinit de potentiale. Stand intre cei 2 poli ne limitam, dintr-un infinit de variante mintea recunoaste doar 2 si se focuseaza pe una din ele. Cred ca sunt doua provocari pentru constiinta noastra Acum: integrarea constiintei de unitate si integrarea polaritatii. Mintea mea nu stie cum sa faca asta dar poate nici nu trebuie sa stie. Sa ne intoarcem la "a simti".Habar n-am cum va fi, sincer. Va citesc cu drag oricum.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu cred ca trebuie sa acceptam provocarea si sa ne lasam dusi de ceea ce simtim cum ai spus si tu...acum stii foarte bine ca nu putem sa ne imaginam,pentru ca mintea lucreaza numai cu ceea ce a asimilat si pe baza ei construieste viitorul,dar noi trebuie cumva sa iesim din minte si sa fim in afara ei pentru a nu mai ne lasa condusi si conditionati de ea...ceea ce ne asteapta e ceva ce mintea noastra nu stie cum s-o ia,nu-si poate imagina si cred ca totusi trebuie trebuie sa alegem necunoscutul si sa imbratisam ce vine....e o alta experienta...universul e foarte complex si are si multe dimensiun i si are si potentialitati de viitoruri ,depinde de noi ce alegem.....totusi din cate stiam eu universul este dual si e construit pe acest principiu...nu stiu daca putem trece de acest model,sa-l intelegem-poate dar sa fim in acelasi timp si plus si minus nu stiu cum putem s-o facem....si nu judec -din contra stiu ca totul se completeaza insa E ALEGEREA mea ce vreau sa manifest....pentru ca nu exista bine nici rau nici gresit ci numai intelegere si neintelegere....nu sunt alegeri gresite sau alegeri bune ci numai ALEGERI....oricum nu pot sa-mi imaginez ce va fi dar in schimb pot ---sa simt----si eu simt ca pentru mine va fi bine,sper sa fie bine pentru toti...nu imi pot imagina pentru ca mintea mea limitata nu poate sa isi imagineze neimaginabilul,dar simt ca trebuie sa trec al urmatoarea etapa....cel putin la mine asa este...si poate ai dreptate -sper si eu sa fie dincolo de umbra si lumina...dincolo de timp,spatiu si numai in momentul prezent....far axa asta de la trecut la prezent si viitor...hai sa aplicam ce am descoperit totusi si sa ne gandim ce inseamna relativitatea si multitudinea de universuri,timpul circular,evolutia in spirala a universului,vidul,puterea gandului,materializarea,univers holografic,univers fractar....am inceput cu totii sa avem acces la diferite informatii dar trebuie sa le si punem in practica...nu sa le consideram numai utopii...mi-am adus aminte ca cineva spunea ca singurul lucru de care e sigur in univers e miscarea...totul se transforma si totul e miscare...UNIVERSUL SE TRANSFORMA NEINCETAT SI NOI ODATA CU EL....haideti sa fim transformarea......multa lumina si iubire tuturor.....

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte frumoase comentariile voastre, inducandu-mi o profunda meditatie...Posibil sa va "folosesc" gandurile in postarea urmatoare...daca o voi face...Imbratisari

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca noi suntem pe cale sa trecem acum de la o stare vibrationala mai inalta inca neexperimentata de univers - impreuna cu Pamantul ce sens mai au cicli de 26.000 ani, mai exista calendare, previziuni, dupa parerea ta? Sau te referi la viata pe alte planete, cum putem cunoaste regulile de acolo, 3d s-a terminat practic.

    RăspundețiȘtergere
  13. va recomand un documentar care aarta o sursa de energie gratuita luata din vid,si care a fost suprimata din cauza ca naruia marile "imperii corporationiste
    ''
    'se numEste THRIVE""""

    RăspundețiȘtergere