Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 noiembrie 2011

Dincolo de aparente

Fac aceasta postare din numeroase motive, dar poate pe primul loc sa afla intentia de a va ajuta cu niste informatii din zona aparent "subtila", dar fara channeling.
Desigur majoritatea beneficiati de tot felul de informatii, multe din ele in care entitati aflate inafara experientei ne tot "felicita" sau "atentioneaza", "invata"...si e ok asa, fiecare va vedea ce este dispus sa accepte ca fiind informatie utila sau valida pentru el. Cu unele rezonam,cu altele nu si asa e si firesc.
Desigur si eu am fost interesat in ce masura anumiti parametri generali au fost modificati de toate aceste cresteri imense de vibratie. Cum se poate cuantifica la nivel macro tot ceea ce noi, fiecare individualitate aducem odata cu experienta prin care tocmai trecem.
empower ro
Nu trebuie sa pierdem din vedere ca experinta pe care o vom avea este URMARE a evolutiei constiintelor care noi suntem, atat individual cat si colectiv.

Acum multi asteapta ca in jocul exterior sa apara manifestari care sa demonstreze ca ceva se schimba. Desigur asa si este, modificari sunt si vor fi din ce in ce mai vizibile, unele inca se cristalizeaza si catalizeaza in jurul lor constiinte creatoare.
Eu am investgat radiestezic doi parametri si sunt semnificative evolutii. Constiinta colectiva a fost transformata in procent de 50% si este cea mai mare transformare pe care eu am vazut-o pana acum, urmarind acest fenomen de cativa ani. 11.11.11. chiar a miscat ceva. Un al doilea parametru urmarit a fost "care ar fi procentul de TRECERE", daca ea ar avea loc ACUM. In urma cu o luna era 28%. Acum este 37% iar ieri...36%.
Aceasta demonstreaza ca inca este un parametru foarte dinamic si ascendent.
Din ce in ce devine mai pronuntat interesul pentru aparitia de noi tehnologii, multi cauta iar documente si se racordeaza parca la Tesla. 
tesla
Nici Kely nu ar fi de uitat. Este un inventator de la inceput de secol care a fost intentionat discreditat, deoarece explorase domeniul frecventelor in "materie", aspect cunoscut si de diferite triburi indigene -cred din australia. Se pare ca obtinuse un vehicul terestru care se deplasa doar prin intermediul unor discuri vibratorii cu cca. 500km/h, asta la inceputul secolului 20.
Deci, desi pare liniste, lumea se misca deoarece constiintele se misca. Cum anume se va materializa aceasta ramane sa vedem, cocreand-o fiecare. Cert mi se pare ca nu va mai semana cu ceea ce am fost obisnuiti a fi "normal"!!!
Succes!
Multumesc realizatorilor filmului gasit pe net, nu am postat ca sa le fac reclama, dar consider ca este adunat un material util multora.

3 comentarii:

  1. Da multa lume nu are notiuni de baza despre ce se intampla acum si desi am convingerea ca evenimentele ne ating pe fiecare in functie de zona in care ne gasim ca constiinta, suflet, eu superior sau cum vrei s-o iei, poate unii si-au pus in tema sa fie treziti tocmai printr-o actiune constienta a celorlalti - de tip scoala. Ma gandesc demult daca nu s-ar putea face asa ceva. Toti poarta discutii sau mai bine le lanseaza pornind de la presupunerea ca anumite idei de baza sunt cunoscute, ar dupa cum rezulta din dialoguri, exista tendinta de aparticipa, adica o anumita senzatie si dorinta mai mult decat a fi in tema cu ce se vorbeste.Revin

    RăspundețiȘtergere
  2. atunci cand noi ne transformama,cand fiecare ca individ incearca sa se redescopere,atunci exteriorul va reflecta interiorul..daca in exterior se va schimba ceva ,va fi doar pentru ca noi ne-am schimbat...asa functioneaza legea oglindirii...exteriorul este deoar o reflectare a noastra si chiar daca noi inca ne mai intrebam daca suntem doar cativa care ne schimbam-ceea ce se petrece la exterior arata ca suntem mai multi...astfel noi putem constient sa modificam realitatea atunci cand obtinem o anumita "masa critica"..parerea mea e ca exteriorul nu se schmba niciodata singur ci este interconectat la gandurile noastre,la ideile noastre,la dorintele noastre ....cutremurile exterioare reflecta cutremurile interioare...transformarea exterioara reflecta transformarea interioara si atunci cand ea se manifesta in exterior inseamna ca ea a inceput mai intai in interior.....mai intai separat la nivel individual apoi sub forma de egregor.....constientizand efectul gandului si folosindu-l corect putem obtine ce vrem....iar daca mai multi gandesc acelasi lucru atunci el se va manifesta ....parerea mea....pace,lumina si iubire ::))

    RăspundețiȘtergere
  3. DA,mama,exact asa este. A ne tot minti ca suntem efect al hipnozei nu schimba nimic.NAMASTE

    RăspundețiȘtergere