Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 noiembrie 2011

"lectii" nefacute !!!

Plecand de la observatiile manifestarilor recente, 
prin care cresterile de frecventa trec pe unii dintre voi, singura concluzie este ca sunteti pusi de aceste instrumente ale Creatiei in fata propriilor "teme nefacute", tocmai pentru a fi rezolvate, desigur.
Parte din comentariile de pe blog de ieri, sau a altora de pe mesenger ma motiveaza sa dezvolt mai pe larg unele subiecte de care altfel nu m-as fi ocupat.
"in fond totul trebuie sa se desfasoare cat se poate de 


normal...anormal a fost pentru mine ,deoarece eu nu 


traiam in ""normal"" te imbratisez....."
aceasta observatie a Laurei mie imi pare ca sintetizeaza orice aparenta problema.
Majoritate experientelor umane au fost de fapt "normalitati" de perceptie si comportament, care apareau a fi normale doar din acel punct de vedere limitat. A fost si motivul pentru care am trait acest "turn al lui babel", in care spuneam aceleasi vorbe dar intelegeam fiecare ce voia/putea.
E ca si cum toti am fi niste pestisori intr-un acvariu si acum "cineva" roteste potentiometrul de reglare a temperaturii apei. Fiecare dintre noi, pestisorii, functie de propriile "sensibilitati", incepem sa percepem la momente diferite si in mod foarte individual anumite disconforturi. Se doreste probabil aducerea noastra la o sensibilitate comuna.
Si acum, ceea ce nu am rezolvat inca prin constientizare, apare ca durere fizicalizata. Ca atare chacrele inca inchise se cer deschise, cea a inimii prin puternice dureri de stern cu senzatia clara ca va crapa cutia toracica, cea a iubirii impartasite prin senzatia ca cineva ne strange de gat si ne sufoca sau accese de tuse, apoi dureri de cap si frunte, mai sus.






Dialara spunea...











"Va rog sa aveti grija la ce ganditi, fara sa pastrati frici in 


minte "


Mie ceva imi scapa aici. Atentie sa nu ai frica, atentie sa nu 

te enervezi, etc etc. Daca le ai si nu sunt vindecate (si nu 

cred ca e cineva de aici care si-a vindecat toate fricile) nu 

trebuie macar sa le constientizezi ca si creator al acestora?

Ce sa inteleg cand spui nu le pastrati in minte (stiu ca frica 

e creata de mental dar nu mentalul o simte, il doare in 

basca, tot emotional simti si creatia mentala)? Care e 

dinamica sa le scoti din tine in "acele" momente? Ca e 

simplu sa spui atentie la chestiile de frecvente joase dar 

daca le opui rezistenta devin mai puternice. Si in 

momentul in care tu afirmi lumii "atentie la frici" in 

constiinta lui s-a si bagat frica de a nu crea frica in 

momentul x. Se creaza roata de hamster, majoritatea o 

neaga, pui negare peste negare si rezultatul e iluzie, ca 

daca te tii doar intr-un spatiu iluzoriu de confort si faci 

abstractie de ceea ce e in tine si din pacate avem si un 

subsol in care nu e suficient sa punem lumina trebuie sa 

facem si curatenie si nu se poate pocnind din degete etc, 

Aici ne este infatisata dilema majoritatii. "Eu am inteles cum stau lucrurile, vreau sa ma schimb dar e un proces". Daca veti urmari atent, nici un iluminat nu accepta ideea ca e vorba de vreun proces, dimpotriva! Ati fost, sunteti si nu ati putea fi altfel decat perfecti, intotdeauna si pentru totdeauna.
Dificultatea apare deoarece voi ati ales sa va jucati suplimentar, incercand sa rezolvati "problemele" nu prin a alege trecerea in inima, in frecventele ei, ci mergand pe ideile psihologiei, conform careia o problema POATE FI rezolvata de la acelasi nivel care a creat-o...Doar ca Einstein...nu asa a zis!
Cu alte cuvinte, acolo unde iti duci atentia (respectiv a incerca sa rezolvi subconstientul), acolo este energia ta, deci aia hranesti si...mentii in manifestare. Mie imi pare deosebit de LIMPEDE si usor de inteles ca E AICI O LEGE A CREATIEI, care nu poate fi invalidata de psihologi.
Apoi stiti bine ca antipodul fricii nu curajul este ci IUBIREA. Curajul e doar...un nivel mai coborat, tot al fricii.
REVIN, pentru a nu stiu cata oara, explicandu-va ca vorbim DOAR despre frecvente si ALEGEREA LOR! Ca mi se pare o lipsa de self respect sa nu inteleg ca am doar o pretentie ABSURDA de a spune ca sunt suparat pe "radio manele" ca imi umple existenta cu...manele! Ca daca vreau sa ascult/traiesc ALTCEVA, nu e de facut decat O SIMPLA ALEGERE, sa schimb...frecventa! 
Nu incercati sa ma/va convingeti ca puteti repara subconstientul, balacindu-va mereu in el. Daca acolo duci ENERGIA VIETII TALE, acolo hranesti si ala se va manifesta, la infinit. El a fost "scris" pe emotii puternice si doar emotiile foarte puternice il pot re-scrie. Aici DOAR SEXUALITATEA TANTRICA poate face minuni!
 Cei 5% constient nu au cum sa faca fata, matematic, la un mecanism subconstient imens, pe care cu mare dificultate il poate si "vedea". 
Asa numita "predare" este alegerea, uneori disperata dar benefica, de a omori acest subconstient care iti contureaza falsa personalitate. Dezidentificarea e calea lunga de a face acelasi lucru dar treptat, cu chinuri si "travaliu". Scopul este tot acela de a scapa de masti si roluri...
Am pus aici doar ca exemplu condensat comentariul Dialarei si o rog sa ma scuze. Nu am facut decat sa profit de o minge ridicata mie la fileu, dar este exact dilema majoritatii. Ii multumesc pentru ca a facut-o si comentariile celorlalti au sprijinit-o in demersul ei.
Acum partea a doua a problemei, aparenta avertizare de "pericol"...
Tot experienta voastra m-a determinat sa o fac, desigur prin individualitati care deja au " beneficiat" in propria lor experinta de a fi invadati de infoenergii sau/si entitati straine de fiinta lor. Majoritatea celor treji, ACUM sunt in plina frecventa a astralului, cu majoritatea structurilor lor. Mai aveti cateva procente, maxim 20 in 3D si deja sunteti, cu parte, in frecventele 5D. Toti deci sunteti interesati de acest avertisment, deoarece frecventa voastra cheama pe rezonanta infoenergii vibrand in astral coerent cu ce voi emiteti. Deja sunt cateva cazuri pe care eu le-am intalnit, parte deja si curatat. Disconfortul experientei respective poate fi incredibil de mare, sub aspect energetic, al armoniei interioare si al durerilor care se pot instala. Si cum nu am de gand sa devin exorcizator de meserie, prefer sa va avertizez. Nu de alta dar nici aceasta operatie nu se cunoaste corect, si nu are aproape nimic in comun cu ce ati vazut prin filme. Dar daca este si ea facuta din minte, apoi poate arata chiar...oricum!
Desi nici acest subiect nu il pot considera inchis, fiindca sunteti atat de diferiti, totusi am sa aleg sa ma opresc la atat. Succes tuturor!

11 comentarii:

  1. Desi ai pus comentariul meu pe prima pagina, ma scuzi dar eu nu am primit raspunsul. Ca sunt "lectii" nefacute sunt de accord, la teorie as lua 10 in orice "extemporal", ideea era cum te confrunti cu asta in mod practic, si aici asteptam o indrumare de la "alpinistul" care urca primul muntele. Eu m-am saturat de cuvinte si concepte, elegante, frumoase, logice, etc.Poate-s eu mai grea de cap si nu inteleg si toti ceilalti inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  2. scuze d-abia acum a aparut mesajul integral. initial s-a afisat jumatate din el.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu inca lucrez la el,pripitule! Poate toata ziua, cu intreruperi desigur, ca...nu sunt la...servici.
    Dar SI AICI ai reiterat problema multor...intelecte:
    " Eu m-am saturat de cuvinte si concepte, elegante, frumoase, logice, etc.Poate-s eu mai grea de cap si nu inteleg si toti ceilalti inteleg." nu capul rezolva, misiunea lui e sa inteleaga doar ca, orice ar face, e o singura concluzie: viata NU IN MINTE SE TRAIESTE! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. da sefu' sa traiti! is o mare repezita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. MULTUMIM ,OCTAVIAN pentru postare...am inteles deci ca trebuie sa ne mutam efectiv punctul de observatie de pe o frecventa pe alta si ca atata timp cat suntem pe o frecventa anume experimentam ceea ce este valabil acelei frecvente....aici intervine si problema timpului..o problema este o problema numai cand ii dam timp...daca pur si simplu alegem altceva ACUM ,direct fara a implica timpul acea problema va disparea cu tot cu timpul careia ii era atasata ....prin schimbarea benzii de frecvente schimbam absolut totul ca si cum ascultam in loc de manele -muzica populara,deci nu mai are nici o legatura una cu alta si totul depinde doar de ALEGEREA noastra....chiar KRISNAMURTI spunea ca pentru a iesi dintr-o problema trebuie sa iesi din timp si sa faci alegerea in ACUM....odata ce ne-am mutat punctul de observare pe o alta frecventa ,primim si toate beneficiile care apartin acelei frecvente,nu?????......multumesc,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  6. Proaspat scapat de cateva ....tomberoane bune de gunoi energetic....am marea bucurie sa va relatez din toata inima urmatoarea conversatie cu Octav de acum cateva minute:
    "DANIEL BE: Namaste tuturor la Harman! Octav...saluta-i te rogpe toti dinn partea mea! Inima mea va pupa!
    octavian: si noi cu mare drag te imbratisam
    DANIEL BE: Octav...ti-am recitit de 2 ori postul.....ceva n-am inteles, anume....pai daca suntem mereu atenti la ce se intampla in noi (ganduri, emotii) asta inseamna ca te citez "Cu alte cuvinte, acolo unde iti duci atentia (respectiv a incerca sa rezolvi subconstientul), acolo este energia ta, deci aia hranesti si...mentii in manifestare."?
    octavian: si ce nu ai inteles?
    DANIEL BE: pai de ce n-ar fi ok sa am mereu atentia focusata in mine?
    octavian: pai simplu: imerfectiuniel NU ESTI TU!
    octavian: imperfectiunile
    octavian: subconstientul nu esti tu ci GUNOIUL INFOENERGETIC PLANTAT ACOLO DE ALTII
    octavian: daca te identifici cu gunoiul si il mai si hranesti cu atentia/energia ta, dumnezeu cand vei mai fi?
    DANIEL BE: bun Octav....asta am tot citit......dar a fi atent la acest gunoi energetic nu inseamna SA TE IDENTIFICI cu el.....
    octavian: "tu esti mic si salb" nu e identitatea ta ci proiectia "mamei grijulii" asupra copilului care tu ai fost
    octavian: deci e ea, nu tu
    DANIEL BE: inteleapta intrebare......
    octavian: inseamna sa il energizezi
    DANIEL BE: tot nu sunt binde dumirit.....pentru ca Eckhart Tolle spune...daca am inteles eu bine.....ca pentru a scapa de identificarea inconstienta cu ego-ul.....trebuie sa-l observi......dar tu ai pus o intrebare la care inca nu am raspuns...
    octavian: si...va fi acolo mereu, ca o floare udata cu grija
    octavian: tole e prea psiholog uneori
    DANIEL BE: bunm minunatule....atunci spune-mi ce si cum sa fac cu gandurile negative care tot vin si vin (pana acum le-am observat si "nu le-am dat drumul")?
    octavian: adica ai cheltuit energie cu a le tine sub control
    DANIEL BE: da...ce era sa fac?
    octavian: sa uiti definitiv ca tu ai putea fi acel gunoi
    octavian: cu asta RENASTI
    octavian: nou,fara gunoi atasat
    DANIEL BE: nu cred ca eu sunt acest gunoi.....dar "il vad" in aceste ganduri si emotii pe care observ....
    octavian: nimeni nu observa nimic
    octavian: toti creati din ieri uni azi
    octavian: iar ieri e gunoi,mortaciune
    octavian: tu esti nou azi
    octavian: te-ai nascut azidimineata
    octavian: nu e nimic valoros in ieri
    octavian: doar in ACUM
    octavian: deci nu-l mai trage dupa tine ca pe un caine mort
    DANIEL BE: cuvantul A UITA....chiar l-ai readus in constiinta mea....lucrez cu elde cateva zile......e greu....cel mai greu....
    octavian: nu e
    octavian: pare
    octavian: oricum frecventele te ajuta sa uiti
    DANIEL BE: Iubit fii tu Doamne...da....frecventele ne ajuta....
    octavian: ok,dragule,mai lucrez la blog
    DANIEL BE: Namaste.....hai ca ai mai facut o....exorcizare! Te pup.....si astept completarile la blog....pa!
    DANIEL BE: as vrea sa postez discutia pe blog.....e ok?
    octavian: pa,dragule
    DANIEL BE: pot posta discutia pe blog? e ok?
    octavian: chiar ma bucur
    octavian: si eu ma gandeam ca poate fi utila si altora
    DANIEL BE: bun Namaste! Apare pe blog in cateva minute....
    octavian: imbratisam,dragule"

    Cu bucurie va imbratisez si eu pe toti! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar intrebarea acestui Acum, una de....inalta frecventa, pusa de Octav este "daca te identifici cu gunoiul si il mai si hranesti cu atentia/energia ta, Dumnezeu cand vei mai fi?"
    Multumesc Octav

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu cine Laura? Cu D-zeu? E chestie de exprimare.....dar am inteles ce vrei sa zici prin "cand te vei identifica cu el"! Te pup! Mintea mea "isteatza" cum e.....te-ar fi intrebat: pai Laura, cum sa se identifice D-zeu cu El insusi? Trebuie sa fie un...CINEVA....care se identifica cu el, nu?
    Dar sa UITAM de exprimarile astea....destepte, pentru ca da....tema zilei este....UITA! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  9. PRIN CONSTIENTIZARE....trebuie sa constientitezi ca tu esti totul si ca nimic nu exista separat...separarea este doar o iluzie a mintii..DUMNEZEU este si in afara ta si in interiorul tau ,caci numai EL exista....tu esti parte din tot,esti constiinta ...dumnezeu se identifica pe el insusi prin toate manifestarile sale...tu esti parte din dumnezeu si EL e parte din tine asa cum o picatura de apa e parte din ocean.acum tu cum te vezi?ca o picatura individuala,separata de tot sau ca o picatura care face parte din tot si are toate caracteristicile specfice aceanului???poate exista oceanul daca nu ar fi facut din uniunea tuturor picaturilor,.sau poate exista picatura daca nu face parte din ocean????oceanul este format dintr-o gramada de picaturi individuale ,specifice dar integrate in TOT si reflecta toate caracteristicile oceanului intr-o singura picatura(vezi universul holografic si fractal)....da...suntem speciali,diferiti,unici dar suntem numai reflectarile LUI ,suntem frnturi de costiinta provenite din marea constiinta constienta,,si dupa parerea mea propie ar cam trebui sa nu ne mai punem mereu atatea intrebari ci sa mai si FIM..pentru ca de fapt la sfarsit ajungem la o singura concluzie..universul vrea SA FIM,sa ne bucuram de marea armonie a lui,sa devenim aceasta armonie si s-o manifestam,sa ne mai si jucam cu acest joc,sa ne bucuram de iubire,liniste si pace nu numai sa judecam ,sa despicam ,...caci daca tot timpul suntem ocupati cu judecarea si despicarea cand mai SI SUNTEM???cand mai si simtim,,cand mai si experimentam pe DUMNEZEU nu sa-l indepartam mereu prin a-l incerca sa-l intelegem?????ce sa mai intelegem????nu mai avem nimic de inteles din punctul meu de vedere ci mai trebuie sa-l si traim....intelegerea e buna pana la un moment punct pana cand nu devenim dependenti numai de "a intelege""mai trebuie sa si il vedem pe DUMNEZEU,mai trebuie sa mai si simtim vantul,soarele,sa privim amrea,sa ne bucuram de zgomotul mari,de oameniii din jurul nostru si sa spunem::multumesc ,doamne pentru ceea ce sunt,pentru ceea ce esti si pentru ca ma lasi sa te simt"""in fond am venit aici pentru a intelege cine suntem prin experimentare si prin iesirea din conditinari....nici nu mai trebuie sa gandim intermeni de trecut,prezent ,viitor,,,caci mintea gandeste asa..ea stie trcutul si programeaza viitorul in functie de conditionarile trecutului......pentru ea PREZENTUL nu exista..e ceva ca un punct ,insa cum a spus HARAIMAN,punctul contine intreaga informatie a universului si numai prezentul exista si numai in prezent se fac toate.....multa dragoste iti trimit si imagineaza-ti ca noi suntem mici balonase ce plutim intr-un ocean de iubire,IUBIREA fiind liantul care tine totul la un loc.....:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si pentru Dialara. Eu am primit urmatorul sfat pe care l-am aplicat iar mai tarziu l-am inteles. Considera gandurile nefiresti si temerile din gandurile tale ca nefiind produse ale Fiintei tale. Spune chiar asta cu voce tare sau in gand. Apoi eliberează-le in Lumină pentru a se elibera si a te elibera. In realitate chiar asa se petrece, Fiinţei tale ii sunt alipite asociate fragmente din alte Fiinţe unele ce nu sunt binevoitoare, sau altele care doar te testeaza. La un moment dat o sa sti exact care sunt ale Fiintei tale si care nu sunt. Poti sa afli mai mult despre Creatia si Autocreatia Divina din paginile Divinei Cărţi. Solutia e deci simpla, daca nu vei broda pe ele si nu te vei scuza pentru ele (ganduri negre si temeri)si nu le vei considera ale tale vei rupe aceasta legatura energetica cu acestea. Mai multe despre Divina Carte gasesti pe blogul semiomroman.blogspot.ro si pe armagheddon.ro
    Gând Bun!

    RăspundețiȘtergere