Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2011

Orice lucrare serioasa se incepe...cu o pauza!

Tin minte ca a fost o idee pe care am stiut-o, parca dintotdeauna! Orice ai in intentie sa intreprinzi, FA O PAUZA INTAI!
Tin minte ca, dupa 89 aveam o afacere bine orientata si care, facuta cu bucurie, a mers si foarte profitabil. La un momendat insa, asa cum e FIRESC IN FRECVENTELE MINTII, s-au liberalizat importurile si ceea ce doar eu produceam, deja era concurat la nivel european. Desigur nu putea functiona. Asa ca am avut o singura solicitare: sa fiu lasat in PACE un timp, sa fac O PAUZA. Tin minte ca am solicitat trei saptamani. Dupa caest interval, deja aveam o alta afacere, care avea sa fie mai profitabila ca prima si avea sa dureze ceva ani.
Acum privesc atent la cei care afirma ca isi doresc Lumina sau ce denumire mai vrem sa gasim. In primul rand nici unul nu si-a luat o...pauza. O cale spirituala constienta poate fi asemanata cu un drum. Sunt in gara la Bucuresti. Daca sunt in gara inseamna ca am intentia sa merg catre...undeva! Daca imi iau o pauza, nu ma voi gasi in situatia RIDICOLA sa merg sa solicit un bilet pentru...Bucuresti!
Multi din cei aflati acum chipurile pe un drum constient, exact asta fac! Ei afirma ca vor sa "plece" catre a experimenta 5D-ul. 
De ce o fac?
 Pai probabil pentru ca s-au saturat de experientele micute din 3D, aflate in registrul mintii, al conditionarilor, al lipsei de libertate. Ma gandesc eu ca asta ar fi o posibila motivatie. Doar ca, nu au luat o pauza. Ca atare nu le este limpede ca biletul de calatorie catre 5D se obtine devenind tu valorile 5D. Ca atare nu te duci tu catre IUBIRE, PACE, ARMONIE, BUCURIE si CREATIVITATE, ci ADUCI TU 5d-ul AICI, devenind acele valori. Si in mod limpede nu poti deveni ACELE VALORI, cata vreme tu inca esti ACESTE VALORI 3D.
E ca si cand ai cere un bilet pentru... Bucuresti!
Ca tu sa devii acele valori, tre sa intelegi mai intai ce sunt ele si nu doar ca si concept, ci riscandu-te sa le si traiesti. Nu poti deveni iubire pana relatia ta cu tine nu este una de...iubire. Ca sa fie de iubire, nu poate fi simultan si de exploatare, batjocura, etc. A nu avea in-credere, deci credere in tine, este SINGURUL "PACAT", cu sens de irosire, din intreaga Creatie. Un altul...nu e! Orice altceva este doar experienta, pe cand a experimenta negarea de sine este echivalent cu A NU AVEA INCREDERE IN DUMNEZEU!
Spuneam ca nu poti avea ceea ce tu nu esti si ca nu poti sa te iubesti si sa te irosesti/negi/exploatezi simultan. Ca nu poti merge/aduce 5D, facand temenele pretinselor valori 3D. Ca nu poti sta pe radiomanele si sa blamezi postul pentru ce emite. Deci...ia o pauza!
Lamureste-te ce vrei in viata ta, ca tu esti unicul Creator al ei. Daca asta ai facut si esti coerent, nu mai ceri bilet de Bucuresti in gara Bucuresti, atunci priveste la ce manifesti ACUM, ale carei dimensiuni valori? Daca esti iubire, Fii coerent acea valoare! Nu e nimic de negociat la ea, e valoare ABSOLUTA! Daca vezi bine ca nu esti coerent, nu mai pretinde bilet catre...nicaieri!
NAMASTE!

10 comentarii:

  1. in sfarsit ...
    m-ai scapat de mancarimea din deshte cu subiectul asta si chiar despre negarea de sine care se vedea atat de clar printre "lumini si iubiri"

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu vreo cateva zile inainte de a citi aceasta postare ajunsesm la concluzia pe care o expui tu pe acest site.Am nevoie de un timp anume doar pentru mine pentru a-mi cristaliza si vedea drumul pe care vreau sa-l parcurg incontro vreau sa ma indrept cu adevarat.Am nevoie sa ma afund in mine si sa disec superficialul de profunzime si frica de ceea ce numesc eu normalitate.Acum cateva zile mi s-a intamplat ceva extraordinar.Sora mea si-a cumparat un model de geaca pe care mi l-as fi dorit si eu.Vreo doua zile ma gandeam la acest lucru si intr-un moment de visare mi-am conturat modelul perfect in minte puteam sa-l proiectez sa simt textura etc.Apoi mi-am vazut de ale mele.Printr-o conjunctura peste vreo cateva zile la insistenta sotului meu mi-am cumparat chiar modelul pe care eu mi-l conturasem in imaginatie.Nu ar fi pentru mine cred nici pentru altii nici o surpriza despre puterea de materializare de altfel nu a fost singura data .Dar a fost prima data cand mi-am proiectat cu acuratete modelul in imaginatie si s-a materializat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faze de genul asta le punem la cutiuta cu dovezi ca alegerile functioneaza si se pot manifesta. Poate ne spune Octavian de ce nu toate alegerile se manifesta, care este drumul de la "facerea" unei alegeri constiente pana la materializarea ei. Si cat de important e sa vibrezi emotional cu o alegere pentru a o manifesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. "imparatia tatalui este in voi".intreg universul isi concentreaza intreaga informatie intr-un punct..ceea ce este afara este si inauntru...adica dimensiunea a 5 este in noi??noi suntem lumea si universul si este cuprins in noi...noi trebuie sa ajungem la ceva ce este in noi...trebuie sa-l manifestam...lucrand la noi,ridicandu-ne vibratia in noi ,vom materializa si 5d...nu 5d vine la noi,pentru ca daca noi suntem constiinta constienta conform teoriei universului holografic,a teoriei lui HARAIMAN,si dupa spusele lui ISus toata informatia deja o detinem...ce sa mai asteptam de afara daca ce e afara este oglinda noastra???nimic din ce e afara nu este fara a nu fi mai intai in in interior si daca asteptam 5d este probabil pentru ca cineva a descoperit-o in interior....trebuie sa fim 5d,sa fim pe vibratia 5d si atunci ea se va manifesta in exterior din moment ce realitatea reflecta vibratia gandurilor noastre si este expunerea creatiei noastre(constiente sau inconstiente)daca eu ,tu si altii ne purtam ca in 5d,adica dincolo de dualitate,dincolo de separare,dincolo de emotii contradictorii ci doar stari.dicolo de timp,cu credinta ca corpul nostru se poate autoregenera si ca suntem um perpetuum-mobile care se autosustine si se autointretine,atunci prin chiar propiile credinte ale noastre chiar vom trai in 5d pentru ca asta proiectam....daca 5d a ajuns in constiinta noastra si noi ii acordam atentie ,el se va "materializa"pentru cel care crede....imparatia tatalui este in noi--inseamna ca totul porneste de la noi,absolut totul...in noi avem si 3d si ea se manifesta pentru ca toate perceptiile sunt in 3d....dar si 5d este in noi...numai de noi depinde ce vrem sa experimentam.ISUS a fost singurul care a trait in imparatia tatalui si chiar daca ceilalti erau in 3d,el traia ca in celalta dimensiune si chiar a inviat ducandu-se acolo,nemaicunoscand moartea...si noi daca suntem in 3d dar traim ca in 5d vom experimenta pana la urma 5d chiar daca nu acum,insa viitotul in 5d va fi sigur pentru ca spre aia se deplaseaza punctul nostru de constiinta creatoare.....asa ca dupa parerea mea,cine crede si simte ca in el sunt toate sigur trebuie sa fie si constient ca va experimenta 5d,daca isi muta punctul de observare de la 3d....si daca va scapa de frica ca nu va trai 5d,sau cand vine 5d sau daca nu vine 5d,fiind constient ca 5d este deja in el doar ca nu il poate materializa inca....5 d vine pentru ca noi l-am cerut nu pentru ca a venit dinafara fara sa-l vrem....""universul a produs fenomenal in mine,este cuprins de mine..din mine s-a nascut lumea in mine exista ,in mine se dizolva""".va pup pe toti si va imbratisez cu multa dragoste......

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura cu tot respectul pt cunostintele tale uneori percep ca vrei cu orice pret sa ne dovedesti cat de bine intelegi tu totul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Namaste tuturor! Am convingerea ca Laura experimenteaza cu toata fiinta ei stari si aspecte pe care le impastaseste ACUM cu noi. Minunat Laura, multumim! Entuziasmul cu care scrii....mie imi spune multe....cand iubesti/esti iubire... clocotesti in tine si abia te abti sa nu ulrli....."hei, va iubesc....va iubesc atat de mult!". Cu totii experimentam astfel de stari si penru mine sunt minunate (re)confirmari a ceea ce e mai minunat in noi. Multumim Laura pentru bucuria si deschiderea ce o aduci pe acest site. Namaste

    RăspundețiȘtergere
  7. Si chiar nu inteleg rostul...."certaretzilor" pe acest blog. Cine pe cine....contrazice? Ce este de contrazis? Ah da.....mici disconforturi la neintelegerea unor aspecte...
    Mi-a placut foarte mult ce spune Bashar referitor la A STI, citez: "Asta e starea in care stii:sa relaxezi ideea ca exista lucruri pe care NU LE STI si e ok asa. Iar CAND VEI STI ca NU E NEVOIE SA LE STI, atunci vei sti ca stii ce ai nevoie sa stii. Si vei merge mai departe cu aceasta cunoastere, STIIND ca daca e nevoie sa stii altceva, vei sti cand vei avea nevoie.
    Acesta este paradoxul starii DE A STI.Atunci cand e nevoie sa stii anumite lucruri, LE VEI STI, in acel moment IN CARE AI NEVOIE SA LE STII, nu mai devreme, nu mai tarziu.... "
    Asta cere desigur intelepciune.....dar vorba Laurei, totul e deja in noi.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Dialog/monolog, creator/cocreator
    Doar atat... Restul sunt detalii
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. iti multumesc,DAN ..mi-ai luat vorbele din gura...mi-era jena dar pot sa va spun: VA IUBESC...VA IUBESC PE TOTI..IMI SUNTETI DRAGI FOARTE MULT...VA IUBESC ASA CUM SUNTETI,,.dragii mei,va rog primiti IUBIREA MEA....""NAMASTE....

    RăspundețiȘtergere
  10. Se cam cristalizeaza o "familie" de "ciudati"...ADEVARATI pe aici!!! La mai mare! Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere