Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 noiembrie 2011

Pe marginea unor frumoase comentarii...

Citesc cu interes comentariile voastre, care pentru mine au valoare de ...instrument de masura. Si am sa profit de parte din idei, tot pentru a ajuta la limpeziri.
In primul rand, si va rog sa nu uitati asta, aceasta "evolutie" este doar a constientei, nu a entitatilor multidimensionale care suntem. Cu alte cuvinte doar "experienta" noastra de divinitati coborate in experienta de vibratie 3D este in trecere acum prin vibratiile si experientele corespunzatoare 4D si 5D. Asta neinsemnand ca am fost vreun moment ALTCEVA DECAT SUNTEM. Aceasta bucatica de constiinta aflata in experienta, a "uitat", furata de hipnoza maya, ce este ea, de fapt.
Ideea este insa ca noi nu avem de "evadat" de undeva, ca nu cu polaritatea avem noi acum de furca ci cu perceptia duala, iar astea sunt notiuni total diferite. In timp ce toata Creatia este o alcatuire POLARA, electric/magnetica, noi din inconstienta am operat separari care ne-au asigurat un anume nivel experiential, bazat pe dualitate, in care noi deveneam partizani ai uneia sau alteia dintre pozitionari, in cadrul iluziei bine/rau, frumos/urat, etc.
Acum, constiinta care fiecare ESTE, are de renuntat doar la jocul iluzoriu al dualitatii, ca la polaritatea Creatiei oricum nu are cum sa renunte, si sa ramana constienta de omnipotenta, omniprezenta si omniscienta sa. Si asta cu atat mai mult cu cat ILUZIA CELEI DE A TREIA va fi inlocuita cu ILUZIA CELEI DE A PATRA dimensiuni vibrationale, pentru un timp. Majoritatea acum va aflati intre dimensiuni, partial in vibratiile 3D, partial in cele 4D si cate putin deja in 5D. Acestei pozitionari...dinamice ii corespund si experientele prin care iluzoriu treceti, ele numindu-se in infinite moduri: presiuni, dureri pe anumite structuri, insomnii sau somnolente, sincronicitati sau defectari la aparaturi sau instalatii...
Ce as vrea AICI sa va avertizez este ca constienta voastra e util sa fie in armonie cu punctul de vibratie prin care treceti. Pentru ca, daca de exemplu traversati acum iluzia 4D -si aici va aflati foarte multi deja, in proportii diferite- iar mintea va mai trece odata prin perceptia specifica judecarii, fricilor, puteti avea "oportunitatea" de a primi un ajutor experiential al unei infoenergii/entitati aflate acolo, bucuroasa de sansa ei de a se mai juca putin...Pentru voi asta insa va avea aspecte ciudat de lipsite de confort. In crestinism se ajunge la exorcizari de pe urma unor astfel de neatentii. Orice preluati, o faceti deoarece voi v-ati permis sa fiti la vibratie corespunzatoare acelei infoenergii, altfel nu are CUM sa va atinga. Ma simt motivat sa vorbesc azi despre asta, deoarece chiar dimineata cu asa ceva m-am ocupat. Daca cumva simtiti ca deja exista cineva care va intovaraseste si a carei prezenta nu e confortabila, iubiti-o! Intelegeti superior ca nu e nimic de reprosat, ca se joaca, si in nici un caz nu luptati impotriva, deoarece energia voastra o va imputernici. Pentru ea e un joc fara miza, deci indiferent, ca atare daca ii aratati ca sunteti constient si nu va doriti acea joaca, va renunta. Aveti dreptul sa o invitati sa isi vada de drumul ei, cu iubire.
Este motivul pentru care INSIST sa nu uitati nici un moment ca NU AVETI NIMIC SI PE NIMENI DE JUDECAT IN CREATIE ! Asta se traduce prin a IL IUBI PE DUMNEZEU. Este poate pozitia de constienta care va asigura cea mai buna protectie in experienta.
Trecand peste aceste aspecte, as vrea sa revin la ideea ca noi nu avem de evadat de "aici". Ca devenind constienti de multidimensionalitatea care suntem, noi vom renunta la modul cum PERCEPEM acest spatiu al experientei, urmand a redefini regulile jocului conform perceptiei 5D. Dar o vom face in acelasi spatiu al Pamantului sau Mamei Geea. 
Este si motivul pentru care TOTI cei cu adevarat constienti insista sa aduca intelegerii limitate inca, alte viziuni tehnologice, cosmologice, filozofice sau chiar teorii in fizica. Pentru ca NU MINTEA CA INSTRUMENT trebuie parasita ci cea egotica, interpretativa, limitativa, bazata pe frici.
Nu este semnificativ ca varfuri ale cunoasterii au lansat filmul "thrive" pe 11.11.2011?
Modul nostru de a privi totul va suferi modificari si, ulterior, abordandu-le de pe alte pozitii, vor da nastere la alte "realitati experientiale". Bazate desigur pe "valori aliniate Creatiei" respectiv iubire, pace, libertate de a te juca, armonie.
Si pana acum am fi putut trai "raiul pe pamant", unii au si facut-o, deoarece si-au dus constienta la acea vibratie...eliberatoare. Provocarea este ca aceasta traire sa devina valoare pentru toti, iar experienta comuna sa confirme ca am si reusit.

36 de comentarii:

  1. Nu aici chiar ca nu sunt de acord - iluzie poate fi trairea subiectiva dar Terra nu trece dintr-o "iluzie" in alta, sunt atatea forte care se mobilizeaza sa ne ajute sa facem trecerea, nu e o iluzie asta din pacate - ca sa ne intoarcem la spinoasa problema a adevarurilor e o chestie obiectiva - a nu se confunda cu perceptia noastra.Experientele noastre sunt adevarate dar si vibratia inconjuratoare e adevarata sau poate vrei sa zici ca cele 12 dimensiuni sunt o iluzie cu Dumnezeu si tot - de asta insistam sa se dea o definitie a adevarului sau macar a ce e sau poate fi considerat iluzie si ce nu. Nu zic ca am dreptate eu dar sa fim atenti cu termenii, daca nu ii stapanim poate pentru ca nu avem cum - mai bune nu facem afirmatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg ce te-a flambat asa,mama? Unde zic eu ca Terra trece dintr-o iluzie in alta?Eu ma feresc sa dau nastere la confuzii,iar ceea ce spun, chiar STIU!

    RăspundețiȘtergere
  3. " ILUZIA CELEI DE A TREIA va fi inlocuita cu ILUZIA CELEI DE A PATRA dimensiuni vibrationale, pentru un timp." ai spus

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant punct de vedere. realitatea e într-adevăr doar parţial recongnoscibilă şi practic experimentată dimensiunea a 3a pe care unii dintre noi au lăsat-o în urmă pot recunoaşte dacă au deschiderea necesară în a identifica elementele vibraţionale ale planurilor de confluenţă ale dimensiunilor. dar totuşi, recunoaşterea (să folosim acest cuvânt deşi iluminare ar fi mai aproape de adevăr) devine mai puternică cu creşterea tuturor structurilor conştienţei la vibraţiile superioare caracteristice dimensiunii a 4a. despre a 5a nu pot să mă pronunţ, nu reuşesc să bat aşa departe, parţial din cauza unei nesiguranţe pe care mi-am cam autoimpus-o şi parţial datorită paradigmei personale pe care nu am descifrat-o total. dar repet naturalul şi obişnuitul lumii care se replică în toate dimensiunile îmi spun că sunt normale şi unul şi cealălalt punct de vedere asupra realităţii... adică (am tendinţa de a complica lucrurile) aşa cum umbra nu se poate citi fără prezenţa luminii la fel şi toate punctele noastre de vedere împletite vor conferi o imagine cât de cât corectă asupra realităţii şi cred cu tărie că trebuie să comunicăm şi să împărtăşim.
    am să revin, mă presează un pici de 4 ani să mă joc cu el, nicio dimensiune nu poate concura cu asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,asa am spus, referindu-ma desigur la pozitia vibrationala din care noi PRIVIM realitatea. Ea oricum nu are nimic obiectiv. Ma gandesc ca doar cuvintele par sa ne desparta...

    RăspundețiȘtergere
  6. dimnsiunea a treia = dimensiune materiala..ce este materia si cepercepem noi ca materie?materia este lumina condensata,vibratie foarte joasa...din ce e formata materia?din atomi...ce este atomul?99% spatiu..deci amteria e formata de fapt din 99% spatiu si totusi noi o percepem ca materie,adica ca un volum care ocupa un spatiu...iluzie....universul este un univers vibrational la baza lui fiind energia...ea vibreaza si asa cum percepem un post de radio pe o anumita frecventa asa vibratiile diferite sunt specifice fiecarui tip de dimensiune....noi suntem aceeasi si functionam pe stari de vibratii diferite,in cazul in care teoria multiversului este adevarata...conform legii oglindirii realitatea inconjuratoare este o oglinda a noastra...daca forte exterioare ne ajuta e pentru ca noi reflectam asta si pentru ca noi am cerut-o....ele vin cand noi le dam voie..eu tot de parere sunt ca in noi are loc prima data orice transformare....ISUS ne indemna la iubire neconditionata,la deschidere...deschiderea inseamna dilatarea noastra si ridicarea vibratie ,inchiderea inseamna condensarea vibratiei si experimentarea urii,etc...eu cred ca iubirea neconditionata este o stare vibrationala foarte inalta si ISUS ne arat"calea,adevarul si viata"iluziile apar cand ne consideram separati de intreg,de sursa,pentru ca experimentam vibratia condensata care formeaza materia...dar este numai o iluzie..noi nu suntem materie noi suntem cei care experimenteaza diferite forme de vibratii si cei care aleg ce sa experimentam...eu sunt de acord ca lumina si umbra coexista impreuna si ele nu se exclud una pe alta insa cand experimentam materia datorita vibratiei joase noi cadem in uitare si credem ca noi suntem materie ceea ce ste o iluzie....noi nu suntem trupul nostru,noi suntem constiinta care experimenteaza aceasta dimensiune cu ajutorul trupului care este un instrument foarte bun,cel mai performant de a experimenta aceasta realitate..insa tebuie sa iesim din aceasta iluzie si sa vedem ca nu suntem materie...ca ceea ce percepem materie la nivel subtil este energie ce leaga tot,la nivel si mai subtil este constiinta....imaginile si materia se formeaza receptand vibratii diferite de unde care se suprapun si realizeaza o imagine tridimensionala...de fapt imaginea se formeaza in creier....uitati-va la imaginile 3d...cu ochelari sunt perfecte,fara ochelari arata ca ceva sters...ochelarii produc efectul de 3d....o lentila prelucreaza o lungime de unda,alta alta lungime de unda in final dand forma imaginii....alta iluzie e timpul...cand soarele de fapt a apus noi il mai vedem inca 8 minute....atat ii trebuie luminii sa ajunga pana pe PAMANT...daca el moare noi ne bucuram de le inca 8 minute...suntem inconjurati numai de trecut,privim numai la trecut....o iluzie pentru ca noi credem ca suntem in prezent,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca timpul psihologic se percepe aiurea,de exemplu cand ne place ceva timpul zboara cand nu ne place sau ne stresam timpul curge mai incet....noi percepem aceasta realitate numai prin 5 simturi,oare cum ar arata ea daca am percepe-o prin ami multe simturi????logica ne spune ca la baza e energie dar noi percepem energia???nu...totusi ea exista...campul magnetic e o energie ce nu se vede insa ea actioneaza ba chiar dicteaza multe legi....vreau sa spun ca realitatea nu chiar asa cum pare si noi o percepem doar prin prisma celor 5 simturi....cred ca doar de atatea aveam nevoie....in alta dimensiune sigur va fi altfel...sunt multe iluzii si multe semne de intrebare....si cum spunea DRAGOS DUMITRIU cand intram pe taramul supranaturalului fiecare intrebare da nastere la mai multe intrebari....

    RăspundețiȘtergere
  7. .sunt sigura ca avem tot timpul sa gasim raspuns la ele si sunt sigura ca vom gasi si mai multe intrebari decat raspunsuri.....:))))))important e sa fim deschisi si sa transmitem iubire celorlalti intelegandu-i,lasandu-i sa se manifeste cum vor si raspandind liniste in jur....eu va multumesc tuturor pentru ca avem ce invata unii de la altii si fiecare ia numai ce simte c vibreaza cu adevarul lui pe care il cauta.....nu pot s ma supar pe nimeni si nu vreau sa judec pe nimeni pentru ca tot ce e in jurul meu sunt oglinzi carora le multumesc ca mi-au iesit in cale.....acesta e numai punctul meu de vedere si respect fiecare opinie....ii multumesc pe aceasta cale lui OCTAVIAN,pentru ca eu inteleg multe de la el....pace ,lumina si iubire tuturor....:))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase si destul de incapatoare viziunile voastre, si sunt bucuros ca faceti aceste schimburi de perceptii/idei aici. NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  9. Octavian, trecerea in dimensiunea 4D/ 5D nu ar presupune recapatarea unor abilitati stravechi, gen capacitatea de a "vedea" energia (de gen aura, meridiane energetice, entitati pazitoare etc etc).? Pentru ca in a 4-a dimensiune, din cate intelesesem eu, nu mai exista notiunile/ realitatile de "timp" si "spatiu", vibratia este mai inalta, si, ca atare, corpul fizic isi modifica proprietatile... Sau poate n-am inteles eu treaba asta cu 4D/ 5D :))

    Ori... cand ai zis ca majoritatea sunt deja in 4D/in drum spre 4D, nu ai precizat care majoritate.. si eu nu sunt in acea majoritate.. sau oricum, ceva n-am prins eu in toata povestea asta. Ilumineaza-ma te rog :p

    RăspundețiȘtergere
  10. Laura la exposé-ul tau imi venea sa spun : da, nu da, da nu da , nu ,nu da, da ... deci pozitiv foarte faptul de a avea curajul sa spui un fel de rezumat a ceea ce sunt "credintele" tale, si crede-ma esti pe drumul bun , admitand ca exista drumuri gresite, hai sa rectific; esti pe o scurtatura ok.Daca toti am fi ca tine lumea ar fi in dimensiunea 5 de fapt densitatea a 5-a hotarat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai sa folosim termenul "densitate" in loc de dimensiune cas este mai corect.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Oana, constientizarea ca ai acele abilitati lipseste.E ca si cand un copil bate o toba de-ti innebuneste timpanele(mintea limitata) iar tu ascultai un susur de parau. Nu ca susurul lipsea, urechile ascultau ...alceva. Modificarile pe corpul perceput ca fizic sunt continue, dar atentia va trebui sa creasca, astfel cliseele prin care esti conditionata sa percepi "lumea" se vor sparge/sterge/diminua..

    RăspundețiȘtergere
  13. Am impresia ca am fost anuntata de niste evenimente mai putin placute pentru mine... O data mi s-a spart o eprubeta in mana fara sa fi stiut ca am atins-o de ceva, altadata am simtit ca tremur foarte tare, ca si cum as fi ajuns intr-o rochie subtire la -50 de grade. Si amandoua impresiile in ultimele zece zile. Evident ca dupa doua zile in primul caz si dupa cateva minute in al doilea caz, am aflat "cauza". De mentionat ca atunci cand am spart eprubeta mi-au ramas intiparite in minte foarte clar cuvintele ce le gandeam atunci si de acele cuvinte era strans legat evenimentul.
    Asa ma gandeam si eu dupa ce am citit ca am putea fi dincolo de 3D. Nu stim cum sa ne comportam in 4D si in 5D. Asa fac si copiii foarte mici, care invata privind in jur. Noi nu prea avem la ce privi... Poate vor privi altii la noi? :D

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu cred ZARAZA ca invatam din mers....cu fiecare alegere,cu fiecare descoperire,cu fiecare experienta....ne miscam odata cu UNIVERSUL si ne schimbam ""din mers""..la mine,de exemplu,totul a inceput acum 3 ani si pana atunci eram afona,nici nu ma atragea nimic din ce am descoperit acum,eram total prinsa in aceasta realitate si credeam ca totul e cum se vede si cum gandesc eu...numai eu spuneam adevarul si imi impuneam propiile pareri fara sa-i ascult pe ceilalti....atunci a avut loc un eveniment foarte dureros pentru mine si in urma unei depresii totale am abandonat tot ceea ce credeam ca stiu,ca sunt,ca este rolul meu in viata abandonandu-ma total si neconditionat FORTEI CREATOARE....de atunci ,in doar 3 ani am inceput sa ma las purtata de val si am descoperit multe...de multe ori in gluma imi spun ca am doar 3 ani,asa ca ce poti sa-i ceri unui copil de 3 ani....sunt o novice,insa eu ma las purtata de valul acestei forte si invat in fiecare clipa....ii multumesc si lui ADALEO pentru cuvintele frumoase spuse si sper sa aiba rabdare cu mine(am 3 ani) si va transmit multa iubire tuturor si sa avem credinta ca totul va fi bine,ca este bine asa cum este acum,ca asa trebuie sa fie si ca facem ce trebuie...:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu de ce...draga Octav, dar....tot ceea ai scris tu dintodeauna....ai intrat in mine....precum o simpla....inspiratie (a aerului). Nu stiu de ce unii dintre noi nu inteleg deseori ceea ce tu scrii, dar nici nu vreau sa aflu....vreau numai sa...reamintesc tuturor ca tu ai scris 2 carti ("Viitor deja prezent"), disponibile pe net, care n-ar fi rau sa fie citite....asta asa...pentru a... gusta putin din Minunatia care tu esti. Pana una alta....mie-mi vine sa-mi trag una....de drag ce-mi SUNT....pentru ca te-am cunoscut! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu subsriu la....subscrierile astea! Acum un an si ceva cand am rezonat cu "Viitor deja prezent" am avut deseori trairea ca recitesc....ceea ce tocmai eu scrisesem (iar bucurie mai mare nu experimentasem pana atunci).Din exprienta mea....evident subiectiva, mentionez ca....daca nu as fi citit cele 2 carti a lui Octav...n-as fi rezonat nici cu acest blog sau l-as fi descoperit eu cumva....dar n-as fi inteles mare lucru. Spuneam in postarea trecuta ca....ceea ce Octav scrie....patrunde in mine precum o...simpla inspiratie (a aerului), adica neprogramata si...APARENT involuntara/inconstienta. Ce minunat insa ca...cuvantul INSPIRATIE....mai are un inteles....

    RăspundețiȘtergere
  17. si...poate ca...prin lecturarea celor doua carti...se poate intelege si STI de ce Octav...STIE. Namaste

    RăspundețiȘtergere
  18. OCTAVIAN,pentru ca ne-ai spus sa fim atenti la ce ni se-ntampla in ultimele zile vreau sa iti relatez si eu ceva...acum 2 zile mi-a venit o"problema" pe care trebuia s-o rezolv si pe care nu ma vedeam rezolvand-o asa repede...acea problema imi dadea batai de cap si la un moment dat mi-am dat seama ca venea cu intreg cortegiu de dureri de cap,griji,stres si ma intrebam de ce?apoi pur si simplu constientizand c nu mai vreau sa intru in vechiul fel de a gandi am abandonat acea problema spunandu-mi ca eu am facut tot ce trebuia si ca nu ma privesc problemele altuia,pe care incercau sa mi-o paseze mie...pur si simplu am recunoscut cortegiul de giji si stres si m-am detasat de el,facalizandu0ma pe altceva..problema respectiva s-a stins de la sine....apoi azi,altcineva pe facbook intr-o discutie pur si simplu a folosit ot felul de misto-uri si superlative la adresa mea doar pentru ca nu ii placeau cuvintele si observatiile mele care spuneau sa fim buni ,sa ne acceptam unii pe altii,sa nu ne mai vedem separat si sa ne iubim nu sa raspandim ura...ce mi-a scris apoi a intrecut orice imaginatie si totusi vroiam sa-ti spun ca nu am mai fost afectata ,ca nu am mai simtit nevoia sa ripostez si ca pur si simplu mi-am dat seama ca nu vreau sa mai fiu atinsa de aceste frustrari pe care eu le-am vazut ca probabil apartinand in trecut mie....m-am detasat si simtind ca nu ma mai ating ,am inteles ca nu imi mai apartin...oare am gandit bine?????oare de ce in ultimele zile sunt pusa fata in fata cu asemenea confruntari????sunt destul de neplacute....oare o fi vorba de ceea ce spuneai tu,de demonii interiori vechi care acum vin in fata noastra pentru a vedea daca mai rezonam cu ei????oare li se intampla asta la mai multi????si de ce o gramada de oameni sunt asa de vehementi impotriva pacii si unnitatii si fiecare se crede cel mai bun,cel mai expert si traiesc in separare jignandu-i pe ceilalti si razand de ei??????eu nu am crezut ca poate exista atata rautate si totusi nici nu am crezut ca pot sa-i accept asa cum sunt,sa-i iubesc asa cum sunt si sa fiu detasata de toate rautatile spuse......multumesc mult daca citesti aceste randuri.....multa pace,lumina si iubire tuturor.....

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc tuturor gandurilor frumoase, ele sunt ALE VOASTRE, comoara din voi.
    Desigur Laura ca aceste momente sunt deosebite, sub aspectul infatisarii noastre -evident pentru constientizare- a diferitelor aspecte neacceptate. Dupa mine, nu as mai pierde vremea cu a le gasi explicatia, daca ele ne reflecta parti din subconstient sau dimpotriva aspecte catre care nu am vrut sa privim sau alte variante. Important e sa CULEGEM BENEFICIUL CONSTIENTIZARII si sa acceptam tot ce tine de perceptia duala ca fiind un material didactic, pus noua la dispozitie pentru a invata. Acum ii vom multumi pentru serviciile aduse si ne vom detasa in pacea unei intelegeri profunde.

    RăspundețiȘtergere
  20. o scurta precizare: pentru mine conceptual polaritatea sau dualitatea sunt acelasi lucru; dupa definitia ta, intr-adevar dualitatea era cea la care ma refeream. Si da, atentie la efectele sale. Efectele le simtim, pe ea in sine nu o putem simti. Doar mentalul polarizeaza(dualizeaza?)... :)
    si pentru ceilalti care credeau ca nu prea se stie de cartile tale ... se cunosc destul de bine, au circulat pe internet, eu obisnuiam sa spun: eckart tolle in varianta romaneasca. Dincolo de toate aprecierile pe care le meriti exista o dimensiune pregnant mentala, masculina in "zicerile tale" care ma zgarie uneori, dar apreciez ca prezentele feminine de aici completeaza aceste dialoguri cu energia necesara pentru a se creau un echilibru armonios. Oricum apreciere si recunostinta pentru cunoastere,prezenta si receptivitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dialara,ca nu iti stiu de fapt numele(nu mi se pare onest ca voi sa ma stiti iar eu nu,deh...), vreau sa te rog sa ma crezi ca exista un punct de constiinta in care nu ai nici un merit, dar nici optiuni in a te "aseza" intre a emite magnetic/electric...de fapt nu mai ai nici o optiune...deci multe din cele scrise se adreseaza cuiva pe care voi vi-l imaginati. Sunt convins ca multi/multe dintre voi, foarte in curand, ma veti intelege. NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere
  22. Octavian continua asa, cine rezoneaza cu tine te intelege (chiar daca poate sa aiba puncte de vedere diferite, ca altfel la ce bun sa vorbim daca gandim identic). Nu te "depolariza"!!! Ha, ha!

    RăspundețiȘtergere
  23. mea culpa:eu nici nu am stiut ca OCTAVIAN a scris carti pentru ca nu am avut net pana acum un an si cand am inceput sa-mi pun intrebari DUMNEZEU m-a indreptat spre alte carti,prima carte fiind "sfarsitul timpului"interviu cu DAVID BOHN SI JINDU KRISHNAMURTI....acum imi dau seama ca poate e mai bine ca nu am stiut de "faima" lui OCTAVIAN pentru ca probabil l-as fi privit altfel si m-as fi simtit stanjenita datorita probabil resturilor mele de ego si a mintii limitate...stiu ca atunci cand vorbesc cu OCTAVIAN am o imagine in minte(prin care mintea mea incearca sa-l intelega,sa-l catalogheze,sa-l puna intr-un format)dar in acelasi timp eu consider ca vorbesc cu constiinta din el,cu acea parte care este si o reflexie a mea pe o alta vibratie,si care la nivel subtil sunt tot "eu"..un alt "eu"defapt consider ca vorbesc cu un alt eu din viitor sau de pe o alta vibratie care ma ajuta sa inteleg ce mi se intampla si ma ajuta...de fapt eu am o viziune integralista in care vad numai"eu-ri"reflectari ale mele pe diverse niveluri de evolutie, pe diverse niveluri de vibratie...oare nu suntem o singura constiinta care se experimenteaza pe ea insasi in acest univers???va pupic si o sa caut si eu cartile pe net.....

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi-a dat de gandit "punctul ala de constiinta" foarte frumos descris de tine. Am o intrebare care ma va ajuta sa inteleg mai bine acel punct de constiinta: in PUNCTUL ala cine sunt pentru tine cei cu care dialoghezi aici, indiferent de nivelul lor de constiinta? Multumesc frumos!
    Laura - nici eu cand am inceput sa citesc acest blog nu stiam ca e unul si acelasi personaj desi citisem cartile dar nu facusem legatura. Cu atat mai frumos ca ai dialogat pentru ceea ce ai simtit in el decat pentru ca e "certificat". Oricum tu exprimi foarta multa frumusete interioara si te felicit pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  25. Minunat Laura...am inteles foarte bine ce spui! Cred ca...ai cuprins in postarea ta...tot ceea si noi tot aici....vrem sa spunem. Ma bucur ca intuitiv am reamintit de "Viitor deja prezent", pentru ca...desi am rezonat la fel de bine cu Eckhart Tolle, Osho si Jiddu Krishnamurthi....Octav e...."cel mai roman" dintre ei...iar in cartile lui nu s-a intrepus nici un fel de...traducere.

    RăspundețiȘtergere
  26. mersi pentru ca ai amintit.:))))))eu nu stiam:(((ai facut bine si acum pot si eu sa citesc si sa rezonez la ce scrie:)))sunt sigura ca acum trebuia ea sa para in viata mea,pentru ca probabil acum pot sa inteleg ce este scris acolo.....inca odata multumesc:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  27. Salutare!
    In primul rand, domnul Octavian va multumesc pentru articole si pentru toate lamuririle pe care le aduceti, ni le aduceti..citesc si recitesc tot ceea ce s-a discutat. Ceea ce vreau sa spun e ca din ce in ce mai mult imi dau seama ca tot ceea ce aleg, aleg prin filtrul inimii..adica pur si simplu, simt cand e ok un lucru pentru mine si cand nu. Atractie fata de acest blog :))
    Ceea ce mi se pare si mai interesant e ca eu cred ca v-am vazut inainte, undeva..inainte de a gasi blogul..Poate fi un semn ca trebuia sa citesc ceea ce este aici.
    In alta ordine de idei, ma incearca o stare de..detasare totala fata de tot ceea ce este exterior. Eu cu mine, zilele acestea..fara a interactina cu alti oameni, rugaciune, muzica pentru suflet. Am plans dar nu din tristete, pur si simplu..de bine, de recunostinta, de multumire pentru ca sunt.
    Am fost compatimita ca sunt ingenua, naiva; evident cu scopul de a fi jignita dar am ras din suflet si am spus ca sunt minuntata asa cum sunt.
    Am intrebat despre boala,in perioada acesta am aflat despre situatia a 2 persoane carora medicii le-au dat un pronostic sumbru-6luni, maxim..Am fost intrebata ce le-as spune, de un om care e de parere ca impreuna cu trupul se termina tot, le-as spune simplu: Nu exista moarte!
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  28. Este minunat ce sincronicitati au aparut...pe acest blog. Cred ca multi dintre noi, cei ce ne perindam pe acest site...ne bucuram acum de...asa...putin timp numai pentru noi...cum spui tu Dana, muzica, rugaciune etc. Si eu sunt unul dintre aceia si...am observat ieri un aspect foarte interesant; de cele mai multe ori...a NU FACE ceva....concret (concret pentru minte desigur), ci...ascultand muzica, stand pe net etc...este intodeauna perceput de minte ca...distractie de la probleme pe care refuzi sa le rezolvi ori/si ....pierdere de...vreme! Daca nu suntem suficient de atenti...mintea isi face treaba si...fie ne trimite sa ne plimbam aiurea...prin oras, fie sa....spalam vasele ca... deh, cum iti permiti sa...nu faci nimic? Si...daca totusi esti suficient de shmeker...si iti permiti sa nu faci nimic...familia, prietenii ori colegii tin mereu sa-ti reminteasca ca....mereu e ceva de...facut! Oare? Cred ca....a sta pur si simplu asa...intr-o "NEFACEALA" dintr-asta...pur si simplu bucurandu-te de ea si constientazand-o...e cel mai misto mod de ai trage subtil mintzii limitate...un shut...(ups!)era sa mentionez un loc sub... burique, dar nu vreau sa fac abstractie de...Polaritate...

    RăspundețiȘtergere
  29. Tot ce scrieti voi e si frumos si interesant si util. Eu acum sunt undeva in vizita, la Zarnesti. Am sa incerc sa raspund unei singure intrebari: "Mi-a dat de gandit "punctul ala de constiinta" foarte frumos descris de tine. Am o intrebare care ma va ajuta sa inteleg mai bine acel punct de constiinta: in PUNCTUL ala cine sunt pentru tine cei cu care dialoghezi aici, indiferent de nivelul lor de constiinta? Multumesc frumos!"
    Va puteti imagina ce inseamna o ECHIPA DE ALPINISTI? Sunt la poalele unui munte si il au de escaladat, IMPREUNA!!
    Unii se agata cu ghiarele si au grija sa bata pitoanele si sa treaca o funie prin inel. Ceilalti il urmeaza. Asa este in ORICE PIONIERAT. Esti ECHIPA AIA!namaste, ECHIPA!

    RăspundețiȘtergere
  30. astazi am profitat de ziua libera care mi s-a oferit si am gasit cartea pe net a lui OCTAVIAN...am citit 6 ore,pentru ca nu puteam sa ma opresc:)))))))multumesc "echipei de alpinisti"care m-a adoptat si pe mine:)))))))va transmit tuturor iubire:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  31. Va daruiesc o muzica divina care sa va mangaie sufletele!

    http://www.youtube.com/watch?v=s-NhzMZW0tw

    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  32. Namaste...inca o data dragi prieteni! Iata drumul spre...Iluminare si...diferenta dintre A FI si....A FACE....http://www.facebook.com/photo.php?v=10150336409527752

    RăspundețiȘtergere