Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2011

PRETINSA...tranzitie

Am incercat sa schitez lumea mintii, in postarea anterioara, spunand ca de cea a inimii ma voi ocupa ulterior. Intre timp insa am "realizat" ca mintea isi prelungeste suprematia -daca ii dam ocazia, si ii dam-, pretinzand ca are nevoie de ceva timp. Sau ca, chipurile noi am avea, ca sa facem trecerea de la a fi in minte la a trai in inima/constientza. Stau si ma gandesc cum s-ar executa asta la schimbarea canalelor de la TV. Cum ar arata o perioada de tranzitie...Sa apesi pe telecomanda si sa te avertizeze ca poate maine vei receptiona canalul ales. Si asta, DACA...
Mie imi e foarte limpede ca nu exista tranzitie ci doar ALEGERE, care se face exact atat de simplu. Tranzitia presupusa indica doar apetenta/cheful infinit al mintii de a tot negocia. De a incerca sa impace ea capra cu varza si sa ne tot minta ca se poate. Desigur ca actul infinit al negocierilor se face...in banda ei de frcvente si deci, astfel, ea te pastreaza...tot acolo.
Fundamental, fiecare de fapt acumuleaza ori constientza ori durere experientiala, suficiente la un anumit moment pentru a-l determina sa faca ALEGEREA. Asta pare a fi tranzitia: o acumulare de constienta sau durere menita sa te ajute sa faci un declic. La ambele acumulari participa in subtil aceste cresteri de vibratie. Ele ori maresc nivelul de atentie si constienta, ori tensiunile interioare. Daca nu esti pe prima varianta, in mod necesar te afli pe a doua. Daca aici aflandu-te, nu alegi sa te muti catre constienta, probabil tensiunile vor atinge un nivel critic, la care ceva din complexul minte/corp va ceda si te vei indrepta catre medicatie. De acolo mare experienta nu va mai urma.
Zilele acestea oricum se vad incercari de a impaca cumva capra cu varza, si am sa exemplific cu cateva initiative. 
In primul rand si-a facut aparitia pe yahoo groups un grup recent infintat, numit barter-romania. Desigur acolo se manifesta deja diferite nivele individuale de constientza, care incearca sa fandeze si sa evite putin sistemul. Nu este ceva lipsit de interes, daca va reusi sa se mentina pe intentia initiala, demonstrand ca intrajutorarea intre indivizi poate functiona pe principiile naturale. Aici aveti si un link:

Alta initiativa de care eu azi am luat cunostinta este una chiar armonioasa si o veti gasi pe acest link:
Ambele insa incearca sa revina la ceva ce a mai fost in experienta, desigur pe alte nivele de constienta. Eu am indoieli ca mintea universala valideaza, cu atat mai mult ACUM, astfel de intoarceri, dar cu energie si pasiune, vizionarism, eu le doresc succes.
Ceea ce ele totusi mie imi demonstreaza, este faptul ca ori nu intelegem ca creativitatea noastra ESTE NELIMITATA, ori dorinta mintii de a cosmetiza si a nu accepta sa cedeze, tinde catre infinit.
La baza ambelor "viziuni/proiecte" sta inca acest micutz "eu", care isi apara cumva interesele lui.
Nu vad dorinta de eliberare reala, de zbor, in nici una din variante. Desigur ar putea fi variante MAI BUNE decat altele, dar inca in dualitatea mintii. Cunosc vizionarismul din "Anastasia" si am simtit ADEVARUL EI, doar ca il vad cam anacronic. Nu lipsit de frumusete, doar utopic.
Cunosc multe locuri frumoase in aceasta tara si au mai fost initiative de acest gen, exista localitati parasite care "plang" dupa oameni sa le invie...
Cu toate astea am sentimentul ca nu facand abstractie de ceea ce am devenit, este calea. Nu renuntand la tehnologie ci schimband-o cu o alta, superioara.
Eu chiar as propune ca termenul "renuntare" sa fie uitat, din lipsa de logica. Creatia nu abandoneaza, nu se razgandeste ci creaza pe mai departe. De acolo de unde este. 
Oricum,va doresc fiecaruia succes in a administra cu verticalitate experimentul vostru individual, care CHIAR CONTEAZA!

11 comentarii:

  1. Cred ca orice schimbare poate incepe printr-o idee care se muta in actiune si care la inceput pare putin probabila de a se realiza. Asteptand transformari epocale suntem mai mult spectatori decat protagonisti, majoritatea dintre noi. Si apoi ideile care propun schimbari mici , realizabile sunt acceptate mai usor - lucru extrem de important daca se doreste o participare de masa. Oricat ar creste energia suntem inca limitati , de exemplu de constiinta de masa fara de care nu poate avea loc o schimbare majora a nici unei realitati sau perceptii a acesteia sau a liniei temporale, cum vrei s-o iei. Si de fapt uneori lucrurile care par marunte si fara energie se strecoara mai usor, eu zic ca de fapt sunt camuflate pentru a depasi bariera gandirii colective schematice si dornice de a reface mereu trasee cunoscute. Eu am incredere in orice initiativa urmata de o actiune concreta si care conduce la o schimbare, cat ar parea ea de nesemnificativa sau de "repetata". Totul depinde de energia momentului, chestii care nu au functionat in trecut pot functiona acum. Indoielile nasc piedici reale daca sunt afirmate in locuri de inspiratie pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. DESIGUR este si cum spui tu, eu nu am pedalat pe indoieli ci pe curajul unei creativitati nelimitate. Cunosc zeci de finte de lumina carora inca le este parca teama de a-si ASUMA MARETIA, LIBERTATEA care EI SUNT. E util de ACCEPTAT ca nu exista proces de trezire/iluminare ci doar ALEGEREA ASUMARII.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu si-au asumat, inca nu sunt. Nu exista parca teama. Sunt intr-o faza de devenire. Toata planeta este in mod global, si pe ea coexista cei in 3d , in 4d si in 5d. Cei din 3d sunt cei mai multi. Balanta inca nu s-a inclinat; cand se va inclina trecerea va fi facuta. Pentru ca Terra trece din 3d in 4d in globalitatea ei.Ce zici tu de asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu-mi plac jumatatile de masura, apropo de grupurile pomenite, dar trebuie, e chiar imperios necesar mie in aceasta perioada, sa ii accept pe toti si sa-i iubesc. Pentru ei, pentru unii, e o trecere. Asta e, fiecare are drumul lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, dar nu trebuie nimic, totul e o alegere cum spui daca consideri ca iti este necesara.Trecerea e pentru toti. Nimeni nu ramane cum era, nu se mai poate. Cine alege sa ramana, va schimba planeta ca loc de "joaca" . Terra nu mai suporta 3d in curand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adaleo, zaraza... Ma adresez voua pentru ca am observat ca si voi vorbiti cu incredere despre viitor si despre subiecte sensibile. Ma intreb de multa vreme: de unde aveti voi 9si altii) aceste informatii... despre cei din 3d care vor pleca,si altele din aceeasi categorie? Cum puteti percepe adevarul, din toata iluzia si manipularea din jur, si din noi insine?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu nimic despre tine dar iti recomand o carte care te-ar putea soca. Un alt "adevar" in care cred - si nu numai eu - ca din tot ce afli ca informatie pe orice cale ar veni e bine sa iei ce ti se potriveste si sa ignori restul. Sa ai incredere in ce simti ca este "adevarat"..
    Cartea care rezuma foarte bine multe alte surse de informatii in aceasta directie e "Transformari planetare 3012 - 2030, Mesaje de la fondatori" de Sal Rachele. Este parerea mea, repet, din punctul meu de vedere contine multe "adevaruri". Asta dupa ce am citit si studiat diverse materiale, insa se poate intampla ca cineve sa citeasca doar o carte si sa fotografieze imediat "adevarul" lui. Energia ne ajuta sa facem mult mai repede si cu mult mai putine mijloace ce in trecut era mai lung si mai greu.Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur, Oana voiam sa zic 2012 nu 3012.

    RăspundețiȘtergere
  9. cum ramane cu descoperirile facute din 1900 si care nu au fost utilizate????cu inventiile dlui TESLA?? exista surse de energie infinita descoperite din -vacuum- si calatorii in timp posibile,experimentul PHILADELPHIA,,si multe altele..sunt descoperiri ce ar schimba fata lumii cu adevarat....suntem tinuti pe loc din cauza lipsei profitului din aceste surse....deja erau planuri despre "masini care nu au aripi si decoleaza orizontal""....pentru ce sa mai acceptam vechiul????deja sunt descoperiri si transformarile sunt facute..problema este nu transformarea vechiului ci interdictia de a le folosi....pana la urma sunt sigura ca vom ajunge sa folosim aceste tehnologii....intrebarea e cand????

    RăspundețiȘtergere
  10. ACUM, mama, cat de curand. Voi face o postare pe teme tangente.

    RăspundețiȘtergere
  11. excelent exprimat, pus punctul pe "i". Sper sa rezoneze in cat mai multi cititori informatia din mesajul tau. felicitari

    RăspundețiȘtergere