Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 decembrie 2011

Cum stam ACUM


Privind atent la fenomenul de inaltare, am sa notez aici cateva aspecte. Prima observatie este aceea ca, in urma masuratorilor, se pare ca a fost "un val" de desprindere si "plecare acasa", care a cuprins, ziceam eu cu aproximare, 35% din totalul entitatilor intrupate. Cifra exacta este 34,2% si am insistat sa o definesc limpede abia cand am realizat ca...fenomenul a incetat. Masurand diferite entitati in ultimele zile, inca agatate in iluzie, procentele cu care au ramas nu sunt foarte mari, variind intre 40 si 10%. Multi au cunoastere intelectuala, dar ceva i-a retinut acolo, in pseudovalorile paradigmei vechi. Desigur frica de a pierde controlul este prima pe lista. Eu cred ca dintre ei, individual se mai pot desprinde, desi putin probabil, daca au ales sa nu se ajute de acest curent ascensional care a fost.
 Ca atare acum se contureaza doua "lumi" cu paradigme de gandire deosebite, coexistand in acelasi...habitat. Nu cred ca e cazul sa spun ca in ciuda procentului nemajoritar, "motorasul" civilizatiei aici este...Pentru ca aici sunt acele valori ALINIATE, care vor duce civilizatia spre alte valori si experiente. 
"dar realizez ca s-a asezat pana in ultimul atom al fiintei mele, o stare de claritate, mi-au zburat indoielile ca prin farmec, totul mi se pare incredibil de clar, toate au un sens exact...m-a cuprins o stare de intelegere ciudata, parca stiu de cand lumea rostul vietii, e ca un soi de revelatie care mi-a dizolvat ceata din minte si care m-a pironit intr-o fericire interioara a intelesului. Privesc in jurul meu si ma mir ca nu ne dam mana pe strada, ca nu ne spunem: "te iubesc, da stiu de ce suntem aici, ce experiente extraordinare ti-ai ales si tu, ce minunat e universul tau, si ce frica ne-a fost, imi vine sa rad" Desigur asa a formulat, ceva mai jos, unul din prietenii nostri si ce frumos a spus-o! Da, Romeo Ruse sau cum te-o fi chemand, ca oricum UNA SUNTEM, asa si trebuie sa fie TRAIREA, subiectiva iar a ne-o impartasi e darul tau de inima catre noi...iti multumim! Tot timpul vorbesc cu voi toti, ba aici ba pe mesenger si nu ma mai satur sa particip la bucuria revelatiilor voastre. Aseara un bun prieten imi povestea cum vede si percepe el: 
ben&gina ben : frecventa cred ca s-a schimbat 
ben&gina ben : e altfel de luni 
ben&gina ben : da de ieri 
o_tiganus : e dubla in ultima ora jumate 
ben&gina ben : dar e si altfel 
o_tiganus : posibil-nu stiu 
ben&gina ben : e mai profunda 
o_tiganus : adica contine alt program zici tu? 
ben&gina ben : cred ca acum se asecensioneaza cu adevarat ben&gina ben : cu profunzime 
o_tiganus : interesant
 ben&gina ben : exact cum ai spus tu la inceput, frecventa ne-a aerat 
o_tiganus : si miha zice ca simte ce zici tu 
ben&gina ben : simbata si dumininica m-am simtit foarte linistit, foarte expansionat, dar luni deja era alfel
 o_tiganus : interesant ce zici 
ben&gina ben : exact exemplul cu antena foarte lunga 
o_tiganus : aha 
ben&gina ben : a crescut si mai mult dar nu are baza 
o_tiganus : da,vad ce zici 
ben&gina ben : puternica  si culmea, e ca o undita telescopica o_tiganus : cam asa, peste pescar 
ben&gina ben : a iesit foarte usor tronsonul de sus , subtire, dar a si cazut 
o_tiganus : dragutza imagine
Asteptam sa am cat mai multe "date" de la voi, pentru a continua aceasta postare, si acum am o "imagine" mai limpede despre cum se cam petrec lucrurile.
Ca o observatie generala, toti cei desprinsi de frecventele 3D acum par a-si defini prin cautari intre dimensiuni, identitatea si a merge in frecventa de unde sunt. Ca atare procentele in care se regasesc de la un moment la altul in diferite frecvente este schimbator, ba nu mai au structuri in 4, 5, ba reapar si pe acolo. Cert e ca niciunul nu a revenit in 3D.
Prezenta mental-emotinalului da de furca si celor "intregiti deja acasa", adica in frecventele de unde ei provin, cu atat mai mult celor care inca se cauta intre "dimensiuni".
Aparent socant, totusi sa nu va mire virulenta cu care "Lo Sfidante" mai apare pentru scurte intervale, parca panicat ca nu intelege ca trebuie sa dispara. Uneori da "trairi" nu foarte confortabile. 
Totusi fiecare se simte tot mai familiar cu o anume pace a "predarii". Si din comentariile voastre se vede.
Ametelile, uneori stari de panica, diminuarea parca a gravitatiei, confuzia intre vis si realitate sunt stari prin care multi trec acum. La cei a caror experienta iluzorie s-a bazat excesiv pe detinerea controlului, sunt parca "atacate" exact mijloacele comune de perceptie a realitatii: acuitatea vizuala, auditiva, atentia. Acela e Lo Sfidante. Spera sa va descumpaneasca, el nestiind ca daca ati parasit frecventele 3D, oricum v-a pierdut ca client.

22 de comentarii:

  1. Nu stiu altii cum simt, nici eu nu stiu daca nu sunt subiectiv:)...dar realizez ca s-a asezat pana in ultimul atom al fiintei mele, o stare de claritate, mi-au zburat indoielile ca prin farmec, totul mi se pare incredibil de clar, toate au un sens exact...m-a cuprins o stare de intelegere ciudata, parca stiu de cand lumea rostul vietii, e ca un soi de revelatie care mi-a dizolvat ceata din minte si care m-a pironit intr-o fericire interioara a intelesului.
    Privesc in jurul meu si ma mir ca nu ne dam mana pe strada, ca nu ne spunem:
    "te iubesc, da stiu de ce suntem aici, ce experiente extraordinare ti-ai ales si tu, ce minunat e universul tau, si ce frica ne-a fost, imi vine sa rad"
    Simt ca cea mai mare greseala ar fi sa intervin in experienta semenului meu, imi vine intr-una sa-i spun "nu-ti fie teama", esti aici cu noi toti ceilalti, nu ai fost niciodata altfel, fii mandru, bucura-te de experienta ta indiferent cat de dureroasa e...pentru ca tocmai pentru asta te-ai nascut, adica "tu" ai facut atatea demersuri ca sa fii aici si acum de cine ti-e frica?...tu ai facut ca toate astea sa fie posibile, ca sa le poti cunoaste...tu esti cel de "sus", tu le-ai creat, tu esti autorul...
    "sfarsitul nu-i aici", nici macar nu exista sfarsit, poate doar ca o notiune pentru a intelege o parte din acest Plan infinit.
    Cum sa nu iubesti?
    Suntem toti din acelasi loc...si avem aceeasi dorinta, aceeasi directie, suntem unul si acelasi si absolut diferiti...fiecare din noi are experientele sale cele mai frumoase...nu exista modele, efectiv suntem infiniti!
    Povestea "micul suflet" a lui Neal D.W e cat se poate de reala...asa simt eu, cu scuzele de rogoare:)...nu conteaza ce m-a plalit, dar e incredibil de limpede!:)
    va sarut cu inima, ca de iubit nu se mai pune problema:)

    RăspundețiȘtergere
  2. iti trimit si eu ROMEO ...multa iubire...si liniste...ma bucur pentru starea ta de claritate...bucura-te de aceste stari pentru ca le meriti.:)))))))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Este extraordinar sa stii ca exista oameni care traiesc asemenea minunatii... Multumesc! :) Eu cred ca sunt in partea cealalta, pentru ca am avut tone de frica in mine si inca o simt... destul de tare, poate chiar mai tare.. Dar ma bucur pentru fiecare strop de lumina de pe pamant si sper sa ajung sa traiesc si eu frumos intr-o buna zi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai interesant mi se pare ca incepem sa simtim ca facem parte din creatie si simtim ca nu mai putem judeca nici macar un pic creatia ci ca trebuie s-o protejam,s-o invaluim in iubire si sa ii acceptam pe fiecare ca fiind parte din creatie...incepem sa nu mai stim ce este ura sau frica sau orice altceva in afara de iubire....iubire ca liniste si ca sentimentul ca totul are un rost ,absolut tot....si cei care ne fac sa suferim ,acum ii intelegem si nu ne mai afecteaza,ba chiar am renuntat la a mai "emite judecati""dintr-o data totul este clar si de o ordine immpecabila..iar noi nu putem decat sa ne bucuram de ce ni s-a dat si in rest nu ni se cere nimic.absolut nimic.DECAT SA IMBRATISAM CREATIA....si sa ne aducem si noi aportul la IUBIRE...si sa ne aducem aportul prin intelegerea propiilor experiente la intelegerea CREATORULUI de a-si simti propia creatie....si impreuna cu noi ,creatia sa se dezvolte si sa se schimbe permanent reinnoindu-se in fiecare clipa permitandu-i CREATORULUI sa se bucure de ceea ce experimenteaza.....:)))))))))))totul este cum trebuie:)))))))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  5. sigur am mancat acelasi fel de ciuperci Laura:), eu nu ma "feresc" sa-ti spun te iubesc...si cu atat mai mult lui Alma, care nu-si da inca seama din cauza propriului ego, ca e in acelasi loc cu noi...vorbeam de ceata Alma, numai de tine depinde sa o ridici...ma jucam cu cineva intr-o zi si m-am trezit spunand A.L.I.C.E...i-am spus ca asta se traduce asa, Adevar, Libertate, Iubire, Cunoastere, Evolutie...din punctul meu de vedere desigur...si se dezvolta asa:
    adevarul ne va elibera, pasind in libertate vei iubi si respecta tot ce exista, vei locui in iubire, ceea ce va face facila comunicarea cu tot ce exista, va face facila cunoasterea, care duce la evolutie...pe strada asta am ajuns eu aici, ditr-o "intamplare a fiintei mele"...iubirea:)
    Alma, repet, suntem in acelasi loc, eu te "vad" cat se poate de clar, nu te grabi, fa-ti lectiile pe care le ai...si vine si vederea...tot ce iti pot spune:
    experimenteaza orice, nu ai decat de castigat, nu exista invinsi in ecuatia lui Dumnezeu...
    parerea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc tare mult pentru aceste cuvinte. Daca ar fi insotite si de un kg de ciupercute de-ale voastre ar fi si mai bine :)
    E tare greu sa ai rabdare (sau sa vezi ca ceilalti nu mai au rabdare cu tine) si sa te convingi ca totul e perfect asa cum e, atunci cand esti jos...
    Frumoasa treaba cu 'Alice'! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact ce spuneam, am intuit perfect:))...iar tu le-ai si scos la "vedere"...cel putin pe primele doua, poate mai sunt si altele:)...
    1.Nimeni nu iti poate aduce ciupercile...tu ti-ai propus in aceasta viata una sau mai multe experiente (ciuperci)...crezi ca as putea sti eu de ce te-ai nascut tu?...care sunt ciupercile pe care le cauti?
    2.Am postat aici la Tavi pe blog exact momentul in care, cineva de acolo de sus...m-a pus in genunchi de durere in hohote de plans si am simtit in acele momente acest mesaj "lasa-le sa curga"...atunci am inteles ca eu eram singurul (ca si tine acum) care ma opuneam "intelegerii"...
    deci RABDARE...si RABDARE, nu le mai astepta, nu le grabi, e cat se poate de simplu...dar numai tu stii calea, fiindca e proprie tie, noi nu stim calea ta, pentru ca fiecare se "dezmeticeste" in alt fel...functie de lectia lui Alma...dar suntem alaturi de tine!
    Nu privi in urma cu manie, nu avea regrete, nu judeca, nu te invinovati, nu te lua dupa altii, nu compara, esti unica...iubeste-te asa cum esti...vei descoperi ca toate calitatile si imperfectiunile tale, asa cum le vezi acum, maine pot deveni exact invers...adica nimic nu e ceea ce pare...foloseste-te de tot ce simti, fara sa te judeci, fa ce simti, cum simti. Nimeni nu iti poate spune ce va declansa "declicul"...fii constienta de ceea ce esti si oricum ti se va parea, iubeste-te, accepta-te...acestea sunt unele din marile piedici puse de ego:)
    cu toata dragostea, un om la fel ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. draga ALMA ..e bine cateodata sa fii jos.......pentru ca atunci "darami vechiul"vezi ca nu mai merge si "cladesti noul"...daca n-am sti adancimile vechiului-intotdeauna am persista numai in el si lumina se vede mult mai bine cand intelegem umbra....si eu fost jos,,chiar foarte jos ..incat am renuntat dintr-o data la tot sablonul si m-am deschis necunoscutului pentru ca atata timp cat avem siguranta in vechile cai nu vom construi altele..noi incercam sa tinem ceea ce ne place dar totul e miscare si trebuie sa traim clipa pentru a construi mereu ceva nou....daca esti aici cu noi,inseamna ca deja ti-ai pus semne de intrebare si primele intrebari:cine sunt ,ce rost am eu aici si ce este viata""..restul lasa-te in voia a ceea ce-ti vine si mai ales deschide-te ....la tot-la frumusete,la iubire si incepe cu tine.iubeste-te pe tine insati si apoi toate-ti vor veni........eu nu am spus decat din propiul meu drum..si tu ai drumul tau si tot acolo ajunge:))))))iti spun si eu ca te iubesc si ca sigur vei gasi ceea ce cauti.......:))))))))pentru ca deja e in tine:))))

    RăspundețiȘtergere
  9. CE EMULATIE MINUNATA creati voi, la o postare care, culmea, nu exista! Pur si simplu nu vrea editorul, azi aseaza textul meu peste comentariile voastre! Va iubesc, minuni vii ale creatiei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ieri din cauza editorului n-am vazut ultimul/ultimele alineate, de acolo de unde imi amintesc ca urma un citat sau cam asa ceva. Parc-ar fi o lectie comuna pentru noi, vizitatorii! ;)
    De cand imi doresc sa alerg fericita pe strada si sa imbratisez din cand in cand pe cate cineva!...
    Lol, Octavian, pune textul intre comentariile noastre si va fi vizibil! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate s-a stricat editorul de cand ai postat discutia de pe mess. Acum, dupa ce am trimis comentariul, o vad, dar nu pot citi mai nimic. Ieri de acolo se dusese de râpă postarea.
    Vad ca si-a revenit cand sa scriu eu cuvantul de verificare. Sper sa ramana asa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu... m-am emotionat de tot :) Multumesc Laura, Romeo si Octavian pentru declaratiile voastre de iubire care se aseaza pe sufletul meu.
    Acum cativa ani am vrut sa incep un blog, am trecut acolo un nume, apoi l-am lasat balta. Ca sa scriu aici un comentariu a trebuit sa ma loghez pe blog si a aparut dintr-odata Alma (suflet - in spaniola). Uitasem complet de cont. Si de nume. Asta sunt eu? m-am intrebat uimita. Se pare ca da.. la suflet am de lucru. Cu sufletul si pentru suflet intru pe acest site :)

    RăspundețiȘtergere
  13. postarea există, chiar nescrisă. intenţia leagă oamenii în frumoase flori de lumină (amintiri ale sufletelor ciorchine, legate cu stringuri de lumină în strcutura unei monade) ce se vor aşeza pe planul conştienţei când vor integra ceea ce e de integrat (cel mai repede în 7 zile, alţii în 14, poate chiar mai mult) şi se vor conecta cu celelalte flori de lumină care se ridică din planul vibraţiei de bază înspre cele cărora aparţin. filtrând mereu prin corpul fizic, ce, sub imboldul curgerii, va redeveni pana unui artost creator, adică mai aproape de ceea ce E.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Nu cred ca e cazul sa spun ca in ciuda procentului nemajoritar, "motorasul" civilizatiei aici este...Pentru ca aici sunt acele valori ALINIATE, care vor duce civilizatia spre alte valori si experiente."...exact asta simt si eu Tavi, iar in aceste zile foarte multi vorbesc despre asta, despre aceasta treime (34.2%)...exista si un film, cu o asa zisa "bunicuta" (Kiesha Crowther - Little Grandmother), de care probabil stii deja, in care afirma ca:
    este nevoie de o treime pentru ca "trecerea" intregii planete in alta dimensiune sa se poate realiza. Coincidenta cu masuratorile tale:)
    Multumesc Tavi pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  15. Partea nasoala e ca va umpleti de eczeme de la prea multe ciuperci... Partea frumoasa e ca va trebui sa invatati sa va scarpinati intre voi, ca in bancul ala cu linguri cu coada lunga de 1 metru!

    RăspundețiȘtergere
  16. sincer ,,eu acum incerc sa invat cum sa integrez in viata cotidiana ceea ce am experimentat si cum sa fac ca acesta sa devina un mod natural de "a fi"..cred ca aceasta e marea provocare..sa fim iubire fara sa ne-o impunem,sa nu judecam pe altii fara sa ne spunem"nu judeca"si sa fim aliniati cu aceasta curgere....la mine se observa o schimbare si anume ca daca inainte imi impuneam ceva ,acum am inteles ca nu mai trebuie sa-mi impun nimic si ca totul trebuie sa fie ""starea naturala de a fi""eu asa am simtit aceasta schimbare si acum incerc sa ma obisnuiesc cu noul "mod de a fi""si cu aceasta predare in armonia universului...e ca si cum pana acum am invatat sa fac primii pasi iar acum imi dau seama ca a venit vremea sa invat sa merg si mersul sa fie starea mea naturala de a ma deplasa....nu stiu daca ma intelege cineva si poate ca si eu incerc acum sa ma inteleg:))))))))))va imbratisez pe toti NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Laura,nu numai ca sunt convins ca toti te inteleg, cred ca ai exprimat exact preocupara constienta a fiecaruia, provocarea de a trece IN A FI, clipa de clipa, ceea ce deja stiti ca sunteti. Succes, asta chiar e un PROCES, chiar daca tot insumarea unor ALEGERI in fiece ACUM VIU reprezinta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ROMEO,in relatarile tare ma regaseam si eu acum ceva timp in urma... sau aproximativ,totul avea sens , era o stare de cunostere a tot numai ca trebuia experimentat, ... dar am cazut... . Si cred ca a pus stapanire ACEl "Lo sfidante" de-mi zapaceste atentia,gandirea, trupul, etc..

    RăspundețiȘtergere
  19. A disparut teama , frica de ce s-ar putea intampla la un moment dat in iluzie , dar evenimentele care vin catre mine scot clar la iveala locul vulnerabil. Si asa cum spunea si Romeo, am in mine cunoasterea modului de rezolvare. E un timp frumos. Sunt pusa sa creez eu de la inceput regulile . Deci pe "cai". Haideti la drum!

    RăspundețiȘtergere
  20. 1.Laura:
    si din punctul meu de vedere "integrarea progresiva" este etapa ce urmeaza, "reinvatarea mersului", reeducarea reflexelor mintii, etc...asta inseamna sa fii mereu "atent" si cu multa rabdare sa iti redimensionezi pasii, ritmul, directia...
    2.Alex:
    tu sa nu crezi ca e vreunul din noi care sa nu mai aterizeze "fortat" in ego:))...eu unul nu cred ca "umbra" va disparea definitiv in oricare din aceste dimensiuni (parerea mea), dar cred ca redimensionarea si alianta cu "lo sfidante" s-a produs deja...si mai cred, asa cum spuneam mai sus, ca "reflexele" pe care si le-a format in timp, ne vor mai da de furca o vreme...sincer nu stiu cat de lunga:)...depinde de fiecare din noi cat de "atent" este in fiecare moment, unde se afla mintea sa...si asa cum spunea Laura, cum va reusi sa integreze noua paradigma si sa o gestioneze in raporturile cu toti ceilalti...
    3.Maria:
    tie trebuie sa iti spun mai intai, te iubesc!...pentru ca intamplator urmaresc blogul si munca ta asidua de aproape doi ani, doi ani pe care simt si vad acum cu cata bucurie ii resimti...sunt molipsitoare perseverenta si optimismul tau...sunt convins ca ti-ai format mecanismul de rezolvare a acelor sincope care mai pot aparea inca...Pe cai sa fie, cum spui tu:)

    4.Tineti aproape, unii de altii, de Tavi in special, "intarit-va", "fortificati-va" ceea ce cu atata greutate ati cucerit...si atentie mare in jurul vostru, suntem ca intr-o mare in care unii stiu, iar altii nu stiu sa inoate...va trebui sa le intindeti mana si unora si altora...
    parrea mea:)
    va transmit cele mai inalte vibratii ale sufletului meu, cu dedicatie speciala pentru Alex sau oricare simte ca "lo sfidante" il mai necajeste...acum fie vorba intre noi, cine il lasa?:)...
    si sa nu uit, "lo sfidante", pentru cei care nu au vazut filmul, NU e dusmanul, fereasca Dumnezeu sa iti fie dusman:)...ci aliatul, cel putin deocamdata, poate chiar sa devina frate, daca il iubesti si il faci sa simta asta!

    RăspundețiȘtergere
  21. Perfect , Romeo, se pare ca ceea ce spui despre claritate se verifica. Ai devenit , cat se poate de clar si schematic. Si asta ti se "trage" de la Octavian, pentru ca el este cel care a adunat cuvintele potrivite declicului necesar intelegerii.Va strang in brate pe toti si va iubesc! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  22. Minunat sa vezi asemenea...reflectii a ceea ce este mai luminos in noi.Multumesc tuturor pentru iubirea cu care veniti pe acest blog.Namaste

    RăspundețiȘtergere