Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 decembrie 2011

Ziceti voi...









Romeo Ruse spunea...
Asa da draga Mosule (Tavi:))...ori ne daruiesti un articol special pentru Craciun, ori spune-ne daca il mai lustruim mult pe asta...ca dupa cum vezi am dat cu totii in mintea copiilor:)))))...
va sarut cu inima mea mica ...de copil:)

Cu "mintea de copil" parca nu as avea eu treaba, dar cu "sarbatorile" cam am...Iata si dece.
In munca de constientizare si deprogramare a cliseelor, sunt momente cand trebuie -nesuferit cuvant!- sa privesti atent la toate agatamentele mental/emotionale si sa vezi ce inseamna ele cu adevarat, atat pentru tine cat si de unde provin.
Daca e sa iti amintesti ca nu exista decat "acum"-ul, atunci vei face o sarbatoare continua din viata ta.Pentru ca oricum stii ca NU EXISTA TIMP, ca calendarul gregorian e doar o conventie, ca "mos Craciun" nu e nici macar o traditie a acestui pamant...Mai zic?
Pana la urma tot vom avea de DECIS/ALES daca noi ne dorim sa cultivam sau sa stergem "valorile" din subconstient. Subconstientul este si el ...o frecventa. Acolo sunt toate cele 95%  clisee SI DACA ESTE sa parasim conditionarile, va trebui sa acceptam ca nu mai exista d'alea "bune" si d'alea "rele", ca conditionarea tot conditionare ramane.
Veti zice ca o faceti de dragul...amintirilor? Adica retraiti trecutul? De dragul "copilului interior"? Pai ala e subconstientul! De dragul...odraslelor? Adica sa continuati "munca de conditionare"?
Stiu ca acum nu imi veti "ura" La multi ani! Dar chiar credeti-ma ca e ultimul lucru pe care mi l-as dori, ca cineva sa imi vada mie viata in mod dual, lunga/scurta, cand eu bine stiu ca e un nonsens...
Ca atare, sa ma scuzati daca nici acum nu vad vreun prilej pentru...vorbe goale, mesaje si/sau felicitari.
Nu exista "prilej deosebit" in viata.
Voi continua postarea, luand ca "minge ridicata la fileu" comentariul cinstit al prietenei noastre:
Dialara spunea...
Asta e "grea" :).
Asa e cum zici tu dar eu nu ma simt pregatita sa sterg anumite valori. Da, nici eu nu mai spun "la multi ani", da, de vreo 2 ani nu mai vreau sa fiu sarbatorita la zile speciale, dar toate valorile sunt conditionari? inteleg ca "trebuie" renuntat la valorile duale, dar noi ca omenire nu suntem in punctul in care toata viata sa fie o sarbatoare.
Trebuie acum sa va invit sa "privim":
suntem entitati vesnice, venite sa aiba o "experienta umana". Cata vreme experienta s-a desfasurat in frecventa 3D, ea avea niste pretinse "valori duale". Totul a fost o "poveste" conditionata in mintile noastre, care a fost "regizata" de specialisti ai conditionarii. Unul dintre ei a fost biserica (oricare) si altul statul (oricare).
Basmul arata cam asa:  
Vi s-a  povestit cum ca nu sunteti decat bieti "muncitori", care trebuie sa se pregateasca pentru o "activitate/profesie utila societatii", care  societate e organizata de un "cetos" stat si de o si mai cetoasa biserica. Spun cetos pentru ca multi vorbesc in numele ambelor "instante", dar in spatele notiunilor e doar ...vid. 
Acum, tu fiinta vesnica, iti imaginezi ca "viata ta" infinita depinde, ba mai mult, iti poate fi "facuta cadou" de cele doua instante, care au decis de comun acord, pentru a intari hipnoza asupra ta, ca au ei "bunavointa" sa iti de liber niste zile, legate cu funditza si pomenite ca "sarbatoare".
Partea cu adevarat "periculoasa" scrisa ca si consecinta este ca, cu exceptia acestor "fundite", tre sa va fie clar ca voi sclavi sunteti!
Zici ca nu e dualitate? Zi de lucru vs. zi de sarbatoare?  Ca nu suntem "pregatiti" sa renuntam la hipnoza, dar cine s-ar presupune ca ar trebui sa ne pregateasca, eventual statul, biserica?
Ma cam tem sa observ faptul ca am parasit frecventa 3D dar incercam din rasputeri sa ducem hipnoza cu noi, mai 'sus" in Creatie. Incercam din rasputeri sa facem din 5D, 6D si mai sus alte "locuri cu povesti funebre", unde constientza constiintei va fi tot o raritate?
Desigur, ca si dumnezei creatori probabil putem si asa ceva, doar ca noi doar corpul trebuia sa-l ducem "in lumina" nu si hipnozele mintii...ma gandesc...
Eu stiu, sunt convins ca toti cei inaltati deja, vreti sa intelegeti ce anume ar fi "de facut". Voi incerca sa va ajut...sa vedeti.
In primul rand, tehnicile de hipnoza s-au bazt pe mici "confuzii" induse voit, cum ar fi aceea ca termenul  "societate" ar fi identic cu "comunitate". Ori, toti "stim", "simtim" ca suntem fiinte unite cumva si ca e firesc ca sa fim integrati "folosului celorlalti". Numai ca, din neatentie, credem ca socialul -termen manipulativ- s-ar suprapune peste ideea de comun/comunitate. Asta ne face sa fim confuzi cand ne privim propria "utilitate sociala". Daca ni s-a indus ca "locul nostru de munca" este util societatii, ca doar de aceea suntem "platiti", nu ne mai complicam sa vedem CE ANUME AM PRODUS NOI DE DRAGUL CELORLALTI.
Sau inj ce masura prestatia noastra contravine fundamental intereselor celorlalti si chiar al nostru.
O mare armata de oameni se straduieste inca sa creada ca a plimba hartii de dragul pastrarii unor structuri administrative sau chiar politice se poate chema activitate utila. Sau ca un aparat politienesc sau militar serveste semenilor cu ceva. Sau ca a conditiona in continuare mintile in sisteme educative/scolare conduse dupa programe scolare uitate  undeva in trecut ar mai fi "de facut". Sau ca a mai diagnostica boli, programand inconstienta pacientului sa aduca in materializare/fizicalizare ceea ce noi i-am indus e util cuiva? mai continui?
Dragilor, imi pare BINE sa va dezamagesc, dar chiar va straduiti la inconstientza!
Toti cei 34.2% care acum sunt deja 38,4% , au "trecut" in frecvente peste 3D/4D, pentru o singura menire UTILA COMUNITATII. Aceasta e de a-i ajuta si pe restul sa cunoasca si sa inteleaga, pentru a putea si ei face saltul.
Instrumentele, contextele si conjuncturile le va gasi  fiecare sau si le va crea. Provocarea va fi, pentru cei mai multi dintre voi, sa inteleaga si sa si accepte ca, in masura in care voi veti fi ADEVARATI, veti fi sustinuti pe deplin de catre existenta sau Marele Regizor...In fond al lui e jocul, voi doar uitarati un timp.
Si aici ma vad obligat sa va re-pun in fata cuvintele lui Iisus: "daca ati avea Credinta cat un bob de mustar, ati muta muntii". Acea "credinta"" pomenita este de fapt CUNOASTERE de cel mai inalt nivel, care vrea sa va aminteasca cum ca credinta voastra e cea care aduce in manifestare. Daca Credeti ca trebuie sa va castigati dreptul de a exista, Credinta voastra asta va aduce in manifestare. Eu, dimpotriva, am ales sa cred cu convingere ca este "util si placut lui dumnezeu" ceea ce eu fac, si ca atare El si nu eu e cel care se face responsabil de existenta mea si in acest plan al manifestarii. Desigur, DACA El si nu eu considera asa. Oricum, daca El nu considera, jocul meu s-ar sfarsi indiferent ce as "face eu".
O foarte buna completare pe marginea aceluiasi subiect, la buna noastra prietena Andreea, careia ii multumesc:
http://andreirungureanu.blogspot.com/2011/12/constienta-de-craciun.html

26 de comentarii:

  1. la aşa ceva nu poţi răspunde decât cu: CRĂCIUN INFINIT! în suflet, în spirit şi în materie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,sarbatorile sunt un prilej bun pentru inconstienti sa se ghiftuiasca cu ditamai halcile de porc si sa se imbete.Doar atunci ai voie!E sarbatoare!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e "grea" :).
    Asa e cum zici tu dar eu nu ma simt pregatita sa sterg anumite valori. Da, nici eu nu mai spun "la multi ani", da, de vreo 2 ani nu mai vreau sa fiu sarbatorita la zile speciale, dar toate valorile sunt conditionari? inteleg ca "trebuie" renuntat la valorile duale, dar noi ca omenire nu suntem in punctul in care toata viata sa fie o sarbatoare. Desi inteleg ceea ce spui tu si asa este cred ca important e sa fiu onesta si sa spun ca nu sunt in punctul ala. In prezent o sarbatoare este pentru cei mai multi un moment de pauza din rutina de robotei, in astfel de momente omul se intoarce la sine, fiecare cum poate, si or fi o treime treziti dar nici astia nu-s 100% in momentul acum. Si atunci ma bucur ca mai exista cate o zi din asta, indiferent ca o numim o vacanta, o sarbatoare sau oricum altceva. Da, stiu, ma uit spre exterior, am inteles in timp ce scriam si caut justificari. Of ... M-a cam atins chestia asta ... Mda, asta da provocare, ai cam zguduit cu postarea asta un sistem de credinte adanc ancorat in celulele mele. Cred ca imi iau niste momente de tacere! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda ... ai pus sare pe rana si cam doare la mine. Sunt atatea creatii inconstiente care se manifesta incat acum gandul ca "incercam din rasputeri sa ducem hipnoza cu noi, mai 'sus" in Creatie" ma intristeaza profund. Caci ceea ce ai scris vis-a vis de "craciun" se aplica mult mai vast, dincolo de asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am observat altceva de cativa ani..am observat frumusetea omului cand vin sarbatorile si dezamagirea,golul pe care-l lasa terminarea sarbatorilor..e ca si cum ni s-ar spune ca doar atat avem voie...in sarbatori ,omul de obicei scoate din el e ce mai bun:iubeste,daruieste.e linistit...partea "dificila"urmeaza cand ni se spune"de sarbatori -fii mai bun.numai de sarbatori incearca sa daruiesti mai mult,sa ierti,sa fii bucuros""ei bine ,de parca noi nu suntem iubire,implinire,liniste.tot???de parca numai acum noi avem voie sa manifestam asta in rest putand sa ne intoarcem la conditia noastra mizerabila de om mic,slab,de nimic....omul se simte bine de sarbatori cand isi exercita dreptul la divinitate si apartenenta la ea,cand se simte parte din TOT...si totusi,tocmai acest adevar ne este furat,spunandu-ne ca e doar o iluzie ce tine cateva zile...ei,bine-o mai mare minciuna nici ca exista..de ce se simte omul trist dupa trecerea sarbatorilor??pentru ca se desparte de propia lui natura.....si pentru ca credem ca nu suntem noi ceea ce numai de sarbatori vezi peste tot...o intelegere mai buna,e ceva ce se manifesta cam peste tot...va dati seama ce ar putea sa faca omul daca toti si-ar da seama de asta???am face o permanenta sarbatoare nu numai cateva zile ci intrega existenta,caci dupa cum se vede omul poate sa manifeste frumosul:))in aceasta perioada se vede clar ambele fete ale monezii-pe de o parte goana dupa castig,inghesuiala in magazine,vinderea adevarului ca fiind iluzie,incercarea de a ne mentine si mai mult in somn prin ce am aratat ininte"mai bun,mai..,,mai,,""iar pe cealalta parte natura omului de a fi asa cum este...vesel,linistit,liber,iubitor,daruitor...ei bine,aceasta stare trebuie sa fie permanenta nu sa ne fie daruita cu portia nici sa credem ca altcineva din mila ne da voie sa ne bucuram de aceasta stare...pana si din propiul nostru adevar s-a incercat sa se obtina profit,si ambalat frumos,sa ni-l vanda noua ca fiind CEA MAI MARE ILUZIE A NOASTRA...totusi,eu sunt sigura ca omul isi va da seama ca noi avem dreptul la tot,ca suntem tot si ca numai noi decidem daca ne multumim cu cateva zile de sarbatoare sau facem din fiecare clipa o sarbatoare:))))pentru cei care si-au dat seama de iluzie ,terminarea sarbatorilor nu e insotita de tristete ci e continuata ca si cum ar fi normal,iar trecerea se face lin caci nici in zilele de sarbatoare nu ne manifestam ca si cum am trai la extrem:))ci primim totul cu echilibru:)))as mai vrea sa spun ca eu cel putin am inteles si ca totul este perfect si ca dicolo de dualitate,acest lucru a fost necesar pentru noi,pentru a gusta mai intai iluzia,a o imbratisa,a o intelege,tocmai ca apoi sa ne putem integra in intreg....in fond.totul se va implini cand trebuie si noi vom putea sa schimbam acest joc cu un altul,intelegandu-l pe acesta si necarand cu noi bagajul neintelegerii:)))eu vad in oameni tot potentialul pe care il au si vad totul ca implinindu-se cand trebuie....iubesc OMUL asa cum este el,frumos pe de o parte si cuprins in jocul iluziei pe cealalta parte..nu pot judeca creatia si nu pot decat sa spun:TE IUBESC,OM FRUMOS ! !pentru ca stiu ca te vei trezi ! !(in mintea mea in aceste zile,privesc oamenii fericiti si le spun zambind:daca ai stii tu cine esti???si zambesc pentru ca stiu ca vor descoperi intr-o zi))va imbratisez PE TOTI..NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Laura, pentru "roz"-ul comentariului tau, menit sa indulceasca cele scrise de mine. Asa si trebuie!NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  7. mda...sunt de acord cu ce a spus OCTAVIAN....tot ce inseamna acum societate ca aparat functional nu mai trebuie sustinut in nici un fel...actualul sistem nu face decat sa ne tina in continuare prinsi in iluzie si cu cat il alimentam voluntar sau involuntar cu propiile noastre actiuni,nu facem decat sa il sustinem in continuare:)incet-incet trebuie sa ne cam scoatem din aceste tipare si sa le spunem si celorlalti despre ce e vorba:))fiecare cum considera ca poate sa ajute in felul lui:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Facusem o "varza" si am sters. So ...
    nu povestea cu zilele libere si sistemul social m-a pus pe mine pe ganduri, cu conditia de "sclavi", pe asta mi-am rezolvat-o de cativa ani fiind propriul meu stapan si facandu-mi singura programul.Ceea ce spui tu Laura asa-i si n-am ce momenta, pe mine altceva "m-a lovit" - si uita-te si tu in tine din perspectiva asta:
    "Pana la urma tot vom avea de DECIS/ALES daca noi ne dorim sa cultivam sau sa stergem "valorile" din subconstient. Subconstientul este si el ...o frecventa. Acolo sunt toate cele 95% clisee SI DACA ESTE sa parasim conditionarile, va trebui sa acceptam ca nu mai exista d'alea "bune" si d'alea "rele", ca conditionarea tot conditionare ramane."

    Am si spus ca ce spune Octavian se extinde dincolo de "craciun". Tu, voi ati reusit sa stergeti "valorile" de pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  9. Focul viu din Spiritul Craciunului sa va topeasca inimile, unindu-va intr-o singura flacara!
    Iisus este aici, pururi in fiecare din noi!...in Iubirea Lui Suntem Acum!
    asta simt eu si cu aceasta minune din mie va sarut:)

    RăspundețiȘtergere
  10. tot ce pot spune DIA e ca eu am trecut printr-un "soc"mai demult si atunci am spus "ca renunt la tot ce am invatat,la absolut tot""si ca am inceput sa-mi reconstituiesc din nou toaat paleta de invataturi,simtiri.etc..atunci mi-am spus ca m-am nascut din nou si ca nimic nu mai iau ca fiind un adevar incontestabil ci eu singura incerc sa vad despre ce este vorba....de 3 ani pot spune ca am renuntat de tot la vechile conditionari si ca m-am lasat in voia CREATORULUI..pur si simplu pana atunci luptase mereu si in orice lupta nimeni nu este invingator:))asa ca am decis sa renunt la lupta si sa ma las condusa de divinitatea din mine si de divinitatea din exteriorul meu:))si de atunci am inceput sa nu-mi mai fac un obicei de a tot gandi si judeca...pur si simplu iau tot ce-mi vine si dupa aia stiind ca vine pentru ca este ceea ce trebuie incerc sa aflu pentru ce mi-a fost adus....nu ma mai simt singura si ma simt ghidata catre ce trebuie..nu pot singura sa stiu daca am parasit conditionarile si nici nu ma intereseaza:)fiecare clipa e o noua provocare numai ca acum nu-mi bat capul cu ea....nu mai sunt singura:))eu am predat carma acum 3 ani cand am vazut infundatura in care ajunsesem:))OCTAVIAN se refera ca cele 95% sunt percepute de catre mintea superficiala din mentalul colectiv si adus in mentalul individual..acel camp este plin de clisee..ca si in "activistul cuantic""noi trebuie sa tinem cont si sa ne ancoram in constiinta nelocalizata...si sa fim constiinta nelocalizata care se manifesta aici....varza ta a fost si varza mea...cunosc foarte bine:))dar sa stii ca asa invatam si asa ne redescoperim..esti o fiinta minunata,..si o sa pricepi totul...si o sa fii libera:)))daca te preocupa aceste lucruri e de bine,chiar foarte bine...ai incredere in instinctele tale si educa-ti mintea:))pentru ca la mine nu vroia sa selase condusa si sa cedeze ceea ce credea ca ii apartine:))dar dupa ce a inteles ca nu e indepartata si ca nu e condamnata la distrugere ba din contra ca rolul ei e mult mai frumos acum,dupa ce si-a invins frica(o frica cumplita)acum ne intelegem foarte bine:)avem mare incredere in constiinta constienta,si ne lasam ghidati de ea:))partea frumoasa este linistea care vine odata cu stabilirea noilor sarcini:))))iti trimit multa iubire..fiecare are propia experienta si tu ai propia ta experienta care nu poate fi ca a mea..dar tot din UNUL facem parte toti:)))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie tot imi pare ca nu intelegem ce ne spune Octavian.
    1. Daca am intelege, nu ne-ar mai "intrista" si nu ne-ar mai durea" revelatia celor spuse de el. Dimpotriva, ne-am bucura, pt ca am scapa din ghearele iluziei.
    2. Chestia cu "propriul stapan" poate fi si ea o iluzie. Adica, poate nu mai sunt angajat si-mi fac eu programul cum vreau (oare?), dar tot "trebuie" sa fac ceva ca sa-mi castig existenta. Eu, sotul/sotia, parintii, copiii mei etc. Deci poate, mai degraba, doar am schimbat "stapanul" cu unul mai flexibil :). Oare chiar dispunem de noi insine dupa bunul nostru plac? Eu, una, nu prea...
    3. Incep sa inteleg de ce m-a "certat" Octavian cand i-am spus ca evolutia mea se petrece treptat, "incet-incet". Inteleg acuma de ce spun iluminatii ca iluminarea e o decizie, nu un proces. Proces fiind, ne iluminam, in cel mai fericit caz, pe patul de moarte. Dar decizia necesita putere. Iar noi ne folosim puterea, inconstient, in a ne pastra pe taramul conditionarilor, agatandu-le, ce-i drept, etichete frumoase ("craciun fericit, om frumos, sarbatori fericite, inima mica de copil - culmea, daca e sa comparam, desi stiu ca Octavian iar o sa ma certe, copiii au o inima MULT mai mare decat noi, adultii, mult mai mare decat avem chiar habar). Si facem asta imbatandu-ne ca suntem treziti, citim (si citam) carti si bloguri spirituale... Cei mai multi dintre noi suntem, in cel mai fericit caz, atipiti, si nu adormiti, insa cu siguranta nici treziti. Ne trezim cand luam decizia. Restul, sunt vorbe frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai DA Mihaela, tocmai asta e. Am spus ca m-a atins dincolo de povestea scrisa ca i-am inteles conotatiile, asa e la punctul 2 care l-ai scris tu, iar la punctul 1 am de spus ca nu m-a intristat cele ce a spus Octavian ci aici se leaga cu punctul 3 scris de tine, tristetea ca sunt atat de multe de constientizat (de adus la lumina) si ca realitatea e ca desi as vrea o "iluminare" brusca tot in proces de "pas dupa pas" sunt si ca inca sunt atat de multe care le car dupa mine. Foarte bine ai scris ceea ce ai scris este ceea ce este si in mine dar ai sintetizat mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Departe de a epuiza acest subiect, departe de a contrazice pe cineva, e doar punctul meu de vedere asa cum subliniez de fiecare data:)
    Daca e sa trecem intr-o dimensiune in care sa curga lapte si miere, IMI DORESC, sa fiu ultimul care trece, pentru a ma asigura ca toti "ceilalti" au trecut cu bine si ca nici un "camarad de arme" nu a ramas in urma...asta inteleg eu prin Spiritul Craciunului, Spiritul Lui Iisus...asadar astept cu iubire si rabdarea iubirii ca toti cei 99.99% sa treaca, ca sa pot trece si eu...Impacat cu Mine!

    RăspundețiȘtergere
  14. draga Romeo, te-ai gandit si ce ar insemna, matematic, daca toti ar avea aceasta pozitie?
    nu o recomand ca atitudine, altfel...nimeni nu ar trece

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am spus punctul meu de vedere Tavi...si repet, nu contrazic cu nici o zecimala, punctul tau de vedere, este absolut logic si corect ceea ce spui...si nu numai al tau, la fel si al celorlalti...doar ca asa sunt eu, si iti spun ca nici cand mananc, nici cand fac sex, niciodata efectiv, nu simt nimic pana nu vad bucuria din ochii celuilalt, pana nu simt vibratia fericirii lui...nici macar nu incerc sa cred ca e bine ceea ce afirm eu, dar asta e adevarul meu Tavi...si sunt sigur ca tu poti intelege ca eu nu fac polemica aici cu tine, ci imi pun sufletul pe tava, ca sa stii cine sunt, si de ce!...asa va iubesc eu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar TE INTELEG, dragule, si m-ar bucura candva sa vorbim direct...Ceea ce tu afirmi aici este foarte ok, se regaseste in toti -la un anumit nivel- doar atentionam la ...ce ar putea conduce. Cu mare drag, te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  17. Am inteles Tavi, stii bine ca nu eram aici langa tine, cu tine daca, acest lucru nu era in "planul devenirii noastre"...de cand am "pasit" pe blogul tau, mi-am imaginat, dorit, ca intr-o zi sa ne vedem, sa mai slefuim impreuna lumina si iubirea...Eu Simt...si de la bun inceput am simtit ca si acum, dragostea ta aproape parinteasca, pentru toti cei care te saluta prin prezenta lor aici...simt spiritul tau cald si bun, care rezida din iubirea ta pentru TOT...si eu te imbratisez cu acelasi dor...

    RăspundețiȘtergere
  18. Lacky, exact asta ma face fericit...iti multumesc si iti doresc si eu La multi ani, si asa cum superb spunea Flipi, Craciun Infinit!...

    RăspundețiȘtergere
  19. Am adunat fiecare cuvant cu tava:)...e "masa" plina de sensuri, care mai de care mai parfumate:)

    RăspundețiȘtergere
  20. imi place link-ul ANDREEI...imi place si ce a spus...exact asa gandesc si eu:))))multumesc,ANDREEA:)))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma bag si eu....:) pentru ca Octav a atins cu postarea asta una din credintele mele cele mai adanci: munca nu e necesara (sau cel putin nu in intelegerea pe care o dam noi acum acestui lucru). Viata mea si Universul au sustinut intotdeauna aceasta: n-am simtit niciodata ca muncesc sau ca ar fi obligatoriu sa fac asta. Si daca tot suntem la citate mie imi place ala in care ni se spune uitati-va la florile campului si la pasarile cerului, ele nu-si fac griji despre ce o sa manance maine si cu toate astea Tatal are grija de ele si le hraneste....Si da, pana azi mi se parea (datorita unei educatii centrata pe harnicie) ca e cumva gresit ceea ce cred si ca as fi "lenesa", m-ai luminat Octav, multumesc, Namaste :)

    RăspundețiȘtergere
  22. da...MARIANA..poate ca "munca "noastra e redescoperirea sinelui...nu o munca in care sa ne ocupam de cum putem supravietui in acest nivel vibrational:))si --munca -noastra va fi rasplatita caci nimic nu are si reactiune..orice efort,orice actiune are si o reactie inversa primita din UNIVERS....el stie cum sa implineasca munca noastra:)))))))si sa o rasplateasca:)NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  23. Comentariul era pentru postarea cealalta :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat despre postarea asta si cu ea m-ai luminat Octavian: de cativa ani ma simt "defecta" ca nu-mi vine sa sarbatoresc tot felul de sarbatori...pur si simplu nu simt nevoia (nici zile de nastere,nici Craciun, nici An Nou....) si o faceam cumva dintr-o inertie si nu-mi era bine. Inca o data multumesc, Namaste!

    RăspundețiȘtergere