Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2012

Greutati autocreate

Dragilor,
menirea mea, ACUM, este sa va ajut pe Calea ascensionarii voastre. Asa stand lucrurile, incerc iar sa va impartasesc din observatiile mele, privind la experientele multora dintre voi.
In primul rand e util sa reintelegem ce este ascensionarea. Pornim de la CE SUNTEM NOI: un complex de infoenergii, in straturi diferite. Am putea formula si o structura multidimensionala. Sau o CONSTIINTA. 
Ideea este ca acest "pachetel" de infoenergii este alcatuit din straturi, sau corpuri, nelegate cu sfoara intre ele. Cu alte cuvinte doar constienta constiintei le face sa fie armonios legate intre ele.
In procesul de ascensionare, dupa cum multi stiu deja, am parasit vibratiile 3D cu toate structurile, si apoi ne-am cam imprastiat in frecventele superioare cu diferite procente. Acestea apoi au tot variat, s-au tot rearanjat, cu tendinta de a ne reuni la nivelul "cerului de provenienta" sau, uneori, chiar mai sus.
Desi initial la majoritatea bucuria inaltarii i-a cam aruncat in vibratii inalte, nu toti au avut si gradul de atentie necesar pentru a pastra constientza acolo.
Ca experienta asta se traduce prin diverse grade de inconfort pe "fizic", care poate ajunge si la nivele paroxistice, daca decalajul este mare.
Incerc sa fiu cat se poate de limpede. "Acasa", pentru multi din cei aflati in primul val de ascensionare, reprezinta "ceruri" sau nivele de vibratie foarte ridicate, 9, 10. Multi si-au facut diferite "teme" si s-au aruncat si peste "cerul de provenienta". Ca atare acum au structuri, printre care si cele ale "corpului fizic" la nivel de vibratie "cer 12/13", dar nu au constienta constiintei si acolo. Ca fiinte multidimensionale ar fi fost util sa pastreze si acolo un  procent din ATENTIA lor. Pentru ca unde e atentia e si energia ta. Daca nu au facut-o si unii chiar asa "au patit", acum constientza se afla undeva la nivel de vibratie cer 7/8/9 si structurile "fizice" au ramas fara atentia lor. Vazandu-se "parasite", ele au rechemat mintea-corp sa aibe "grija" de ele, iar aceasta functioneaza in registrul fricilor. Cu cat decalajul este mai mare, adica constientza este mai "departe" frecventional fata de frecventa la care au fost duse "structurile dense", cu atat gradul de disconfort, neascultare a corpului si chiar panica sunt mai mari.
Procesul este si firesc cumva, ceea ce eu va impartasesc aici este observat pe mai multe "cazuri" deja, si este foarte util sa intelegeti ca atentia voastra trebuie si chiar TREBUIE SI POATE cuprinde toate nivelele fintei care sunteti, simultan. Sunt multi cei care au ascensionat, stim ca anumite nivele de disconfort sunt firesti si le acceptam, nebagand energie in ele nu le tratam ca pe manifestari de boala sau slabiciune si trec. Cand insa atentia si deci constienta se separa de restul structurilor, gestiunea este preluata de mintea subconstienta si se intra intr-o degringolada a fricilor. Solutia este desigur aceea de a readuce constienta la toate frecventele unde avem structurile si astfel sa diminuam la maxim disconfortul. Atentie si succes!

15 comentarii:

  1. "Desi initial la majoritatea bucuria inaltarii i-a cam aruncat in vibratii inalte"
    -de unde stim cine a "beneficiat" de inaltare si cine nu?

    "Ca fiinte multidimensionale ar fi fost util sa pastreze si acolo un procent din ATENTIA lor."
    -cum sa procedeze concret o astfel de persoana?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cine esti "ml" dar deja te iubesc ...ai pus exact intrebarile la care ma gandeam si eu ...si mai am multe ...multe ...si de citit si de intrebat ..si mai ales de inteles ...Nu ma mai simt singura

      Ștergere
  2. ...daca nu vrei sa intri pe mes, aici nu am cum sa te ajut. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am inteles iesirea din dualitate se face prin detasarea de vechea programare,conditionare adica prin detasarea de ganduri.Eu unu traiesc momente scurte de detasare cand privesc un peisaj frumos,ascult muzica,ma concentrez pe o anumita sarcina.Sunt curios daca inainte de calatoriile in frecvente inalte si in timpul acesteia,lumea se afla in aceeasi stare de claritate mentala detasata de orice gand,inclusiv ganduri pozitive cum ar fi "eu sunt iubire",etc...

    RăspundețiȘtergere
  4. la mine cred ca sunt aproape de sfarsitul unei perioade importante din viaata mea, si asta datorita procesului de inaltare,de ridicare a vibratiilor, care a accelerat cumva acest poces.

    RăspundețiȘtergere
  5. Relule,am o mare rugaminte: nu mai scrie aici. Ai blogul tau, eu nu scriu acolo.Ce vrei de fapt?
    Am sa ma obosesc sa sterg tot ce scrii,daca chiar nu intelegi.E obositor

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe vremea tineretilor mele cand mai chatuiam asta se numea flood si te dădeau afara. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu cu cine te lupti de fapt? Știi ca de fapt ceea ce faci altora tie îți faci,nu? Adversarul e in tine nu in afara. Nu mai fi supărat, te iei prea in serios! Viata e frumoasa e păcat sa ți-o irosesti in lupte .

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place natura, campiile verzi pline de flori multicolore , zapada ce are o nuanta de curcubeu , ogorul care isi scalda brazdele la soare , fructele ce ne indemana sa le culegem , imi place naturaletea care are siropul ei inmiresmat , papilele gustastive imi reflecta o nuanta de curcubeu , eu stau in culorile care imi plac si nu imi plac curcubeul meu preferat este -caldura-racoare-iubire-dragoste-,,http://www.youtube.com/watch?v=VmBNKrcdGCA&feature=related , PS, Domnule primeste dragostea in tine si pe langa tine , suntem toti o calitate divina vesnica sinele tau si al meu si al celorlati trebuie plamadit in dragoste pura,, el nu are cuvine EL SIMTE, pentru toti cei care vor sa primeasca un suflet vesnic iubitor in casuta lor virtuala oracolul@yahoo.com , EU SUNT CEL CE EXISTA DAR NU EXISTA ,,,,

    RăspundețiȘtergere
  9. Titlul postarii...."greutati autocreate" spune cam totul! Mi-aduc aminte ca ajunsesem candva sa-mi induc "constient" greutati ca sa ma....prapadesc odata si sa scap de circul asta numit....viata, existenta. Se pare ca am fost atat de INCONSTIENT si PROST ca....nici macar asta nu mi-a reusit...
    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru cine E, nu există cuvinte. gambit.

    RăspundețiȘtergere
  11. sorin_clarshui: a fost intrebat osho:krisnamurti e constient ca nu poate ajuta pe nimeni?osho a raspuns:e constient,dar nu are ce sa faca..asta e vointa absolutului sa vorbeasca in van.
    octavian: haios,nu?
    sorin_clarshui is typing...
    sorin_clarshui: da

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sorin_clarshui: chiar daca-l aprecia pe krisnamurti,osho totusi il critica in nestire..pe de o parte ii aprecia stare de budha,pe de alta parte ii critica vorbele

      Ștergere
  12. atunci de fapt nu contează decât întrebarea: cine eşti?
    sau printre rânduri poţi intui persoana care şi-a întrepătruns în corpurile fizice radiaţia monadică? sau poate putem întocmi o hartă a conştienţei exprimate prin vibraţia pură a ordonării algoritmului acestor propoziţii.
    e interesant de citit şi definiţia pe care dex-ul o dă pentru gambit :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Amuzant....pardon...neamuzant...pardon...nonsens....pardon...
    nonsens als...nonsensului! Glumesc! Glumesc ca....glumesc! Namaste

    RăspundețiȘtergere